- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ayy hadi bakalım hamişlerle dolacak ozamn burası yakında benim kızım hepsinin ablası o zaman:))
Dilekcim ben eşimle 12 ocak 2010 da tanıştım 01 ağustos 2010 da evlendim ne kadar kısa bir süre ki bu sürede söz, nişan, düğün hazırlıklarıyla geçti. allah şükür erken oldu diye bi pişmanlığımda olmadı. Benimde gezip dolaşmak istediğim çok yer vardı eşimle. ama dedim ki ben çocuğumla aramda çok yaş olsun istemiyorum eşimde benim gibi düşünüyordu ve çocuk sahibi olmaya karar verdik. bi zaman sonra çocuğumuz büyüyecek ve biz yine rahata ericez. yine gezicez istediğimiz yerlere gidicez. bunlar engel değil bence.
Kızlar ben 28 yaşındayım. Daha da 2 sene çocuk düşünmüyorum. Ben geç mi kaldım ne
peki annesi falan bilio mu yani böle para yatırdığını kaybettiğini o bişi dio mu?
evt tabiki gezen yok mu var ama ben kendimi ve takıntıları bildiğim için böle konuşuoum zuzumhiç öle gezemem diye düşünme ... bizim hanisürekli görüştüğümüz arkiler varya, işte 4 aylık bebesiyle heryere gidiyoruz vallaaa... haziran gibide antalyaya gidicez ...ayşaa
ayy bu kadar çabuk tanışıp evlendiğinizi bilmiodumDilekcim ben eşimle 12 ocak 2010 da tanıştım 01 ağustos 2010 da evlendim ne kadar kısa bir süre ki bu sürede söz, nişan, düğün hazırlıklarıyla geçti. allah şükür erken oldu diye bi pişmanlığımda olmadı. Benimde gezip dolaşmak istediğim çok yer vardı eşimle. ama dedim ki ben çocuğumla aramda çok yaş olsun istemiyorum eşimde benim gibi düşünüyordu ve çocuk sahibi olmaya karar verdik. bi zaman sonra çocuğumuz büyüyecek ve biz yine rahata ericez. yine gezicez istediğimiz yerlere gidicez. bunlar engel değil bence.
yok yok geç diilKızlar ben 28 yaşındayım. Daha da 2 sene çocuk düşünmüyorum. Ben geç mi kaldım ne
evt tabiki gezen yok mu var ama ben kendimi ve takıntıları bildiğim için böle konuşuoum zuzum
ayy bu kadar çabuk tanışıp evlendiğinizi bilmiodumgerçekten herşey hızlı gelişmiş.
Allah sizin mutlulugunuzu hiç bozmasın inş.
yok yok geç diil
bende 28de düşünüoum ama eşin kaç yaşında benim eşim o zaman 32 olur biraz geç mi
ben hep eşim 30ken bebiş olsun diodum ama ısmarlama olmaz tabi
canım ben de böyle düşünüyorum, arkadaş gibi oluruz çok yaş farkımız olmazsa.
ben bekarken çook gezdim ailemle.
eşim pek bi yere gitmemiş ankaraya bile geçen ay ilk kez benle gitti.ama o da diyor çocuk az toparlansın birlikte gezeriz, daha güzel olur diye. biz çok da hazırlıklı değildik bebeğe bi anlık bişe oldu ama ii ki olmuş eşim şimdi herkese onu bunu bilmem çocuk nasibiyle geliyor diyor.
bugün dükkan sahibiyle kontrat imzalamaya gitti, konu bebeğe gelmiş, saolsun bebek olup toparlanana kadar düşük kira alcak sonra normal fiyata döncek. bu bile bize çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak için çok ii oldu.
Benim eşim 33ün içinde olacak ben 30 undayken. Valla 2. çocuk falımda çıkıyor ama hangi ara olur bilememİlk çocuğum 3-4 yaşındayken de 2. yi doğururum eğer Allah nasip ederse diye düşünüyorum. ama tabi bunların hepsi nasip kısmet işi bakalım..
ayy ne ii adammış dükkan sahibi.
