2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kuzummm
evet dün sölemiştin halsizim die ii ki hemen farkedip gitmişsiniz Allah korusun
kendine çok çok dikkat etmelisin çok geçmiş olsun tatlım

canım gerçekten ii bi drye gitmek gerekio sanırım ve belki de 2 3 kişiye benim eltim hamileyken gitti bebekler ikiz ve biri ölüymüş
özel olarak gittiği tanıdık bi dr vardı bilememiş yani durumun ne olduğunu kız zehirlenecekti yani
diğerinin de düşük tehlikesi varmış sonra bi devlet hastanesine gitti orda da riskli gözüküo demişler
en son başka bi kadın doğumcuya gitti o hemen almamız gerekio demiş
zaten 1 tanesi ölü demiş 3.de doğru kişiyle iş sonlandı yani

zor gerçekten yaa ii ilgili bilgili deneyimli bi doktor bulmak
devletle olan sıkıntılarının acısını çoğu zaman bizden çıkarıolar sanki.

çok saol dilekcim
boll face engelli olduğu için erişilemiyordur canım, ben senin facene attım msj olarak grubu

elficim bugün doğum gününmü yeni gördüm tatlım mutlu yıllar bebişinle kocanla:))

Canım çok geçmiş olsun ama dedik sana ne kadar çok yorulmuşsun diye. daha alma öle kalabalık misafir.

Benim kayınvalidemin de ameliyat olma durumu var cumartesi başka bi doktora daha gidecek. bacaklarında sinir sıkışması var olursa bende mahvolurum. eşim yardımcı olur gerçi ama şimdiden gözüm korkuyor.

saol canım, daha fazla ağırlaşmadan alıyım dedim ama yormuş baya bünyemi.
Dün sana kotlarımı giyiyorum dedim yaaa, bugün düğmeyi örtemedim fermuarı çekip geldim ama düşüp duruyor yarından itibaren hamile pantolonlarıma geçiş yapıyorum :d
inşallah ameliyat olmaz kayınvaliden, ne kadar eşin yardımcı olsa da gelen giden olunca mutlaka sen de yorulursun canım.

selamm...

dilşad geçmiş olsun .. ne linki göndercen ayşamla yarenime

enkiicimm ne diyimkii bilemedim

Nektoşum sesin çok tatlıydı
Tuhaf hissettim ama böyle sankii çook zamandır arkadaşmışız gibim
Kızlar hepiniz çok çok sağolun yanıma olduğunuz için iyiki varsınız
ben de senin sesin için aynı şeyi düşündüm o an konuşurken
hiiiç yabancılamadım birde evet, bi zuzuyla konuşamıyoruz biz telde

canım yaaa :26: geçmiş olsun
onca misafir ne diye senin evinde toplanıyor ki, bir daha böyle bir şeye müsade etme :26:
dikkat et kendine de bebişine de..

aaa :26: geçmiş olsun
ilk kez duydum böyle bi rahatsızlık..

Evet canım doğum günüm bugün :) Teşekkür ederim :)
aaaaaaa :26:
ben akşamları giremediğim için, ve burda facem kapalı olduğu için bilmiyorum tabisi
canım doğum günün kutlu olsun, eşinle bebişinle nice güzel yılların olsun

kızlar dün ki misafirime zeytin ezmeli açma yaptım herkes bayıldı on numara oldu. tavsiye ederim.

tarif yazmışmıydın :26: yazmadıysan yazarmısın ...

buakşama misafirim var malesef .. eşimin en büyük patronu, ilk defa geliyo evimize ...ama içimden pek hazırlık yapmak da gelmiyor niyeyse

kurabiyelerim vardı, dün gecede kek yaptım ,ama keşke 5dk önce çıkarsamışım biraz esmerleşti kekim, sade yapmıştım yanisi biraz cevizle üzüm attım ...

acaba gidince çiko sosu yapıp döksem üstüne nasıl olur :26:

ben de senin sesin için aynı şeyi düşündüm o an konuşurken
hiiiç yabancılamadım birde evet, bi zuzuyla konuşamıyoruz biz telde

..

elfimmm doğum günün kutlu olsun, eşin ve bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler dilerimmm:119:

elfim doğum günün kutlu olsun bebeğinle ve eşinle nice huzurlu mutlu aşk dolu yıllar diliyorum

dilşad geçmiş olsun .. Ne linki göndercen ayşamla yarenime

tşkler canım alıshayla bol a facedeki grubun linki.

canım yaaa :26: Geçmiş olsun
onca misafir ne diye senin evinde toplanıyor ki, bir daha böyle bir şeye müsade etme :26:
Dikkat et kendine de bebişine de..

evime 1 buçuk yıldır gemediler şimdi istediler bi daha da almıcam zaten kimseyi canım.
Elfiş kayınvalidesindeki sinir sıkışması benm annemin iki el bileğinde de vardı ameliyat oldu ama ııh yine kullanmaıyor çok bileklerine yük veremiyor, örgü bile öremiyor.

tarif evde ama netten bulup yapmıştım yazayım yine bulup canım
evet kekin üstüne çiko sos yapabilirsin güzel olur

dilşatcım geçmiş olsun dikkat et kendine:)bu arada girilmiyor o linke anlamadım neden..

El bileklerinde sinir sıkışması vardı ameliyat olmuştu şimdide bacaklarda oluşmuş bende ilk kez duyuyorum ama bi süre kalkamıcak olması kötü..

Çok tşk ederim canım

elfimmm doğum günün kutlu olsun, eşin ve bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler dilerimmm:119:

Teşekkür ederim

ZEYTİN EZMELİ AÇMA
1/2 çay bardağı ılık su
1 Su bardağı ılıktan biraz sıcak süt
1 Su bardağından 2 parmak eksik sıvıyağ
1 Paket instant ya da yaş maya (ben instant kullandım)
1 Yumurta (akı içine-sarısı üzerine ama 1 tane yumurta sarısı yetmiyor ilave gerekiyor)
3 tutam şeker
2 Tatlı kaşığı tuz (silme)
İçine sürmek için yumuşamış tereyağı/margarin
Zeytin ezmesi
Aldığı kadar un

zeytin ezmesi ve yumurta sarısı hariç tüm malzemeler yoğurulup nemli bir bez örtülüp 1 saat mayalandırılır. bezelere ayrılıp tek tek açılıp önce yumuşak margarin sürülür, üzerine zeytin ezmesi sürülür. rulo yapılıp şekil verilir. 15 dk da tepsi mayası getirilip yumurta sarısı sürülüp kızartılır.

ben kendimi ii hissettiğim bi gün yapıp dondurucya atıcam eşim çok sevdi sabahları birer ikişer çıkarıp veririm ona.

Ben kotumu giydim bugün. çok rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…