Son anda elbiseyide ekledim :)
elbise: 4.90
tunik: 4.90
hırka: 6.90
çanta: 9.90
yok benimki karışmaz yani hiç bi zaman o fırsatı vermedim
bana gelir bi koltuğa oturur ve kalkmaz
namaz kılcam der ben odaya hazırlarım geçer kılar çıkar
çok mu katıyım yaaa :26:
diğer eltime gider buzdolabını açar yatak odasına girer hiç sevmem
eşinin iş olayı daha önemli tabiki onda da sorun olmaz diosun inş öyle olur
seninde yine pek bişi değişmez maaş konusunda durumlar kötü çünkü piyasada
1000 lira olur olursa artık yemek falan vermio bile çoğu yer
evlenince bi değişiolar sanki yaa herşeyi gelinden bekliolar sanki ben çok mesafe koydum
eşim bunun farkında ve böle olmasını da istemio tabii annesinin hatalarını da bilio ama ne diim dilek yaşlı kadın bişi olsa vicdan azabı çekerim dio haklı yani.
canım bencede daha erken elfim nerde yaa hemen hesaplardı kasım ayını hatırlıosan bi bakalım yazda tarihini ben bakim tatlım
bebiş içinde hayırlısı olsun
Selam Kızlar
Doktor kontrolüm ve ikili testim vardı bugün. herşey yolunda dedi doktorum. bebekte iyiymiş ense kalınlığını ölçtü çok iyi dedi onun için ikili test yapmayalım 1 ay sonra 4 lü testi yapalım dedi. sonra eşim beni işyerine bırakacaktı müşterilerinide gezdik yemek yedik anca geldim şimdi :)
Sağolun Kızlar :)
Zeynepcim 28 günde bir sürüyormuş senin diğer iletinde yazmışsın. Regl günün bugün. Varmı bugün için belirtin?
ayy zeynepcim hamilelik düşündüğünü bilmiyordum inşallah hamilesindir.
dilekciğim 24kasımda başladı 29da bitti sonra 22aralık başldı 26bitti hayırlısı olsun işallah tabi belli olmaz sabah bakmışım olmuşum
canım doktor krtajdan sonra 6ay bekle dedi yeni gittiğim doktor beklemene gerek yok dedi bende bu ay bıraktım korunmayı işallah hayırlısı canım
yok benimki karışmaz yani hiç bi zaman o fırsatı vermedim
bana gelir bi koltuğa oturur ve kalkmaz
namaz kılcam der ben odaya hazırlarım geçer kılar çıkar
çok mu katıyım yaaa :26:
diğer eltime gider buzdolabını açar yatak odasına girer hiç sevmem
Ben çok kararsızdım olsunmu olmasın mı diye derken senin gibi lavoboya gideyim dedim kaynanam lavoboydı dedim zaten olmuşsada olan olmuştur. onu içinden atsan bile ufak bi damla bile olsa çoktan gitmiştir dedim. Ve oldu iyikide olmuş :))
kızlar ne yaparsanız yapın olacağı varsa olur ben kalktım hemen yıkadım ama oldu bebişim kazayla olsada iykidee olmuşş...
sinemi merak ediom naptı acaba bugün hiç girmemiş doğuma mı gitti ki ? :26:
bi de normal epidural ne oluyor uyışturuolar ama normal mi doğuruosun? yani sancı çekme yok mu nası bi şey kızlar o?
Son anda elbiseyide ekledim :)
elbise: 4.90
tunik: 4.90
hırka: 6.90
çanta: 9.90
günaydın kızlarr
bi geçmişi okuyum, okuyabilirsem
evet belden bir iğne yapılıyor, doğum sancısını pek hissetmiyorsun ama ıkınma yapabiliyorsun. uyuşuk değil yani.
kuzummm bugün olman gerekio
tarihlerin 24 kasım-22aralık-20ocak şeklinde olunca bir diğeri 17 şubat oluo kuzum
29 ocak ve 3 şubat tarihleri arasıda bebiş için ideal günler
sen nerelerdesin yaaww :26:
naptın dün akşam ki misafir faslın nası geçti.
çok çalışıyorumişim çokk yetiştiremiyorum :18: dün 7de çıktım, bugün 8-9 ne olursa artık
dün değildi misafir, önceki gündü :) yaptım ettim iyi geçtifoto çektim tabağımın :)) akşama eklerim albüme
dilek yaa, o sodalı böreğin karışımı nasıldı :44: yumurta yoktu deme, bitürlü aklıma getiremedim ... bende biraz ya, biraz soda bi kaşıkta yoğurt (süt yoktu) koydum ...onu sürdüm
ama sonradan farkettim soda limonlu sodaymışsade dökücektim :26: ama farketmedi tadı :)
neysem ben kaçar :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?