evt sende söleyebilirsin iş yoksa eğer 3te falan çıksan mesela hiç yoktan iidir.
oyy ne güzel gez ozaman tatlım.
bende akşam gittim annem bezelye yemeği yapmıştı sende al dedi biraz yemek aldım ondan
eve geçtim nevresimleri değiştim yatağımı falan çektim arkası hep pamucakdip köşe süpürdüm sildim toz aldım yeni nevresimleri serdim yatak odası bitti.
mutfağı antreyi tuvalet banyoyu süpürdüm sildim toz aldım. Banyonun biraz daha işi kaldı bulaşıklar makinesini çalıştırdım 2 makine çamaşır yıkadım
eşim babasına bakıp gelcekti orda yemek yemiş bende pek bişi yemedim. biraz daha toparladım çamaşırları astım bulaşıkları yerleştirdim saat 00.15ti yattım.
2 oda ve salonum kaldı gerçi salonda oturulmadığı için artık temiz kalıo ama toz işte hızlı bi şekilde süpürüp silersem yeter yapasım gelmio kış günü nedense
ve acomertin sölediği bi topic vardı tüyler için bu akşam alma günüymüş 21 ocak onu uygulamayı planlıoum zaten yoğun diil benim
ama yapan kızlar azalma olduğunu sölüolar dolunay günlerinde yapıolarmış sitedeki bi kız araştırıp tarih verio o zaman uyguluosun inş işe yarar daha da az alır.
ya aynen okadar gereksiz ki yani bi de biz tıp üzerine bi yayıneviyiz cmt pazar dükkana uğrayan yok
gelmesek patronda daha karlı ama yok işte
sen nerde çalışıosun?
Ben makina üretimi yapan bir firmada muhasebe,finansman bölümündeyim. Yaz aylarında cumartesilerimiz yok haziran temmuz ağustos eylül. Kışın da 12ye kadar. Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz. O da satış müdürü:) Senin meslek ne?
bizim de yaz aylarında cumartesimiz tatil ama çalışma saatimiz uzuyor buna istinadenben makina üretimi yapan bir firmada muhasebe,finansman bölümündeyim. Yaz aylarında cumartesilerimiz yok haziran temmuz ağustos eylül. Kışın da 12ye kadar. Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz. O da satış müdürü:) senin meslek ne?
bende grafikerim canım tıp kitapları yapıouz.
bende bir cmt çalışıoum bir cmt çalışmıoum
bunada şükür ne diim
bizim de yaz aylarında cumartesimiz tatil ama çalışma saatimiz uzuyor buna istinaden
Tabi canım bizim de öyle. Öğle aralarımız 1 saatten yarım saata düşüyor cumartesileri tatilken. Keşke yaz kış o düzen olsa. Hiçbir gün koymuyor da şu cmrtesileri işe gelmek çok koyuyor insana yahu.
ama bak bitti son yarım saat
benim daha 7saat + yarım saat
bi<im günde 1 saat fazla çalışmamız oluyor yanisi 11 saat o da geçmek bilmiyo da yine de cumartesi evde olmak güzelTabi canım bizim de öyle. Öğle aralarımız 1 saatten yarım saata düşüyor cumartesileri tatilken. Keşke yaz kış o düzen olsa. Hiçbir gün koymuyor da şu cmrtesileri işe gelmek çok koyuyor insana yahu.
bi<im günde 1 saat fazla çalışmamız oluyor yanisi 11 saat o da geçmek bilmiyo da yine de cumartesi evde olmak güzel
..
son 1 buçuk saat çok sıkıldımişim de yok
Haklısın canım. Gene şükür diyeyim halime. İşler yoğun mu peki ?
yok ki iş o zaman da hiç geçmio. patronda geldi bi de biz aynı odadayız
umarım erken gider
kar yağmaya başladı ankarada bu soğuklar ne zaman gitcek :26:
felucas, biraz kendinden bahsetsene?
yaş kaç? adın ne? evlimisin? :)
84 doğumluyum. Burcu ismim. Evliyim. 2010 eylül :)
memnun oldum, yaşıtmışız84 doğumluyum. Burcu ismim. Evliyim. 2010 eylül :)
Aramıza hoşgeldin Burcu :)
Aslında bugün bende eee ben gidiyorum desem iyi olacak
İzmirde yaşayan biri olarak şikayet etmeye hakkım yok biliyorum ama ben de çok üşüyen bir tipiiiiim ve bu kışın bir an önce bitmesini istiyorummm:84:
memnun oldum, yaşıtmışız
..
zuzu nerde? özge nerde? :26:
kuzu nereye kayboldun yoğun musun?
İzmirde yaşayan biri olarak şikayet etmeye hakkım yok biliyorum ama ben de çok üşüyen bir tipiiiiim ve bu kışın bir an önce bitmesini istiyorummm:84:
84 doğumluyum. Burcu ismim. Evliyim. 2010 eylül :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?