2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

foto koy bakalım
çok da uzatmayın bence cnm yaa. borç falan o yüzden mi uzatmak istiosun?

foto koydum
ben pek istemiouum yaa paraya da çok bağlamıoum ama
şu borçlar bitince biraz gezip tozmaya harcayıp daha sonra bebek dioum ama belki
yaa isteğim yok benim ne bilim heves etmioum

ama geçen gün eşim çok uzatırsan şansın azalıo biliosun dimi dedi hiç öyle bişi düşündüğünü bilmiodum
ben daha 24 yaşındayım yaa sen ne diosun dedim
uzatmadık konuyu öyle kapandı.

hamilelik boyunca gez gez dur
engel diil ki

ya yaptığını ne kadar yanlış ben okuyunca bi afalladım anlayamadım.
sende umursamaz davranmaya devam edersen o oyun üzerine iice yoğunlaşabilir
başka çözümler bul bence tatlım

hamilelik boyunca gez gez dur
engel diil ki

tabiki o zamanda gezilir ama
benim izmir, eskişehir, mardin, istanbul, bodrum .. gibi gitmek istediğim yerler var
ee tabii maddiyata bağlı
çocuk hazırlığında ben asla onun için bişiler yapacağım parayı başka şeye harcayamam

bu yaz doya doya gez sonra bebişe başla cnmmm ben de kendimi hiç hazır hissetmezdim eltimin bebişi sağolsun beni baya hazırladı onu gördükçe hevesleniyorum, eltimle konuştukça da uzaklaşıyorum uyku yok ona göre düşün diyor

valla yazının şekli şemali değil önemli olan ....
bence en güzel yazılardan seninkisi ,ben öle hatırlıyorum

Zuzummmmm Çok sevindim canım yaa şaşırdım önce anlamadım kim olduğunu arzu diyince Sonradan anladım aradığın için Tişikkür ediyorum bebeyim..
merak ettim nasıl cereyan etti konuşma, zuzu çok kibar mıydı sende de çekiniyo telde sanki, yoksa sadece bende mi öyleydi

Ama herkes merak ediyodur kii ben sadece dile getirdimm :76:

ayy hadi bakalım hamişlerle dolacak ozamn burası yakında benim kızım hepsinin ablası o zaman:))

o son kavgamızdaki laflarına hala kırgınım ve o hala kendini haklı görmeye devam ediyo bende haklı olduğum için haklıyım demeye devam ediyorum özüedileyene kadarda kalbimi alana kadarda böle devam edicem yoruldum artık çünkü hep ben haklıyım demesinden sorumsuzca davranmasından....
ya yaptığını ne kadar yanlış ben okuyunca bi afalladım anlayamadım.
sende umursamaz davranmaya devam edersen o oyun üzerine iice yoğunlaşabilir
başka çözümler bul bence tatlım
başka çözümlerde denedim tatlım vazgeçtiemiyorum...içkim sigaram kahvem yok arkadaşlarımda gece dışarıda çıkmıyorum işten evime geliyorum bi zevkim var onuda çok görme beni bunaltma evden soğutma diyo...

bende bebek ıstıyorum allahım banada nasıp et inş. :) 30 . 10 .2010 da evlendım :) zamanı geldı dıye dusunuyorum:)

Bende zuzuyu tanıyamadım ya :)) bana kk dan mesaj atmış bende işe daldım okumadım çağrı attı numarasını kaydetmem için. buda kim ya dedim şirket hattından aradım beni aradınız dedim kimsiniz dedim :))) çok komik oldu ya :)

