- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
herkese selam
bende dogum yaptim
bebisimle bugün eve geldik cok sükür
18 ocak 22:24 gece dogdu Elvin alimiz.
herkese selam
bende dogum yaptim
herkese selam
bende dogum yaptim
sağlıkla, sıhatle büyüsün bebeğiniz sinem :))herkese selam
bende dogum yaptim
çok geçmiş olsun canım :2:kızlar yaa ben dün çok fenaydım, 39 derece ateşle yattım walla. ben hayatımda hiç ateşlendiğimi bilmem çok korktum her yerime iğneler batıodu sanki yataktan kalkamadım. eşim banyoya falan soktu, sonra da bi ağrı kesici aldım gündüz hiç uyuyamadım, ama gece güzelce uyumuşum bugün daha iyiyim. okula gittim zar zor, orda doktora uğradım antibiyotik falan bişiler verdi farenjit dedi. inş. toparlarım yaaaaaaa
:26: :26:kızlar kanama ve ağrı artınca doktora gittim bu sefer rahim arkasında kanama gözüktü dün gözükmemişti doktor tekrar kan testi istedi ama belki dış gebelik olabilr dedi sebebini sordum rahime kadar ulaşamamıştır bu yüzden herhangi bir yerde döllenme olmuştur dedi bakalım 5.30da sonuç ne çıkacak
ay Allahım diloş yaa :18: :18: zaten tırsıyorum iyice ürperdimminsan vücudu en fazla 45 birim acıya dayanabilirmiş, ancak doğum anında anne 57 birim acıya kadar çekermiş.bu aynı anda 20 kemiğin kırılmasına bedelmiş. :18:
kızlar yaa ben dün çok fenaydım, 39 derece ateşle yattım walla. ben hayatımda hiç ateşlendiğimi bilmem çok korktum her yerime iğneler batıodu sanki yataktan kalkamadım. eşim banyoya falan soktu, sonra da bi ağrı kesici aldım gündüz hiç uyuyamadım, ama gece güzelce uyumuşum bugün daha iyiyim. okula gittim zar zor, orda doktora uğradım antibiyotik falan bişiler verdi farenjit dedi. inş. toparlarım yaaaaaaa
kızlar kanama ve ağrı artınca doktora gittim bu sefer rahim arkasında kanama gözüktü dün gözükmemişti doktor tekrar kan testi istedi ama belki dış gebelik olabilr dedi sebebini sordum rahime kadar ulaşamamıştır bu yüzden herhangi bir yerde döllenme olmuştur dedi bakalım 5.30da sonuç ne çıkacak
ay Allahım diloş yaa :18: :18: zaten tırsıyorum iyice ürperdimm
Selam herkesee.enkicim inş. allah gönlüne göre versin yarın doktordan sonra bize de haber ver mutlaka
cnmm maşallah sizeee
kızlar yaa ben dün çok fenaydım, 39 derece ateşle yattım walla. ben hayatımda hiç ateşlendiğimi bilmem çok korktum her yerime iğneler batıodu sanki yataktan kalkamadım. eşim banyoya falan soktu, sonra da bi ağrı kesici aldım gündüz hiç uyuyamadım, ama gece güzelce uyumuşum bugün daha iyiyim. okula gittim zar zor, orda doktora uğradım antibiyotik falan bişiler verdi farenjit dedi. inş. toparlarım yaaaaaaa
çok geçmiş olsun canım gece ben de baya rahatsızlandım şimdi çok halsizim hastalık insanı mahvediyor.
canım inşallah dış gebelik değildir. rabbim bebeğini sana bağışlasın. kendine çoook dikkat et aman yorulma.
arkadaşlıktan silmişsin hala bakın diyorsun yani süpermrhb kızlar,saçlarımın son haline bakmak isteyenler albümüme bakabilir.son 1 aydan fazla oldu boyayalı:)
arkadaşlıktan silmişsin hala bakın diyorsun yani süper
insan vücudu en fazla 45 birim acıya dayanabilirmiş, ancak doğum anında anne 57 birim acıya kadar çekermiş.bu aynı anda 20 kemiğin kırılmasına bedelmiş. :18:
hımm olabilir, du bakim yeni saçlarınayok kız ne silmesi ? demekki seninle arkadaş degildik.eskiden albüm herkese açıktı.şimdi sadece arkadaşlara demek kş sen yoktun.:))))
canım hoşgeldinizherkese selam
bende dogum yaptim
canım çok geçmiş olsun dinlen güzelce dikkat et kendine kuzumSelam kızlar yaa ben dün çok fenaydım, 39 derece ateşle yattım walla. ben hayatımda hiç ateşlendiğimi bilmem çok korktum her yerime iğneler batıodu sanki yataktan kalkamadım. eşim banyoya falan soktu, sonra da bi ağrı kesici aldım gündüz hiç uyuyamadım, ama gece güzelce uyumuşum bugün daha iyiyim. okula gittim zar zor, orda doktora uğradım antibiyotik falan bişiler verdi farenjit dedi. inş. toparlarım yaaaaaaa
canım yaa hakkında hayırlısı olsunkızlar kanama ve ağrı artınca doktora gittim bu sefer rahim arkasında kanama gözüktü dün gözükmemişti doktor tekrar kan testi istedi ama belki dış gebelik olabilr dedi sebebini sordum rahime kadar ulaşamamıştır bu yüzden herhangi bir yerde döllenme olmuştur dedi bakalım 5.30da sonuç ne çıkacak
korkutma kendini böyle şeylerleinsan vücudu en fazla 45 birim acıya dayanabilirmiş, ancak doğum anında anne 57 birim acıya kadar çekermiş.bu aynı anda 20 kemiğin kırılmasına bedelmiş. :18:
herkese selam
bende dogum yaptim
hımm olabilir, du bakim yeni saçlarına
..
Özgenin herkese selamı var, telde konuştuk detay yazmıyorum faceye özet geçim
kızlar kanama ve ağrı artınca doktora gittim bu sefer rahim arkasında kanama gözüktü dün gözükmemişti doktor tekrar kan testi istedi ama belki dış gebelik olabilr dedi sebebini sordum rahime kadar ulaşamamıştır bu yüzden herhangi bir yerde döllenme olmuştur dedi bakalım 5.30da sonuç ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?