2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben makina üretimi yapan bir firmada muhasebe,finansman bölümündeyim. Yaz aylarında cumartesilerimiz yok haziran temmuz ağustos eylül. Kışın da 12ye kadar. Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz. O da satış müdürü:) Senin meslek ne?

bende grafikerim canım tıp kitapları yapıouz.
bende bir cmt çalışıoum bir cmt çalışmıoum
bunada şükür ne diim

bizim de yaz aylarında cumartesimiz tatil ama çalışma saatimiz uzuyor buna istinaden

bende grafikerim canım tıp kitapları yapıouz.
bende bir cmt çalışıoum bir cmt çalışmıoum
bunada şükür ne diim

Hava da burda kapalı ve yağmurlu. İş çıkışı eve gidip tv karşısında mayışmayı planlıyorum valla :)

bizim de yaz aylarında cumartesimiz tatil ama çalışma saatimiz uzuyor buna istinaden

Tabi canım bizim de öyle. Öğle aralarımız 1 saatten yarım saata düşüyor cumartesileri tatilken. Keşke yaz kış o düzen olsa. Hiçbir gün koymuyor da şu cmrtesileri işe gelmek çok koyuyor insana yahu.

ama bak bitti son yarım saat
benim daha 7saat + yarım saat

bi<im günde 1 saat fazla çalışmamız oluyor yanisi 11 saat o da geçmek bilmiyo da yine de cumartesi evde olmak güzel
..
son 1 buçuk saat çok sıkıldım işim de yok

bi<im günde 1 saat fazla çalışmamız oluyor yanisi 11 saat o da geçmek bilmiyo da yine de cumartesi evde olmak güzel
..
son 1 buçuk saat çok sıkıldım işim de yok

Ay o daha da beter. İş olunca daha çabuk geçiyor zaman.

yok ki iş o zaman da hiç geçmio. patronda geldi bi de biz aynı odadayız
umarım erken gider

kar yağmaya başladı ankarada bu soğuklar ne zaman gitcek :26:

İzmirde yaşayan biri olarak şikayet etmeye hakkım yok biliyorum ama ben de çok üşüyen bir tipiiiiim ve bu kışın bir an önce bitmesini istiyorummm:84:

İzmirde yaşayan biri olarak şikayet etmeye hakkım yok biliyorum ama ben de çok üşüyen bir tipiiiiim ve bu kışın bir an önce bitmesini istiyorummm:84:

ben izmiri çok merak edioum ve gitmek istioum kavak yelleri dizisinden sonra bi urla merakı oldu bende
Allah kısmet ederse gitmeyi çok istioum

84 doğumluyum. Burcu ismim. Evliyim. 2010 eylül :)

hem yaşıtım, hem hemşerim olan biri katılmış ve ben kaçırmışım ya neyse gelir yine sanırım.

bizim elektrikler gitmedi hiç bugün yaşasın. Türkiye'den ekip gelmiş diye konuşuluyor, yine bizimkiler çözdü galiba işi. eve gidince kalan ütülerimi de yapıp, kendime bakayım biraz kıl tüy muhabbetlerine sonra da vakit kalırsa evi temizlerim. olmadı yarın eşimle yaparız yine. evden çok kendi temizliğime sevinir zaten

iyi tatiller herkese şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…