yaa işte bazen bi bebiş görüp ayy benimde olsa diosun
ama ark ve eltimin çocuğunu görüp onların sıkıntılarını ve bunalımlarını dinledikçe uzaklaşıoum
tabii imkanlarda çok önemli yani eltim çocuğa bakabilmek için kendinden çok sıkıo hiç birşey yapamıo
3 4 yıl sonra kız kendine bu kış bi çizme almış saç baş kazak hırka hiç bişi yok
evde deterjan yoksa bile önemli diil çocuğun gıdası alıncak die başka türlü sıkıntılar çekio
bozdur bozdur elinde bişi kalmadı ve ee sinir bozuklukları ve felç geçirdi işte
ben daha rahat koşullar istioum sanırım
ve bunun için daha çalışmam gerektiğini ve kendi isteklerimi yerine getirmem gerektiğini düşünüoum
en azından bi çok şeyden hevesimi alıyım aklım fikrim kalmasın kimselere imrenmeyim kendi sağlığğımı bozmayım
çünkü bende takıp üzülen bi insanım
kendimi bildiğim için düşüncem bu yani

ayy hadi bakalım hamişlerle dolacak ozamn burası yakında benim kızım hepsinin ablası o zaman:))

peki annesi falan bilio mu yani böle para yatırdığını kaybettiğini o bişi dio mu?

kıskançlanma hemen
Zuzumuz zaten kibar kii ne bilim bana çekiniyor gibi gelmedi gayet doğaldı..:26:
benden çekiniyor o işte
..
Gözlerim bi garip oldu yoruldumm, tatlıkuyu mah. Tavukkuyu okuyorum yaa birde gülüyorum kendime

hiç öle gezemem diye düşünme ... bizim hanisürekli görüştüğümüz arkiler varya, işte 4 aylık bebesiyle heryere gidiyoruz vallaaa... haziran gibide antalyaya gidicez ...ayşaa

Dilekcim ben eşimle 12 ocak 2010 da tanıştım 01 ağustos 2010 da evlendim ne kadar kısa bir süre ki bu sürede söz, nişan, düğün hazırlıklarıyla geçti. allah şükür erken oldu diye bi pişmanlığımda olmadı. Benimde gezip dolaşmak istediğim çok yer vardı eşimle. ama dedim ki ben çocuğumla aramda çok yaş olsun istemiyorum eşimde benim gibi düşünüyordu ve çocuk sahibi olmaya karar verdik. bi zaman sonra çocuğumuz büyüyecek ve biz yine rahata ericez. yine gezicez istediğimiz yerlere gidicez. bunlar engel değil bence.

Kızlar ben 28 yaşındayım. Daha da 2 sene çocuk düşünmüyorum. Ben geç mi kaldım ne

merak ettim nasıl cereyan etti konuşma, zuzu çok kibar mıydı sende de çekiniyo telde sanki, yoksa sadece bende mi öyleydi

Delii nolacak düşünüp araman yeter kiii :)) Evet zuzu diyince anladım, ama konuşsan konuşurdum yanisi uzun uzun

bidahaki sefere..

aslında geçenlerde bi pazar günü aklıma geldi ama numaran büroda kalmış (yılbaşı listemde) hem sonra da dedim eşiyledir rahatsız etmeyim

ahahaha evet yaaa :)))

bende ilk kimsiniz falan dediğinde anlamadım sesinden, sonra tanıdım sesini, zaten çaldırdınız diyince de heh dedim elfişşş

Kıskançlanma hemen
Zuzumuz zaten kibar kii ne bilim bana çekiniyor gibi gelmedi gayet doğaldı..:26:

benden çekiniyor o işte
..
Gözlerim bi garip oldu yoruldumm, tatlıkuyu mah. Tavukkuyu okuyorum yaa birde gülüyorum kendime

nekimde anlayamadığım bi heyecan kaplıyo beni
valla yaa, çok seviyorum ama ne bilim konuşurkene sanki cümlelerimi unutuyom... aşıcam inşallah :)))

tavukkuyu hee

QUOTE=bol;22825868]ayy hadi bakalım hamişlerle dolacak ozamn burası yakında benim kızım hepsinin ablası o zaman:))[/QUOTE]

evetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…