2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selam herkesee.enkicim inş. allah gönlüne göre versin yarın doktordan sonra bize de haber ver mutlaka

herkese selam

bende dogum yaptim

bebisimle bugün eve geldik cok sükür

18 ocak 22:24 gece dogdu Elvin alimiz.

cnmm maşallah sizeee

kızlar yaa ben dün çok fenaydım, 39 derece ateşle yattım walla. ben hayatımda hiç ateşlendiğimi bilmem çok korktum her yerime iğneler batıodu sanki yataktan kalkamadım. eşim banyoya falan soktu, sonra da bi ağrı kesici aldım gündüz hiç uyuyamadım, ama gece güzelce uyumuşum bugün daha iyiyim. okula gittim zar zor, orda doktora uğradım antibiyotik falan bişiler verdi farenjit dedi. inş. toparlarım yaaaaaaa

kızlar kanama ve ağrı artınca doktora gittim bu sefer rahim arkasında kanama gözüktü dün gözükmemişti doktor tekrar kan testi istedi ama belki dış gebelik olabilr dedi sebebini sordum rahime kadar ulaşamamıştır bu yüzden herhangi bir yerde döllenme olmuştur dedi bakalım 5.30da sonuç ne çıkacak

insan vücudu en fazla 45 birim acıya dayanabilirmiş, ancak doğum anında anne 57 birim acıya kadar çekermiş.bu aynı anda 20 kemiğin kırılmasına bedelmiş. :18:

herkese selam

bende dogum yaptim

sağlıkla, sıhatle büyüsün bebeğiniz sinem :))

çok geçmiş olsun canım :2:
:26: :26:

insan vücudu en fazla 45 birim acıya dayanabilirmiş, ancak doğum anında anne 57 birim acıya kadar çekermiş.bu aynı anda 20 kemiğin kırılmasına bedelmiş. :18:
ay Allahım diloş yaa :18: :18: zaten tırsıyorum iyice ürperdimm

çok geçmiş olsun canım gece ben de baya rahatsızlandım şimdi çok halsizim hastalık insanı mahvediyor.

canım inşallah dış gebelik değildir. rabbim bebeğini sana bağışlasın. kendine çoook dikkat et aman yorulma.

mrhb kızlar,saçlarımın son haline bakmak isteyenler albümüme bakabilir.son 1 aydan fazla oldu boyayalı:)

amin canım haber veririm bugünde gidecem bakalım.sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine

işallah değildir canım ama doktor muhtemelen dış gebelik dedi bakalım sonuç ne çıkacak rahimde bişe gözükmüyor ertemiz ama arka duvarda kanama gözüküyor

benm dogum hikayem karisik biraz.

gezmeye gitmistik annemler sonra yemek yameye gitik aksama resteranta girdik oturduk siparis karti geldi benim suyum geldi oturdugum yerden durmuyor sandalye falan su oldu

apar topar hastaneye Nst ye bagladilar sancilarima bakmakn icin 3 saat sonrada su kaybi oldugu icin serum verdiler sonra bebegin kalp atislarinda azalma var dediler ve bir anda sezeryana alicaz bebegin kordonu dolanmis boynuna

3300 dogdu 49 cm bizim minigimiz.

epidural sezeryan oldu

alisha geçmiş olsun bol bol dinlen ilaçlarını zamanında almayı ihmal etme lütfen

sinem haberlerini aldık hayırlı olsun bebeğiniz size uğur getirsin.Allah analı babalı büyütsün :) yalnız hayret ettim ne çabuk foruma döndün maşallah

ayyy böyle şeyler okuma yaaaaaa korkutuosun hepimiziiiiiii:18::18::18:

hepinize teşekkürler kızlar

yok kız ne silmesi ? demekki seninle arkadaş degildik.eskiden albüm herkese açıktı.şimdi sadece arkadaşlara demek kş sen yoktun.:))))
hımm olabilir, du bakim yeni saçlarına
..
Özgenin herkese selamı var, telde konuştuk detay yazmıyorum faceye özet geçim

herkese selam

bende dogum yaptim

canım hoşgeldiniz
Allah bağışlasın bebişini

canım çok geçmiş olsun dinlen güzelce dikkat et kendine kuzum
canım yaa hakkında hayırlısı olsun
korkutma kendini böyle şeylerle

İnş. kan testinde değerlerin yükselmiştir canım. bizide haberdar et. ne olursa olsun üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…