çok çok kötü bişe canım ilk kez hayır dedim ve sonrasında çok pişman oldum, faiziyle ödememi yaptım hafta sonu
canım ne o yangından mal kaçırır gibi bir hali var arkadaşının? daha 1 yıldır berabermişsiniz, bence evlilik konusunu şimdilik kapat. yani çoğumuz lüks içinde evlenmedik, çok büyük beklentilerimiz de olmadı ama bu kadar "lüks bekleme benden" dye direten eşlerimiz de yoktu yani. ellerinden geldiğince yaptılar bazı şeyleri. korkmakta haklısın, dediğim gibi bence evlilik konusunu kapat bir süre.
ya bende çok sıkıldım ev soğuk iş soğuk ısınamıouz ne giysem bilemioum ama bugün ankarada buzlar erio inş geceye yine donmazsa.gunaydın kızlar
nasılsınız?? geçmişe henüz bakmadım. Ben artık bu kıştan çok sıkıldım her yer buz pisti gibi bir bitsin artık şu kış
ama ben gelemem ki sen böyle yazıncada panik oldum msne gelsem :26:Günaydın herkesee
Kızlar facedeki gruba gelirmisiniz face i olanlar burdan anlatamıcam çünkü.
Bekliyorum.
Hayırlısı olsun canım. Tuvalet dışında kalkma yataktan. ayaklarının altına yastık koy uzan öylece.
kalkmam canım halimde yok zaten ama sigortaya aksaraya gitmem lazım eşimin sigortsından yararlanabilmek için yarın avrasyaya giderim diye düşündüm bakalım o doktor ne dicek
eşinde gidebilir sigortaya. sen kimliğini ver ona. bağlı olduğu sigortaya gitsin güncellemeyi yapsın gelsin. sen çıkma bence. Yarında tramvaya binip gidersen çok sarsılmazsında. ama hızlı ve ani hareketlerden kaçın.
Hıı bide randevu al mutlaka bekleme oralarda
Zeynepcim, kanaman yoğun mu? Öyle anladım mesajından.. endişelenmen normal o zaman :26:
bilemedim ki ne desem, hakkında hayırlısı olsun ama canım üzme kendini
:13:enkimmm bol bol dua et canım, hayırlısını dile Allah'tan. böyle durumlarda klavye yetmiyor ki işte, yanında olup sıcacık bir sarılmak lazım birbirimize. ne yazılır bilemiyorum ki. dualarım seninle, bunu bil canım.
dualarımdasınaklıma geldi canım ama olur mu bilemedim .eşim işe gitti canım dedi bana taksiyle bırakayım seni sskya dönerkende taksiyle dönersin dedi ama yok dedim ağrım arttı kasıklarım karnım bi geliyor bi gidiyor büyük ihtimal reglim başladı ve düşükte oluyor heralde evet randevu alıcm
değildi ama bugün yoğunlaşmaya başladı.ağrılarda arttı dün böyle değildim hayırlısı olsun canım değerde düşüktü zaten 55.27ymiş
canım ne o yangından mal kaçırır gibi bir hali var arkadaşının? daha 1 yıldır berabermişsiniz, bence evlilik konusunu şimdilik kapat. yani çoğumuz lüks içinde evlenmedik, çok büyük beklentilerimiz de olmadı ama bu kadar "lüks bekleme benden" dye direten eşlerimiz de yoktu yani. ellerinden geldiğince yaptılar bazı şeyleri. korkmakta haklısın, dediğim gibi bence evlilik konusunu kapat bir süre.
enkimmm bol bol dua et canım, hayırlısını dile Allah'tan. böyle durumlarda klavye yetmiyor ki işte, yanında olup sıcacık bir sarılmak lazım birbirimize. ne yazılır bilemiyorum ki. dualarım seninle, bunu bil canım.
tünaydın kızlar..
işlerden pek giremiyorum yaa..
zeynepcim hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider sizin için bebişini kucağına alabilirsin..
ENKİCİM ,DİKKAT ET KENDİNE, İNŞALLAH ATLATIRSIN YAA, AY Bİ BEBİŞ DAHA
:13:
dualarımdasın
Enkidu şimdi okudum geçmiş olsun umarım her şey yoluna girer sen ve bebişin sağlıklı bir 9 ay geçirsiniz.
Enkidu şimdi okudum geçmiş olsun umarım her şey yoluna girer sen ve bebişin sağlıklı bir 9 ay geçirsiniz.
kimse iki kelime yazmıo işler mi çok yoksa aramız mı yok anlamadım :26:
işler çok dileğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?