2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok çok kötü bişe canım ilk kez hayır dedim ve sonrasında çok pişman oldum, faiziyle ödememi yaptım hafta sonu
kuzum Allah mutlulugunuzu bozmasın.

gunaydın kızlar
nasılsınız?? geçmişe henüz bakmadım. Ben artık bu kıştan çok sıkıldım her yer buz pisti gibi bir bitsin artık şu kış
ya bende çok sıkıldım ev soğuk iş soğuk ısınamıouz ne giysem bilemioum ama bugün ankarada buzlar erio inş geceye yine donmazsa.

Günaydın herkesee
Kızlar facedeki gruba gelirmisiniz face i olanlar burdan anlatamıcam çünkü.
Bekliyorum.
ama ben gelemem ki sen böyle yazıncada panik oldum msne gelsem :26:

Hayırlısı olsun canım. Tuvalet dışında kalkma yataktan. ayaklarının altına yastık koy uzan öylece.

kalkmam canım halimde yok zaten ama sigortaya aksaraya gitmem lazım eşimin sigortsından yararlanabilmek için yarın avrasyaya giderim diye düşündüm bakalım o doktor ne dicek

kalkmam canım halimde yok zaten ama sigortaya aksaraya gitmem lazım eşimin sigortsından yararlanabilmek için yarın avrasyaya giderim diye düşündüm bakalım o doktor ne dicek

eşinde gidebilir sigortaya. sen kimliğini ver ona. bağlı olduğu sigortaya gitsin güncellemeyi yapsın gelsin. sen çıkma bence. Yarında tramvaya binip gidersen çok sarsılmazsında. ama hızlı ve ani hareketlerden kaçın.

Zeynepcim, kanaman yoğun mu? Öyle anladım mesajından.. endişelenmen normal o zaman :26:
bilemedim ki ne desem, hakkında hayırlısı olsun ama canım üzme kendini

enkimmm bol bol dua et canım, hayırlısını dile Allah'tan. böyle durumlarda klavye yetmiyor ki işte, yanında olup sıcacık bir sarılmak lazım birbirimize. ne yazılır bilemiyorum ki. dualarım seninle, bunu bil canım.

tünaydın kızlar..
işlerden pek giremiyorum yaa..
zeynepcim hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider sizin için bebişini kucağına alabilirsin..

Hıı bide randevu al mutlaka bekleme oralarda

Zeynepcim, kanaman yoğun mu? Öyle anladım mesajından.. endişelenmen normal o zaman :26:
bilemedim ki ne desem, hakkında hayırlısı olsun ama canım üzme kendini

aklıma geldi canım ama olur mu bilemedim .eşim işe gitti canım dedi bana taksiyle bırakayım seni sskya dönerkende taksiyle dönersin dedi ama yok dedim ağrım arttı kasıklarım karnım bi geliyor bi gidiyor büyük ihtimal reglim başladı ve düşükte oluyor heralde evet randevu alıcm

değildi ama bugün yoğunlaşmaya başladı.ağrılarda arttı dün böyle değildim hayırlısı olsun canım değerde düşüktü zaten 55.27ymiş

ENKİCİM ,DİKKAT ET KENDİNE, İNŞALLAH ATLATIRSIN YAA, AY Bİ BEBİŞ DAHA

:13:
dualarımdasın

merhaba canım geçmişi okumadım henüz ama galiba erkek arkadaşın senın büyük beklentıler içinde oldugunu düşünüyo yada kızların tamamını lüks düşkünü sanıyo benım bı arkadasımin da basına geldı böyle bişey cocuk okumamıstı ve istanbulda bekar evınde kalıyodu yası da küçük sayılırdı arkadasım bu yıl ya evlencez yada bıter dedı sonucta evlendıler evını masallah cok ii gecindiriyo benden bekleme dediği herseyı de yapıyo rabbım evının bereketını verdı.arkadasının sevgısıne güvenıyosan birbirinizi cok yıpratmadan beklemenı tavsıye ederım arkadasım5yıl kadar bekledı...

Enkidu şimdi okudum geçmiş olsun umarım her şey yoluna girer sen ve bebişin sağlıklı bir 9 ay geçirsiniz.

tünaydın kızlar..
işlerden pek giremiyorum yaa..
zeynepcim hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider sizin için bebişini kucağına alabilirsin..

ENKİCİM ,DİKKAT ET KENDİNE, İNŞALLAH ATLATIRSIN YAA, AY Bİ BEBİŞ DAHA

:13:

dualarımdasın

Enkidu şimdi okudum geçmiş olsun umarım her şey yoluna girer sen ve bebişin sağlıklı bir 9 ay geçirsiniz.

yarenim ediyorum hakkımda hayırlısı ne ise onu istiyorum hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebiş.allah razı olsun canım hepinizden yakın değiliz ama yazdıklarınızı okuduğumda bile rahatlıyorum
işallah sedacığım hayırlısı neyse o olur işallah
ediyorum zuzum yataktayım bişe yapmıyorum işallah hayırlısı olsun
allah razı olsun canım

kızlar dün ki misafirime zeytin ezmeli açma yaptım herkes bayıldı on numara oldu. tavsiye ederim.

herkese selam

bende dogum yaptim

bebisimle bugün eve geldik cok sükür

18 ocak 22:24 gece dogdu Elvin alimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…