2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayşecim çok güzel ayakkabıların. Bende çok beğendim

Bende aynı bu şekilde aldım çantamı canım foto koysana bakim :))

Güle güle kullan canım baban için geçmiş olsun tekrardan zaman gerekli düzelir inşallah zamanla.

teşekkürler kızlar, evet Dilek çok da rahat, eşim zaten bundan yüksek topuğa izin vermiyor, neymiş efendim yürüyemezmişim düşer ayağımı kırarmışım lafa bak buna bile izin evrmezdi yavaş yavaş değiştiriorum kocişi

babam için iyi dileklerinize de çok teşekkürler uyudu uyandı şimdi daha iyiyim diyor, inş. çabucak toparlar

canım çok geçmiş olsun babana :/
akkabılarını da güle güle giy çok hoşlar :))

iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar kızlar
yarın çalışmayacak olanlara ii tatiller
özge zuzu elfi sabah buluşuruz bende yarın burdayım başka çalışan var mıydı hatırlayamadım:44:

günaydın kızlar.

adaşımmm babana çok geçmiş olsun, eşin de sağolsun iyi yapmış babanı eve getirmekle. umarım biran önce atlatır. ayakkabıların da çok hoşmuş, güle güle kullan canım.

bizim elektrik problemi hala çözülmedi buralarda. sürekli gidip geliyor. tv, bulaşık makinası, ütü falan çalıştırmaya korkuyoruz artık. dün bir süre ütü yaptım, sonra eşim aradı gel beni al diye. gittim onu aldım, eve geldiğimizde elektrikler yeniden kesildi. yarım saat sonra geldi, bu sefer de ben risk almak istemedim ütü için. kaldırdım geri. bugün sabah da mecbur bulaşık makinasını açıp geldim işe. inşallah kesilmez de zarar görmez beyaz eşyalarımız ya. daha sürer böyle diyolar. umarım biran önce normal hayatımıza döneriz.

çizelge işi benim de aklımda vardı ama bu git geller yüzünden yapamadım birşey. elektrikler gelince hemen işleri toparlamaya çalışıyoruz. hayatımız hem işyerinde hem evde felç oldu resmen son işkencelerimiz hayırlısıyla kurtuluyoruz

Günaydın Kızlar

iyi akşamlar kızlar
yarın çalışmayacak olanlara ii tatiller
özge zuzu elfi sabah buluşuruz bende yarın burdayım başka çalışan var mıydı hatırlayamadım:44:

Sabah oldu yine görüştük işte :) Cumartesi mağdurlarında yaren ile nektarda var :))

Günaydın herkese
Yarenay dün bizimde elektriklerimiz geldi gitti hiç iş yapamadım ev darmadağınık Yarında misafirim var bugün akşama kadar çalışıyoruz inşallah gitmez elektriklerde gidip evi temizlerim yemek olarak da dondurucum da harçlanmış tavuk var onu ya fırında ya mangalda yaparız salata falan, pasta yapıcam bir de petibörlü bisküvi ile belkim krem şantili kurabiye de yaparım yetmez mi :26:

bende iş çıkışı annemlere gidicem kardeşlerimle dolaşıcam biraz artık iyice çıktı göbeğim zorlanıyorum pantolon düğmelerinden. Tayt mı alsam dedim eşim bişey demedi :) Yada beli lastikli pantolon bakıcam kendime. ordan anneanneme geçicem çok hastaydı geçmiş olsuna gitmezsem alınırdı. sonra babaannem gelmiş amcamlardaymış onuda görmeye gidicem. Vaktim olsa kuzeninde çocuğu hastaymış onada giderdim. ziyaretlerle geçicek günüm.

