2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aaaa Nektarcım çok şaşırttın beni. O kadar çok mutlu oldum ki. Patronda burda arayamıyorum seni ama mutlaka gün içinde arıyacam. 10 dk açmakla uğraştım meraklandım elim ayağım birbirine dolandı. Benimde hep böyle bişeye ihtiyacım vardı çok mutlu oldum ya.... Çok teşekkür ederim

bebik
nisanda çalışmalara başlıyoruz
Hayırlı zamanda hayırlısı olsun canım inşallah

ozge ikimiz kaldık sanırım
bizde yılbasi bayram tatil cizelgeleri yaparız sanirim :26:
yani ben kendi adima öyle yapcam bi sure daha
Ayy Dilek çok güldüm sana yaa yılbaşı bayram çizelgesi haa
Öyle gibi görünüyor hayırlısı olsun diyorum bizim içinde hiçbirşey belli olmaz kısmett

çok şirin olmuuuş
3 ay sonraa ben de yapıcam iiiinş çizelgee

inşallahhh karar değişmezsek beelkiii birlikte yaparız ben bi evet diyom bi hayır diyom :44: kesin evet olursa; ilk tohumları evlilik yıldönümümüzde atıcaz 27.06 tutarsa hem istediğimiz gibi olur doğum ayı

..

dilşad çizelgen çok şugarr

Kızlar nigarımın hediyesi

Çok tatlı küpelerde yollamış canım ya hemen taktım

Buna en güzel takılarımı küpelerimi takıcam.

nekkk elfiş neler oluyor orda, üzgün olsam da kaçırmammmm

Güle güle kullan elfi çok işe yarar bişi gerçekten

Sağol canım. ay yaramazmı sırf kutuyu açıp birbirine giren küpeleri kolyeleri ayırmaya üşendiğim için hepsi kutularda çürüyecekti şimdi hepsini takıp o günkü kıyafetime uyanı anında çıkarır takarım :))

merhaba kızlar nasılsınız...hiç uğraymadım ne zmaandır kız kardeşlerim marmaristen gelmişlerdi büyük olan perşembeden beri bizde kalıyodu dün onu yolcu ettik çok ağladım çok özllüyorum onu küçükle anlaşamıyoruz ama büyük bnm göz bebeğim keşke istanbulda okusa üni yi yazcam abla söz dedi tercihlerine o kadar alıştım ki burda olmasına otogardan eve gelince yalnız hissettim kendimi çok hemde ablasının kuzusu hep yanımda olsa keşke kocamla aramız hala limoni bi düzelir gibi oluyo sonra yine bozuluyo gereksiz triplere giriyo kardeşimde fark etti abla mutlumusun eniştemle küsmüsünüz filan dedi yok ablam küs değiliz yorgun oluyo enişten dinleniyo eve gelince dedim geçiştirdim öle... bide metin2 yi bırakmıştı bi kaç aydır yine başladı hastalık gibi ya bide şimdi skype tan oyundaki bi kaç arkadaşıyla görüşüyo akşamları konuşmuyoruz bile mikrofon açık diye sus pus oturuyorum kapat azcık sohbet edelim diyorum 5 dk kapatıyo sonra yine açıyo o son laflarından sonra bide bu oldu kendimi uzaklaşmış hissediyorum ondan kayınvalidemde kız kardeşim o kadar kaldı diye biraz bozuldu dün bi allah kavuştursun demesi vardı dövcek gibi... çok bunaldım evde... okulda tatil 13 şubata kadar...delirmek üzereyim keşke kardeşimle marmarise gitseydim...belki iyi gelirdi...şimdi evde tek üvey annem istanbula yola çıkıcak akşama tatil sonuna kadar tek kalıcak kardeşimde....poffff
bu arada nek çocuk çalışmalarına başlıyormuşsunuz çok sevindirici bi haber bu....hayırlısı tatlım

masrafın ne kadar olduğu belli değil. motoru açınca belli olurmuş. o saatten sonra vazgeçme şansımız da yok bin tl deseler vercez yani.

