- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
tşk ederim canım artık dikkat etme zamanım geldi de geçiyor galiba :)
ben de anlamadım canım :26:
hıh
ben de 25 hafta giydim. :)
13 hafta sonra görüşelim bakalım
Ben anlamadım gitti topu topu 1 kilo aldım ama göbeğim çok sivri. ondan kıyafetlerim olmuyor. sen kaç kilo aldın?
Gerçi pantolon şu an çok bol bana düşecek diye korkuyorum üzerine uzun hırka giydim 4 veya 5 ayda daha iyi olacaktır kesin
mutlu yıllar kuzumEvet canım doğum günüm bugün :) Teşekkür ederim :)
sen nerelerdesin zuzum yaatarif yazmışmıydın :26: yazmadıysan yazarmısın ...
buakşama misafirim var malesef .. eşimin en büyük patronu, ilk defa geliyo evimize ...ama içimden pek hazırlık yapmak da gelmiyor niyeyse
kurabiyelerim vardı, dün gecede kek yaptım ,ama keşke 5dk önce çıkarsamışımbiraz esmerleşti kekim, sade yapmıştım yanisi biraz cevizle üzüm attım ...
acaba gidince çiko sosu yapıp döksem üstüne nasıl olur :26:
benim annemin el bileklerinde de kireçlenme var sağ bileğinde parafinli bi tedavi gördü 15 gün ama yine de zorlanıo tam geçmediEl bileklerinde sinir sıkışması vardı ameliyat olmuştu şimdide bacaklarda oluşmuş bende ilk kez duyuyorum ama bi süre kalkamıcak olması kötü..
20 gün önceki izlemde toplamda 2 kilo almıştım
20 günde de en fazla 3 kilo almış olsam 5 kiloya yakın canım ( o kadar olmamıştır ama en fazla)
toplamda 10-12 kiloyla kapatıcam inşallah
mutlu yıllar kuzum
benim annemin el bileklerinde de kireçlenme var sağ bileğinde parafinli bi tedavi gördü 15 gün ama yine de zorlanıo tam geçmedi
tşkler canım alıshayla bol a facedeki grubun linki.
tarif evde ama netten bulup yapmıştım yazayım yine bulup canım
evet kekin üstüne çiko sos yapabilirsin güzel olur
ZEYTİN EZMELİ AÇMA
1/2 çay bardağı ılık su
1 Su bardağı ılıktan biraz sıcak süt
1 Su bardağından 2 parmak eksik sıvıyağ
1 Paket instant ya da yaş maya (ben instant kullandım)
1 Yumurta (akı içine-sarısı üzerine ama 1 tane yumurta sarısı yetmiyor ilave gerekiyor)
3 tutam şeker
2 Tatlı kaşığı tuz (silme)
İçine sürmek için yumuşamış tereyağı/margarin
Zeytin ezmesi
Aldığı kadar un
zeytin ezmesi ve yumurta sarısı hariç tüm malzemeler yoğurulup nemli bir bez örtülüp 1 saat mayalandırılır. bezelere ayrılıp tek tek açılıp önce yumuşak margarin sürülür, üzerine zeytin ezmesi sürülür. rulo yapılıp şekil verilir. 15 dk da tepsi mayası getirilip yumurta sarısı sürülüp kızartılır.
ben kendimi ii hissettiğim bi gün yapıp dondurucya atıcam eşim çok sevdi sabahları birer ikişer çıkarıp veririm ona.
Ben anlamadım gitti topu topu 1 kilo aldım ama göbeğim çok sivri. ondan kıyafetlerim olmuyor. sen kaç kilo aldın?
Gerçi pantolon şu an çok bol bana düşecek diye korkuyorum üzerine uzun hırka giydim 4 veya 5 ayda daha iyi olacaktır kesin
sen nerelerdesin zuzum yaa
yine mi misafir
neyse hazırlığın varmış kekin üstüne çikolata sosunu yapabilirsin pudra şekeri kapatmaz mı esmerliğini
ben sade keke çikolata sosu hiç kullanmadım da kakaolu olursa yapıoum.
benim annemin el bileklerinde de kireçlenme var sağ bileğinde parafinli bi tedavi gördü 15 gün ama yine de zorlanıo tam geçmedi
Sağol kuzum
Ameliyat fayda etmiyorki benim kayınvalidem olmuş ameliyat ama aynı bilekleri. zaten onları bahane edip duruyor ya bişey yapamıyorum diye. ama işyerinde harıl harıl çalışıor valla. annelerinizde o elleriyle evin tüm işini yapıyolardır kesin..
