- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Kızlar eşimin dükkanına çiçek yollıycam ne yazdırıyım??? :26:
internetten açılış mesajlarına baktım ama hiç güzel bişi yok
en güzeli zaten senin sevginle içinden geçeni yazdığın mesaj
Günaydın herkeşeee
Bugün bim günü ama beğenmedim botu korseyisadece çocuk çarık çorabıyla, kendime külotlu çorap aldım siyah desenli Haftaya gelecekleri de beğenmedim
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım..
bu arada face girebiliyomusunuz yoksa benim ekrandan yetkiyimikaldırdılar acaba?
bu arada face girebiliyomusunuz yoksa benim ekrandan yetkiyimikaldırdılar acaba?
ayy yumurta vardı bee yaa :26:
Eee limonlu sodayla nası olmuş peki
limonlu soda şekerlidir de :)
Bu arada face girebiliyomusunuz yoksa benim ekrandan yetkiyimikaldırdılar acaba?
gazetede gördüm botu bende, güzel değildi zaten canım sen eklediğinde de belli oluyordu. ii yapmışsın güle güle kullan aldıklarını.
biz de dün akşam a101 e gittik, 1 buçuk araba malzeme aldık 180 lira tuttu çok hesaplı geldi, eşim bundan sonra a101 den alalım diyor.
Evet canım yaa büyük alışveriş merkezine gidiosun orda kamapanya falan var gibi görülüyor ama fiyatlar yüksek oluyor böyle ufak marketler daha hesaplı bizde bundan sonra kahvaltılıkları ve tuvalet kağıdı selpak tarzı ürünleri bimden alıcaz öyle karar verdik.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım nasılsınız :)
ilahi zuzuçok çalışıyorumIşim çokk yetiştiremiyorum :18: Dün 7de çıktım, bugün 8-9 ne olursa artık
dün değildi misafir, önceki gündü :) yaptım ettim iyi geçti:d foto çektim tabağımın :)) akşama eklerim albüme
dilek yaa, o sodalı böreğin karışımı nasıldı :44: Yumurta yoktu deme, bitürlü aklıma getiremedim ... Bende biraz ya, biraz soda bi kaşıkta yoğurt (süt yoktu) koydum ...onu sürdüm
Ama sonradan farkettim soda limonlu sodaymışSade dökücektim :26: Ama farketmedi tadı :)
neysem ben kaçar :126:
Bim in tuvalet kağıdını çok beğeniyorum ben. Kahvaltılıklardanda peyniri çok güzel
İçimden geçenleri :82: uluorta yazamadım
hayırlı olsun eşin yazdırdım :)
zuzu demek limonlu sodalı börek yaptın; tadınının değişmemesine sevindim. Değişik tadlar konusunda bizim ananeler süper; geçen bize tarçınlı köfte yapmıştı :))) Benim anane de vanilyalı çörek (tuzlu) yapmıştı o feci bir şeydi mutlaka yaşamak gerekiyor anlatım az kalıyor :)
kız deli
dükkan açılışında neler geçirion içinden
bol kazançlar hayırlı olsun falan denir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?