seninki de der ama zaman lazım bu arada da giden senden gitcek tabiine güzel demiş ama benimki hayatta böle bişe demez
kız kadının kalbine indircek senin eşin deaynen öyle canım, eşim yüzüne karşı söyledi zaten artık benm çekirdek ailem var karım ve çocuğumla die.
annem fırında beşamel soslu kaşarlı karnıbahar pizza yapmış ben onları yicem gidipkızlar yaa artık pek kimse sormuyor: akşama ne yemek varrrrrrayyyy hamişler çok die mi sormuosunuz acaba?:26: ben bu saatlere pek denk gelemediğim için bilmiorum
bende annem sayesinde rahatımBenim fırında patatesim, şehriyeli pilavım, rus salatam var dünden rahatım bugün
ayyy valla nası canım çekti senin yerine ben aşerdim resmeneşim beni bi yere götürecekmiş neresi olduğunu söylemiyor sürprizmiş :) Sanırım yemeğe götürecek yemeğe mi dedim söylemem dedi. Program olmazsa fırında kaşarlı mantar yapıcam yanına bişeyler uydurucam.
çok geçmiş olsun canım, vakit kaybetmeden ii bi uzmana görün, hatta düşüğün sonlanmasını beklemeden görse ii olur belki, sonrası için
kızlar dün akşam aniden çıktım 4 yirmi gibi.
lavaboya gittim çamaşırımda biraz kan vardı, hemen eşimi aradım doktorumuzdan randevu almış 10 dk sonrasına 4:30 da doktordaydık, çok şükür iimiş yavrum. 712 gr. ağzını açıp kapatıyordu artık yüzü çok net belli oluyor eşim bana benziyor diyor :)
doktor ilişkiden sonra mı oldu kanama dedi, hayır hafta sonu kalabalık misafirim vardı dedim bundan sonra yorulmak yok dedi.
eve gittik, eşim sağolsun, temiz evi süpürdü sildi, yemeği hazırladı topladı ben yattım dinlendim, gece de duş aldım öyle rahat uyumuşum ki.
dün biraz halsizdim böyle olacağı belliydi. annem çok korkmuş ağlıyordu telde. neler geldi aklıma dedi. istersen işe gitme ben gelir yemeklerini yaparım ya da gel bizde yat dedi ama iyiyim çok şükür eşimle hallederiz inşallah bi sorun olmadan.
günaydınn
alishia yla bol a ben atayım linkleri.
selam kızlar. bizim elektrik kesilmeleri devam ediyor hala. her an tetikteyiz gitti, gidiyor diye. 11'e kadar işyerindeydim, sıkıldım çıktım geldim.
öncelikle enkimm çok üzüldüm canım, sabır diliyorum sana. bir iki farklı doktora git tatlım belki yapılabilecek birşeyler vardır.
elfiim doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle nice güzel yıllara inşallah.
kızlar dün bizim arabaya bir müşteri çıktı, adam dedi müsait olunca tamircime göstereyim olursa anlaşalım. biz de ok dedik. akşam yemekten sonra eşim dedi Girne'ye gidelim, benim canım hiç istemedi ama onu da kırmak istemedim. araba satılırsa gidemeyiz diye çıktık yola. gittik zaten heryerin elektrikleri kesik, kapkara Girne. geri dönerken arabanın harareti yükseldi iyice, tavan yaptı. çektik kenara bekledik, su ekledik falan. öyle öyle geldik eve. sanırım conta yaktık, arabada baya masraf var. canım çok sıkkın. napsam bilemedim...
benm çin takvimine göre kız ama erkek oldu :)
bana da hep karnın sivri erkek dediler
ablamın oğlu var hamileliği boyunca ekşi yedi, ben de kan şekerim düşüyor galiba, akşamüstü tatlı yemek istiyorum.
annemin ayağında serçe parmakla yanındaki arasında kemik çıkıyordu doktor, kist var, perşembe ameliyat demiş.
hadi bakalım ne çıkıcak takvim mi bilecek nek mi
ya madem hasta bence bıraksın işi, aslında erkek çocukları daha değerlidir ya hep, onların çocukları da daha değerli olur derler, bakalım senin kayınvalideye de uyacak mı bu? inş. ilgilenir cnm hem senin için de büyük rahatlık tabi.
