yaren inş. çok tutmaz cnm masrafınız. ama napalım yapıcak bi şey yok artık elden gelen bi şey olsa keşke...o yüzden nolur çok üzme sıkma canını o güzel İzmir'ini düşünnnn
özge çekiliş topiğine yazmışsın alıntı yapmıştım ama bilg.kapandı şimdi aniden, buradan yazayım ben milupaya üye olalı nerdeyse bi yıl olcak. şimdiye kadar3-4 paket yolladılar böyle, acele atme mutlaka geliyor geç de olsa
taaam da yazıyodum ki o el yazısı benim değil diye telefonda söyledimYoo yazını çok beğendim benim yazım daha berbat :)) üzerindeki numaranı kaydettim canım.
Not yazmış kadar oldun kuzuuu..
Küpelerede bayıldım dedim hemen takayım :) çok ama çok teşekkür ederim. beklenmedik bişeyler olunca insan daha mutlu oluyor
süpersin nekgüle güle kullan elfişim, çok güzelmiş
Ama ama küpelerinde fotosunu görmek isteriz biizz :98:
zuzuuuuuAma ama küpelerinde fotosunu görmek isteriz biizz :98:
Kulağımdan çıkarmak istemiyorum ama neyse :)))) şaka şaka çekiyorum hemen
..
Ay nigar gülmekten öldürdün beni ya
Zuzu sana telefon numaramı özelden yazayım :))
aramız bozulmadan önce başlamıştı tatlım o bi kaç ay oyunu bıraktığında eşyaları çalındı diye bırakmıştı şimdi 600 lira vermiş yeni eşyalı yüksek levelli bi çar almış kendine satsa 2bin 500 lira ediyo elindeki çar satan adamın acil paraya ihtiyacı varmış öle ucuza almış anlıcağın onun içinde tartıştık 600 lira ona verdi diye...bu olalı 20 gün filan oluyo işte ben kahveye gitmiiyorum arkadaşlarımla dışarda takılmıyorum içkim yok sigaram yok bu zevkimede karışma bni boğma diyo çok inat ama lafı yapıştırıcam ona bni ihmal ettiğinin farkında yeri gelince çok güzel dicem git arkadaşlarınla sohbet et çarınla seviş dicem....walla ii düşünmüşsün cnm tabi ya ne işi var siz yokken eve gelmesine bizimki arada giriyordu yazın anlatmıştım ya size, gıcık oluyordum
hadi bakalımmmmmmm.
ben de sizdenim kızlar şimdilik. en azından bu senenin sonuna kadar. ben de aralık gibi falan başlamayı düşünüyorum tutarsa hemen (inş.)eylül gibi doğsun diye
çok tatlıııı güle güle kullan elfişş
cnm yaaa aranız bozulunca mı aklına geldi o oyuna başlamak?yoksa son zamanlarda zaten oynuyor muydu? ne güzel vazgeçmişti tüh yaaaa. benimki de ara ara oyun oynardı nette, şimdi o oyunda adamları var ya onların, işte o adamın eşyaları falan çalınmış bi şekilde ondan beri oynamıohevesim kaçtı dio :)) işten anlayan birini bulsan da sen de çaldırtsan seninkinin eşyLrını parasını falan :26:
hayırlısı tatlım seninde güzel haberlerini alallım inşallahcanım senin kardeşlerin mi vardı, ben seni hep tek çocuk biliyodum :26:
keşke biraz daha kalsaymış kardeşin :/
eşinle de aranızın hala kötü olmasına üzüldüm :26:
..
