- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
canım kayınvalidem bize vermiyor biriktiriyor bakalım eve taşınınca destek olacakmı? Çalışmaması daha iyi bebeğe baktırırım evde sonuçta kucağa alıştırmıcam zaten idare etsin artık. Kendi kızının çocuğu için evde olsam sürünsem bile bakardım ben ele bırakmazdım diyordu oğlununkinde daha candan olmalı.. sonuçta aynı evdeyiz.
Teşekkür ederim canım.
aa evet öyle derler dimi. Çin takvimi erkek diyor göbek şeklim erkek. ama tatlı yiyemiyorum ekşi hastasıyım
ben görersem sana haber ederim ki zatenBenimkiler iptal oldu kuzu parada iade edilmiş karta ekran görüntüsünü yolladılar. Taam trendyol olunca yazarım buraya ama bende kaçırırsambana kim haber vericek
..
Nekim eşinle aranda bi problem yok dimi:26:
sağlıklı sıhatli olsun da cinsiyeti önemli değilay aynı benim ruh halim canım ya. bugün eşimde nerde yemek yiyelim dedi istemedim dışarı çıkmayı. canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Nektarcım artık banada kız gibi geliyor. 1 ay sonra belli olacak artık :)
canım kayınvalidem bize vermiyor biriktiriyor bakalım eve taşınınca destek olacakmı? Çalışmaması daha iyi bebeğe baktırırım evde sonuçta kucağa alıştırmıcam zaten idare etsin artık. Kendi kızının çocuğu için evde olsam sürünsem bile bakardım ben ele bırakmazdım diyordu oğlununkinde daha candan olmalı.. sonuçta aynı evdeyiz.
Teşekkür ederim canım.
aa evet öyle derler dimi. Çin takvimi erkek diyor göbek şeklim erkek. ama tatlı yiyemiyorum ekşi hastasıyım
annemin ayağında serçe parmakla yanındaki arasında kemik çıkıyordu doktor, kist var, perşembe ameliyat demiş.
selam kızlar. bizim elektrik kesilmeleri devam ediyor hala. her an tetikteyiz gitti, gidiyor diye. 11'e kadar işyerindeydim, sıkıldım çıktım geldim.
öncelikle enkimm çok üzüldüm canım, sabır diliyorum sana. bir iki farklı doktora git tatlım belki yapılabilecek birşeyler vardır.
elfiim doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle nice güzel yıllara inşallah.
kızlar dün bizim arabaya bir müşteri çıktı, adam dedi müsait olunca tamircime göstereyim olursa anlaşalım. biz de ok dedik. akşam yemekten sonra eşim dedi Girne'ye gidelim, benim canım hiç istemedi ama onu da kırmak istemedim. araba satılırsa gidemeyiz diye çıktık yola. gittik zaten heryerin elektrikleri kesik, kapkara Girne. geri dönerken arabanın harareti yükseldi iyice, tavan yaptı. çektik kenara bekledik, su ekledik falan. öyle öyle geldik eve. sanırım conta yaktık, arabada baya masraf var. canım çok sıkkın. napsam bilemedim...
Canım ya çok geçmiş olsun.. inş. çabuk atlatır.
ben görersem sana haber ederim ki zaten
yok bebeyim eşimle çok şükür iyiz, hatta fazla iyiz böyle 9 da geliyo kucağından inmiyorum
sağlıklı sıhatli olsun da cinsiyeti önemli değil
benm çin takvimine göre kız ama erkek oldu :)
bana da hep karnın sivri erkek dediler
ablamın oğlu var hamileliği boyunca ekşi yedi, ben de kan şekerim düşüyor galiba, akşamüstü tatlı yemek istiyorum.
annemin ayağında serçe parmakla yanındaki arasında kemik çıkıyordu doktor, kist var, perşembe ameliyat demiş.
ayy buaralar hep bi hastalık duyuyorum etrafımda , bunlar olumsuz etkiliyo bizi belkide ...
geçmiş olsun dilşadcım ve tüm hastası olanlara (yarenim sizin arabaya da )
benimde babacıım halsiz buaralar hep
keşke canım, keşkeemaşallah nekim size ozaman niye canını sıkıyorsun ki şartlar gereğince yaşıyoruz hepimiz...
Keşke şöyle 1 hafta tatil yapabilseniz ne iyi olurdu sizin için...
geçmiş olsun diloş ve zuzuu
diloş bence senin kayınvalidede heves falan yok walla hiç. başka torunu var mıydı? insan bi heyecenlanır yaa walla torun çocuktan biletatlı dio millet bundaki nasıl bir hissizliktir
tşk canım
yoo ilk torunu
eşim annesine aşık gibi yaşasın istiyor annesi, heralde çocuğu olunca kendinden uzaklaşacak sevgisini çocuğuna da verecek die kıskanıyor. artık başka bişe gelmiyor aklıma-ki zaten tanıyan herkes de öyle söylüyor.
ben de ben de
eşime söylüyorum o da inkar edemiyor
ben çok istiyorum bekliyorum, bu yetmez mi diyor.
aman bırak allaşkına yaa ddaha iyi, aslında düşününce.
mesela kendimi düşünüorum, sevmediğim bi insan benim bebeğimi kucağına alsa sevse ellese vs. sinir olurdum, ne güzel işte fazla yaklaşmaz bebeğe en iisi
aman bırak allaşkına yaa ddaha iyi, aslında düşününce.
mesela kendimi düşünüorum, sevmediğim bi insan benim bebeğimi kucağına alsa sevse ellese vs. sinir olurdum, ne güzel işte fazla yaklaşmaz bebeğe en iisi
ayy bu konuda tam benim konum hiç istemiyorum kucağına alsın sevsin gidiyoruz göstermelik gibi geliyo bana kızının çocuğu için ölüyo zaten tamam il torunu olabilir o ama çok yapmacık geliyo bana yaptıkları kızımda daha küçük yani ağzını açıyo ediyo buda yanağına yapıştırıyo ayy sinir oluyorum yaa..
benim k.validem de eltimin çocuğu için onun yeri başka, ilk gözağrım kimse onun kadar sevilemez diyor ikidebir..Benim kayınvalidem de kızının çocuğun hep daha çok sevecek gibi geliyor bana. şimdiden söylüyor onun yeri başka diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?