ayyy motoru indirirlerse çok fena :26:
o çok para tutuo
daha geçici bişi yapılsa göstermelik ii satış için
ama Kıbrısta nası olur bilemem
burda sanayide bi tanıdık bulur kılıfına uydurulur ama :26:

güle güle kullan kuzumm
not yazcaktım ama olmadı, ona üzülüyorum dünden beri
kargocu geldi, alelacele paketledim gönderdim
o bet el yazımla bişiler yazcaktım oysa..
ben de bi "evet" diyorum bi "hayır" amaa mayıs felan en geç başliycaz hayırlısı hepimiz içinn

Eki Görüntüle 333166

ondan kendime de alıcam, hep gözüm vardı onda küpeleri de beğenir mi beğenmez mi derken seçtim
sevidim şimdi çok takmana

nekkk elfiş neler oluyor orda, üzgün olsam da kaçırmammmm
doğu günü hediyesi gönderdim elfişimee
aslında tam gününde yolliycaktım ama facem kapandı haberdar olamadım :/

ah canım ya burda yok öyle bir şans işte. zaten burdaki tamirciler de herşey çok pahalı. yavaş yapıyorlar bir de. oysa burda araban yoksa elin ayağı kesik gibi oluyorsun, olmuyor hiçbirşey arabasız. bakalım napcaz. bulcaz bir çaresini artık.

Yoo yazını çok beğendim benim yazım daha berbat :)) üzerindeki numaranı kaydettim canım.

Not yazmış kadar oldun kuzuuu..

Küpelerede bayıldım dedim hemen takayım :) çok ama çok teşekkür ederim. beklenmedik bişeyler olunca insan daha mutlu oluyor

walla ii düşünmüşsün cnm tabi ya ne işi var siz yokken eve gelmesine bizimki arada giriyordu yazın anlatmıştım ya size, gıcık oluyordum
elfişim güle güle kullan canım hediyelerini, mont da güzelmiş :))

çok şirin olmuuuş
3 ay sonraa ben de yapıcam iiiinş çizelgee
hadi bakalımmmmmmm.

ozge ikimiz kaldık sanırım
bizde yılbasi bayram tatil cizelgeleri yaparız sanirim :26:
yani ben kendi adima öyle yapcam bi sure daha
ben de sizdenim kızlar şimdilik. en azından bu senenin sonuna kadar. ben de aralık gibi falan başlamayı düşünüyorum tutarsa hemen (inş.)eylül gibi doğsun diye
Eki Görüntüle 333166

çok tatlıııı güle güle kullan elfişş

cnm yaaa aranız bozulunca mı aklına geldi o oyuna başlamak?yoksa son zamanlarda zaten oynuyor muydu? ne güzel vazgeçmişti tüh yaaaa. benimki de ara ara oyun oynardı nette, şimdi o oyunda adamları var ya onların, işte o adamın eşyaları falan çalınmış bi şekilde ondan beri oynamıo hevesim kaçtı dio :)) işten anlayan birini bulsan da sen de çaldırtsan seninkinin eşyLrını parasını falan :26:

canım senin kardeşlerin mi vardı, ben seni hep tek çocuk biliyodum :26:
keşke biraz daha kalsaymış kardeşin :/
eşinle de aranızın hala kötü olmasına üzüldüm :26:
..
bebişe daha 3-4 ay var canım

yaren inş. çok tutmaz cnm masrafınız. ama napalım yapıcak bi şey yok artık elden gelen bi şey olsa keşke...o yüzden nolur çok üzme sıkma canını o güzel İzmir'ini düşünnnn

özge çekiliş topiğine yazmışsın alıntı yapmıştım ama bilg.kapandı şimdi aniden, buradan yazayım ben milupaya üye olalı nerdeyse bi yıl olcak. şimdiye kadar3-4 paket yolladılar böyle, acele atme mutlaka geliyor geç de olsa

Ama ama küpelerinde fotosunu görmek isteriz biizz :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…