bebişe daha 3-4 ay var canım
elma onlar, üzerinde de 3 tane taş var :))
ay Allahım yaa sanal bir oyun için 600 tl verilir miaramız bozulmadan önce başlamıştı tatlım o bi kaç ay oyunu bıraktığında eşyaları çalındı diye bırakmıştı şimdi 600 lira vermiş yeni eşyalı yüksek levelli bi çar almış kendine satsa 2bin 500 lira ediyo elindeki çar satan adamın acil paraya ihtiyacı varmış öle ucuza almış anlıcağın onun içinde tartıştık 600 lira ona verdi diye...bu olalı 20 gün filan oluyo işte ben kahveye gitmiiyorum arkadaşlarımla dışarda takılmıyorum içkim yok sigaram yok bu zevkimede karışma bni boğma diyo çok inat ama lafı yapıştırıcam ona bni ihmal ettiğinin farkında yeri gelince çok güzel dicem git arkadaşlarınla sohbet et çarınla seviş dicem....dün gece gelmiş sırnaşıyo bana olmaz uykum var moralim bozuk kardeşim gitti dedim döndü kıçını yattı çokta tın gerçektende canım istemiyo şu son bi haftadır kırgınlığım geçmedi ona...
hayırlısı tatlım seninde güzel haberlerini alallım inşallahfolik aasit çok önemli şimdiden başla bence...
teşekkür ederim tatlımküpeler çok güzelmiş tatlım güle güle kullan nek zevkine bayıldım..
aramız bozulmadan önce başlamıştı tatlım o bi kaç ay oyunu bıraktığında eşyaları çalındı diye bırakmıştı şimdi 600 lira vermiş yeni eşyalı yüksek levelli bi çar almış kendine satsa 2bin 500 lira ediyo elindeki çar satan adamın acil paraya ihtiyacı varmış öle ucuza almış anlıcağın onun içinde tartıştık 600 lira ona verdi diye...bu olalı 20 gün filan oluyo işte ben kahveye gitmiiyorum arkadaşlarımla dışarda takılmıyorum içkim yok sigaram yok bu zevkimede karışma bni boğma diyo çok inat ama lafı yapıştırıcam ona bni ihmal ettiğinin farkında yeri gelince çok güzel dicem git arkadaşlarınla sohbet et çarınla seviş dicem....dün gece gelmiş sırnaşıyo bana olmaz uykum var moralim bozuk kardeşim gitti dedim döndü kıçını yattı çokta tın gerçektende canım istemiyo şu son bi haftadır kırgınlığım geçmedi ona...
hayırlısı tatlım seninde güzel haberlerini alallım inşallahfolik aasit çok önemli şimdiden başla bence...
rica edeirm tatlım...bu kaçıncı 600 ben sayamadım zaten ayranı yok içmeye tahtiravanla gidiyo.... tövbe yarabbi ya ben surat asıcada kabahatli ben oluyorum anlayışsız oluyorum...çok bunaldım...kayınvalidemde menepoza bidaha mı giriyo anlamadım herşeye söylenip duruyo kendi kendine konuşmayada başladı tövbe yarabbi deliricem bende yakında....elma onlar, üzerinde de 3 tane taş var :))
ay Allahım yaa sanal bir oyun için 600 tl verilir mikendi evinize çıkmak için biriktirse parasını keşke :/
..
şubatta başliycam foliğe
teşekkür ederim tatlım
kesinlikle çok haklısınnn. bu arada nasıl oldun iyileştin mi baya topladın mı kendini?
Çok şeker olmuş
Kaç aylık olduğuda yazıyor nasıl yaptın bende böyle istiyom
elfişim güle güle kullan canım hediyelerini, mont da güzelmiş :))
çok şirin olmuuuş
3 ay sonraa ben de yapıcam iiiinş çizelgee
inşallahhhkarar değişmezsek beelkiii birlikte yaparız ben bi evet diyom bi hayır diyom :44: kesin evet olursa; ilk tohumları evlilik yıldönümümüzde atıcaz 27.06 tutarsa hem istediğimiz gibi olur doğum ayı
..
dilşad çizelgen çok şugarr
Kızlar nigarımın hediyesi
Eki Görüntüle 333166
Çok tatlı küpelerde yollamış canım ya hemen taktım
Buna en güzel takılarımı küpelerimi takıcam.
