2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne güzel demiş ama benimki hayatta böle bişe demez
seninki de der ama zaman lazım bu arada da giden senden gitcek tabii

aynen öyle canım, eşim yüzüne karşı söyledi zaten artık benm çekirdek ailem var karım ve çocuğumla die.
kız kadının kalbine indircek senin eşin de

kızlar yaa artık pek kimse sormuyor: akşama ne yemek varrrrrr ayyyy hamişler çok die mi sormuosunuz acaba?:26: ben bu saatlere pek denk gelemediğim için bilmiorum
annem fırında beşamel soslu kaşarlı karnıbahar pizza yapmış ben onları yicem gidip
eşime de bezelye ve pilav var

Benim fırında patatesim, şehriyeli pilavım, rus salatam var dünden rahatım bugün
bende annem sayesinde rahatım
ayyy valla nası canım çekti senin yerine ben aşerdim resmen

ayy buaralar hep bi hastalık duyuyorum etrafımda , bunlar olumsuz etkiliyo bizi belkide ...

geçmiş olsun dilşadcım ve tüm hastası olanlara (yarenim sizin arabaya da )

benimde babacıım halsiz buaralar hep

ben de ben de
eşime söylüyorum o da inkar edemiyor
ben çok istiyorum bekliyorum, bu yetmez mi diyor.

çok sağol canım başka doktorada gittim.sanada çok geçmiş olsun .artık hamileliğin ilerledi .misafir falan kabul etme .çok dikkat et kendine .annenede çok geçmiş olsun işallah kısa sürede iyileşir.

çok sğol canım .allah razı olsun.başka doktorada gittim canım.sizede geçmiş olsun canım.bi tamirciye gösterin bakalım ne kadar masrafı var .bakmak isteyen kişide o şekilde almaz.hayırlısı olsun fazla bişe kalmadı bütün sıkıntılar bitecek izmire gidince.

sağol ayşeciğim ne özürü hayırlısı buymuş gittim başka doktora 3 doktora gittim

zuzum çok geçmiş olsun babana

boşver dilşadcığım bebeğini sen babası senin ailen sabırsızlıkla bekliyor onlar yeter

maşallah sedacığım prenses doğa'ya bırak sevmesin halaları kesin çok tatlı güzel bir bebek olduğu için sevmezler kıskanırlar senin kızını sevmeyen normal değildir bence

her hafta görüyor bide ağlıyor mu canım yuh yani artık küçük oğlu yok evli baba olacak kesin torun olacak bizi unutacak diye yapıyodur heyecanlanmazda tabi korku var onda ben anlamıyorum böyle insanları.ben kayınvalidemlere gitmiyorum 2ayda bir gidiyorum.eşimde çok fazla gitmeyi istemiyor zaten .gidince çocukmuş gibi davranıyorlar ilgileniyorlar benim eşimde pek hoşlanmıyor .

elfim çok teşekkür ederim canım aradığın için ben bu numara kim dedim bi an

doktora gittim sonuçları gösterince çok düşük oran dedi kimyasal gebelik dedi bende durumu anlattım regl tarihini söyledim fazla geçmemiş sen nasıl anladın test yaptırmasaydın regl sanacaktın panik yapmana gerek yok dedi alttan ultrasonla baktı hiçbişe yok rahimde tertemiz dedi düşükle atmışsın dedi kimyasal gebelikte oranın kanda çıkması ama rahimde kese falan oluşmamasıymış döllenme olurmuş ama rahime yerleşmezmiş adet kanamsıyla düşermiş gen testi veya kan pıhtılaşması gibi testler varmış bunları yaptırmalımıyım dedim hayır kendine strese sokma dedi kanaman bittikten sonrada ilşkiye girebilirsin hamile kalabilirsin dedi

