2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Maşallah Sinemcim

Ayşecim sanada çok geçmiş olsun. Benimde yüzüm yanıyor ama çok üşüyorum. Dün çok soğuk yedim hasta olucam galiba

kızlar bellonadan mobilya alanınız varmı sizlere soralım dedim belki alan vardır kullanışlımı veridğimiz paraya değsin demi bide borçla harcla olck bidaha nasıl alım yardımcı olursanız sevinirim

Ayşecim sanada çok geçmiş olsun. Benimde yüzüm yanıyor ama çok üşüyorum. Dün çok soğuk yedim hasta olucam galiba
saol cnmmm senin çok dikkt etmen lazım amaaa koru kendini soğuktan falan. hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor cnm. eve gidince hemen nane limon adaçayı falan bişeyler yap iç.
kızlar bellonadan mobilya alanınız varmı sizlere soralım dedim belki alan vardır kullanışlımı veridğimiz paraya değsin demi bide borçla harcla olck bidaha nasıl alım yardımcı olursanız sevinirim

ben evlendiğim zaman bellona da hiç güzel ürünler yoktu hep kaba saba eski model şeyler vardı şimdi nasıldır bilmiyorum

İnş. kan testinde değerlerin yükselmiştir canım. bizide haberdar et. ne olursa olsun üzülme..

bakalım ne çıkacak hayırlısı yazarım buraya siz çıkmadan gelirim nurcan hanımdan yarın randevu alayım dedim yarın doluymuş durumu anlattım 3e kadar gelin ozaman alırız dedi

Benim bütün mobilyalarım bellona. Koyu kahve ile krem rengi yatak odam. ama o kadar çok tozlanıyor ki koyu renk seçtiğim için çok pişmanım. onun dışında kullanışlı...

bakalım ne çıkacak hayırlısı yazarım buraya siz çıkmadan gelirim nurcan hanımdan yarın randevu alayım dedim yarın doluymuş durumu anlattım 3e kadar gelin ozaman alırız dedi

3 te hastaları bitiyor. bende acil olarak gittiğimde benide 3 ten sonra almıştı. Bakalım o ne dicek?

Benim bütün mobilyalarım bellona. Koyu kahve ile krem rengi yatak odam. ama o kadar çok tozlanıyor ki koyu renk seçtiğim için çok pişmanım. onun dışında kullanışlı...

cnm bende lifos denen takım set halinde onları begendim bakalım alcaklarmı nişanlımla baktık hoşuma gitti.bide kiracı olcz kullanışlı olurmu ondan soruyorum

biri bana mı seslendi acep :)) ben aldım hemde hepsini cnm

nooldu ki özgeye? bana faceden gelen bişi olmadı bana da yazar mısın nekk?
canım KK 2010 da evlenenler grubuna yazdım, sen biliyosun ki konuyu cevap yazmışsın oraya..

..

Elfii sen geçen süpürge almıştın dimmi?
kaça ve hangi markaydı? memnun musun?
ben çok acil süpürge alıcam da bu hafta galiba

1 buçuk yıldır kullanıyorum.herhangi bir sorun ile karşılaşmadım canım ben..

biri bana mı seslendi acep :)) ben aldım hemde hepsini cnm

cnm memnun musun eşyalarından ay banada süpürge lazım söleyin iyi olursa bende alcm phlıps yada bosh alcm beyaz eşyaları bosch aldık sıra mobilyada bellonayı düşünyoruz ondan sizelere soruyum dedim

Canımm bosch marka aldım. toz torbalı. fiyatıda tam hatırlayamadım akşam eşime sorayım. 180 li bişeydi galiba

emiş gücü, watt ı iyi. iyide çekiyor. toz torbalılar bana daha çok pratik geliyor dolunca at yenisini tak.

cnm memnun musun eşyalarından ay banada süpürge lazım söleyin iyi olursa bende alcm phlıps yada bosh alcm beyaz eşyaları bosch aldık sıra mobilyada bellonayı düşünyoruz ondan sizelere soruyum dedim

memnunum canm.elektrik süpürgem bosh cnm 2oo tl ye almıştım.hem küçük hemde marifetli.toz torbalı. beyaz eşyalrımda hepsi bosh cnm.

elficim kodunun yazarmısın kaç watt bende alcm malum düğün için lazım

memnunum canm.elektrik süpürgem bosh cnm 2oo tl ye almıştım.hem küçük hemde marifetli.toz torbalı. beyaz eşyalrımda hepsi bosh cnm.

cnm seninkinin kodunu yazarmısın bana fiyatıda uygun geldi hem bende alcm herşey para valla adlığım maaş eşyalara gidiyo hep

netten baktım şimdi cnm.kodunu bulamıyorum ki.ay birbirne benzeyen modeller var.kırmızı renkte idi.benimki .şuan yazamıyorum malesef:)

ben de toz torbalıları daha çok seviyorum (toz torbasını eşim değiştirdiği için galiba )
fiyatı da iyimiş, ama ben böyle çok çeksin istiyorum halıyı kaldıracak şekilde :26: fiyatı da uygun olsun istiyorum çok şey istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…