merhaba kızlar nasılsınız...hiç uğraymadım ne zmaandır kız kardeşlerim marmaristen gelmişlerdi büyük olan perşembeden beri bizde kalıyodu dün onu yolcu ettik çok ağladım çok özllüyorum onu küçükle anlaşamıyoruz ama büyük bnm göz bebeğim keşke istanbulda okusa üni yi yazcam abla söz dedi tercihlerine o kadar alıştım ki burda olmasına otogardan eve gelince yalnız hissettim kendimi çok hemde ablasının kuzusu hep yanımda olsa keşkekocamla aramız hala limoni bi düzelir gibi oluyo sonra yine bozuluyo gereksiz triplere giriyo kardeşimde fark etti abla mutlumusun eniştemle küsmüsünüz filan dedi yok ablam küs değiliz yorgun oluyo enişten dinleniyo eve gelince dedim geçiştirdim öle... bide metin2 yi bırakmıştı bi kaç aydır yine başladı hastalık gibi ya bide şimdi skype tan oyundaki bi kaç arkadaşıyla görüşüyo akşamları konuşmuyoruz bile mikrofon açık diye sus pus oturuyorum kapat azcık sohbet edelim diyorum 5 dk kapatıyo sonra yine açıyo o son laflarından sonra bide bu oldu kendimi uzaklaşmış hissediyorum ondan kayınvalidemde kız kardeşim o kadar kaldı diye biraz bozuldu dün bi allah kavuştursun demesi vardı dövcek gibi... çok bunaldım evde... okulda tatil 13 şubata kadar...delirmek üzereyim keşke kardeşimle marmarise gitseydim...belki iyi gelirdi...şimdi evde tek üvey annem istanbula yola çıkıcak akşama tatil sonuna kadar tek kalıcak kardeşimde....poffff
bu arada nek çocuk çalışmalarına başlıyormuşsunuzçok sevindirici bi haber bu....hayırlısı tatlım
ben de sizdenim kızlar şimdilik. en azından bu senenin sonuna kadar. ben de aralık gibi falan başlamayı düşünüyorum tutarsa hemen (inş.)eylül gibi doğsun diye
gel bebeğim
bende kasım diodum ama vazgeçtim daha da uzatcam galiba :26:
ben çok uzun zamandır vaz geçmesi için uğaştım ama vazgeçmedi niyetide yok ama şu son skype olayı bni iyice yıprattı hele sın kavgamızdan sonra onunda arkadaşlarıyla skype ta görüşüyo olması iyice uzaklaşmama neden oldu barışmak dahi istemiyorum şuanda onunda pek umrunda olduğu söylenemez....rahatsız olduğumu söyledim zaten özellikle skype konusunda tamam dedi ama icraat yok...tepem atmak üzere....canım eşinin oyundan vazgeçmesini sağla bence, zaten aranız limoni düzelmesini daha da geciktirir.
güle güle kullan kuzumm
not yazcaktım ama olmadı, ona üzülüyorum dünden beri
kargocu geldi, alelacele paketledim gönderdim
o bet el yazımla bişiler yazcaktım oysa..
ben de bi "evet" diyorum bi "hayır" amaa mayıs felan en geç başliycazhayırlısı hepimiz içinn
zuzuuuuukpş gel gör kim meraklıymış
meraklı kuzum benimmmm
tşk ettim darısı size zuzum
dün ilk defa gözümün üstüne kalem çektim incecik :) o kadar kafama girmiş ki (nasıl görünüyor acaba kötü mü diye bütün gün düşündüm çünkü) gece rüyama girmiş.kayınpeder,m diyor ki kimse ayşenin gözlerindeki kalemi farketmedi mi?eltim de ben farkettim güzel olmuş baya diyor. eşimin abisi de ben de gördüm berbat olmuş o yüzden yorum yapmak istemedim diyor
ZuzummmmmÇok sevindim canım yaa şaşırdım önce anlamadım kim olduğunu arzu diyince Sonradan anladım aradığın için Tişikkür ediyorum bebeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?