Günaydın Kızlar
Sabah oldu yine görüştük işte :) Cumartesi mağdurlarında yaren ile nektarda var :))

günaydın canım
evt geldik yine. ankara da buz gibi gece yine kar yağmış ama az bu sefer ki.
evler ısınmı iş yerinde hala sular akmıo donmuş ve bişi yapan yok.
bugün diğer ark yok benim için çok sıkıcı oluo bide patron gelip başımda oturunca

ben yaren ve neki unutmuşum :26:
ki zaten onları da ekleyince çoğunluk çalışıo oluo ama sizler yarım gün özgeyle ben tam gün dimi :44:

Günaydııın kızlaaarrr :) Ben de cumartesi çalışan mağdurlardanım
günaydın. o zaman kendime dilediğim gibi sanada hızlı çabucak geçen bir cmt iş günü dilioum

Teşekkürlerrrr. Btn cumartesi mağdurlarına sabır diliyorum :) Allahtan benim öğlen 12ye kadar mesaim. Ama tabi sabah erken kalkmak sinir bozucuuuuuuu

artık tayt olayına bişi demesin canım bebiş sıkışsın mı dimi kıyamaz babası o lastikli pantalonlar lcw da vardı fena diil yani kot gibi belleri simli falan değişik
bugünde ne kadar çok gezmen gereken yer varmış dikkat et kendine.

Hem zuzu da var dilek Öyle sanıyorum yani ben:26:

Teşekkürlerrrr. Btn cumartesi mağdurlarına sabır diliyorum :) Allahtan benim öğlen 12ye kadar mesaim. Ama tabi sabah erken kalkmak sinir bozucuuuuuuu

12ye kadar olan işi de anlamam yaa hiç gelme daha ii yani ama yok patron öle düşünmmez
ben 7ye kadar burdayım
sabah kalkma olayı da tam bi facia kış günü hava kapalı ve soğuk o yatak ve ben mıknatıs misali birbirimizi çekiouz resmen.

lcw den bakıcam işte inş. bulabilirim zaten eşim kızıyor giyme artık bunları diye nasıl sıkıyor baksana diyor :)

Evet çok yer var ama evdede işim yok hiç :) Temizliği pazar günü yapmıştık ama nasıl olduysa bu hafta ev temiz kaldı. genelde yatak odasında oturduk kaynanam soğuk diye kızına gitti bu hafta. gider gezerim bende :))

İşte laf olsun torba dolsun diye geliyoruz internette takılıp geri dönüyoruz eve cumartesileri Patronları anlamak zor. Etinden sütünden yününden yararlanmak istiyor bazılarııı

Son düzenleme:

Aslında bugün bende eee ben gidiyorum desem iyi olacak
ev işi gözümde büyüyor akşam hava soğuk nasıl yapıcam bilemiyorum inşallah elektriklerde gitmez yoksa ben
evt sende söleyebilirsin iş yoksa eğer 3te falan çıksan mesela hiç yoktan iidir.

oyy ne güzel gez ozaman tatlım.
bende akşam gittim annem bezelye yemeği yapmıştı sende al dedi biraz yemek aldım ondan
eve geçtim nevresimleri değiştim yatağımı falan çektim arkası hep pamucak dip köşe süpürdüm sildim toz aldım yeni nevresimleri serdim yatak odası bitti.
mutfağı antreyi tuvalet banyoyu süpürdüm sildim toz aldım. Banyonun biraz daha işi kaldı bulaşıklar makinesini çalıştırdım 2 makine çamaşır yıkadım
eşim babasına bakıp gelcekti orda yemek yemiş bende pek bişi yemedim. biraz daha toparladım çamaşırları astım bulaşıkları yerleştirdim saat 00.15ti yattım.
2 oda ve salonum kaldı gerçi salonda oturulmadığı için artık temiz kalıo ama toz işte hızlı bi şekilde süpürüp silersem yeter yapasım gelmio kış günü nedense
ve acomertin sölediği bi topic vardı tüyler için bu akşam alma günüymüş 21 ocak onu uygulamayı planlıoum zaten yoğun diil benim
ama yapan kızlar azalma olduğunu sölüolar dolunay günlerinde yapıolarmış sitedeki bi kız araştırıp tarih verio o zaman uyguluosun inş işe yarar daha da az alır.

İşte laf olsun torba dolsun diye geliyoruz internette takılıp geri dönüyoruz eve cumartesileri Patronları anlamak zor. Etinden sütünden yününden yararlanmak istiyor bazılarııı
ya aynen okadar gereksiz ki yani bi de biz tıp üzerine bi yayıneviyiz cmt pazar dükkana uğrayan yok
gelmesek patronda daha karlı ama yok işte
sen nerde çalışıosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…