birde orda beklerken 2 bayan vardı 2sininde hamile olma ihtimali vardı ve istemiyolardı 1 tanesinin 2çocuğu var 1dış gebelik geçirmiş çok zor geçti dedi diğeri ise çok ilginç ama uykusuzluğa dayanamıyorum diyor işallah hamile değilimdir diye dua ediyodu bir sürü şey yaptım diyor kapıya asıldım sallandım ağır kaldırdım karnımı yumrukladım diyor şaşırdım ben tıkandım konuşamadım dedim allahım kimi ister vermez kimi istemez verir herkesi bişeyle dener allahıın verdiği cana nasıl kıyacaksın dedim yok ben dayanamıyorum eşimde dayanamıyor uykusuzluğa dedi 1kızı varmış 5 yaşında onuda annesiyle büyütmüş bundada kendine güveniyosan doğur ben bakmam demiş bana düşük yapmak için ne yaptın diye soruyordu hişbişe dedim keşke benimkide düşse diyor gittiğim doktorda kürtaj yapmıyomuş zorunlu olmadıkça başka doktor bulucam diyodu

selam kizlar ....

anca bu saatte girebildim bebis yoruyor bizi uykusuzluk gelen giden derken

umarim hepiniz iyisinizdir hersey yolundadir.

Günaydın Kızlar

Canım sen hattını taşımışsın benimde sadece turkcell arama kampanyam vardı onun dışında kontörüm yoktu şirket hattından aradım seni.

ay allahım ne manyak insanlar var düşürmek için neler neler yaptım demiş bide utanmadan. bide sana sormuş terbiyesiz kadın. ay bana hiç böyleleri denk gelmedi sohbet etmiyorum ben hiç. annem anneannem falan varsa onlar soruyorlar kadınlara. ben bakmıyorum bile onlara. sen kafana takma canım boşver..

allah sanada en kısa zamanda bi bebiş verir inşallah

dün eşim seni bi yere götürücem deyip duruyordu beni almaya geldi baktım eve doğru gidiyoruz ses etmedim. neyse ben zaten dışarı çıkmak istememiştim dedim kendi kendime. ne yemek yapsam diye konuşuyorduk ekmek falanda aldı ben tabi hala içimden hani bi yere gidecektik diyorum ama sormuyorumda. eve bi girdik annem anneannem kardeşlerim görümcem falan hepsi ışıkları söndürmüşler ellerinde pasta iyiki doğdun filiz diyolar :) ay çok şaşırdım eşim sabah anahtarı bakkala vermiş annemler erken gelmişler masayı hazırlamışlar evden kek kurabiye falan yapmışlar eşim bana hep sarı papatyam der üzerinde sarı papatyalar olan bi pasta yaptırmış annem yemek yapmış çerezler cipsler falanda alınmış. böylesi daha güzel oldu kalabalıktık yedik içtik çok güzel geçti.

enkim aynen dediğin gibi kimi ister vermez kimi de istemez olur ama yaptıkları cahillikten başka bişi diil o kadının
Allah o çocuğa bakmak için rızkını verir sabrını da uykusuzluğa dayanamıoum ne demek yaa
sende inş dr dediği gibi regl döneminden sonra hamile kalırsın canım sağlıcakla inş.

selam kizlar ....

canım yoruluosundur tabii ama annen yanında ne güzel
uyku düzeni falan nası bebişin

günaydın bu arada

ankara yine feci karlı bileğimi geçio bastıkça -ki ben şehrin alçak bölgesindeyim daha yüksek yerler daha yoğundur
akşam 6da başladı gece yarısı baktım hala yağıodu eşim beni bıraktı arabayla kendi de yolda ama buzlanma var
zincir yok sadece çivili lastik inş kazasız belasız gider :18:

teşekkür ederim canım, benm eşimde önceleri alışık olduğu için rahatsız olmuyordu annesinin davranışlarından ama artık benm yadırgadığımı gördükçe anneee yeter diyor. napalım başa gelen çekilir ama insan sinir küpü olup çıkıyor bazen.

canım tedaviye gerek olmamasına çok sevindim, gebeliği kolaylaştırıcı menüler var onları takip etsen, adet döneminden sonra başlasan. :26:
rabbim en iisini bilir ama bazı anne olmayı hak etmeyenlere anne olmayı taddırmasa keşke... ne demek düşürmeye çalışmak falan ya anlamıyorum. utanılacak bişe mi kocandan olma çocuğunu taşımak sanki? ben kaldırımlarda merdiven gibi olan kısımlardan iniyorum ki aman bişe olmasın ayağım kayıpta die, kadın oraya buraya asılmış şunu bunu yapmış, istemiyosa korunsaymış, yap yap aldır var mı böyle bişe
selam kizlar ....

