Günaydın Kızlar
Dün saat 4 gibi omuzum sırtım ve boynum tutulmuştu eve gittik banyoya attım kendimi. eşim ovdu ama aynı ne yapıcam bilmiyorum. ilaçta içemiyorum oturunca başlıyor(
Günaydın Kızlar
Dün saat 4 gibi omuzum sırtım ve boynum tutulmuştu eve gittik banyoya attım kendimi. eşim ovdu ama aynı ne yapıcam bilmiyorum. ilaçta içemiyorum oturunca başlıyor(
canım kas gevşetici krem sürüp sıcak havlu koymalısın yanında şal varsa onu sar eve gidince de eşin krem sürsün
ben hergün tutulduğum için evde kas gevşetici dolu sürüp havluyu koyup sıcak su torbasına omzumu koyup yatıoum öyle geçirioum.
günaydın herkese
ankara bugün yağmurlu karın üstüne yağmur heryer çağmur su sel rezalet logarlardan gitmio mu anlamadım ki
günaydıınnn
akşam kayınvalidemlerde olay çıktı. çok büyük kavga ettik.
artık gözümde hiç değeri yok, eşim de onun yanında biraz farklı konuşuyor. gece eve geldiğimizde salonda yat dedim, tamam benle konuşma ama bu vicdan azabıyla yollama beni yataktan dedi, yattı yanımda, sarıldı etti,ıhh hiç yanaşmadım, gece de rahatsızlandım korktu zaten, işe yeni gelebildim. sabah da hiç konuşmadım, uyuyup kalmışız hadi kalk saat 9a geliyor dedim sadece. haa bi de para istedim
börek yada çorba..salata zaten olur sanırım :)
yeter :)
neden olmuş olabilir, atkısız çıkma dışarı :26:günaydın kızlar
dün saat 4 gibi omuzum sırtım ve boynum tutulmuştu eve gittik banyoya attım kendimi. Eşim ovdu ama aynı ne yapıcam bilmiyorum. Ilaçta içemiyorum oturunca başlıyor(
burası da nassıl yağmurluydu sabah, allahtan servis beni kapının önünde beklemiş de öyle ıslanmadan geldim.canım kas gevşetici krem sürüp sıcak havlu koymalısın yanında şal varsa onu sar eve gidince de eşin krem sürsün
ben hergün tutulduğum için evde kas gevşetici dolu sürüp havluyu koyup sıcak su torbasına omzumu koyup yatıoum öyle geçirioum.
Günaydın herkese
ankara bugün yağmurlu karın üstüne yağmur heryer çağmur su sel rezalet logarlardan gitmio mu anlamadım ki
aaaa niye ama :26: Neymiş dertleri?günaydıınnn
Artık gözümde hiç değeri yok, eşim de onun yanında biraz farklı konuşuyor. Gece eve geldiğimizde salonda yat dedim, tamam benle konuşma ama bu vicdan azabıyla yollama beni yataktan dedi, yattı yanımda, sarıldı etti,ıhh hiç yanaşmadım, gece de rahatsızlandım korktu zaten, işe yeni gelebildim. Sabah da hiç konuşmadım, uyuyup kalmışız hadi kalk saat 9a geliyor dedim sadece. Haa bi de para istedim
bayaa zenginmiş menü, güzel herşey :) çorbaya gerek yok bence de..sigara böreği, patlıcan ezme,cacık, kaşarlı mantar , zeytinyağlı portakallı kereviz, bezelye, pilav, supangle menümm.bir de çorba yapayım olmadı. Hiç aklıma gelmiyor benim çorba yapmak ya, hiç aramam. Tamamdır dimi sizce?
