kızlar test yaptırdım sonuç 55.26 3haftalık hamile çıktım ama bugün 5gibi kanamam başladı sonucu alınca kanamada olunca doktora gözüktüm kese şuan gözükmez dedi baktıda bişe yoktu daha erken dedi 10 geçmesi lazım dedi ama kanama regl kanamsı gibi olursa gebelik sonlanmı olur dedi kanama azalırsa 10gün sonra tekrar kan testi yaptır değer1000-1500 çıkarsa herşey normal dedi .
allahımdan hayırlısını istiyorum hakkımda hayırlısı olur işallah bana dua edin.
kızlar test yaptım 2.çizgi silik çıktı kalbim çıkacak gibi yerimden yarın hastaneye kan vermeye gidicem
kızlar test yaptırdım sonuç 55.26 3haftalık hamile çıktım ama bugün 5gibi kanamam başladı sonucu alınca kanamada olunca doktora gözüktüm kese şuan gözükmez dedi baktıda bişe yoktu daha erken dedi 10 geçmesi lazım dedi ama kanama regl kanamsı gibi olursa gebelik sonlanmı olur dedi kanama azalırsa 10gün sonra tekrar kan testi yaptır değer1000-1500 çıkarsa herşey normal dedi .
inş elfişin dediği gibi yerleşme kanamasıdır o :26:kızlar test yaptırdım sonuç 55.26 3haftalık hamile çıktım ama bugün 5gibi kanamam başladı sonucu alınca kanamada olunca doktora gözüktüm kese şuan gözükmez dedi baktıda bişe yoktu daha erken dedi 10 geçmesi lazım dedi ama kanama regl kanamsı gibi olursa gebelik sonlanmı olur dedi kanama azalırsa 10gün sonra tekrar kan testi yaptır değer1000-1500 çıkarsa herşey normal dedi .
yaa canım işte dengeler değişio demek ki :26:
iki taraf içinde kötüdür bu yaa
ben bu tip bişi yaşamak istemem ama elde olmuo tabii.
kızlar bu arada Sinem 18 Ocak'ta doğum yapmışfacede gördüm
güle güle kullan canımmsağol canım kullandım hemen çanta aldım 75tlden 25e inmiş 5tl kargo 10tlye mal oldu
canım sen de güle güle kullan bban konusunda da ii yapmışsınız şimdi nasıl?süperr güle güle kullann
ben de geçen gün zorrla eşimi ikna edip ayakkabı aldırdım
bu arada babamı hastaneden çıkardık ay çok garip oldu yaa, doktorlar yapıcamız bişi yok diyip çıkardılar, amcam da ünv.de yard.doç, onunla beraber beyin cerrahiye gittik bir de onlara soralım diye, adam demiş ki omurilik kemiği mi ne aşınmış orası ağrı yapıyor baya da uzun sürer geçmesi korse kullanıcaksın demiş.neyse korse aldık geldik bi de grip başlamış babamda vücudu kaldırmıo çok halsiz düşmüş(( bizim eve getirdim iyileşene kadar kalsın istiyorum.zaten buraya getirme fikri eşimden çıktı benim için problem değil kalsın istediği kadar dedi.şimdi uyuyor dinleniyor iyi iki h.sonuna denk geldi evdeyim yemek falan yaparım gribi atlatmasını sağlarsam çok ii olcak
sineme çok sevindimmmm merak ediodum walla allah analıbabalı büyütsün bebişini diyelim
bende iş çıkışı annemlere gidicem kardeşlerimle dolaşıcam biraz artık iyice çıktı göbeğim zorlanıyorum pantolon düğmelerinden. Tayt mı alsam dedim eşim bişey demedi :) Yada beli lastikli pantolon bakıcam kendime. ordan anneanneme geçicem çok hastaydı geçmiş olsuna gitmezsem alınırdı. sonra babaannem gelmiş amcamlardaymış onuda görmeye gidicem. Vaktim olsa kuzeninde çocuğu hastaymış onada giderdim. ziyaretlerle geçicek günüm.
