2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim kayınvalidem de kızının çocuğun hep daha çok sevecek gibi geliyor bana. şimdiden söylüyor onun yeri başka diye.

cnm öyle oluyo zaten görümcem falanda öle zaten doğru düzgün bakmıyolar bile çocuğa hele büyük olanı daha kucağına en fazla 3 kez almıştır salak facede resim koyuyorum beğenmiyo bile sevmesin çokda lazım değiller benim kızımda onları sevmeyecek tabiki herşey karşılıklı..onu seven insanlar yeter benim kızıma

Son düzenleme:
bol, ben de istemiyorum çocuğa çok yapışık olmalarını bi de onu bahane edip ha bire çağırmalarını ya da gelmelerini, dün babası diyor ki annen ağlıyor gelmiyorlar diye, ya ne ağlaması allah aşkına anlamıyorum sanki aylardır görmedi. her hafta görüyor.
ama hamileyiz torunu olacak die azcık da heyecan olmaz mı yaa.

aman cnm ruhsuz bunlar boşver bizimkide öleydi halada öle hiç arayıp sormaz zaten takmamak eniyisi aslındada insan sinirleiyo bazen işte..

ay senin kızın sevilmezmi ya. maşallah bakan bi daha bakar valla

Benim kafa durdu galiba bulamadım ben. Bide zuzuşun cevabını bekliyelim

bence deee :13:

evet bol aslında söylediğin gibi bosvermek umursamamk lazım uzak olmak daha ii. çocuklarımız da büyüdükçe görecekler anlayacaklar kimi sevmesi gerektiğini, çocuk seveni seviyor.

zuzum baban için geçmiş olsun tatlım umarım toparlar kendini

senin k.validen kıskanç bence sevgi bölüncek die böle yapıo
tamamen aile oluolar dışarda kaldım die düşünüodur.

ne güzel işte fazla yaklaşmaz bebeğe en iisi

ayyy
napıosun o daha çok hassas falan dee ilk torununa yapıştırsın o zaman

Benim kayınvalidem de kızının çocuğun hep daha çok sevecek gibi geliyor bana. şimdiden söylüyor onun yeri başka diye.
evt seninki kızının çocuğunu asla bırakmaz kızı gibi yemesi içmesi her derdine düşer

aman cnm ruhsuz bunlar boşver bizimkide öleydi halada öle hiç arayıp sormaz zaten takmamak eniyisi aslındada insan sinirleiyo bazen işte..
tabiki sinirlenir insan yaa eşin ne dio peki yani 20 gün sonra 2. kez geldiğinde bişi demedi mi:44:

gidip tartışmış cnm dediğine göre neden gelmiyosun diye bilmşyorum nekadar doğru o hanımefendide benim aramamı bekliyomuş o doğum yaptıya ben arayım onu..

bence deee :13:

evet bol aslında söylediğin gibi bosvermek umursamamk lazım uzak olmak daha ii. çocuklarımız da büyüdükçe görecekler anlayacaklar kimi sevmesi gerektiğini, çocuk seveni seviyor.

tşk ederim kızlar:)ayy yerim ben onu pamuk gibi aynı gülücükler saçmaya başladı artık okadar tatlıki görseniz ayy özledim yaa(
valla anlar heralde kızımda sölememe gerek yok yani sevmeyeceği kesin ben elime verseler hepsini bi kaşık suda boğarım okadar sevmiyorum yani..

maşallah canım faceden acıp acıp bakıyorum seviyorum.
bnde elimden gelse hiç görüşmem

gerçekten kocamannnnn bi maşallah minik Doğa'ya. çok tatlı, büyüyünce de çok güzel bi kız olucak eminimm
aynen öyle canım, eşim yüzüne karşı söyledi zaten artık benm çekirdek ailem var karım ve çocuğumla die.

ohhhhhhhhhhhhhhh çokiyi demiş çatlasın patların kayınvaliden de

kızlar yaa artık pek kimse sormuyor: akşama ne yemek varrrrrr ayyyy hamişler çok die mi sormuosunuz acaba?:26: ben bu saatlere pek denk gelemediğim için bilmiorum

Son düzenleme:
Doğaa

ben akşama etli bezelye ve pilav yapıcam

pazar günü annem çeşit çeşit yemek yapıp dolabıma doldurdu bu hafta rahatım
ii akşamlar kızlar

Doğaa

ben akşama etli bezelye ve pilav yapıcam

aboooooooooooooo rezil oldum yaaaa
ama ben hastayımmmm ondan öle olmuş yaaaa

bende de ıspanak ve bulgur pilavı vardı beyfendi beğenmedi yukarı çıkalım dio k.valideye sanki orda ne bulcaksa

kızlar yaa artık pek kimse sormuyor: akşama ne yemek varrrrrr ayyyy hamişler çok die mi sormuosunuz acaba?:26: ben bu saatlere pek denk gelemediğim için bilmiorum

eşim beni bi yere götürecekmiş neresi olduğunu söylemiyor sürprizmiş :) Sanırım yemeğe götürecek yemeğe mi dedim söylemem dedi. Program olmazsa fırında kaşarlı mantar yapıcam yanına bişeyler uydurucam.

ayy saolun kızlar yaa allah hepinize nasip etsin inşallah..
nektarım benim yerime düzeltmiş:))
önemli değil ayşecim olabilir:)),
valla bende yapacak hiçbişe bulamıyorum aslında kışın hiç çeşit yok ogün sirken aklıma getirdi bende köri soslu tavuk yapacam ama erken gidersem tabi yoksa menemene talim(

gidip tartışmış cnm dediğine göre neden gelmiyosun diye bilmşyorum nekadar doğru o hanımefendide benim aramamı bekliyomuş o doğum yaptıya ben arayım onu..

senin arayıp buyur etmeni beklemiş yani
rahatsız etmeyim oğlum arayınca konuşur giderim gibi cümleler kullanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…