2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy hadi bakalım hamişlerle dolacak ozamn burası yakında benim kızım hepsinin ablası o zaman:))

evet canım. benmki de abi olacak :))

canım ben de böyle düşünüyorum, arkadaş gibi oluruz çok yaş farkımız olmazsa.
ben bekarken çook gezdim ailemle.
eşim pek bi yere gitmemiş ankaraya bile geçen ay ilk kez benle gitti.ama o da diyor çocuk az toparlansın birlikte gezeriz, daha güzel olur diye. biz çok da hazırlıklı değildik bebeğe bi anlık bişe oldu ama ii ki olmuş eşim şimdi herkese onu bunu bilmem çocuk nasibiyle geliyor diyor.
bugün dükkan sahibiyle kontrat imzalamaya gitti, konu bebeğe gelmiş, saolsun bebek olup toparlanana kadar düşük kira alcak sonra normal fiyata döncek. bu bile bize çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak için çok ii oldu.

Kızlar ben 28 yaşındayım. Daha da 2 sene çocuk düşünmüyorum. Ben geç mi kaldım ne

tek çocuk istiyorsan 30 yaş sorun değil ama 2. çocuğu da yapmak istediğinde en az 32-33 yaşında olacaksın ki riskli grup başlıyor canım, bence buna göre karar ver.

peki annesi falan bilio mu yani böle para yatırdığını kaybettiğini o bişi dio mu?

ailesi bilmiyo para yatırdığını oynadığını alamışlardır ama o kadar süre bilgisayar başında ne yapar ki insan para yatırdığını söyleyemem ayrıca evde kızılca kıyamaet kopar sonra eşim benim dediğimi anlar ve dahada kötü olur bi süre böle devam edicem bakalım ne olucak gücüm kalmadı çünkü kendi kendime çırpınmaya

hiç öle gezemem diye düşünme ... bizim hanisürekli görüştüğümüz arkiler varya, işte 4 aylık bebesiyle heryere gidiyoruz vallaaa... haziran gibide antalyaya gidicez ...ayşaa
evt tabiki gezen yok mu var ama ben kendimi ve takıntıları bildiğim için böle konuşuoum zuzum

ayy bu kadar çabuk tanışıp evlendiğinizi bilmiodum gerçekten herşey hızlı gelişmiş.
Allah sizin mutlulugunuzu hiç bozmasın inş.

Kızlar ben 28 yaşındayım. Daha da 2 sene çocuk düşünmüyorum. Ben geç mi kaldım ne
yok yok geç diil
bende 28de düşünüoum ama eşin kaç yaşında benim eşim o zaman 32 olur biraz geç mi
ben hep eşim 30ken bebiş olsun diodum ama ısmarlama olmaz tabi

Benim eşim 33ün içinde olacak ben 30 undayken. Valla 2. çocuk falımda çıkıyor ama hangi ara olur bilemem İlk çocuğum 3-4 yaşındayken de 2. yi doğururum eğer Allah nasip ederse diye düşünüyorum. ama tabi bunların hepsi nasip kısmet işi bakalım..

ayy ne ii adammış dükkan sahibi.
Allah razı olsun ondan

aynen öyle canım kader kısmet tabii
sen ilk ve 2. arasındaki yaş durumlarını falan hesaplamaya başlamışsın ben daha ilkine karar veremedim

canım Allah yardımcın olsun umarım seni üzdüğünü farkedip kendiliğinden bırakır bu saçmalığı

tek çocuk istiyorsan 30 yaş sorun değil ama 2. çocuğu da yapmak istediğinde en az 32-33 yaşında olacaksın ki riskli grup başlıyor canım, bence buna göre karar ver.
ben tek çocuk istioum o zaman 30 olur dimi :26:

yaa kızlar sizde bakın albüme ve bi numara seçin hadi

aslında ben hep arkadaşlarıma evlenir evlenmez bebiş yapcam, anne olmak için evlencem ben falan derdim ama evimizdeki rahatlığa kavuşunca, böyle başbaşa, özgür, rahat zor geldi bebek işi. sonra sonra belki biraz da Kıbrıs'ta olmamızın etkisiyle istemeye başladım. eğer buraya gelmemiş İzmir'de kalmış olsaydık, belki hala istemiyor olurdum. bazen de arkadaşlarımızın evine gidince ya da ablamlara çocuklarının onları karşılayıp sarılması falan öyle hoşuma gidiyor ki Allah hepimize hayırlı zamanlarda, sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah kızlar.

aynen öyle canım kader kısmet tabii
sen ilk ve 2. arasındaki yaş durumlarını falan hesaplamaya başlamışsın ben daha ilkine karar veremedim

Bakma bana da uzak geliyor şu an o sorumluluk. Gerçi ilk evlendiğim kadar soğuk bakmıyorum artık ama hala daha zamanın olduğunu düşünüyorum. Ben bir kendim büyüyeyim de ilk Şimdi şimdi hem iş hem ev olayına daha yeni adapte oldum. İlk evlendiğimde çok ağır gelmişti. Ama insan pratikleşiyor zamanla. Bakalım çocuk olunca daha da pratikleşmek gerekecek..

ben tek çocuk istioum o zaman 30 olur dimi :26: [/B]

olur
ama tek çocuk isteyenler bence düşünsün
çocuğunuzun hiç kardeşi olmayacak ve siz olmadığında ya da bir kardeşe ihtiyaç duyduğunda hep tek kalacak, kimse ona bir kardeş kadar yakın olmayacak.
geniş vadede torunlarınızın ne teyzesi ne amcası ne dayısı ne de halası olacak.

hay maşallah
daha ben büyüyeyim de diyor
kız ben 23 yaşıma yeni girdim 6 aylık hamileyim.
daha büyümesi mi var, 28 olmuşun yeter :)

dünyanın en güzel şeyi insanın bir parçası olması,anne olmak onun ağzından o kelimenin düştüğünü duymak(daha duyamasamda:)süper bişey göğsüne yatıp uyuması,sarılmak çok güzel paha biçilmez bir duygu bence:))hepinize tavsiye ederim..
kızımı özledim yaaaa(

gidince vazgeçmeyesin yarenim

tabii canım daha minnacıksın
ama dediğin gibi sorumluluk korkutuo insanı.

saol canım içimi nası rahatlattın anlatamam

:119:

dilekcim aklımdan geçmiyor değil aslında, geçen de paylaşmıştım sizinle. ama eşim olmaz diyor, bu saatten sonra dönmek yokmuş tabii beyimiz çalışma işini de sevdi ya, rahat rahat yeniden korunmak istemiyor. bakalım artık İzmir'e gidelim bi görcez zaman ne göstercek

ohooo enişte rahtsa belki de olmuştur izmir e gidince bi sürpriz yapıverir bebiş, kimbilir :)

ohooo enişte rahtsa belki de olmuştur izmir e gidince bi sürpriz yapıverir bebiş, kimbilir :)

oyyy dilşada katılıoum nie vazgeçmek istesin ki ve sen fikrinden geri dönmek için geç kalmış olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…