kızlar bu arada Sinem 18 Ocak'ta doğum yapmışfacede gördüm
merhaba kızlar ben geldim amcamın kızı var yanımda lise 3e gidiyor dışarı çıkacaktık ama çokta soğuk
Regl oldunmu canım?
hayır canım olmadım daha
Hadi hayırlısı olsun canım.
ya havalar etkiledi :26:
yaaa daaa
ay evet zuzum güldal çamaşır suyunun kokusuAynı karınca ilacı gibi
trendyoldan 20tl hediye çekim varmış yeni gördüm
Şubat ayı gelsin artıkkkkkk
Güle güle kullan canım
sağol canım kullandım hemen çanta aldım 75tlden 25e inmiş 5tl kargo 10tlye mal oldu
güle güle kullan canımsağol canım kullandım hemen çanta aldım 75tlden 25e inmiş 5tl kargo 10tlye mal oldu
süperr güle güle kullann
ben de geçen gün zorrla eşimi ikna edip ayakkabı aldırdım kendime hiç beğenmedi nefret etti hatta ayakkabıdan ben çok sevmiştim oysa ki, ama ikna ettimTopuklu Ayakakbı - Marka - Deichmann
bu arada babamı hastaneden çıkardık ay çok garip oldu yaa, doktorlar yapıcamız bişi yok diyip çıkardılar, amcam da ünv.de yard.doç, onunla beraber beyin cerrahiye gittik bir de onlara soralım diye, adam demiş ki omurilik kemiği mi ne aşınmış orası ağrı yapıyor baya da uzun sürer geçmesi korse kullanıcaksın demiş.neyse korse aldık geldik bi de grip başlamış babamda vücudu kaldırmıo çok halsiz düşmüş(( bizim eve getirdim iyileşene kadar kalsın istiyorum.zaten buraya getirme fikri eşimden çıktı benim için problem değil kalsın istediği kadar dedi.şimdi uyuyor dinleniyor iyi iki h.sonuna denk geldi evdeyim yemek falan yaparım gribi atlatmasını sağlarsam çok ii olcak
sineme çok sevindimmmm merak ediodum walla allah analıbabalı büyütsün bebişini diyelim
Evet ...
Bende aynı bu şekilde aldım çantamı canım foto koysana bakim :))sağol canım kullandım hemen çanta aldım 75tlden 25e inmiş 5tl kargo 10tlye mal oldu
Güle güle kullan canım baban için geçmiş olsun tekrardan zaman gerekli düzelir inşallah zamanla.süperr güle güle kullann
ben de geçen gün zorrla eşimi ikna edip ayakkabı aldırdım kendime hiç beğenmedi nefret etti hatta ayakkabıdan ben çok sevmiştim oysa ki, ama ikna ettimTopuklu Ayakakbı - Marka - Deichmann
bu arada babamı hastaneden çıkardık ay çok garip oldu yaa, doktorlar yapıcamız bişi yok diyip çıkardılar, amcam da ünv.de yard.doç, onunla beraber beyin cerrahiye gittik bir de onlara soralım diye, adam demiş ki omurilik kemiği mi ne aşınmış orası ağrı yapıyor baya da uzun sürer geçmesi korse kullanıcaksın demiş.neyse korse aldık geldik bi de grip başlamış babamda vücudu kaldırmıo çok halsiz düşmüş(( bizim eve getirdim iyileşene kadar kalsın istiyorum.zaten buraya getirme fikri eşimden çıktı benim için problem değil kalsın istediği kadar dedi.şimdi uyuyor dinleniyor iyi iki h.sonuna denk geldi evdeyim yemek falan yaparım gribi atlatmasını sağlarsam çok ii olcak
sineme çok sevindimmmm merak ediodum walla allah analıbabalı büyütsün bebişini diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?