- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Burdayımm sistem hata veriyor, bende ara verdim..
Sizce ne desem de erken çıksam
hem yaşıtım, hem hemşerim olan biri katılmış ve ben kaçırmışım ya
sen bi sabah gözüktün sonrası yoknereye kayybolduysan ve sonunda bitirdin işte sende
kıl tüy problemi için zaten bu ayın en uygun günüymüş
şubat ayında da ben sana tarih veririm o zaman halledersin
deneyelim bakalım azalıp inceliomuş tüyler
bende kendimi temizledim evi beraber temizleyelim mi desem senin taktikle
Burdayımm
sen hala çıkamamışsın :26:
süperr güle güle kullann
ben de geçen gün zorrla eşimi ikna edip ayakkabı aldırdım kendime hiç beğenmedi nefret etti hatta ayakkabıdan ben çok sevmiştim oysa ki, ama ikna ettimTopuklu Ayakakbı - Marka - Deichmann
bu arada babamı hastaneden çıkardık ay çok garip oldu yaa, doktorlar yapıcamız bişi yok diyip çıkardılar, amcam da ünv.de yard.doç, onunla beraber beyin cerrahiye gittik bir de onlara soralım diye, adam demiş ki omurilik kemiği mi ne aşınmış orası ağrı yapıyor baya da uzun sürer geçmesi korse kullanıcaksın demiş.neyse korse aldık geldik bi de grip başlamış babamda vücudu kaldırmıo çok halsiz düşmüş(( bizim eve getirdim iyileşene kadar kalsın istiyorum.zaten buraya getirme fikri eşimden çıktı benim için problem değil kalsın istediği kadar dedi.şimdi uyuyor dinleniyor iyi iki h.sonuna denk geldi evdeyim yemek falan yaparım gribi atlatmasını sağlarsam çok ii olcak
sineme çok sevindimmmm merak ediodum walla allah analıbabalı büyütsün bebişini diyelim
güle güle kullan canım
kuzum bence çok hoş ayakkabılar bende de benzer bişi kotlarla ilk ve sonbaharda falan çok hoş oluo
babanı da senin eve getirdiğin ii olmuş eşine büyük bi afferin gönderioum
Bende aynı bu şekilde aldım çantamı canım foto koysana bakim :))
Güle güle kullan canım baban için geçmiş olsun tekrardan zaman gerekli düzelir inşallah zamanla.
kızlar test yaptım 2.çizgi silik çıktı kalbim çıkacak gibi yerimden yarın hastaneye kan vermeye gidicem
cnmmm face'te smiley ler yetersiz kaldı burdan devam edeyim sevincime
inş. allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun zeynepcim
zeynepcimmm haberini bekliyorum canım, inşallah gönlünden geçen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?