Nek senin un... siparişlerin iptal olmuş mu benim ki olmuş ya
Özgecim sen iyi takip ediyorsun bu işleri. Trendyolun avantaj kampanyaları olursa burayada yazarmısın? bizde yararlanmış oluruz..
hiiiiiiçok geçmiş olsun canım, vakit kaybetmeden ii bi uzmana görün, hatta düşüğün sonlanmasını beklemeden görse ii olur belki, sonrası için
kızlar dün akşam aniden çıktım 4 yirmi gibi.
lavaboya gittim çamaşırımda biraz kan vardı, hemen eşimi aradım doktorumuzdan randevu almış 10 dk sonrasına 4:30 da doktordaydık, çok şükür iimiş yavrum. 712 gr. ağzını açıp kapatıyordu artık yüzü çok net belli oluyor eşim bana benziyor diyor :)
doktor ilişkiden sonra mı oldu kanama dedi, hayır hafta sonu kalabalık misafirim vardı dedim bundan sonra yorulmak yok dedi.
eve gittik, eşim sağolsun, temiz evi süpürdü sildi, yemeği hazırladı topladı ben yattım dinlendim, gece de duş aldım öyle rahat uyumuşum ki.
dün biraz halsizdim böyle olacağı belliydi. annem çok korkmuş ağlıyordu telde. neler geldi aklıma dedi. istersen işe gitme ben gelir yemeklerini yaparım ya da gel bizde yat dedi ama iyiyim çok şükür eşimle hallederiz inşallah bi sorun olmadan.
günaydınn
alishia yla bol a ben atayım linkleri.
cnm yaaaa inş. olmazzzz. ya işi bıraksa ya napıo aldığı maaşı size mi verio yoksa biriktirio mu?Canım çok geçmiş olsun ama dedik sana ne kadar çok yorulmuşsun diye. daha alma öle kalabalık misafir.
Benim kayınvalidemin de ameliyat olma durumu var cumartesi başka bi doktora daha gidecek. bacaklarında sinir sıkışması var olursa bende mahvolurum. eşim yardımcı olur gerçi ama şimdiden gözüm korkuyor.
kocakarı kafasıynan söylüyorum kiii göbüş sivriyse oğlun olacakBen anlamadım gitti topu topu 1 kilo aldım ama göbeğim çok sivri. ondan kıyafetlerim olmuyor. sen kaç kilo aldın?
20 gün önceki izlemde toplamda 2 kilo almıştım
20 günde de en fazla 3 kilo almış olsam 5 kiloya yakın canım ( o kadar olmamıştır ama en fazla)
toplamda 10-12 kiloyla kapatıcam inşallah
Yazarım canım bende kampanyalar çekilişler topiğinden takip ediyorum. İstersen sende ordan takip et arada güzel şeyler çıkıyor.
hiiiiiihamile halinle yormaman lazım cnm senin kendini walla çok dikkat et annen de gelsin gitsin bence. walla bana 2 gündür annem bakıo yemeklerimizi yapıo yedirio evi toparlıo ok ii oldu gerçekten. bugün daha iyiyim atlatıyorum heralde giribi yavaş yavaş
cnm yaaaa inş. olmazzzz. ya işi bıraksa ya napıo aldığı maaşı size mi verio yoksa biriktirio mu?
bu arada ii ki doğdunelficimmm nice mutlu seneleree
kocakarı kafasıynan söylüyorum kiii göbüş sivriyse oğlun olacak
maşallahhhhh
canım çok sıkkın bu aralar elfim bi tuhafım, işe de gelesim yok hep evde oluyum kocam yanımda olsun istiyorum bilmem ki niye böyleyim..zor duruyorum şuanNe oldu Nekim ??
duruyo benimkiler kuzuNek senin un... siparişlerin iptal olmuş mu benim ki olmuş ya
evet yaa özgimm, trendyol olunca bana da haber ver yoksam, çaldır beni ben koşarımÖzgecim sen iyi takip ediyorsun bu işleri. Trendyolun avantaj kampanyaları olursa burayada yazarmısın? bizde yararlanmış oluruz..
ben de rüyamda elfişin bebişi erkekmiş gördüm ama bence kız gibikocakarı kafasıynan söylüyorum kiii göbüş sivriyse oğlun olacak
selam kızlar. bizim elektrik kesilmeleri devam ediyor hala. her an tetikteyiz gitti, gidiyor diye. 11'e kadar işyerindeydim, sıkıldım çıktım geldim.
öncelikle enkimm çok üzüldüm canım, sabır diliyorum sana. bir iki farklı doktora git tatlım belki yapılabilecek birşeyler vardır.
elfiim doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle nice güzel yıllara inşallah.
kızlar dün bizim arabaya bir müşteri çıktı, adam dedi müsait olunca tamircime göstereyim olursa anlaşalım. biz de ok dedik. akşam yemekten sonra eşim dedi Girne'ye gidelim, benim canım hiç istemedi ama onu da kırmak istemedim. araba satılırsa gidemeyiz diye çıktık yola. gittik zaten heryerin elektrikleri kesik, kapkara Girne. geri dönerken arabanın harareti yükseldi iyice, tavan yaptı. çektik kenara bekledik, su ekledik falan. öyle öyle geldik eve. sanırım conta yaktık, arabada baya masraf var. canım çok sıkkın. napsam bilemedim...
canım çok sıkkın bu aralar elfim bi tuhafım, işe de gelesim yok hep evde oluyum kocam yanımda olsun istiyorum bilmem ki niye böyleyim..zor duruyorum şuan
duruyo benimkiler kuzu
evet yaa özgimm, trendyol olunca bana da haber ver yoksam, çaldır beni ben koşarım
canım çok sıkkın bu aralar elfim bi tuhafım, işe de gelesim yok hep evde oluyum kocam yanımda olsun istiyorum bilmem ki niye böyleyim..zor duruyorum şuan
evet yaa özgimm, trendyol olunca bana da haber ver yoksam, çaldır beni ben koşarım
ben de rüyamda elfişin bebişi erkekmiş gördüm ama bence kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?