2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benm çin takvimine göre kız ama erkek oldu :)
bana da hep karnın sivri erkek dediler
ablamın oğlu var hamileliği boyunca ekşi yedi, ben de kan şekerim düşüyor galiba, akşamüstü tatlı yemek istiyorum.
annemin ayağında serçe parmakla yanındaki arasında kemik çıkıyordu doktor, kist var, perşembe ameliyat demiş.

Benimkiler iptal oldu kuzu parada iade edilmiş karta ekran görüntüsünü yolladılar. Taam trendyol olunca yazarım buraya ama bende kaçırırsam bana kim haber vericek
..
Nekim eşinle aranda bi problem yok dimi:26:
ben görersem sana haber ederim ki zaten
yok bebeyim eşimle çok şükür iyiz, hatta fazla iyiz böyle 9 da geliyo kucağından inmiyorum

sağlıklı sıhatli olsun da cinsiyeti önemli değil

hadi bakalım ne çıkıcak takvim mi bilecek nek mi

ya madem hasta bence bıraksın işi, aslında erkek çocukları daha değerlidir ya hep, onların çocukları da daha değerli olur derler, bakalım senin kayınvalideye de uyacak mı bu? inş. ilgilenir cnm hem senin için de büyük rahatlık tabi.

bi de şöle bişi var bizşm kayınvalide de eltim hamileyken ben bakarım ederim şöyle yaparım böyle yaparım diodu. şimdi biraz zorlanmaya başladı çocuğa bakarken. gerçi biraz hasta bu aralar ama...

enki yaaa ben seni alıntılamışım zannediodum alıntı yapmamışım sonra da unutmuşum yazmayı, çok çok özürrr cnmm hayırlısı olsun kızların da deiği gibi iyi bi doktora görünmekte fayda var, bi iki tane daha doktora bi sor istersen herkes farklı şeyler söylüyor çünkü

yaren çok mu masraf cnm? acaba alıcıya sen yaptır arabanın parasından düşelim deseniz? ama şimdi o da araba arızalıymış diye almak istemez dimi? yok yok söylemeyin en iyisi

ayy buaralar hep bi hastalık duyuyorum etrafımda , bunlar olumsuz etkiliyo bizi belkide ...

geçmiş olsun dilşadcım ve tüm hastası olanlara (yarenim sizin arabaya da )

benimde babacıım halsiz buaralar hep

zuzum babacığına da geçmiş olsun

yaa kızlar benm kaynvalidem artık heveslenmiş olsa bebeğe bişeler örmeye falan başlamaz mıydı? benm annem ellerinin o ameliyatlı haliyle bebeğime bişeler örüyor ablam battaniye örüyor,ha bire bişeyler alıyorlar,kayınvalidemde tık yok, artık 7. aya girdik, şaşırtıyor beni bu ruhsuz hali.

senin çizelgen ne kaaa güsel olmuss yaww

canım 3 5 fiyatı azaltıp satmaya çalışırsınız artık yapcak bişi yok bindiğine saycaksın artık para düşüşünü de.

ben görersem sana haber ederim ki zaten
yok bebeyim eşimle çok şükür iyiz, hatta fazla iyiz böyle 9 da geliyo kucağından inmiyorum

sağlıklı sıhatli olsun da cinsiyeti önemli değil

maşallah nekim size ozaman niye canını sıkıyorsun ki şartlar gereğince yaşıyoruz hepimiz...
Keşke şöyle 1 hafta tatil yapabilseniz ne iyi olurdu sizin için...

ayy buaralar hep bi hastalık duyuyorum etrafımda , bunlar olumsuz etkiliyo bizi belkide ...

geçmiş olsun dilşadcım ve tüm hastası olanlara (yarenim sizin arabaya da )

benimde babacıım halsiz buaralar hep

canım geçmiş olsun annenize babanıza ...
maşallah nekim size ozaman niye canını sıkıyorsun ki şartlar gereğince yaşıyoruz hepimiz...
Keşke şöyle 1 hafta tatil yapabilseniz ne iyi olurdu sizin için...
keşke canım, keşkee

geçmiş olsun diloş ve zuzuu

diloş bence senin kayınvalidede heves falan yok walla hiç. başka torunu var mıydı? insan bi heyecenlanır yaa walla torun çocuktan biletatlı dio millet bundaki nasıl bir hissizliktir

eve geldim ben de...

tşk canım
yoo ilk torunu
eşim annesine aşık gibi yaşasın istiyor annesi, heralde çocuğu olunca kendinden uzaklaşacak sevgisini çocuğuna da verecek die kıskanıyor. artık başka bişe gelmiyor aklıma-ki zaten tanıyan herkes de öyle söylüyor.

vay be ne kadar bencil bir insan ayıp ya

çocuğundan bir parça daha geliyor dünyaya ne güzel diye düşünmesi lazım ayy hiç anlayamıyormben bu kadını

ben de ben de
eşime söylüyorum o da inkar edemiyor
ben çok istiyorum bekliyorum, bu yetmez mi diyor.

ben de ben de
eşime söylüyorum o da inkar edemiyor
ben çok istiyorum bekliyorum, bu yetmez mi diyor.

aman bırak allaşkına yaa ddaha iyi, aslında düşününce.
mesela kendimi düşünüorum, sevmediğim bi insan benim bebeğimi kucağına alsa sevse ellese vs. sinir olurdum, ne güzel işte fazla yaklaşmaz bebeğe en iisi

ayy bu konuda tam benim konum hiç istemiyorum kucağına alsın sevsin gidiyoruz göstermelik gibi geliyo bana kızının çocuğu için ölüyo zaten tamam il torunu olabilir o ama çok yapmacık geliyo bana yaptıkları kızımda daha küçük yani ağzını açıyo ediyo buda yanağına yapıştırıyo ayy sinir oluyorum yaa..

doğunca tam tersi olur canım, ah keşke senin dediğin gibi olsa.

Benim kayınvalidem de kızının çocuğun hep daha çok sevecek gibi geliyor bana. şimdiden söylüyor onun yeri başka diye.

karnım gurulduyorrr
neyedim bugün die düşündüm de...yarım poğaça yemişim sabah o da ilacımı aç karna içmeyeyim diye

Benim kayınvalidem de kızının çocuğun hep daha çok sevecek gibi geliyor bana. şimdiden söylüyor onun yeri başka diye.
benim k.validem de eltimin çocuğu için onun yeri başka, ilk gözağrım kimse onun kadar sevilemez diyor ikidebir..
umrumda bile değil ama :))

ya kızlar geçen sene prim+vergi 375.94 tl ydi dimmi bu sene değişti
o kaç oldu bilen var mı, zuzu elfiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…