kuzummmkızlar dün akşam aniden çıktım 4 yirmi gibi.
lavaboya gittim çamaşırımda biraz kan vardı, hemen eşimi aradım doktorumuzdan randevu almış 10 dk sonrasına 4:30 da doktordaydık, çok şükür iimiş yavrum. 712 gr. ağzını açıp kapatıyordu artık yüzü çok net belli oluyor eşim bana benziyor diyor :)
doktor ilişkiden sonra mı oldu kanama dedi, hayır hafta sonu kalabalık misafirim vardı dedim bundan sonra yorulmak yok dedi.
eve gittik, eşim sağolsun, temiz evi süpürdü sildi, yemeği hazırladı topladı ben yattım dinlendim, gece de duş aldım öyle rahat uyumuşum ki.
dün biraz halsizdim böyle olacağı belliydi. annem çok korkmuş ağlıyordu telde. neler geldi aklıma dedi. istersen işe gitme ben gelir yemeklerini yaparım ya da gel bizde yat dedi ama iyiyim çok şükür eşimle hallederiz inşallah bi sorun olmadan.
tabiki herşeyde bir hayır vardır canım ilki kadar sarsılmadım hatta rahatladım çünkü doktor dış gebelik olabilir riskli deyince korktum bizim bi tanıdık dış gebelikti ameliyat falan oldu tüpde döllenirmiş büyüdükçe tüpü çatlatır anneye zarar verirmiş
evet canım hayırlısı olsun isyan edip baş kaldırsam nolcak verende allah alanda benim vazgeçmeye niyetim yok bugün gidicem başka doktora bakalım o ne dicek gen testi yapıyolarmış 3.düşükten sonra bende yaptırayımmı diye sorucam sakıncası olurmu diye
sağol canım nasipte varmış demekki bunları yaşamak bi 3.süne katlanmak zor olur tahlil yaptırıcam kuzenin ne testi yaptırdı bana söylermisin
çok geçmiş olsun canım, vakit kaybetmeden ii bi uzmana görün, hatta düşüğün sonlanmasını beklemeden görse ii olur belki, sonrası için
kızlar dün akşam aniden çıktım 4 yirmi gibi.
lavaboya gittim çamaşırımda biraz kan vardı, hemen eşimi aradım doktorumuzdan randevu almış 10 dk sonrasına 4:30 da doktordaydık, çok şükür iimiş yavrum. 712 gr. ağzını açıp kapatıyordu artık yüzü çok net belli oluyor eşim bana benziyor diyor :)
doktor ilişkiden sonra mı oldu kanama dedi, hayır hafta sonu kalabalık misafirim vardı dedim bundan sonra yorulmak yok dedi.
eve gittik, eşim sağolsun, temiz evi süpürdü sildi, yemeği hazırladı topladı ben yattım dinlendim, gece de duş aldım öyle rahat uyumuşum ki.
dün biraz halsizdim böyle olacağı belliydi. annem çok korkmuş ağlıyordu telde. neler geldi aklıma dedi. istersen işe gitme ben gelir yemeklerini yaparım ya da gel bizde yat dedi ama iyiyim çok şükür eşimle hallederiz inşallah bi sorun olmadan.
günaydınn
alishia yla bol a ben atayım linkleri.
elficim bugün doğum gününmü yeni gördüm tatlım mutlu yıllar bebişinle kocanla:))
Evet canım doğum günüm bugün :) Teşekkür ederim :)
doğum günün kutlu olsun canım, nice yıllara...
canım çok geçmiş olsun ama dedik sana ne kadar çok yorulmuşsun diye. Daha alma öle kalabalık misafir.
Benim kayınvalidemin de ameliyat olma durumu var cumartesi başka bi doktora daha gidecek. Bacaklarında sinir sıkışması var olursa bende mahvolurum. Eşim yardımcı olur gerçi ama şimdiden gözüm korkuyor.
ben de senin sesin için aynı şeyi düşündüm o an konuşurkenNektoşum sesin çok tatlıydı
Tuhaf hissettim ama böyle sankii çook zamandır arkadaşmışız gibim
Kızlar hepiniz çok çok sağolun yanıma olduğunuz için iyiki varsınız
canım yaaa :26: geçmiş olsunkızlar dün akşam aniden çıktım 4 yirmi gibi.
günaydınn
alishia yla bol a ben atayım linkleri.
aaa :26: geçmiş olsunCanım çok geçmiş olsun ama dedik sana ne kadar çok yorulmuşsun diye. daha alma öle kalabalık misafir.
Benim kayınvalidemin de ameliyat olma durumu var cumartesi başka bi doktora daha gidecek. bacaklarında sinir sıkışması var olursa bende mahvolurum. eşim yardımcı olur gerçi ama şimdiden gözüm korkuyor.
aaaaaaa :26:Evet canım doğum günüm bugün :) Teşekkür ederim :)
kızlar dün ki misafirime zeytin ezmeli açma yaptım herkes bayıldı on numara oldu. tavsiye ederim.
ben de senin sesin için aynı şeyi düşündüm o an konuşurken
hiiiç yabancılamadım birde evet, bi zuzuyla konuşamıyoruz biz telde
dilşad geçmiş olsun .. Ne linki göndercen ayşamla yarenime
canım yaaa :26: Geçmiş olsun
onca misafir ne diye senin evinde toplanıyor ki, bir daha böyle bir şeye müsade etme :26:
Dikkat et kendine de bebişine de..
tarif yazmışmıydın :26: Yazmadıysan yazarmısın ...
Buakşama misafirim var malesef .. Eşimin en büyük patronu, ilk defa geliyo evimize ...ama içimden pek hazırlık yapmak da gelmiyor niyeyse
Kurabiyelerim vardı, dün gecede kek yaptım ,ama keşke 5dk önce çıkarsamışımbiraz esmerleşti kekim, sade yapmıştım yanisi biraz cevizle üzüm attım ...
Acaba gidince çiko sosu yapıp döksem üstüne nasıl olur :26:
aaa :26: geçmiş olsun
ilk kez duydum böyle bi rahatsızlık..
aaaaaaa :26:
ben akşamları giremediğim için, ve burda facem kapalı olduğu için bilmiyorum tabisi
canım doğum günün kutlu olsun, eşinle bebişinle nice güzel yılların olsun
elfimmm doğum günün kutlu olsun, eşin ve bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler dilerimmm:119:
saol canım, daha fazla ağırlaşmadan alıyım dedim ama yormuş baya bünyemi.
Dün sana kotlarımı giyiyorum dedim yaaa, bugün düğmeyi örtemedim fermuarı çekip geldim ama düşüp duruyor yarından itibaren hamile pantolonlarıma geçiş yapıyorum :d
inşallah ameliyat olmaz kayınvaliden, ne kadar eşin yardımcı olsa da gelen giden olunca mutlaka sen de yorulursun canım.
dilşatcım geçmiş olsun dikkat et kendine:)bu arada girilmiyor o linke anlamadım neden..
Ben kotumu giydim bugün. çok rahat :)
elfim doğum günün kutlu olsun bebeğinle ve eşinle nice huzurlu mutlu aşk dolu yıllar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?