- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
günaydın kızlar. benim moralim bozuk. hiç birşey yapasım yok. herşey ters gidiyor bu aralar, gitcez kurtulcaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama olmuyor. araba çok canımı sıktı gerçekten. alk tak komşumuz da dün geldi kıvırıyor. yok ben satamazlarsa alırm dedim de hanım yanlış anlamış falan. insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor resmen ya. napcaz bilemiyorum. hiç kimseyi göresim, kimseyle konuşasım yok. biran önce İzmir'e dönmek istiyorum. kurtulmak istyorum burdan. gerçekten moralim çok bozuk...
Yarencim sıkma canını. Başka alıcı bulunur mutlaka. Elden çıkarmaya bakın sadece. bak şurda 1 hafta 5 günün kalmış son günler diye gerginsin. Zaman daraldıkça daralıyorsun ama aslında o daralma değil heyecan.
bu arada herkese günaydın
be kursa gidiyorum sizlere bol sohbetler
yarenim sıkma canını bak son 12 günün bırak insanları işallah bi alan bulunur arabayı artık karı zararı düşünmeyin izmire gidince düzeninizi kurunc işallah daha iyilerini alırsınız
ya gerçekten o biriktirdiğimiz paraların böyle çarçur olması canımı sıkıyor...
günaydın kızlar. benim moralim bozuk. hiç birşey yapasım yok. herşey ters gidiyor bu aralar, gitcez kurtulcaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama olmuyor. araba çok canımı sıktı gerçekten. alk tak komşumuz da dün geldi kıvırıyor. yok ben satamazlarsa alırm dedim de hanım yanlış anlamış falan. insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor resmen ya. napcaz bilemiyorum. hiç kimseyi göresim, kimseyle konuşasım yok. biran önce İzmir'e dönmek istiyorum. kurtulmak istyorum burdan. gerçekten moralim çok bozuk...
eşim bana doğum günü hediyesi kaban alacak bende bunu beğendim sizce nasıl kızlarEki Görüntüle 333053
günaydın fatmacım
kızlar yaa 5 gün 5 kilo diyetine başlamayı düşünüoum ben :26:
nasıl bişeymiş o :44:
elfii beğendim bende
fatma sanada günaydın canım, hoş geldin
kızlar yaa 5 gün 5 kilo diyetine başlamayı düşünüoum ben :26:
ben beğendim canım
Elfiş güzel kabanın canım sıcak tutar mı içi peki?
elfii beğendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?