zuzuş bu arada soda mutlaka koy böreğine çok güzel oluyo..
ii akşamlar kızlar
elfim gelecek kaygısı hep var ama en azından ev işine girdiniz bebeğinde kısmetiyle gelir kayınvaliden neden bakmazki bebeğe o zaman sen çık sen bak kayınvaliden çalışsın eve yardım etsin
dişimm çok ağrıo yaa
hem 20'lik diş hem çürük
Of canım boşver o son dediğin hiç olmuyor işte. onun mantığı bize yardım etmek zorunda olmadığı onun için boşver. Bugün çok sıktım canımı attım kafamdan
3 defa kontrol ediyorum:26: Niyekiii... Yollaa :101:
Dikkat et çok, o girişleri yaparken ... Yanlış yapma cezalar çok ağır :18:
Bende :13:
neymiş onun derdi yaa bu arapatronla 2.vukuatımızıda yaşadık ,hadi hayırlısı
Bugünü bi geçirsem ,akşam olsa artık
evet canım, insan kaynakları bölümüne geçtimayşecim çok tşk ederim cnm darısı başına:))
yarenim çok sevindim senin adına..
Nekim sen bölüm falanmı değiştirdin canım?
Zuzuş bu arada soda mutlaka koy böreğine çok güzel oluyo..
süpermiiişş
çok geçmiş olsun canım çürükse çektir benimde 20lik dişin üstünde diş büyümüştü çektirdim ağrıyoduda
dişimm çok ağrıo yaa
hem 20'lik diş hem çürük
3 defa kontrol ediyorum
neymiş onun derdi yaa bu ara
Kurtuluş son durak filmine bilet aldım bu akşam için. Ruh halime biraz iyi gelir umarım.
yarenay da övmüştü o filmi ii etmişsin bende baktım ama sinemaya gidesim yok
evde izlemek istioum.
öğlen 10 dk lık gecikicem diye tel açtım saat 1 de, anaamm bi çemkirdi bana "bende çıkıcam, niye öğle arasında halletmiyosun , "tamm kapat geliyom" dedim ama hiç yüz vermedim bugün, suratım hep düşük, yüzünede bakmıyom ... en son da odasından çıkarken kapıyı çarptırdımda kapadım ..arkamdan bağırıyo " biraz daha sert kapa istersen diye" bende açtım ger, "böle kapanıyo napim " dedim geri kapadım
ben fazladan mesaiye kalınca hiç sesi çıkmıyo ama, 10 dk yı çok gördü ...ama görcek unutmadım bunu, en ufak bişeyde sölücem bunu ,unutcam sanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?