Benim kayınvalidem de kızının çocuğun hep daha çok sevecek gibi geliyor bana. şimdiden söylüyor onun yeri başka diye.
bol, ben de istemiyorum çocuğa çok yapışık olmalarını bi de onu bahane edip ha bire çağırmalarını ya da gelmelerini, dün babası diyor ki annen ağlıyor gelmiyorlar diye, ya ne ağlaması allah aşkına anlamıyorum sanki aylardır görmedi. her hafta görüyor.
ama hamileyiz torunu olacak die azcık da heyecan olmaz mı yaa.
cnm öyle oluyo zaten görümcem falanda öle zaten doğru düzgün bakmıyolar bile çocuğa hele büyük olanı daha kucağına en fazla 3 kez almıştır salak facede resim koyuyorum beğenmiyo bile sevmesin çokda lazım değiller benim kızımda onları sevmeyecek tabiki herşey karşılıklı..onu seven insanlar yeter benim kızıma
benim k.validem de eltimin çocuğu için onun yeri başka, ilk gözağrım kimse onun kadar sevilemez diyor ikidebir..
umrumda bile değil ama :))
ya kızlar geçen sene prim+vergi 375.94 tl ydi dimmi bu sene değişti
o kaç oldu bilen var mı, zuzu elfiş
ay senin kızın sevilmezmi ya. maşallah bakan bi daha bakar valla
senin k.validen kıskanç bence sevgi bölüncek die böle yapıozuzum babacığına da geçmiş olsun
yaa kızlar benm kaynvalidem artık heveslenmiş olsa bebeğe bişeler örmeye falan başlamaz mıydı? benm annem ellerinin o ameliyatlı haliyle bebeğime bişeler örüyor ablam battaniye örüyor,ha bire bişeyler alıyorlar,kayınvalidemde tık yok, artık 7. aya girdik, şaşırtıyor beni bu ruhsuz hali.
ne güzel işte fazla yaklaşmaz bebeğe en iisi
ayyyayy bu konuda tam benim konum hiç istemiyorum kucağına alsın sevsin gidiyoruz göstermelik gibi geliyo bana kızının çocuğu için ölüyo zaten tamam il torunu olabilir o ama çok yapmacık geliyo bana yaptıkları kızımda daha küçük yani ağzını açıyo ediyo buda yanağına yapıştırıyo ayy sinir oluyorum yaa..
evt seninki kızının çocuğunu asla bırakmaz kızı gibi yemesi içmesi her derdine düşerBenim kayınvalidem de kızının çocuğun hep daha çok sevecek gibi geliyor bana. şimdiden söylüyor onun yeri başka diye.
tabiki sinirlenir insan yaa eşin ne dio peki yani 20 gün sonra 2. kez geldiğinde bişi demedi mi:44:aman cnm ruhsuz bunlar boşver bizimkide öleydi halada öle hiç arayıp sormaz zaten takmamak eniyisi aslındada insan sinirleiyo bazen işte..
zuzum baban için geçmiş olsun tatlım umarım toparlar kendini
senin k.validen kıskanç bence sevgi bölüncek die böle yapıo
tamamen aile oluolar dışarda kaldım die düşünüodur.
ayyy
napıosun o daha çok hassas falan dee ilk torununa yapıştırsın o zaman
evt seninki kızının çocuğunu asla bırakmaz kızı gibi yemesi içmesi her derdine düşer
tabiki sinirlenir insan yaa eşin ne dio peki yani 20 gün sonra 2. kez geldiğinde bişi demedi mi:44:
bence deee :13:
evet bol aslında söylediğin gibi bosvermek umursamamk lazım uzak olmak daha ii. çocuklarımız da büyüdükçe görecekler anlayacaklar kimi sevmesi gerektiğini, çocuk seveni seviyor.
ay senin kızın sevilmezmi ya. maşallah bakan bi daha bakar valla
aynen katılıyorum :13:ay senin kızın sevilmezmi ya. maşallah bakan bi daha bakar valla
yarın müdürüm gelince öğrenirim olmadıBenim kafa durdu galiba bulamadım ben. Bide zuzuşun cevabını bekliyelim
senin k.validen kıskanç bence sevgi bölüncek die böle yapıo
tamamen aile oluolar dışarda kaldım die düşünüodur.
aynen öyle canım, eşim yüzüne karşı söyledi zaten artık benm çekirdek ailem var karım ve çocuğumla die.
tşk ederim kızlar:)ayy yerim ben onu pamuk gibi aynı gülücükler saçmaya başladı artık okadar tatlıki görseniz ayy özledim yaa(
valla anlar heralde kızımda sölememe gerek yok yani sevmeyeceği kesin ben elime verseler hepsini bi kaşık suda boğarım okadar sevmiyorum yani..
gerçekten kocamannnnn bi maşallah minik Doğa'ya. çok tatlı, büyüyünce de çok güzel bi kız olucak eminimmgidip tartışmış cnm dediğine göre neden gelmiyosun diye bilmşyorum nekadar doğru o hanımefendide benim aramamı bekliyomuş o doğum yaptıya ben arayım onu..
tşk ederim kızlar:)ayy yerim ben onu pamuk gibi aynı gülücükler saçmaya başladı artık okadar tatlıki görseniz ayy özledim yaa(
valla anlar heralde kızımda sölememe gerek yok yani sevmeyeceği kesin ben elime verseler hepsini bi kaşık suda boğarım okadar sevmiyorum yani..
aynen öyle canım, eşim yüzüne karşı söyledi zaten artık benm çekirdek ailem var karım ve çocuğumla die.
Doğaagerçekten kocamannnnn bi maşallah minik Duru'ya. çok tatlı, büyüyünce de çok güzel bi kız olucak eminimm
ohhhhhhhhhhhhhhh çokiyi demiş çatlasın patların kayınvaliden de
kızlar yaa artık pek kimse sormuyor: akşama ne yemek varrrrrrayyyy hamişler çok die mi sormuosunuz acaba?:26: ben bu saatlere pek denk gelemediğim için bilmiorum
Doğaa
ben akşama etli bezelye ve pilav yapıcam
kızlar yaa artık pek kimse sormuyor: akşama ne yemek varrrrrrayyyy hamişler çok die mi sormuosunuz acaba?:26: ben bu saatlere pek denk gelemediğim için bilmiorum
gidip tartışmış cnm dediğine göre neden gelmiyosun diye bilmşyorum nekadar doğru o hanımefendide benim aramamı bekliyomuş o doğum yaptıya ben arayım onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?