- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Kızlar akşam eşimin dedesi hastanede yatıyor onu ziyarete gittik, eve geldik yemekler olduğu halde canım makarna istedi salçalı salamlı kaşarlı makarna yaptım, yemek bitmek üzereyken eşim tereyağ ezmiş tabağa, üstüne bal dökmüş getirdi bunu yiceksin die, bikaç aldım sonra çarpıntım oldu die uzandım koltuğa, film izlerken uyumuşum, masayı toplamış eşim ama mutfak öylece duruyordu gece beni uyandırıp yerimize götürürken gördüm, sen elleme yarın anneme anahtar verip yollarım evi toplar yorma kendini dedi, sabah altı buçukta kalktım topladım makinaya attım, ben yokken evimde ne işi var ki di mi? Hem hiç arayıp sormayan kadına ne die evime çeki düzen verdireyim?
çağırmasın die, akşam annenlere gidelim mi dedim olur dedi.
koltukta da öyle tatlı uyumuşum ki, eşim uyandırmaya çalışırken sabah oldu sandım, ben işe gitmem uykum var sen git ben uyucam dedim, güldü hadi yatağımıza gidiyoruz daha sabah olmadı dedi.
günaydın kızlar. benim moralim bozuk. hiç birşey yapasım yok. herşey ters gidiyor bu aralar, gitcez kurtulcaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama olmuyor. araba çok canımı sıktı gerçekten. alk tak komşumuz da dün geldi kıvırıyor. yok ben satamazlarsa alırm dedim de hanım yanlış anlamış falan. insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor resmen ya. napcaz bilemiyorum. hiç kimseyi göresim, kimseyle konuşasım yok. biran önce İzmir'e dönmek istiyorum. kurtulmak istyorum burdan. gerçekten moralim çok bozuk...
dilşad senin neyin olacak????
oğlum olacak Allah'ın izniyle canım.
Allah hayırlı ugurlu etsin sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş.... ismii ne olacak nasipse
hepimiz için inşallah canım
kerem olacak
hmmmm adıyla yaşasın....
kızlar akşam eşimin dedesi hastanede yatıyor onu ziyarete gittik, eve geldik yemekler olduğu halde canım makarna istedi salçalı salamlı kaşarlı makarna yaptım, yemek bitmek üzereyken eşim tereyağ ezmiş tabağa, üstüne bal dökmüş getirdi bunu yiceksin die, bikaç aldım sonra çarpıntım oldu die uzandım koltuğa, film izlerken uyumuşum, masayı toplamış eşim ama mutfak öylece duruyordu gece beni uyandırıp yerimize götürürken gördüm, sen elleme yarın anneme anahtar verip yollarım evi toplar yorma kendini dedi, sabah altı buçukta kalktım topladım makinaya attım, ben yokken evimde ne işi var ki di mi? Hem hiç arayıp sormayan kadına ne die evime çeki düzen verdireyim?
çağırmasın die, akşam annenlere gidelim mi dedim olur dedi.
Koltukta da öyle tatlı uyumuşum ki, eşim uyandırmaya çalışırken sabah oldu sandım, ben işe gitmem uykum var sen git ben uyucam dedim, güldü hadi yatağımıza gidiyoruz daha sabah olmadı dedi.
bigün haşlama patates bigün çiğ sebze bigün meyve bigün yoğurt bigün haslama et-tavuknasıl bişeymiş o :44:
evt tatlım o diyetşu bigün haşlama patates bigün çiğ sebze bigün meyve bigün yoğurt-süt vs olan diyet mi?
ya bilmioum uygulayanlarla konuşoum da bakalımCanım bu tip diyetler o süre için ii ama hem vücudu hırpalıyor hem de geçici çözümler.
koltukta da öyle tatlı uyumuşum ki, eşim uyandırmaya çalışırken sabah oldu sandım, ben işe gitmem uykum var sen git ben uyucam dedim, güldü hadi yatağımıza gidiyoruz daha sabah olmadı dedi.
böylesi daha güzel olmuş bence de :)) kim neler almışdün eşim seni bi yere götürücem deyip duruyordu beni almaya geldi baktım eve doğru gidiyoruz ses etmedim. Neyse ben zaten dışarı çıkmak istememiştim dedim kendi kendime. Ne yemek yapsam diye konuşuyorduk ekmek falanda aldı ben tabi hala içimden hani bi yere gidecektik diyorum ama sormuyorumda. Eve bi girdik annem anneannem kardeşlerim görümcem falan hepsi ışıkları söndürmüşler ellerinde pasta iyiki doğdun filiz diyolar :) ay çok şaşırdım eşim sabah anahtarı bakkala vermiş annemler erken gelmişler masayı hazırlamışlar evden kek kurabiye falan yapmışlar eşim bana hep sarı papatyam der üzerinde sarı papatyalar olan bi pasta yaptırmış annem yemek yapmış çerezler cipsler falanda alınmış. Böylesi daha güzel oldu kalabalıktık yedik içtik çok güzel geçti.
mersi zuzumnekim dün sormuşun prim+vergiyi .... Tam olarak nedir :44: Yanisi işverenin aylık ödenen sigorta primini mi soruyosun ...daha ocak/12 ler yapılmadı ama kendim hesapladım aylık prim aşağı yukarı 296,24 tl vergisi 113,03 tl ...
Tabisi şimdi kısa vadeli sig.kolları primi her işyerine göre değişiyo %lik oranı... O da rakamları etkiler ,herkesin aynı olmaz yani
canım yaa keşke şu arabayı değiştirmeseydiniz mi acaba, yeni aldınız ve baştan beri sorun yaşattı size bu arabagünaydın kızlar. Benim moralim bozuk. Hiç birşey yapasım yok. Herşey ters gidiyor bu aralar, gitcez kurtulcaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Araba çok canımı sıktı gerçekten. Alk tak komşumuz da dün geldi kıvırıyor. Yok ben satamazlarsa alırm dedim de hanım yanlış anlamış falan. Insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor resmen ya. Napcaz bilemiyorum. Hiç kimseyi göresim, kimseyle konuşasım yok. Biran önce izmir'e dönmek istiyorum. Kurtulmak istyorum burdan. Gerçekten moralim çok bozuk...
günaydın kızlarr,
zuzuşum çok geçmiş olsun babana..
Zeynepcim inşallah herşey yoluna girer ve biran önce allahım bebişini kondurur göbişine..
yarenim sıkma canını yaa at kafandan kötü düşünceleri..
Elficim çok sevindim senin adına..
böylesi daha güzel olmuş bence de :)) kim neler almış
çizelgemi değiştirdimmm
çok şirin olmuuuşçizelgemi değiştirdimmm
elfişim güle güle kullan canım hediyelerini, mont da güzelmiş :))
çok şirin olmuuuş
3 ay sonraa ben de yapıcam iiiinş çizelgee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?