2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Herkese iyi akşamlar, anacığıma gidiyorum ben bu akşam
kafam davul gibi yemeğimi yiyip, çayımı içip geçerim eve

en iisini yapıosun cnm bi kere alıştırırsan öyle gider walla.

bu arada geçmiş olsun kyınpederine inş. daha iidir şimdi

özge yaaa şu trendyol tv kampanyalarını hep kaçırıom ben bak saat 8e gelio ((((( güle güle kullan fotolar küçük tam göremedim ama çantalara bayıldımm

elfii size kocaman bi maşallahhhh

sinemi merak ediom naptı acaba bugün hiç girmemiş doğuma mı gitti ki ? :26:

bi de normal epidural ne oluyor uyışturuolar ama normal mi doğuruosun? yani sancı çekme yok mu nası bi şey kızlar o?

Sağolun Kızlar :)

Zeynepcim 28 günde bir sürüyormuş senin diğer iletinde yazmışsın. Regl günün bugün. Varmı bugün için belirtin?

ayy zeynepcim hamilelik düşündüğünü bilmiyordum inşallah hamilesindir.

dilekciğim 24kasımda başladı 29da bitti sonra 22aralık başldı 26bitti hayırlısı olsun işallah tabi belli olmaz sabah bakmışım olmuşum

elfim maşallah size işallah hep böyle güzel gider ilacınıda kullan yine bitene kadar.
yok canım bir belirti ama yinede belli olmaz tabi

canım doktor krtajdan sonra 6ay bekle dedi yeni gittiğim doktor beklemene gerek yok dedi bende bu ay bıraktım korunmayı işallah hayırlısı canım

dün akşam annemin k.k ile denedim ama bitmişti kampanya, annemin k.kartına el koydum bende dursun
...
Günaydın herkese

kuzummm bugün olman gerekio
tarihlerin 24 kasım-22aralık-20ocak şeklinde olunca bir diğeri 17 şubat oluo kuzum
29 ocak ve 3 şubat tarihleri arasıda bebiş için ideal günler

bu arada
günaydın
bizim işyerinin suları donmuş :26:
wc olayı bugün rezalet yani
ve su olmayınca kombide çalışmıo :18:

benmki de biz yeni evliyken yatak odamıza falan geliyordu da şimdi gelemiyor, ama dolabımı hiç açmamıştır zaten, o kadar rahat değil benm evimde.olmasınlar da zaten boşver.

kızlar ne yaparsanız yapın olacağı varsa olur ben kalktım hemen yıkadım ama oldu bebişim kazayla olsada iykidee olmuşş...

sinemi merak ediom naptı acaba bugün hiç girmemiş doğuma mı gitti ki ? :26:

bi de normal epidural ne oluyor uyışturuolar ama normal mi doğuruosun? yani sancı çekme yok mu nası bi şey kızlar o?

evet belden bir iğne yapılıyor, doğum sancısını pek hissetmiyorsun ama ıkınma yapabiliyorsun. uyuşuk değil yani.

Son anda elbiseyide ekledim :)
elbise: 4.90
tunik: 4.90
hırka: 6.90
çanta: 9.90

hepsi çok güzel canım güle güle kullan.

günaydııınn

evet belden bir iğne yapılıyor, doğum sancısını pek hissetmiyorsun ama ıkınma yapabiliyorsun. uyuşuk değil yani.

peki iğnenin başka riski var mı yani belden yapıolar ya Allah korusun
ben iğneden korkmam ama bi kere kadın kalçadan yaptı bacağım iptal felç kaldım ssandım yürüyemedim babam sırtına almıştı yazık
ondan beri biraz tedirginim

kuzummm bugün olman gerekio
tarihlerin 24 kasım-22aralık-20ocak şeklinde olunca bir diğeri 17 şubat oluo kuzum
29 ocak ve 3 şubat tarihleri arasıda bebiş için ideal günler

teşekkür ederim canım

günaydın herkese hayırlı cumalar diliyorum

bol sohbetler

sen nerelerdesin yaaww :26:
naptın dün akşam ki misafir faslın nası geçti.

çok çalışıyorum işim çokk yetiştiremiyorum :18: dün 7de çıktım, bugün 8-9 ne olursa artık

dün değildi misafir, önceki gündü :) yaptım ettim iyi geçti foto çektim tabağımın :)) akşama eklerim albüme
dilek yaa, o sodalı böreğin karışımı nasıldı :44: yumurta yoktu deme, bitürlü aklıma getiremedim ... bende biraz ya, biraz soda bi kaşıkta yoğurt (süt yoktu) koydum ...onu sürdüm
ama sonradan farkettim soda limonlu sodaymış sade dökücektim :26: ama farketmedi tadı :)

neysem ben kaçar :126:

ayy yumurta vardı bee yaa :26:
eee limonlu sodayla nası olmuş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…