canım kas gevşetici krem sürüp sıcak havlu koymalısın yanında şal varsa onu sar eve gidince de eşin krem sürsün
günaydın herkese
günaydıınnn
artık gözümde hiç değeri yok, eşim de onun yanında biraz farklı konuşuyor. gece eve geldiğimizde salonda yat dedim, tamam benle konuşma ama bu vicdan azabıyla yollama beni yataktan dedi, yattı yanımda, sarıldı etti,ıhh hiç yanaşmadım, gece de rahatsızlandım korktu zaten, işe yeni gelebildim. sabah da hiç konuşmadım, uyuyup kalmışız hadi kalk saat 9a geliyor dedim sadece. haa bi de para istedim
kızlar hepiniz 5i seçtiniz
bi özgem 2 dedi ve ben o sarıya bayılıoum ama sanırım dönmem gerek koyu renge saçım kendini toparlar belki biraz daha
Sigara böreği, patlıcan ezme,cacık, kaşarlı mantar , zeytinyağlı portakallı kereviz, bezelye, pilav, supangle menümm.Bir de çorba yapayım olmadı. Hiç aklıma gelmiyor benim çorba yapmak ya, hiç aramam. Tamamdır dimi sizce?
bence çorba misafire şart canım menü güzel.
gittim, hemen başladı bıdır bıdır konuşmaya, düğünden sonra çeyrekleri vermemişim, hediyelerin hepsi onun hakkıymış ona hepsini vermeliymişim, hiç susmadı
ben de dedim senin hakkınsa benm anneminde hakkı sadece sizin taraftan gelmedi ve hepsi benm için geldi istersem hepsini açar kullanırdım dedim.sonra da sustum sadece dinledim,eşim geldi bu sefer ona bağırmaya başladı, sırf sinirlerim bozulmasın die gittim eşimin bekarlık odasında uzandım biraz, diyor ki beni adam yerine koymadığı için gitti yattı orda, yağmaladılar falan... ben de ne demek istiyorsun dedim, eşim de annesine kızdı 1 buçuk yıllık meseleyi neden açıyorsun bi yere hediye götüreceksen gel al benden parasını götür kalp kırmana değer mi dedi. dedesinden kalma bi ev den para gelecek bir kaç ay içinde, annesi ona araba alıcam dedi bende bu kadar borç varken ne gerek var dedim azdı.
hanım alamadı ya hırsını oğlum burda kalmak istemiyo karın, seni okuttular, kendine çekti seni falan dedi. ben çcuğu özellikle istemişim ki onlara karşı koz olsun diye. çocuğu kullanacak doğunca bak da gör dedi. ben de dayanamadım patladım yüzünü bile göstermem sana hamile halimde bana bunları yapıyorsun dedim. ama var ya 6 buçukta başladı konuşmaya 11 buçuğa kadar. neler söyledi neler. ben şeker hastasıyım oğlum sen hayırlı evlat değilsin anneni bırakıp gidiyorsun gece karının koynuna diyor. ben de madem öyle evlendirmeseydin de kendi koynunda yatırsaydın dedim. eşim burda kalacaz dedi, annesi hayırlı evlat değilsin deyince, ben de ben eve gidiyorum gelen gelir dedim çıktım o da çıktı mecburen. oğluuum senin bu karın sen olmasan beni parçalayarak öldürür diyor.
noldu tatlım sen germe kendini bak bebişte rahatsız olmuşgünaydıınnn
canım sen birde çorba yap benim fikrim kış günü hem yaşlılar çorba ararlar yemekte benceSigara böreği, patlıcan ezme,cacık, kaşarlı mantar , zeytinyağlı portakallı kereviz, bezelye, pilav, supangle menümm.Bir de çorba yapayım olmadı. Hiç aklıma gelmiyor benim çorba yapmak ya, hiç aramam. Tamamdır dimi sizce?
ii olmuş tatlım geçen sefer çok ıslanmıştın dimiburası da nassıl yağmurluydu sabah, allahtan servis beni kapının önünde beklemiş de öyle ıslanmadan geldim.
Donuyorum bugün ama
Dilekcim kaş gevşetici krem vardı tam sürecektik prospektüsünü okuduk doktora danışmadan kullanmayın yazıyordu. Omuzumda şal var sıcak su torbasıda yanımda. bazı boyun egzersizleri buldum onları yapıyorum. akşam yine eşime masaj yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?