2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tşk ederim canım artık dikkat etme zamanım geldi de geçiyor galiba :)
ben de anlamadım canım :26:

hıh
ben de 25 hafta giydim. :)
13 hafta sonra görüşelim bakalım

Ben anlamadım gitti topu topu 1 kilo aldım ama göbeğim çok sivri. ondan kıyafetlerim olmuyor. sen kaç kilo aldın?

Gerçi pantolon şu an çok bol bana düşecek diye korkuyorum üzerine uzun hırka giydim 4 veya 5 ayda daha iyi olacaktır kesin

20 gün önceki izlemde toplamda 2 kilo almıştım
20 günde de en fazla 3 kilo almış olsam 5 kiloya yakın canım ( o kadar olmamıştır ama en fazla)
toplamda 10-12 kiloyla kapatıcam inşallah

Evet canım doğum günüm bugün :) Teşekkür ederim :)
mutlu yıllar kuzum

sen nerelerdesin zuzum yaa
yine mi misafir
neyse hazırlığın varmış kekin üstüne çikolata sosunu yapabilirsin pudra şekeri kapatmaz mı esmerliğini
ben sade keke çikolata sosu hiç kullanmadım da kakaolu olursa yapıoum.

El bileklerinde sinir sıkışması vardı ameliyat olmuştu şimdide bacaklarda oluşmuş bende ilk kez duyuyorum ama bi süre kalkamıcak olması kötü..
benim annemin el bileklerinde de kireçlenme var sağ bileğinde parafinli bi tedavi gördü 15 gün ama yine de zorlanıo tam geçmedi

mutlu yıllar kuzum

benim annemin el bileklerinde de kireçlenme var sağ bileğinde parafinli bi tedavi gördü 15 gün ama yine de zorlanıo tam geçmedi

Sağol kuzum

Ameliyat fayda etmiyorki benim kayınvalidem olmuş ameliyat ama aynı bilekleri. zaten onları bahane edip duruyor ya bişey yapamıyorum diye. ama işyerinde harıl harıl çalışıor valla. annelerinizde o elleriyle evin tüm işini yapıyolardır kesin..

tşkler canım alıshayla bol a facedeki grubun linki.

tarif evde ama netten bulup yapmıştım yazayım yine bulup canım
evet kekin üstüne çiko sos yapabilirsin güzel olur

hmm :) oki, bende dedim ,ben yokkene neler oluyo

:13: sağol canım ...denicem mutlaka yazdım

göbişin fotosunu çek bize..

çok yoğunum yaa, delircem dün 8,30da eve gittim ,bugün son inş hem iş hem misafir ,sizle görüşmeyeli hani sodalı börekli olan misafirlerle bu 3.misafirim :26:

canım kekim çok kalınca fırında, sankim üstüde biraz sert oldu :26: sosla yumuşar diye düşündüm :44:

aynen öyle elfiş benm annem bi temizlik yapar dilekten beter
evi siler syu değiştirir 4-5 sefer siler, benm yaptığım temizliği beğenmez, bi ütü yapamıyor çok ağrıtıyor diyor.babam yapıyor o kadar.

hiiiiii hamile halinle yormaman lazım cnm senin kendini walla çok dikkat et annen de gelsin gitsin bence. walla bana 2 gündür annem bakıo yemeklerimizi yapıo yedirio evi toparlıo ok ii oldu gerçekten. bugün daha iyiyim atlatıyorum heralde giribi yavaş yavaş
cnm yaaaa inş. olmazzzz. ya işi bıraksa ya napıo aldığı maaşı size mi verio yoksa biriktirio mu?

bu arada ii ki doğdunelficimmm nice mutlu seneleree
kocakarı kafasıynan söylüyorum kiii göbüş sivriyse oğlun olacak
20 gün önceki izlemde toplamda 2 kilo almıştım
20 günde de en fazla 3 kilo almış olsam 5 kiloya yakın canım ( o kadar olmamıştır ama en fazla)
toplamda 10-12 kiloyla kapatıcam inşallah

maşallahhhhh

Yazarım canım bende kampanyalar çekilişler topiğinden takip ediyorum. İstersen sende ordan takip et arada güzel şeyler çıkıyor.

canım takip ediyordum bi ara ama bişey kazanamayınca bıraktım. ama bu trendyol iyiymiş sen görünce haber verirsin canım

canım kayınvalidem bize vermiyor biriktiriyor bakalım eve taşınınca destek olacakmı? Çalışmaması daha iyi bebeğe baktırırım evde sonuçta kucağa alıştırmıcam zaten idare etsin artık. Kendi kızının çocuğu için evde olsam sürünsem bile bakardım ben ele bırakmazdım diyordu oğlununkinde daha candan olmalı.. sonuçta aynı evdeyiz.

Teşekkür ederim canım.

aa evet öyle derler dimi. Çin takvimi erkek diyor göbek şeklim erkek. ama tatlı yiyemiyorum ekşi hastasıyım

selam kızlar. bizim elektrik kesilmeleri devam ediyor hala. her an tetikteyiz gitti, gidiyor diye. 11'e kadar işyerindeydim, sıkıldım çıktım geldim.

öncelikle enkimm çok üzüldüm canım, sabır diliyorum sana. bir iki farklı doktora git tatlım belki yapılabilecek birşeyler vardır.

elfiim doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle nice güzel yıllara inşallah.

kızlar dün bizim arabaya bir müşteri çıktı, adam dedi müsait olunca tamircime göstereyim olursa anlaşalım. biz de ok dedik. akşam yemekten sonra eşim dedi Girne'ye gidelim, benim canım hiç istemedi ama onu da kırmak istemedim. araba satılırsa gidemeyiz diye çıktık yola. gittik zaten heryerin elektrikleri kesik, kapkara Girne. geri dönerken arabanın harareti yükseldi iyice, tavan yaptı. çektik kenara bekledik, su ekledik falan. öyle öyle geldik eve. sanırım conta yaktık, arabada baya masraf var. canım çok sıkkın. napsam bilemedim...

Ne oldu Nekim ??
canım çok sıkkın bu aralar elfim bi tuhafım, işe de gelesim yok hep evde oluyum kocam yanımda olsun istiyorum bilmem ki niye böyleyim..zor duruyorum şuan

Nek senin un... siparişlerin iptal olmuş mu benim ki olmuş ya
duruyo benimkiler kuzu

Özgecim sen iyi takip ediyorsun bu işleri. Trendyolun avantaj kampanyaları olursa burayada yazarmısın? bizde yararlanmış oluruz..
evet yaa özgimm, trendyol olunca bana da haber ver yoksam, çaldır beni ben koşarım
kocakarı kafasıynan söylüyorum kiii göbüş sivriyse oğlun olacak
ben de rüyamda elfişin bebişi erkekmiş gördüm ama bence kız gibi

luxxor da her gün online hamiş topiğine taşındı gelmiyor artık buraya

Tatlım teşekkür ederim

araba içinde üzülme canım herşeyde bi hayır vardır bak az kaldı dönmenize herşey çok güzel olacak.

Benimkiler iptal oldu kuzu parada iade edilmiş karta ekran görüntüsünü yolladılar. Taam trendyol olunca yazarım buraya ama bende kaçırırsam bana kim haber vericek
..
Nekim eşinle aranda bi problem yok dimi:26:

ay aynı benim ruh halim canım ya. bugün eşimde nerde yemek yiyelim dedi istemedim dışarı çıkmayı. canım hiç bişey yapmak istemiyor.

Nektarcım artık banada kız gibi geliyor. 1 ay sonra belli olacak artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…