2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarencim sıkma canını. Başka alıcı bulunur mutlaka. Elden çıkarmaya bakın sadece. bak şurda 1 hafta 5 günün kalmış son günler diye gerginsin. Zaman daraldıkça daralıyorsun ama aslında o daralma değil heyecan.

bu arada herkese günaydın

be kursa gidiyorum sizlere bol sohbetler

yarenim sıkma canını bak son 12 günün bırak insanları işallah bi alan bulunur arabayı artık karı zararı düşünmeyin izmire gidince düzeninizi kurunc işallah daha iyilerini alırsınız

ya gerçekten o biriktirdiğimiz paraların böyle çarçur olması canımı sıkıyor...

canım moralini bozma her şey olacağına varır varsın biraz masraf çıkarsın ödenir yeter ki huzurun olsun sağlığın olsun, ne güzel isteğine ulaşıyorsun, bunun keyfini çıkarmaya bak.

yarenim neden sıkıyosun canını kuzumm sizin sağlığınız yerinde olsun, sağsalim dönün
bencede karını zararını düşünme bu saatten sonra, nekadara satılırsa artık yapcak bişey yok ... bırak orayla ilgili sorunları, at kenara ...izmiri düşün ,aileni arkilerini ohhh şimi senin kıpır kıpır olman lazım

dönünce ilkin annenlerde kalırsınız dimmi, ev eşya ayarlayana kadan :44:

gunaydın kızlar

canlar biraz sıkkın sanırım tam geçmişe bakamadım ama. Burada her yerde kar var sabah uyandığımda bir an işe gitmesem mi acaba diye düşündüm ama rahat geldim; akşama kalmadan erkenden işlerimi halledip çıksam mı diye düşünüyorum şimdi.

Canım bu tip diyetler o süre için ii ama hem vücudu hırpalıyor hem de geçici çözümler.

Günaydın herkesee
Elfiş güzel kabanın canım sıcak tutar mı içi peki?
Yarencim canını sıkma arabayı ucuz yollu yaptırıp elden çıkartırsınız inşallah.. tr ye döndüğünüzde düzelecek herşey şunu şurasında ne kaldı ki

günaydın kızlarr,
zuzuşum çok geçmiş olsun babana..
zeynepcim inşallah herşey yoluna girer ve biran önce allahım bebişini kondurur göbişine..
yarenim sıkma canını yaa at kafandan kötü düşünceleri..
elficim çok sevindim senin adına..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…