foto koy bakalım
çok da uzatmayın bence cnm yaa. borç falan o yüzden mi uzatmak istiosun?
zuzuuuuukpş gel gör kim meraklıymış
meraklı kuzum benimmmm
foto koydum
ben pek istemiouum yaa paraya da çok bağlamıoum ama
şu borçlar bitince biraz gezip tozmaya harcayıp daha sonra bebek dioum ama belki
yaa isteğim yok benim ne bilim heves etmioum
ama geçen gün eşim çok uzatırsan şansın azalıo biliosun dimi dedihiç öyle bişi düşündüğünü bilmiodum
ben daha 24 yaşındayım yaa sen ne diosun dedim
uzatmadık konuyu öyle kapandı.
ben çok uzun zamandır vaz geçmesi için uğaştım ama vazgeçmedi niyetide yok ama şu son skype olayı bni iyice yıprattı hele sın kavgamızdan sonra onunda arkadaşlarıyla skype ta görüşüyo olması iyice uzaklaşmama neden oldu barışmak dahi istemiyorum şuanda onunda pek umrunda olduğu söylenemez....rahatsız olduğumu söyledim zaten özellikle skype konusunda tamam dedi ama icraat yok...tepem atmak üzere....
hamilelik boyunca gez gez dur
engel diil ki
tabiki o zamanda gezilir ama
benim izmir, eskişehir, mardin, istanbul, bodrum .. gibi gitmek istediğim yerler var
ee tabii maddiyata bağlı
çocuk hazırlığında ben asla onun için bişiler yapacağım parayı başka şeye harcayamam
valla yazının şekli şemali değil önemli olan ....
bence en güzel yazılardan seninkisi ,ben öle hatırlıyorum
merak ettim nasıl cereyan etti konuşma, zuzu çok kibar mıydı sende deZuzummmmmÇok sevindim canım yaa şaşırdım önce anlamadım kim olduğunu arzu diyince Sonradan anladım aradığın için Tişikkür ediyorum bebeyim..
Ama herkes merak ediyodur kii ben sadece dile getirdimm :76:
özgeee
kısa konuşmak zorundaydım, k.bakma olurmuu
o son kavgamızdaki laflarına hala kırgınım ve o hala kendini haklı görmeye devam ediyo bende haklı olduğum için haklıyım demeye devam ediyorum özüedileyene kadarda kalbimi alana kadarda böle devam edicem yoruldum artık çünkü hep ben haklıyım demesinden sorumsuzca davranmasından....valla yazının şekli şemali değil önemli olan ....
bence en güzel yazılardan seninkisi ,ben öle hatırlıyorum
ahaha
amin inş.
.
aydancıım ne desemki, üzüldüm halen bozuk olmanıza ...ama senin bozuk olman gerek o laflara, eşinin değil
başka çözümlerde denedim tatlım vazgeçtiemiyorum...içkim sigaram kahvem yok arkadaşlarımda gece dışarıda çıkmıyorum işten evime geliyorum bi zevkim var onuda çok görme beni bunaltma evden soğutma diyo...ya yaptığını ne kadar yanlış ben okuyunca bi afalladım anlayamadım.
sende umursamaz davranmaya devam edersen o oyun üzerine iice yoğunlaşabilir
başka çözümler bul bence tatlım
merak ettim nasıl cereyan etti konuşma, zuzu çok kibar mıydı sende deçekiniyo telde sanki, yoksa sadece bende mi öyleydi
bu yaz doya doya gez sonra bebişe başla cnmmmben de kendimi hiç hazır hissetmezdim eltimin bebişi sağolsun beni baya hazırladı onu gördükçe hevesleniyorum, eltimle konuştukça da uzaklaşıyorum uyku yok ona göre düşün diyor
ayy hadi bakalım hamişlerle dolacak ozamn burası yakında benim kızım hepsinin ablası o zaman:))
başka çözümlerde denedim tatlım vazgeçtiemiyorum...içkim sigaram kahvem yok arkadaşlarımda gece dışarıda çıkmıyorum işten evime geliyorum bi zevkim var onuda çok görme beni bunaltma evden soğutma diyo...
bende zuzuyu tanıyamadım ya :)) bana kk dan mesaj atmış bende işe daldım okumadım çağrı attı numarasını kaydetmem için. Buda kim ya dedim şirket hattından aradım beni aradınız dedim kimsiniz dedim :))) çok komik oldu ya :)
benden çekiniyor o iştekıskançlanma hemen
Zuzumuz zaten kibar kii ne bilim bana çekiniyor gibi gelmedi gayet doğaldı..:26:
tabiki o zamanda gezilir ama
benim izmir, eskişehir, mardin, istanbul, bodrum .. gibi gitmek istediğim yerler var
ee tabii maddiyata bağlı
çocuk hazırlığında ben asla onun için bişiler yapacağım parayı başka şeye harcayamam
Dilekcim ben eşimle 12 ocak 2010 da tanıştım 01 ağustos 2010 da evlendim ne kadar kısa bir süre ki bu sürede söz, nişan, düğün hazırlıklarıyla geçti. allah şükür erken oldu diye bi pişmanlığımda olmadı. Benimde gezip dolaşmak istediğim çok yer vardı eşimle. ama dedim ki ben çocuğumla aramda çok yaş olsun istemiyorum eşimde benim gibi düşünüyordu ve çocuk sahibi olmaya karar verdik. bi zaman sonra çocuğumuz büyüyecek ve biz yine rahata ericez. yine gezicez istediğimiz yerlere gidicez. bunlar engel değil bence.
merak ettim nasıl cereyan etti konuşma, zuzu çok kibar mıydı sende deçekiniyo telde sanki, yoksa sadece bende mi öyleydi
Delii nolacak düşünüp araman yeter kiii :)) Evet zuzu diyince anladım, ama konuşsan konuşurdum yanisi uzun uzun
Bende zuzuyu tanıyamadım ya :)) bana kk dan mesaj atmış bende işe daldım okumadım çağrı attı numarasını kaydetmem için. buda kim ya dedim şirket hattından aradım beni aradınız dedim kimsiniz dedim :))) çok komik oldu ya :)
Kıskançlanma hemen
Zuzumuz zaten kibar kii ne bilim bana çekiniyor gibi gelmedi gayet doğaldı..:26:
benden çekiniyor o işte
..
Gözlerim bi garip oldu yoruldumm, tatlıkuyu mah. Tavukkuyu okuyorum yaa birde gülüyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?