bi de şöle bişi var bizşm kayınvalide de eltim hamileyken ben bakarım ederim şöyle yaparım böyle yaparım diodu. şimdi biraz zorlanmaya başladı çocuğa bakarken. gerçi biraz hasta bu aralar ama...
enki yaaa ben seni alıntılamışım zannediodum alıntı yapmamışım sonra da unutmuşum yazmayı, çok çok özürrrcnmm hayırlısı olsun kızların da deiği gibi iyi bi doktora görünmekte fayda var, bi iki tane daha doktora bi sor istersen herkes farklı şeyler söylüyor çünkü
yaren çok mu masraf cnm? acaba alıcıya sen yaptır arabanın parasından düşelim deseniz? ama şimdi o da araba arızalıymış diye almak istemez dimi? yok yok söylemeyin en iyisi
ayy buaralar hep bi hastalık duyuyorum etrafımda , bunlar olumsuz etkiliyo bizi belkide ...
geçmiş olsun dilşadcım ve tüm hastası olanlara (yarenim sizin arabaya da )
benimde babacıım halsiz buaralar hep
ben de ben de
eşime söylüyorum o da inkar edemiyor
ben çok istiyorum bekliyorum, bu yetmez mi diyor.
cnm öyle oluyo zaten görümcem falanda öle zaten doğru düzgün bakmıyolar bile çocuğa hele büyük olanı daha kucağına en fazla 3 kez almıştır salak facede resim koyuyorum beğenmiyo bile sevmesin çokda lazım değiller benim kızımda onları sevmeyecek tabiki herşey karşılıklı..onu seven insanlar yeter benim kızıma
bol, ben de istemiyorum çocuğa çok yapışık olmalarını bi de onu bahane edip ha bire çağırmalarını ya da gelmelerini, dün babası diyor ki annen ağlıyor gelmiyorlar diye, ya ne ağlaması allah aşkına anlamıyorum sanki aylardır görmedi. her hafta görüyor.
ama hamileyiz torunu olacak die azcık da heyecan olmaz mı yaa.
elfim çok teşekkür ederim canım aradığın için ben bu numara kim dedim bi an
doktora gittim sonuçları gösterince çok düşük oran dedi kimyasal gebelik dedi bende durumu anlattım regl tarihini söyledim fazla geçmemiş sen nasıl anladın test yaptırmasaydın regl sanacaktın panik yapmana gerek yok dedi alttan ultrasonla baktı hiçbişe yok rahimde tertemiz dedi düşükle atmışsın dedi kimyasal gebelikte oranın kanda çıkması ama rahimde kese falan oluşmamasıymış döllenme olurmuş ama rahime yerleşmezmiş adet kanamsıyla düşermiş gen testi veya kan pıhtılaşması gibi testler varmış bunları yaptırmalımıyım dedim hayır kendine strese sokma dedi kanaman bittikten sonrada ilşkiye girebilirsin hamile kalabilirsin dedi
birde orda beklerken 2 bayan vardı 2sininde hamile olma ihtimali vardı ve istemiyolardı 1 tanesinin 2çocuğu var 1dış gebelik geçirmiş çok zor geçti dedi diğeri ise çok ilginç ama uykusuzluğa dayanamıyorum diyor işallah hamile değilimdir diye dua ediyodu bir sürü şey yaptım diyor kapıya asıldım sallandım ağır kaldırdım karnımı yumrukladım diyor şaşırdım ben tıkandım konuşamadım dedim allahım kimi ister vermez kimi istemez verir herkesi bişeyle dener allahıın verdiği cana nasıl kıyacaksın dedim yok ben dayanamıyorum eşimde dayanamıyor uykusuzluğa dedi 1kızı varmış 5 yaşında onuda annesiyle büyütmüş bundada kendine güveniyosan doğur ben bakmam demiş bana düşük yapmak için ne yaptın diye soruyordu hişbişe dedim keşke benimkide düşse diyor gittiğim doktorda kürtaj yapmıyomuş zorunlu olmadıkça başka doktor bulucam diyodu
enkim aynen dediğin gibi kimi ister vermez kimi de istemez olur ama yaptıkları cahillikten başka bişi diil o kadınınelfim çok teşekkür ederim canım aradığın için ben bu numara kim dedim bi an
