güle güle kullan canım
kuzum bence çok hoş ayakkabılar bende de benzer bişi kotlarla ilk ve sonbaharda falan çok hoş oluo
babanı da senin eve getirdiğin ii olmuş eşine büyük bi afferin gönderioum
Ayşecim çok güzel ayakkabıların. Bende çok beğendim
Bende aynı bu şekilde aldım çantamı canım foto koysana bakim :))
Güle güle kullan canım baban için geçmiş olsun tekrardan zaman gerekli düzelir inşallah zamanla.
canım çok geçmiş olsun babana :/süperr güle güle kullann
ben de geçen gün zorrla eşimi ikna edip ayakkabı aldırdım kendime hiç beğenmedi nefret etti hatta ayakkabıdan ben çok sevmiştim oysa ki, ama ikna ettimtopuklu ayakakbı - marka - deichmann
bu arada babamı hastaneden çıkardık ay çok garip oldu yaa, doktorlar yapıcamız bişi yok diyip çıkardılar, amcam da ünv.de yard.doç, onunla beraber beyin cerrahiye gittik bir de onlara soralım diye, adam demiş ki omurilik kemiği mi ne aşınmış orası ağrı yapıyor baya da uzun sürer geçmesi korse kullanıcaksın demiş.neyse korse aldık geldik bi de grip başlamış babamda vücudu kaldırmıo çok halsiz düşmüş(( bizim eve getirdim iyileşene kadar kalsın istiyorum.zaten buraya getirme fikri eşimden çıktı benim için problem değil kalsın istediği kadar dedi.şimdi uyuyor dinleniyor iyi iki h.sonuna denk geldi evdeyim yemek falan yaparım gribi atlatmasını sağlarsam çok ii olcak
Sineme çok sevindimmmm merak ediodum walla allah analıbabalı büyütsün bebişini diyelim
iyi akşamlar kızlar
yarın çalışmayacak olanlara ii tatiller
özge zuzu elfi sabah buluşuruz bende yarın burdayımbaşka çalışan var mıydı hatırlayamadım:44:
Günaydın Kızlar
Sabah oldu yine görüştük işte :) Cumartesi mağdurlarında yaren ile nektarda var :))
günaydın kızlar.
adaşımmm babana çok geçmiş olsun, eşin de sağolsun iyi yapmış babanı eve getirmekle. umarım biran önce atlatır. ayakkabıların da çok hoşmuş, güle güle kullan canım.
bizim elektrik problemi hala çözülmedi buralarda. sürekli gidip geliyor. tv, bulaşık makinası, ütü falan çalıştırmaya korkuyoruz artık. dün bir süre ütü yaptım, sonra eşim aradı gel beni al diye. gittim onu aldım, eve geldiğimizde elektrikler yeniden kesildi. yarım saat sonra geldi, bu sefer de ben risk almak istemedim ütü için. kaldırdım geri. bugün sabah da mecbur bulaşık makinasını açıp geldim işe. inşallah kesilmez de zarar görmez beyaz eşyalarımız ya. daha sürer böyle diyolar. umarım biran önce normal hayatımıza döneriz.
çizelge işi benim de aklımda vardı ama bu git geller yüzünden yapamadım birşey. elektrikler gelince hemen işleri toparlamaya çalışıyoruz. hayatımız hem işyerinde hem evde felç oldu resmenson işkencelerimiz hayırlısıyla kurtuluyoruz
Günaydın Kızlar
Sabah oldu yine görüştük işte :) Cumartesi mağdurlarında yaren ile nektarda var :))
günaydın. o zaman kendime dilediğim gibi sanada hızlı çabucak geçen bir cmt iş günü dilioumGünaydııın kızlaaarrr :) Ben de cumartesi çalışan mağdurlardanım
günaydın canım
evt geldik yine. ankara da buz gibi gece yine kar yağmış ama az bu sefer ki.
evler ısınmı iş yerinde hala sular akmıo donmuş ve bişi yapan yok.
bugün diğer ark yok benim için çok sıkıcı oluo bide patron gelip başımda oturunca
ben yaren ve neki unutmuşum :26:
ki zaten onları da ekleyince çoğunluk çalışıo oluo ama sizler yarım gün özgeyle ben tam gün dimi :44:
günaydın. o zaman kendime dilediğim gibi sanada hızlı çabucak geçen bir cmt iş günü dilioum
bende iş çıkışı annemlere gidicem kardeşlerimle dolaşıcam biraz artık iyice çıktı göbeğim zorlanıyorum pantolon düğmelerinden. Tayt mı alsam dedim eşim bişey demedi :) Yada beli lastikli pantolon bakıcam kendime. ordan anneanneme geçicem çok hastaydı geçmiş olsuna gitmezsem alınırdı. sonra babaannem gelmiş amcamlardaymış onuda görmeye gidicem. Vaktim olsa kuzeninde çocuğu hastaymış onada giderdim. ziyaretlerle geçicek günüm.
günaydın canım
evt geldik yine. ankara da buz gibi gece yine kar yağmış ama az bu sefer ki.
evler ısınmı iş yerinde hala sular akmıo donmuş ve bişi yapan yok.
bugün diğer ark yok benim için çok sıkıcı oluo bide patron gelip başımda oturunca
ben yaren ve neki unutmuşum :26:
ki zaten onları da ekleyince çoğunluk çalışıo oluo ama sizler yarım gün özgeyle ben tam gün dimi :44:
günaydın. o zaman kendime dilediğim gibi sanada hızlı çabucak geçen bir cmt iş günü dilioum
Teşekkürlerrrr. Btn cumartesi mağdurlarına sabır diliyorum :) Allahtan benim öğlen 12ye kadar mesaim. Ama tabi sabah erken kalkmak sinir bozucuuuuuuu
Hem zuzu da var dilekÖyle sanıyorum yani ben:26:
ama onun patrona eeeeben gidioum deyip çıkma şansı var
artık tayt olayına bişi demesin canımbebiş sıkışsın mı dimi kıyamaz babası o lastikli pantalonlar lcw da vardı fena diil yani kot gibi belleri simli falan değişik
bugünde ne kadar çok gezmen gereken yer varmış dikkat et kendine.
12ye kadar olan işi de anlamam yaa hiç gelme daha ii yani ama yok patron öle düşünmmez
ben 7ye kadar burdayım
sabah kalkma olayı da tam bi facia kış günü hava kapalı ve soğuk o yatak ve ben mıknatıs misali birbirimizi çekiouz resmen.
evt sende söleyebilirsin iş yoksa eğer 3te falan çıksan mesela hiç yoktan iidir.
Aslında bugün bende eee ben gidiyorum desem iyi olacak
ev işi gözümde büyüyor akşam hava soğuk nasıl yapıcam bilemiyorum inşallah elektriklerde gitmez yoksa ben
oyy ne güzel gez ozaman tatlım.lcw den bakıcam işte inş. bulabilirim zaten eşim kızıyor giyme artık bunları diye nasıl sıkıyor baksana diyor :)
Evet çok yer var ama evdede işim yok hiç :) Temizliği pazar günü yapmıştık ama nasıl olduysa bu hafta ev temiz kaldı. genelde yatak odasında oturduk kaynanam soğuk diye kızına gitti bu hafta. gider gezerim bende :))
ya aynen okadar gereksiz ki yani bi de biz tıp üzerine bi yayıneviyiz cmt pazar dükkana uğrayan yokİşte laf olsun torba dolsun diye geliyoruz internette takılıp geri dönüyoruz eve cumartesileriPatronları anlamak zor. Etinden sütünden yününden yararlanmak istiyor bazılarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?