2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar akşam eşimin dedesi hastanede yatıyor onu ziyarete gittik, eve geldik yemekler olduğu halde canım makarna istedi salçalı salamlı kaşarlı makarna yaptım, yemek bitmek üzereyken eşim tereyağ ezmiş tabağa, üstüne bal dökmüş getirdi bunu yiceksin die, bikaç aldım sonra çarpıntım oldu die uzandım koltuğa, film izlerken uyumuşum, masayı toplamış eşim ama mutfak öylece duruyordu gece beni uyandırıp yerimize götürürken gördüm, sen elleme yarın anneme anahtar verip yollarım evi toplar yorma kendini dedi, sabah altı buçukta kalktım topladım makinaya attım, ben yokken evimde ne işi var ki di mi? Hem hiç arayıp sormayan kadına ne die evime çeki düzen verdireyim?
çağırmasın die, akşam annenlere gidelim mi dedim olur dedi.

koltukta da öyle tatlı uyumuşum ki, eşim uyandırmaya çalışırken sabah oldu sandım, ben işe gitmem uykum var sen git ben uyucam dedim, güldü hadi yatağımıza gidiyoruz daha sabah olmadı dedi.

dilşad senin neyin olacak????

canım gitmeden satmanız gerekio aracı dimi :26:
gösterdiniz mi tamirciye
bunaltma kendini herşeyin bi çözümü vardır şehrine kavuşacaksın bunu düşün

masrafın ne kadar olduğu belli değil. motoru açınca belli olurmuş. o saatten sonra vazgeçme şansımız da yok bin tl deseler vercez yani.

Bocum teşkür ederim...

iyi yapmışın :)

şeker şeyy ,çok güldüm :)

nasıl bişeymiş o :44:
bigün haşlama patates bigün çiğ sebze bigün meyve bigün yoğurt bigün haslama et-tavuk

şu bigün haşlama patates bigün çiğ sebze bigün meyve bigün yoğurt-süt vs olan diyet mi?
evt tatlım o diyet
Canım bu tip diyetler o süre için ii ama hem vücudu hırpalıyor hem de geçici çözümler.
ya bilmioum uygulayanlarla konuşoum da bakalım
koltukta da öyle tatlı uyumuşum ki, eşim uyandırmaya çalışırken sabah oldu sandım, ben işe gitmem uykum var sen git ben uyucam dedim, güldü hadi yatağımıza gidiyoruz daha sabah olmadı dedi.

ii olmuş kendin toparlamışsın gerek yok yani gelip düzenlemesine

böylesi daha güzel olmuş bence de :)) kim neler almış

mersi zuzum

canım yaa keşke şu arabayı değiştirmeseydiniz mi acaba, yeni aldınız ve baştan beri sorun yaşattı size bu araba

çok sevdim bunu

Günaydın-tünaydın herkese

böylesi daha güzel olmuş bence de :)) kim neler almış

Annemleri pazartesi aramış eşim haftaiçi çıkamamışlar haftasonu alıcaz dediler istemedim bişey. 2 kız kardeşim lcw nin hamile tişörtlerinden almışlar onlar öğrenci yeter artar bile. eşim kaban alacak. diğerlerine tembih ettim almayın sakın diye. alıcaz edicez dediler ama istemiyorum yaa.

ozge ikimiz kaldık sanırım
bizde yılbasi bayram tatil cizelgeleri yaparız sanirim :26:
yani ben kendi adima öyle yapcam bi sure daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…