hava burda da çok soğuk canımgünaydın canım
evt geldik yine. ankara da buz gibi gece yine kar yağmış ama az bu sefer ki.
evler ısınmı iş yerinde hala sular akmıo donmuş ve bişi yapan yok.
bugün diğer ark yok benim için çok sıkıcı oluo bide patron gelip başımda oturunca
artık tayt olayına bişi demesin canımbebiş sıkışsın mı dimi kıyamaz babası o lastikli pantalonlar lcw da vardı fena diil yani kot gibi belleri simli falan değişik
bugünde ne kadar çok gezmen gereken yer varmış dikkat et kendine.
84 doğumluyum. Burcu ismim. Evliyim. 2010 eylül :)
çok sevindim canım inşallah hamilesindir.kızlar test yaptım 2.çizgi silik çıktı kalbim çıkacak gibi yerimden yarın hastaneye kan vermeye gidicem
canım hayırlısı olsun inşallah yerleşme kanamasıdır, pembeyse için rahat olsun.kızlar test yaptırdım sonuç 55.26 3haftalık hamile çıktım ama bugün 5gibi kanamam başladı sonucu alınca kanamada olunca doktora gözüktüm kese şuan gözükmez dedi baktıda bişe yoktu daha erken dedi 10 geçmesi lazım dedi ama kanama regl kanamsı gibi olursa gebelik sonlanmı olur dedi kanama azalırsa 10gün sonra tekrar kan testi yaptır değer1000-1500 çıkarsa herşey normal dedi .
kızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum 2010 da evlenmişsiniz demek ki çoğunuz 2 yıldır evlisiniz ve bana yardım edebilecek tecrübeye sahipsiniz.dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.
kızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum 2010 da evlenmişsiniz demek ki çoğunuz 2 yıldır evlisiniz ve bana yardım edebilecek tecrübeye sahipsiniz.dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.
elfişş ben hala kotlarımı giyiyorum canım, daha erken değil mi taytlar için? benm kociş zaten dışarıya bin lafla çıkarıyor taytla, sürekli giyeyim desemm ıhhh izin vermez. kaç kilo aldın ki kotlar sıkıyor? ben sadece akşamüstü ilk düğmeyi açıyorum,vücut şişiyor demekki.
dün 9 büyük 3 çocuk misafirim vardı, akşama da annmler ablamlar vardı cuma akşamından beri harıl harıl iş yapıp ortada dönmekten bittim. 9 çeşit hazırlığım vardı bol bol yetti ama ben de yorgunluktan öldüm, gece hiç uyuyamadım ağrılardan, eşim de uyuyamadı benm yüzümden. kalça kemiklerim acayip ağrıyor.
üstelik dün akşam yemeğini bulaşıkları evi toparlamayı annem ablam ve eşim yaptığı halde. gece giderken annem eşime tembih etti dilşad çok yoruldu bikaç gün evin işini yaptırma ben 2-3 günlük yemeği de dolaba yapıp koydum toparlamak yıkamak sana dedi eşim de tamam anne dedi.rahatım 3 gün kadar :)
Günaydın herkesee
Kızlar facedeki gruba gelirmisiniz face i olanlar burdan anlatamıcam çünkü.
Bekliyorum.
Günaydın herkesee
Kızlar facedeki gruba gelirmisiniz face i olanlar burdan anlatamıcam çünkü.
Bekliyorum.
günaydın kızlar.
canım Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah. şimdi durum ne? kanamada azalma var mı?
Günaydın Kızlarr
Canım ya çok sevindim. Belki yerleşme kanamasıdır o. Sen yat dinlen yorma kendini. Hayırlısı olsun
günaydın
zeynebim Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı neyse o olsun canım
sağol yarenim işallah kanamada azalma yok arttı normal kan geliyor
hayırlısı canım iyi düşünmek istemiyorum iyi düşünüpte hayal kırıklığına uğramak daha kötü evdeyim zaten kursada gidemedim ağrımda var.hakkımda haayırlısı
sağol dilekciğim amin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?