doktora gittim sonuçları gösterince çok düşük oran dedi kimyasal gebelik dedi bende durumu anlattım regl tarihini söyledim fazla geçmemiş sen nasıl anladın test yaptırmasaydın regl sanacaktın panik yapmana gerek yok dedi alttan ultrasonla baktı hiçbişe yok rahimde tertemiz dedi düşükle atmışsın dedi kimyasal gebelikte oranın kanda çıkması ama rahimde kese falan oluşmamasıymış döllenme olurmuş ama rahime yerleşmezmiş adet kanamsıyla düşermiş gen testi veya kan pıhtılaşması gibi testler varmış bunları yaptırmalımıyım dedim hayır kendine strese sokma dedi kanaman bittikten sonrada ilşkiye girebilirsin hamile kalabilirsin dedi
birde orda beklerken 2 bayan vardı 2sininde hamile olma ihtimali vardı ve istemiyolardı 1 tanesinin 2çocuğu var 1dış gebelik geçirmiş çok zor geçti dedi diğeri ise çok ilginç ama uykusuzluğa dayanamıyorum diyor işallah hamile değilimdir diye dua ediyodu bir sürü şey yaptım diyor kapıya asıldım sallandım ağır kaldırdım karnımı yumrukladım diyor şaşırdım ben tıkandım konuşamadım dedim allahım kimi ister vermez kimi istemez verir herkesi bişeyle dener allahıın verdiği cana nasıl kıyacaksın dedim yok ben dayanamıyorum eşimde dayanamıyor uykusuzluğa dedi 1kızı varmış 5 yaşında onuda annesiyle büyütmüş bundada kendine güveniyosan doğur ben bakmam demiş bana düşük yapmak için ne yaptın diye soruyordu hişbişe dedim keşke benimkide düşse diyor gittiğim doktorda kürtaj yapmıyomuş zorunlu olmadıkça başka doktor bulucam diyodu
selam kizlar ....
anca bu saatte girebildim bebis yoruyor bizi uykusuzluk gelen giden derken
umarim hepiniz iyisinizdir hersey yolundadir.
çok sağol canım başka doktorada gittim.sanada çok geçmiş olsun .artık hamileliğin ilerledi .misafir falan kabul etme .çok dikkat et kendine .annenede çok geçmiş olsun işallah kısa sürede iyileşir.
boşver dilşadcığım bebeğini sen babası senin ailen sabırsızlıkla bekliyor onlar yeter
her hafta görüyor bide ağlıyor mu canım yuh yani artık küçük oğlu yok evli baba olacak kesin torun olacak bizi unutacak diye yapıyodur heyecanlanmazda tabi korku var onda ben anlamıyorum böyle insanları.ben kayınvalidemlere gitmiyorum 2ayda bir gidiyorum.eşimde çok fazla gitmeyi istemiyor zaten .gidince çocukmuş gibi davranıyorlar ilgileniyorlar benim eşimde pek hoşlanmıyor .
elfim çok teşekkür ederim canım aradığın için ben bu numara kim dedim bi an
selam kizlar ....
anca bu saatte girebildim bebis yoruyor bizi uykusuzluk gelen giden derken
umarim hepiniz iyisinizdir hersey yolundadir.
dün eşim seni bi yere götürücem deyip duruyordu beni almaya geldi baktım eve doğru gidiyoruz ses etmedim. neyse ben zaten dışarı çıkmak istememiştim dedim kendi kendime. ne yemek yapsam diye konuşuyorduk ekmek falanda aldı ben tabi hala içimden hani bi yere gidecektik diyorum ama sormuyorumda. eve bi girdik annem anneannem kardeşlerim görümcem falan hepsi ışıkları söndürmüşler ellerinde pasta iyiki doğdun filiz diyolar :) ay çok şaşırdım eşim sabah anahtarı bakkala vermiş annemler erken gelmişler masayı hazırlamışlar evden kek kurabiye falan yapmışlar eşim bana hep sarı papatyam der üzerinde sarı papatyalar olan bi pasta yaptırmış annem yemek yapmış çerezler cipsler falanda alınmış. böylesi daha güzel oldu kalabalıktık yedik içtik çok güzel geçti.
günaydın bu arada
ankara yine feci karlı bileğimi geçio bastıkça -ki ben şehrin alçak bölgesindeyim daha yüksek yerler daha yoğundur
akşam 6da başladı gece yarısı baktım hala yağıodu eşim beni bıraktı arabayla kendi de yolda ama buzlanma var
zincir yok sadece çivili lastik inş kazasız belasız gider :18:
zuzum babacığına da geçmiş olsun
.
