- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ii akşamlar kızlar
eşim direk annemlere geç dedi ama eve uğrayıp eşofmanlarımı giyiyim ki gece burda kalın die ısrar edemesin sabah işe gideceğim için yanımda kıyafet olmasın
görüşürüz
Trendyol yokmu bugün yaaa
Gece 1 e doğru olacağını düşünüyorum ben
Dilekkk 5 yap 5
Her çarşambamı oluyor. Gece olursa nasıl haberimiz olacak ya :/
ben geçen hafta tamamen kaçırdım ne oluo gece 1 de yaaw :44:Gece 1 e doğru olacağını düşünüyorum ben
çok uyanıksıııınii akşamlar kızlar
eşim direk annemlere geç dedi ama eve uğrayıp eşofmanlarımı giyiyim ki gece burda kalın die ısrar edemesin sabah işe gideceğim için yanımda kıyafet olmasın
Görüşürüz
çok geçgece 1 e doğru olacağını düşünüyorum ben
biz de 11-12 arası yatıyoruz canım da 1 olmuyo hiç..hafta sonu ancakaçta yatıyosun nekk :)
biz 12 den önce olmuyo .. Bazen 11,30 yada 12 ye doğru yatalım diyoruz ,yatana kadar gene 12 oluyo anlamıyom ...
E yatağa girincede hemen uymuyoz,oynaşıyozBazen benim çenem düşüyo cırcırcır 12 den önce hiç olmuyo yaa :)
börek yada çorba..salata zaten olur sanırım :)kızlar şimdi telefon geldi kayınvalidemler yarın akşam yemeğe geliceklermiş. Tavuklu bezelye ve pilavın yanına 3. çeşit yemek ne yapılabilir ? Bana fikir versenize.
saol kuzummerhaba kızlar ben geldim
elfim hediyen çok güzel güle güle kullan özellikle küpelerine bayıldım.nekim zevkin çok güzelmiş maşallah.
enkim aynen dediğin gibi kimi ister vermez kimi de istemez olur ama yaptıkları cahillikten başka bişi diil o kadının
Allah o çocuğa bakmak için rızkını verir sabrını da uykusuzluğa dayanamıoum ne demek yaa
sende inş dr dediği gibi regl döneminden sonra hamile kalırsın canım sağlıcakla inş.
canım yoruluosundur tabii ama annen yanında ne güzel
uyku düzeni falan nası bebişin
teşekkür ederim canım, benm eşimde önceleri alışık olduğu için rahatsız olmuyordu annesinin davranışlarından ama artık benm yadırgadığımı gördükçe anneee yeter diyor. napalım başa gelen çekilir ama insan sinir küpü olup çıkıyor bazen.
canım tedaviye gerek olmamasına çok sevindim, gebeliği kolaylaştırıcı menüler var onları takip etsen, adet döneminden sonra başlasan. :26:
rabbim en iisini bilir ama bazı anne olmayı hak etmeyenlere anne olmayı taddırmasa keşke... ne demek düşürmeye çalışmak falan ya anlamıyorum. utanılacak bişe mi kocandan olma çocuğunu taşımak sanki? ben kaldırımlarda merdiven gibi olan kısımlardan iniyorum ki aman bişe olmasın ayağım kayıpta die, kadın oraya buraya asılmış şunu bunu yapmış, istemiyosa korunsaymış, yap yap aldır var mı böyle bişe
biz iyiyiz canım elvin ali nasıl?
ne güzel bi sürpriz yapmış canım,darısı bebişin doğum günlerine inşallah.
inşallah canım
sabah haberlerde gördüm de baya kötü ankarada yolların durumu.
günaydınnn
Bebisin uyku düzeni karisik biraz. yatiyor kalkiyor agliyor
gece zor oluyor uyanmak,ama alismaya calisiyorum.
Annemler allahtan yanimdacok sükür yoksa mahvolmustum.
dilekciğim bende 5numarayı beğendim sonra 3
zeynebim valla herkes 5i beğendi şaşırdım bende
3te daha bi genç gözüküoum sanki di'mi
ama benim favorim 2 eşim çok istio onu kırmak istemioum
birde haziranda düğün var şimdi koyu yaparsam o zaman düğünde nası olcak ki die düşünüoum :44: (en yakın dostum evlenio da)
ya hiç bi işlem yapmıcam kendi halinde dibi çıkıp beni uyuz ederek öyle kalacak
ya sarı dip boyalarına devam
ya da sizlerin dediği gibi 5e doğru geçiş yapcam
NE YAPMALIYIM KIZLAR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?