2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar test yaptırdım sonuç 55.26 3haftalık hamile çıktım ama bugün 5gibi kanamam başladı sonucu alınca kanamada olunca doktora gözüktüm kese şuan gözükmez dedi baktıda bişe yoktu daha erken dedi 10 geçmesi lazım dedi ama kanama regl kanamsı gibi olursa gebelik sonlanmı olur dedi kanama azalırsa 10gün sonra tekrar kan testi yaptır değer1000-1500 çıkarsa herşey normal dedi .

allahımdan hayırlısını istiyorum hakkımda hayırlısı olur işallah bana dua edin.

günaydın kızlar.

canım Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah. şimdi durum ne? kanamada azalma var mı?

Günaydın Kızlarr

kızlar test yaptım 2.çizgi silik çıktı kalbim çıkacak gibi yerimden yarın hastaneye kan vermeye gidicem

Canım ya çok sevindim. Belki yerleşme kanamasıdır o. Sen yat dinlen yorma kendini. Hayırlısı olsun

inş elfişin dediği gibi yerleşme kanamasıdır o :26:
iyi haberlerini bekliyoruz..
..
Günaydın herkese

günaydın

zeynebim Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı neyse o olsun canım

kızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum 2010 da evlenmişsiniz demek ki çoğunuz 2 yıldır evlisiniz ve bana yardım edebilecek tecrübeye sahipsiniz.dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.

yaa canım işte dengeler değişio demek ki :26:
iki taraf içinde kötüdür bu yaa
ben bu tip bişi yaşamak istemem ama elde olmuo tabii.

çok çok kötü bişe canım ilk kez hayır dedim ve sonrasında çok pişman oldum, faiziyle ödememi yaptım hafta sonu

kızlar bu arada Sinem 18 Ocak'ta doğum yapmış facede gördüm

aa çok sevindim sağlıklı sıhatli atlattı demekki, çok şükür.
rabbim analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün.
sağol canım kullandım hemen çanta aldım 75tlden 25e inmiş 5tl kargo 10tlye mal oldu
güle güle kullan canımm
canım sen de güle güle kullan bban konusunda da ii yapmışsınız şimdi nasıl?

elfişş ben hala kotlarımı giyiyorum canım, daha erken değil mi taytlar için? benm kociş zaten dışarıya bin lafla çıkarıyor taytla, sürekli giyeyim desemm ıhhh izin vermez. kaç kilo aldın ki kotlar sıkıyor? ben sadece akşamüstü ilk düğmeyi açıyorum,vücut şişiyor demekki.
hava burda da çok soğuk canım haftasonu evdeyim die kombi 75-80 de çalışıp durdu

canım, bnm eşim tayta ıhh mıhh yapıo die dışarı giymiyorum lcw den aldığım hamile pantolonları da tuhafıma gidiyor dolap bekliyorlar. kasıkların az üsüne kadar pantolon üstü lastikli penye olunca sürekli elim belimde oluyor alışamadım ben onlara.

84 doğumluyum. Burcu ismim. Evliyim. 2010 eylül :)

hg burcu

kızlar test yaptım 2.çizgi silik çıktı kalbim çıkacak gibi yerimden yarın hastaneye kan vermeye gidicem
çok sevindim canım inşallah hamilesindir.
canım hayırlısı olsun inşallah yerleşme kanamasıdır, pembeyse için rahat olsun.

çok acık olcak ama bence o adamla evlenilmez; sorumluluk alamaz. evlilik çok büyük sorumluluklar getiriyor. yarın bigün sana dicek ki ben bişe yapamam alamam demiştim kabullenip geldin kendin istedin bunu dicek. ama hayırlısı.

günaydın kızlarr
dün 9 büyük 3 çocuk misafirim vardı, akşama da annmler ablamlar vardı cuma akşamından beri harıl harıl iş yapıp ortada dönmekten bittim. 9 çeşit hazırlığım vardı bol bol yetti ama ben de yorgunluktan öldüm, gece hiç uyuyamadım ağrılardan, eşim de uyuyamadı benm yüzümden. kalça kemiklerim acayip ağrıyor.
üstelik dün akşam yemeğini bulaşıkları evi toparlamayı annem ablam ve eşim yaptığı halde. gece giderken annem eşime tembih etti dilşad çok yoruldu bikaç gün evin işini yaptırma ben 2-3 günlük yemeği de dolaba yapıp koydum toparlamak yıkamak sana dedi eşim de tamam anne dedi.rahatım 3 gün kadar :)

canım ne o yangından mal kaçırır gibi bir hali var arkadaşının? daha 1 yıldır berabermişsiniz, bence evlilik konusunu şimdilik kapat. yani çoğumuz lüks içinde evlenmedik, çok büyük beklentilerimiz de olmadı ama bu kadar "lüks bekleme benden" dye direten eşlerimiz de yoktu yani. ellerinden geldiğince yaptılar bazı şeyleri. korkmakta haklısın, dediğim gibi bence evlilik konusunu kapat bir süre.

gunaydın kızlar

nasılsınız?? geçmişe henüz bakmadım. Ben artık bu kıştan çok sıkıldım her yer buz pisti gibi bir bitsin artık şu kış

Canım ya benim göbiş baya çıktı yanlarda yok ne varsa ortada. kot giyince oturduğum an düğmelerini açıyorum yoksa sancı bile yapıyor. bende hafta sonu lcw den aldım hamile pantolonu. benim çok hoşuma gitti.. kardeşlerimde üzerinde bebek olan tişörtten almışlar ilkbaharda giyersin anca diyorlar :))

Ay canım ya senin maşallahın var. Benim ilk aylar diye sanırım ben hiç kaldıramıyorum misafirdi yemekti ev işiydi. kaynanam kızının evi sıcak diye orda kalıyor haftasonu eşimle yalnızdık. cumartesi tüm ziyaretlerimi gerçekleştirdim. eşim yorgundu gelemedi ben 22:30 da eve gidebildim. anneme anneanneme babaanneme kuzene ve taksime alışverişe gittim. öldüm o gün. gece benimde kalçam çok ağrıdı. dünde geç kalktık duşa girdik kahvaltı yaptık evi topladık çamaşır attım makinaya baya oyalandık saat 3 oldu hadi eve bakmaya gidelim dedik. o taraflar ne kadar soğuk ya. ölçü aldık ona göre perde falan bakarız diye. mobilyalar sığarmı diye. marketten alış veriş yapıp eve geldik karnıyarık yaptım dışardada yediğimiz için toktuk 9 da yemek yedik. yerimden kalkacak halim yoktu.

canım ben de giyiyorum o bebkli bluzlardan hatta özgenin aldığı da öle yaa :)

kısa kollu olanların üstüne hırka giyiyorum, uzun kollularla zaten üşümüyorum üşürsem de hırkalar hazır ve nazır beklemede :)

günaydın kızlar.

canım Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah. şimdi durum ne? kanamada azalma var mı?

Günaydın Kızlarr

Canım ya çok sevindim. Belki yerleşme kanamasıdır o. Sen yat dinlen yorma kendini. Hayırlısı olsun

günaydın

zeynebim Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı neyse o olsun canım

sağol yarenim işallah kanamada azalma yok arttı normal kan geliyor

hayırlısı canım iyi düşünmek istemiyorum iyi düşünüpte hayal kırıklığına uğramak daha kötü evdeyim zaten kursada gidemedim ağrımda var.hakkımda haayırlısı

sağol dilekciğim amin hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun canım. Tuvalet dışında kalkma yataktan. ayaklarının altına yastık koy uzan öylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…