- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
benm dogum hikayem karisik biraz.
gezmeye gitmistik annemler sonra yemek yameye gitik aksama resteranta girdik oturduk siparis karti geldi benim suyum geldi oturdugum yerden durmuyor sandalye falan su oldu
apar topar hastaneye Nst ye bagladilar sancilarima bakmakn icin 3 saat sonrada su kaybi oldugu icin serum verdiler sonra bebegin kalp atislarinda azalma var dediler ve bir anda sezeryana alicaz bebegin kordonu dolanmis boynuna
3300 dogdu 49 cm bizim minigimiz.
epidural sezeryan oldu
saol cnmmm senin çok dikkt etmen lazım amaaa koru kendini soğuktan falan. hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor cnm. eve gidince hemen nane limon adaçayı falan bişeyler yap iç.Ayşecim sanada çok geçmiş olsun. Benimde yüzüm yanıyor ama çok üşüyorum. Dün çok soğuk yedim hasta olucam galiba
kızlar bellonadan mobilya alanınız varmı sizlere soralım dedim belki alan vardır kullanışlımı veridğimiz paraya değsin demi bide borçla harcla olck bidaha nasıl alım yardımcı olursanız sevinirim
İnş. kan testinde değerlerin yükselmiştir canım. bizide haberdar et. ne olursa olsun üzülme..
kızlar bellonadan mobilya alanınız varmı sizlere soralım dedim belki alan vardır kullanışlımı veridğimiz paraya değsin demi bide borçla harcla olck bidaha nasıl alım yardımcı olursanız sevinirim
Ayşecim sanada çok geçmiş olsun. Benimde yüzüm yanıyor ama çok üşüyorum. Dün çok soğuk yedim hasta olucam galiba
bakalım ne çıkacak hayırlısı yazarım buraya siz çıkmadan gelirim nurcan hanımdan yarın randevu alayım dedim yarın doluymuş durumu anlattım 3e kadar gelin ozaman alırız dedi
kendine çok dikkat et canım ilaç falanda alamazsın
Benim bütün mobilyalarım bellona. Koyu kahve ile krem rengi yatak odam. ama o kadar çok tozlanıyor ki koyu renk seçtiğim için çok pişmanım. onun dışında kullanışlı...
canım KK 2010 da evlenenler grubuna yazdım, sen biliyosun ki konuyu cevap yazmışsın oraya..nooldu ki özgeye? bana faceden gelen bişi olmadı bana da yazar mısın nekk?
biri bana mı seslendi acep :)) ben aldım hemde hepsini cnm
canım KK 2010 da evlenenler grubuna yazdım, sen biliyosun ki konuyu cevap yazmışsın oraya..
..
Elfiisen geçen süpürge almıştın dimmi?
kaça ve hangi markaydı? memnun musun?
ben çok acil süpürge alıcam da bu hafta galiba
cnm memnun musun eşyalarından ay banada süpürge lazım söleyin iyi olursa bende alcm phlıps yada bosh alcm beyaz eşyaları bosch aldık sıra mobilyada bellonayı düşünyoruz ondan sizelere soruyum dedim
Canımm bosch marka aldım. toz torbalı. fiyatıda tam hatırlayamadım akşam eşime sorayım. 180 li bişeydi galiba
emiş gücü, watt ı iyi. iyide çekiyor. toz torbalılar bana daha çok pratik geliyor dolunca at yenisini tak.
memnunum canm.elektrik süpürgem bosh cnm 2oo tl ye almıştım.hem küçük hemde marifetli.toz torbalı. beyaz eşyalrımda hepsi bosh cnm.
ben de toz torbalıları daha çok seviyorum (toz torbasını eşim değiştirdiği için galibaCanımm bosch marka aldım. toz torbalı. fiyatıda tam hatırlayamadım akşam eşime sorayım. 180 li bişeydi galiba
emiş gücü, watt ı iyi. iyide çekiyor. toz torbalılar bana daha çok pratik geliyor dolunca at yenisini tak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?