netten baktım şimdi cnm.kodunu bulamıyorum ki.ay birbirne benzeyen modeller var.kırmızı renkte idi.benimki .şuan yazamıyorum malesef:)
canım KK 2010 da evlenenler grubuna yazdım, sen biliyosun ki konuyu cevap yazmışsın oraya..
..
Elfiisen geçen süpürge almıştın dimmi?
kaça ve hangi markaydı? memnun musun?
ben çok acil süpürge alıcam da bu hafta galiba
kızlar kan testim 48.24çıktı.gittikçe düşüyor.doktor düşük yapmışsın veya yapıyorsun dedi.dış gebelik değilmiş.yapacak bişe yok dedi .biraz uzun sürebilir canını sıkabilir dedi ama çok küçük kürtaj yapılmaz ben hiç yapmadım dedi.herhangi bir iğne veya ilaç tedavisi varmı dedim.3.düşükten sonra gen tezi yapıyorlarmış 2düşük normal diyor .hayırlısı olsun diyorum
canım belki yaren yazmıştır, ben telefondan girdiğim için sen sanmış olabilirim.. link felan da veremiyorum burda face engelli, telden giriyorum..ben mi yorum yazmışımmyok be cnm karıştırdın heralde benim bişiden haberim yok ki
özelden linkini atabilir misin bi? eski bi konu muydu?
benim süpürgem de iice kendinden geçti yakın zamanda bana da lazım bi tane. 2000w veya üstü istiyorum şöyle 150-200tl civarları bosch iyiymiş aslında kırmızı tam benlik
canım yaa ne diyceğimi bilmiyorumkızlar kan testim 48.24çıktı.gittikçe düşüyor.doktor düşük yapmışsın veya yapıyorsun dedi.dış gebelik değilmiş.yapacak bişe yok dedi .biraz uzun sürebilir canını sıkabilir dedi ama çok küçük kürtaj yapılmaz ben hiç yapmadım dedi.herhangi bir iğne veya ilaç tedavisi varmı dedim.3.düşükten sonra gen tezi yapıyorlarmış 2düşük normal diyor .hayırlısı olsun diyorum
kızlar kan testim 48.24çıktı.gittikçe düşüyor.doktor düşük yapmışsın veya yapıyorsun dedi.dış gebelik değilmiş.yapacak bişe yok dedi .biraz uzun sürebilir canını sıkabilir dedi ama çok küçük kürtaj yapılmaz ben hiç yapmadım dedi.herhangi bir iğne veya ilaç tedavisi varmı dedim.3.düşükten sonra gen tezi yapıyorlarmış 2düşük normal diyor .hayırlısı olsun diyorum
canım belki yaren yazmıştır, ben telefondan girdiğim için sen sanmış olabilirim.. link felan da veremiyorum burda face engelli, telden giriyorum..
yaa kızlar şu muhabbet dönüyor dünden beri de kimse ayşaya bi link atamamış yaniben de anca görüyorum gönderseniz biriniz facedeki grubun şeysini?
canım yaa ne diyceğimi bilmiyorumdediğin gibi hayırlısı olsun :/
..
Günaydın herkese..
ben akşam eve gidince ikinize de gönderiyim topikimizim face grubunu o zamangünaydn tatlım..
valla ben bilmiyorum(
günaydın kızlar
Zeynepcim ne diyeceğimi bilmiyorum üzülmemeye çalış. Herşeyde bi hayır vardır canım.
canım seninde dediğin gibi hayırlısı olsun
daha detaylı bi şekilde bi kadın doğumcuya falan gözüksen yani belki yapman yada kullanman gereken şeyler vardır
bi daha aynı şeyi yaşamamak için :26:
günaydın kızlar..
zeynepcim moralini bozma bak benim kuzenimde 2 düşük yaptı sonra test falan yaptırdı kan pıhtılaşması varmış oyüzden iğne kullanması gerekliymiş hamile kaldı tekrar hergün iğne yaptı kendine göbeğinden ve daha dün bir bebişi oldu umarım seninde en kısa zamanda olur canım ama mutlaka tahlil yaptır.
tabiki herşeyde bir hayır vardır canım ilki kadar sarsılmadım hatta rahatladım çünkü doktor dış gebelik olabilir riskli deyince korktum bizim bi tanıdık dış gebelikti ameliyat falan oldu tüpde döllenirmiş büyüdükçe tüpü çatlatır anneye zarar verirmiş
evet canım hayırlısı olsun isyan edip baş kaldırsam nolcak verende allah alanda benim vazgeçmeye niyetim yok bugün gidicem başka doktora bakalım o ne dicek gen testi yapıyolarmış 3.düşükten sonra bende yaptırayımmı diye sorucam sakıncası olurmu diye
sağol canım nasipte varmış demekki bunları yaşamak bi 3.süne katlanmak zor olur tahlil yaptırıcam kuzenin ne testi yaptırdı bana söylermisin
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?