2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben fakir almıştım 2200 watt
260tlye falan almıştım ama halıları kaldırıo yani çekiş gücü çok ii
+ - die kaydırma yeri var küçük halılarda azaltıoum havaya kaldırmasın die
şuna benzer bişi ama bu 2000 watt olanıymış

ben mi yorum yazmışımm yok be cnm karıştırdın heralde benim bişiden haberim yok ki
özelden linkini atabilir misin bi? eski bi konu muydu?
benim süpürgem de iice kendinden geçti yakın zamanda bana da lazım bi tane. 2000w veya üstü istiyorum şöyle 150-200tl civarları bosch iyiymiş aslında kırmızı tam benlik

kızlar kan testim 48.24çıktı.gittikçe düşüyor.doktor düşük yapmışsın veya yapıyorsun dedi.dış gebelik değilmiş.yapacak bişe yok dedi .biraz uzun sürebilir canını sıkabilir dedi ama çok küçük kürtaj yapılmaz ben hiç yapmadım dedi.herhangi bir iğne veya ilaç tedavisi varmı dedim.3.düşükten sonra gen tezi yapıyorlarmış 2düşük normal diyor .hayırlısı olsun diyorum

günaydın kızlar

Zeynepcim ne diyeceğimi bilmiyorum üzülmemeye çalış. Herşeyde bi hayır vardır canım.

canım seninde dediğin gibi hayırlısı olsun
daha detaylı bi şekilde bi kadın doğumcuya falan gözüksen yani belki yapman yada kullanman gereken şeyler vardır
bi daha aynı şeyi yaşamamak için :26:

canım belki yaren yazmıştır, ben telefondan girdiğim için sen sanmış olabilirim.. link felan da veremiyorum burda face engelli, telden giriyorum..
yaa kızlar şu muhabbet dönüyor dünden beri de kimse ayşaya bi link atamamış yani ben de anca görüyorum gönderseniz biriniz facedeki grubun şeysini?

canım yaa ne diyceğimi bilmiyorum dediğin gibi hayırlısı olsun :/
..
Günaydın herkese..

günaydın kızlar..
zeynepcim moralini bozma bak benim kuzenimde 2 düşük yaptı sonra test falan yaptırdı kan pıhtılaşması varmış oyüzden iğne kullanması gerekliymiş hamile kaldı tekrar hergün iğne yaptı kendine göbeğinden ve daha dün bir bebişi oldu umarım seninde en kısa zamanda olur canım ama mutlaka tahlil yaptır.

günaydn tatlım..
valla ben bilmiyorum(

günaydn tatlım..
valla ben bilmiyorum(
ben akşam eve gidince ikinize de gönderiyim topikimizim face grubunu o zaman
..
eski yerime geçtim 11 e kadar.. buraya bakan kız doktora gittiği için..
müdürüm de yok bugün rahatsızmış..

Nektoşum sesin çok tatlıydı
Tuhaf hissettim ama böyle sankii çook zamandır arkadaşmışız gibim
Kızlar hepiniz çok çok sağolun yanıma olduğunuz için iyiki varsınız

günaydın kızlar

Zeynepcim ne diyeceğimi bilmiyorum üzülmemeye çalış. Herşeyde bi hayır vardır canım.

canım seninde dediğin gibi hayırlısı olsun
daha detaylı bi şekilde bi kadın doğumcuya falan gözüksen yani belki yapman yada kullanman gereken şeyler vardır
bi daha aynı şeyi yaşamamak için :26:

tabiki herşeyde bir hayır vardır canım ilki kadar sarsılmadım hatta rahatladım çünkü doktor dış gebelik olabilir riskli deyince korktum bizim bi tanıdık dış gebelikti ameliyat falan oldu tüpde döllenirmiş büyüdükçe tüpü çatlatır anneye zarar verirmiş
evet canım hayırlısı olsun isyan edip baş kaldırsam nolcak verende allah alanda benim vazgeçmeye niyetim yok bugün gidicem başka doktora bakalım o ne dicek gen testi yapıyolarmış 3.düşükten sonra bende yaptırayımmı diye sorucam sakıncası olurmu diye
sağol canım nasipte varmış demekki bunları yaşamak bi 3.süne katlanmak zor olur tahlil yaptırıcam kuzenin ne testi yaptırdı bana söylermisin

cnm isimlerini bilmiyorum ama gen testide yaptırdı onu biliyorum onda sorun çıkmamıştı genle ilgili.sen doktora sor bakalım pıhtılaşma falan olabilirmi bunun testini yaptırmak istiyorum diye pıhtılaşma zamanı diye bir tahlil var sanırım.

çok geçmiş olsun canım, vakit kaybetmeden ii bi uzmana görün, hatta düşüğün sonlanmasını beklemeden görse ii olur belki, sonrası için

kızlar dün akşam aniden çıktım 4 yirmi gibi.
lavaboya gittim çamaşırımda biraz kan vardı, hemen eşimi aradım doktorumuzdan randevu almış 10 dk sonrasına 4:30 da doktordaydık, çok şükür iimiş yavrum. 712 gr. ağzını açıp kapatıyordu artık yüzü çok net belli oluyor eşim bana benziyor diyor :)
doktor ilişkiden sonra mı oldu kanama dedi, hayır hafta sonu kalabalık misafirim vardı dedim bundan sonra yorulmak yok dedi.
eve gittik, eşim sağolsun, temiz evi süpürdü sildi, yemeği hazırladı topladı ben yattım dinlendim, gece de duş aldım öyle rahat uyumuşum ki.
dün biraz halsizdim böyle olacağı belliydi. annem çok korkmuş ağlıyordu telde. neler geldi aklıma dedi. istersen işe gitme ben gelir yemeklerini yaparım ya da gel bizde yat dedi ama iyiyim çok şükür eşimle hallederiz inşallah bi sorun olmadan.

günaydınn
alishia yla bol a ben atayım linkleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…