biz iyiyiz canım elvin ali nasıl?

ne güzel bi sürpriz yapmış canım, darısı bebişin doğum günlerine inşallah.

inşallah canım
sabah haberlerde gördüm de baya kötü ankarada yolların durumu.

günaydınnn

zuzum babacığına da geçmiş olsun

.

canım geçmiş olsun annenize babanıza ...

geçmiş olsun diloş ve zuzuu

..

zuzum baban için geçmiş olsun tatlım umarım toparlar kendini

zuzum çok geçmiş olsun babana

.

sağolun kızlar ...cuma günü belkim özel hastaneye götürücez babamı, bi kontrole:44:
enkicim inşallah Allah ım tekrarını yaşatmaz, bize güzel müjdeli haberler verirsin inşallah
Allah o kadınada biraz akıl fikir versin ,birazda vijdan

iyi düşünmüş eşin :) senin aklına gelmedimi hiç böle bişey :)))

evet canım taşımıştım vodefona turkcelin soyduğu yeter deyip değiştirdim.bende etmedim kadınlarla konuşuyolardı senin neyin var diye sordular orda.takmıyorum canım insan sinirleniyor işte yaparken zevkle yapıyosun madem istemiyosun korun bir sürü yol var.
işallah canım hayırlı zamanda sağlıkla
çok güzel bir süpriz olmuş canım sana kimden çıkmış bu fikir eşinmi çağırmış hep böyle mutlu doğum günleri geçirirsin işllah

evet canım iyi bi hastaneye götürün sağlık çok önemli. allah acil şifalar versin

yok canım hiç aklıma gelmedi normal yemeğe gideriz diye düşündüm. yemek yer eve döneriz modundaydım. böylesi çok güzel oldu

boşver canım sen unut dünkü o kadınları. kendini bilmezler ne olacak!!

Canım eşim düşünmüş hep dışarda yemeğe gidiyoruz normalde de arada gidiyoruz zaten daha değişik olsun demiş.

bence güzel bi süpriz olmuş beklemediğin bişi daha keyifli geçmiştir

işallah dilekciğim hayırlısı bakalım.insan böyle insanları görünce şaşırıyo işte

evet yok dedi canım doktora öyle bir saydımki şunu mu yaptırsam bunumı diye dur diye stres yapma hiçbişe yok bunlar normal diyor kimler geliyor diyor .bilmiyodum canım bakalyım araştırayım .cahilde değl 36-37yaşında yapmasını biliyosan korunmasınıda bilirisn.

işallah zuzum allahım kimseni başına vermesin .amin hayırlısı.versin bide allahım bana günah yazmasın doğduktn sonra çocuğ çektirmektense baştan doğurmayayım diyor

nekim dün sormuşun prim+vergiyi .... tam olarak nedir :44: yanisi işverenin aylık ödenen sigorta primini mi soruyosun ...daha ocak/12 ler yapılmadı ama kendim hesapladım aylık prim aşağı yukarı 296,24 tl vergisi 113,03 tl ...

tabisi şimdi kısa vadeli sig.kolları primi her işyerine göre değişiyo %lik oranı... o da rakamları etkiler ,herkesin aynı olmaz yani

günaydın kızlar. benim moralim bozuk. hiç birşey yapasım yok. herşey ters gidiyor bu aralar, gitcez kurtulcaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama olmuyor. araba çok canımı sıktı gerçekten. alk tak komşumuz da dün geldi kıvırıyor. yok ben satamazlarsa alırm dedim de hanım yanlış anlamış falan. insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor resmen ya. napcaz bilemiyorum. hiç kimseyi göresim, kimseyle konuşasım yok. biran önce İzmir'e dönmek istiyorum. kurtulmak istyorum burdan. gerçekten moralim çok bozuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…