2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Anladım canım sağol

taaam da yazıyodum ki o el yazısı benim değil diye telefonda söyledim
öyle işte elfişim o yazı benim değil inş el yazımı da görürsün bi gün

süpersin nek güle güle kullan elfişim, çok güzelmiş

aramız bozulmadan önce başlamıştı tatlım o bi kaç ay oyunu bıraktığında eşyaları çalındı diye bırakmıştı şimdi 600 lira vermiş yeni eşyalı yüksek levelli bi çar almış kendine satsa 2bin 500 lira ediyo elindeki çar satan adamın acil paraya ihtiyacı varmış öle ucuza almış anlıcağın onun içinde tartıştık 600 lira ona verdi diye...bu olalı 20 gün filan oluyo işte ben kahveye gitmiiyorum arkadaşlarımla dışarda takılmıyorum içkim yok sigaram yok bu zevkimede karışma bni boğma diyo çok inat ama lafı yapıştırıcam ona bni ihmal ettiğinin farkında yeri gelince çok güzel dicem git arkadaşlarınla sohbet et çarınla seviş dicem.... dün gece gelmiş sırnaşıyo bana olmaz uykum var moralim bozuk kardeşim gitti dedim döndü kıçını yattı çokta tın gerçektende canım istemiyo şu son bi haftadır kırgınlığım geçmedi ona...
hayırlısı tatlım seninde güzel haberlerini alallım inşallah folik aasit çok önemli şimdiden başla bence...

Eki Görüntüle 333185

ışık vuruyor ya ayarlayamadım tam umarım anlaşılır.
elma onlar, üzerinde de 3 tane taş var :))

ay Allahım yaa sanal bir oyun için 600 tl verilir mi kendi evinize çıkmak için biriktirse parasını keşke :/
..
şubatta başliycam foliğe

küpeler çok güzelmiş tatlım güle güle kullan nek zevkine bayıldım..
teşekkür ederim tatlım

kesinlikle çok haklısınnn. bu arada nasıl oldun iyileştin mi baya topladın mı kendini?

rica edeirm tatlım...bu kaçıncı 600 ben sayamadım zaten ayranı yok içmeye tahtiravanla gidiyo.... tövbe yarabbi ya ben surat asıcada kabahatli ben oluyorum anlayışsız oluyorum...çok bunaldım...kayınvalidemde menepoza bidaha mı giriyo anlamadım herşeye söylenip duruyo kendi kendine konuşmayada başladı tövbe yarabbi deliricem bende yakında....
kesinlikle çok haklısınnn. bu arada nasıl oldun iyileştin mi baya topladın mı kendini?

iyileştim çok şükür tatlım sabahları keçiboynuzu pekmezi yiyorum bi kaşık bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş bakalım deneyip görücez hastalanmak istemiyorum artık evde dalga konusu bile oluyorum çoğu zaman...

elfim güle güle kullan hediyelerini

kızlar saç şekli ve modeli rengi konusunda albüme bi foto koysam bana bi yardımcı olur musunuz?

Çok şeker olmuş

Kaç aylık olduğuda yazıyor nasıl yaptın bende böyle istiyom

canım güzel de yanlış hesaplıyor ben aslında 6 ayı bittim 7. ayın ilk haftasındayım. Lilypie - Pregnancy ticker details bu adımda * weeks*days pregnant. About x days to go yazan yerin sol yanındaki boşluğa bebegimize yazdım. our baby yazıyor ya oraya. ay hesaplamasının doğrusu şu tablo aslında:
4-5 hafta: 1. ay
8-9 hafta: 2. ay
12-13 hafta: 3. ay
16-17 hafta: 4. ay
20-21 hafta: 5. ay
24-25 hafta: 6. ay
28-29 hafta: 7. ay
32-33 hafta: 8. ay
36-39 hafta:9. ay
40.hafta: 9 ay 10 günlük dönem

elfişim güle güle kullan canım hediyelerini, mont da güzelmiş :))

çok şirin olmuuuş
3 ay sonraa ben de yapıcam iiiinş çizelgee

ayy inşallah nekimmm

tşk ettim darısı size zuzum

Kızlar nigarımın hediyesi
Eki Görüntüle 333166

Çok tatlı küpelerde yollamış canım ya hemen taktım

Buna en güzel takılarımı küpelerimi takıcam.

güle güle kullan çok güzelll

canım eşinin oyundan vazgeçmesini sağla bence, zaten aranız limoni düzelmesini daha da geciktirir.

ben de sizdenim kızlar şimdilik. en azından bu senenin sonuna kadar. ben de aralık gibi falan başlamayı düşünüyorum tutarsa hemen (inş.)eylül gibi doğsun diye

gel bebeğim
bende kasım diodum ama vazgeçtim daha da uzatcam galiba :26:

canım eşinin oyundan vazgeçmesini sağla bence, zaten aranız limoni düzelmesini daha da geciktirir.
ben çok uzun zamandır vaz geçmesi için uğaştım ama vazgeçmedi niyetide yok ama şu son skype olayı bni iyice yıprattı hele sın kavgamızdan sonra onunda arkadaşlarıyla skype ta görüşüyo olması iyice uzaklaşmama neden oldu barışmak dahi istemiyorum şuanda onunda pek umrunda olduğu söylenemez....rahatsız olduğumu söyledim zaten özellikle skype konusunda tamam dedi ama icraat yok...tepem atmak üzere....

valla yazının şekli şemali değil önemli olan ....
bence en güzel yazılardan seninkisi ,ben öle hatırlıyorum

zuzuuuuu kpş gel gör kim meraklıymış
meraklı kuzum benimmmm

ahaha

tşk ettim darısı size zuzum

amin inş.

.

aydancıım ne desemki, üzüldüm halen bozuk olmanıza ...ama senin bozuk olman gerek o laflara, eşinin değil

dün ilk defa gözümün üstüne kalem çektim incecik :) o kadar kafama girmiş ki (nasıl görünüyor acaba kötü mü diye bütün gün düşündüm çünkü) gece rüyama girmiş.kayınpeder,m diyor ki kimse ayşenin gözlerindeki kalemi farketmedi mi? eltim de ben farkettim güzel olmuş baya diyor. eşimin abisi de ben de gördüm berbat olmuş o yüzden yorum yapmak istemedim diyor

Zuzummmmm Çok sevindim canım yaa şaşırdım önce anlamadım kim olduğunu arzu diyince Sonradan anladım aradığın için Tişikkür ediyorum bebeyim..

Zuzummmmm Çok sevindim canım yaa şaşırdım önce anlamadım kim olduğunu arzu diyince Sonradan anladım aradığın için Tişikkür ediyorum bebeyim..

hehe "zuzu" diyincemi anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…