Allah razı olsun ondan
canım Allah yardımcın olsun umarım seni üzdüğünü farkedip kendiliğinden bırakır bu saçmalığıailesi bilmiyo para yatırdığını oynadığını alamışlardır ama o kadar süre bilgisayar başında ne yapar ki insan para yatırdığını söyleyemem ayrıca evde kızılca kıyamaet kopar sonra eşim benim dediğimi anlar ve dahada kötü olur bi süre böle devam edicem bakalım ne olucak gücüm kalmadı çünkü kendi kendime çırpınmaya
ben tek çocuk istioumtek çocuk istiyorsan 30 yaş sorun değil ama 2. çocuğu da yapmak istediğinde en az 32-33 yaşında olacaksın ki riskli grup başlıyor canım, bence buna göre karar ver.
aynen öyle canım kader kısmet tabii
sen ilk ve 2. arasındaki yaş durumlarını falan hesaplamaya başlamışsın ben daha ilkine karar veremedim
ben tek çocuk istioumo zaman 30 olur dimi :26: [/B]
Bakma bana da uzak geliyor şu an o sorumluluk. Gerçi ilk evlendiğim kadar soğuk bakmıyorum artık ama hala daha zamanın olduğunu düşünüyorum. Ben bir kendim büyüyeyim de ilkŞimdi şimdi hem iş hem ev olayına daha yeni adapte oldum. İlk evlendiğimde çok ağır gelmişti. Ama insan pratikleşiyor zamanla. Bakalım çocuk olunca daha da pratikleşmek gerekecek..
gidince vazgeçmeyesin yarenimaslında ben hep arkadaşlarıma evlenir evlenmez bebiş yapcam, anne olmak için evlencem ben falan derdim ama evimizdeki rahatlığa kavuşunca, böyle başbaşa, özgür, rahat zor geldi bebek işi. sonra sonra belki biraz da Kıbrıs'ta olmamızın etkisiyle istemeye başladım. eğer buraya gelmemiş İzmir'de kalmış olsaydık, belki hala istemiyor olurdum. bazen de arkadaşlarımızın evine gidince ya da ablamlara çocuklarının onları karşılayıp sarılması falan öyle hoşuma gidiyor kiAllah hepimize hayırlı zamanlarda, sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah kızlar.
tabii canım daha minnacıksınBakma bana da uzak geliyor şu an o sorumluluk. Gerçi ilk evlendiğim kadar soğuk bakmıyorum artık ama hala daha zamanın olduğunu düşünüyorum. Ben bir kendim büyüyeyim de ilkŞimdi şimdi hem iş hem ev olayına daha yeni adapte oldum. İlk evlendiğimde çok ağır gelmişti. Ama insan pratikleşiyor zamanla. Bakalım çocuk olunca daha da pratikleşmek gerekecek..
olur
ama tek çocuk isteyenler bence düşünsün
çocuğunuzun hiç kardeşi olmayacak ve siz olmadığında ya da bir kardeşe ihtiyaç duyduğunda hep tek kalacak, kimse ona bir kardeş kadar yakın olmayacak.
geniş vadede torunlarınızın ne teyzesi ne amcası ne dayısı ne de halası olacak.
dünyanın en güzel şeyi insanın bir parçası olması,anne olmak onun ağzından o kelimenin düştüğünü duymak(daha duyamasamda:)süper bişey göğsüne yatıp uyuması,sarılmak çok güzel paha biçilmez bir duygu bence:))hepinize tavsiye ederim..
kızımı özledim yaaaa(
dilekcim aklımdan geçmiyor değil aslında, geçen de paylaşmıştım sizinle. ama eşim olmaz diyor, bu saatten sonra dönmek yokmuştabii beyimiz çalışma işini de sevdi ya, rahat rahat yeniden korunmak istemiyor. bakalım artık İzmir'e gidelim bi görcez zaman ne göstercek
ohooo enişte rahtsa belki de olmuştur izmir e gidince bi sürpriz yapıverir bebiş, kimbilir :)
dilekcim aklımdan geçmiyor değil aslında, geçen de paylaşmıştım sizinle. ama eşim olmaz diyor, bu saatten sonra dönmek yokmuştabii beyimiz çalışma işini de sevdi ya, rahat rahat yeniden korunmak istemiyor. bakalım artık İzmir'e gidelim bi görcez zaman ne göstercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?