canım geçmiş olsun annenize babanıza ...
geçmiş olsun diloş ve zuzuu
..
zuzum baban için geçmiş olsun tatlım umarım toparlar kendini
zuzum çok geçmiş olsun babana
.
dün eşim seni bi yere götürücem deyip duruyordu beni almaya geldi baktım eve doğru gidiyoruz ses etmedim. neyse ben zaten dışarı çıkmak istememiştim dedim kendi kendime. ne yemek yapsam diye konuşuyorduk ekmek falanda aldı ben tabi hala içimden hani bi yere gidecektik diyorum ama sormuyorumda. eve bi girdik annem anneannem kardeşlerim görümcem falan hepsi ışıkları söndürmüşler ellerinde pasta iyiki doğdun filiz diyolar :) ay çok şaşırdım eşim sabah anahtarı bakkala vermiş annemler erken gelmişler masayı hazırlamışlar evden kek kurabiye falan yapmışlar eşim bana hep sarı papatyam der üzerinde sarı papatyalar olan bi pasta yaptırmış annem yemek yapmış çerezler cipsler falanda alınmış. böylesi daha güzel oldu kalabalıktık yedik içtik çok güzel geçti.
Günaydın Kızlar
Canım sen hattını taşımışsın benimde sadece turkcell arama kampanyam vardı onun dışında kontörüm yoktu şirket hattından aradım seni.
ay allahım ne manyak insanlar var düşürmek için neler neler yaptım demiş bide utanmadan. bide sana sormuş terbiyesiz kadın. ay bana hiç böyleleri denk gelmedi sohbet etmiyorum ben hiç. annem anneannem falan varsa onlar soruyorlar kadınlara. ben bakmıyorum bile onlara. sen kafana takma canım boşver..
allah sanada en kısa zamanda bi bebiş verir inşallah
sağolun kızlar ...cuma günü belkim özel hastaneye götürücez babamı, bi kontrole:44:
enkicim inşallah Allah ım tekrarını yaşatmaz, bize güzel müjdeli haberler verirsin inşallah
Allah o kadınada biraz akıl fikir versin ,birazda vijdan
iyi düşünmüş eşin :) senin aklına gelmedimi hiç böle bişey :)))
evet canım taşımıştım vodefona turkcelin soyduğu yeter deyip değiştirdim.bende etmedim kadınlarla konuşuyolardı senin neyin var diye sordular orda.takmıyorum canım insan sinirleniyor işte yaparken zevkle yapıyosun madem istemiyosun korun bir sürü yol var.
işallah canım hayırlı zamanda sağlıkla
çok güzel bir süpriz olmuş canım sana kimden çıkmış bu fikir eşinmi çağırmış hep böyle mutlu doğum günleri geçirirsin işllah
enkim aynen dediğin gibi kimi ister vermez kimi de istemez olur ama yaptıkları cahillikten başka bişi diil o kadının
Allah o çocuğa bakmak için rızkını verir sabrını da uykusuzluğa dayanamıoum ne demek yaa
sende inş dr dediği gibi regl döneminden sonra hamile kalırsın canım sağlıca
teşekkür ederim canım, benm eşimde önceleri alışık olduğu için rahatsız olmuyordu annesinin davranışlarından ama artık benm yadırgadığımı gördükçe anneee yeter diyor. napalım başa gelen çekilir ama insan sinir küpü olup çıkıyor bazen.
canım tedaviye gerek olmamasına çok sevindim, gebeliği kolaylaştırıcı menüler var onları takip etsen, adet döneminden sonra başlasan. :26:
rabbim en iisini bilir ama bazı anne olmayı hak etmeyenlere anne olmayı taddırmasa keşke... ne demek düşürmeye çalışmak falan ya anlamıyorum. utanılacak bişe mi kocandan olma çocuğunu taşımak sanki? ben kaldırımlarda merdiven gibi olan kısımlardan iniyorum ki aman bişe olmasın ayağım kayıpta die, kadın oraya buraya asılmış şunu bunu yapmış, istemiyosa korunsaymış, yap yap aldır var mı böyle bişe
günaydınnn
sağolun kızlar ...cuma günü belkim özel hastaneye götürücez babamı, bi kontrole:44:
enkicim inşallah Allah ım tekrarını yaşatmaz, bize güzel müjdeli haberler verirsin inşallah
Allah o kadınada biraz akıl fikir versin ,birazda vijdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?