2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar hiç körili tavuk deneyeniz var mı? Geçen marketten aldım denemek için internette biraz araştırdım krema ve köri ile tavuk göğsünün sotelemiş. sizde tarif var mı?

Bim'in tuvalet kağıdı selpağı çok kaliteli selpaktan farkı yok benim için fiyatıda uygun temizlik ürünlerinden tül beyazlatıcısı birde güldal yağ çözücüsü çok iyi denemedim diğerlerini. Kahvaltılık peynirlerini çok methettiler ben bakmadım tadına sadece dün kaşar peynir aldık onu beğendim.. Zaten dost yoğurtun tadı tartışılmaz

afiyet olsun zuzum, böreğin tuzuydu harcıydı derken dengelemiştir onu demekki.

sağol canım ... Börekte hiç tuz yoktuki ... Lorumda tuzsuzdu :) ama ne tuzsuz nede limonluydu :)) anlamadım gitti, alelacele yaptım ,oyüzden güzel oldu heralde :)))

bim in tuvalet kağıdını çok beğeniyorum ben. Kahvaltılıklardanda peyniri çok güzel

evet, zeytinide güzel

ilahi zuzu Limonlu börek yapmış yaa

kız deli
dükkan açılışında neler geçirion içinden
Bol kazançlar hayırlı olsun falan denir zaten

kızlar hiç körili tavuk deneyeniz var mı? Geçen marketten aldım denemek için internette biraz araştırdım krema ve köri ile tavuk göğsünün sotelemiş. Sizde tarif var mı?

körili güzel oluyo ama ikisinibir hiççç yemedim :26:

:13:
Bitek, güldal ın çamaşır suyu çok ağır , yoğun kıvamlı domestos gibi ,ama kokusu
Güldal almam hiçç, kaynanam alıyo ,ondan biliyom

sirkencim benm annem kullanır tavuğa köriyi ama öylece yani kremasız.

benim buldugm tarifte hafif yağda tavuk göğüsü eti kızartarak pişiriyor. sonra başka bir yerde 1 ymek kaşığı yağ 1 tatlı kaşığı un ve köriyi çevirip kremayla kaynatıyor ve bu karışımın üstüne tavukları ekliyor. en kısa zamanda deneyecem :))) BIM ın tuvalet kağıtlarını bilmiyordum ama ben de alacam madem güzel

Kızlar hiç körili tavuk deneyeniz var mı? Geçen marketten aldım denemek için internette biraz araştırdım krema ve köri ile tavuk göğsünün sotelemiş. sizde tarif var mı?

cnm yapardım ama uzun süredir fırsat bulamıyorum ben tavukları pişirdikten sonra soğan kırmızı,yeşil biber koyup pişiriyorum sonra kremayı koyuyorum üzerinede köriyi döküyorum gayet güzel oluyo aklıma getirdin yemek bulamıyodum yapacak bende yapim:))

yaa canım işte dengeler değişio demek ki :26:
iki taraf içinde kötüdür bu yaa
ben bu tip bişi yaşamak istemem ama elde olmuo tabii.

kızlar hiç körili tavuk deneyeniz var mı? Geçen marketten aldım denemek için internette biraz araştırdım krema ve köri ile tavuk göğsünün sotelemiş. Sizde tarif var mı?
ben şöyle yapıyorum..
Tavuk göğüsünü yağda kavuruyorum (sulanıyo zaten suyunu çekene kadar)
suyunu çekince tuz ve yarım paket krema ekliyorum, sonra da köri, azcık karabiber ve minnacık kekik..

Ama şey çok güzel oluyo, krema koymuyosun bu tarife, köri var yine ocaktan almaya yakın 2 kaşık soya sosu ile soteliyosun 5 dk biz onu çok seviyoruz, bunda tabi baharatları daha yoğun oluyo kekiki pul biber felan :))

selam kızlar. bizim burda elektrikler 2 gündür sorunlu. dün gitti, akşam 8 gibi geldi, 9,30 gibi yine gitti. bugün de sabahtan beri yoktu yeni geldi. bakalım ne kadar duracak. elektrik dairesi özelleştiriliyor diye grev yapıyor çalışanları, tam bu zamana da arıza denk gelmiş şansımıza

size kolay gelsin ve hoş sohbetler. benim durumum belli olmaz bu aralar

kızlar bu arada Sinem 18 Ocak'ta doğum yapmış facede gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…