2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar msn adı serhat yazılı olanınız var mı ya ekledim bilmio muyum
birisi yazıp duruo anlamadım nası eklendi noldu?

Ağzım açık bir şekilde okudum gerçekten. Nedir bu altın derdi onu anlamadım. Altınları ona mı vercektiniz düğünden sonra öyle mi söz vermiştiniz ki?

canım, biz de kalmadı ki zaten 3 günlük evliydik eşimle çarşıya çıktık hepsini bozdurduk borçlara verdik. hatırlıyorsanız bi halıları ödeyeceklerdi onu da ödemediler biz ödüyoruz iki aydır. elimize 1 tane bile ayırmadık. nişandan sonra araba almışlardı biz parasını verdiler biliyorduk 1 aylık evliydim bütün bileziklerimi bozdurdum verdim ödesinler diye. inşallah o çocuk düşer diyor annesi bana.

ya ben hiç dr sormadan kullanıoum valla yıllardır eczaneden alıp alıp sürüouz babam ben ve babaannem çok kullanırız

Dilek yeri gelince bende doktora sormadan kullandım ama şu an kullanmama sebebim HAMİLElik...

sonuçta deriden emilip kana karışıyor.

Aaaaa öyle denir mi hiç.. Zaten size hep yardımda bulunmamışlar sizde bozdurup borçlara vermişsiniz. Daha ne istiyorki. çok büyük beddua etmiş ya

ya kızlar şu çantayı almıştım
hiç kullanmadım ve 1 aydır değişemedim de özge sen merak ediodun

fotoda pek anlaşılır diil ama yeşil askılı bişi işte sosyeteden almıştım bugün yine yanımda getirdim ama hava şartları nedeniyle gelmemiş olabilir adam :26:

beni tehdit ediyor, bana bir kere dha ağzını açtğını göreyim seni mahvederim dedi ben de sen beni tehdit edemezsin dedim kapattım eşimi aradım sadece bosver diyor.

Son düzenleme:

Oo neler olmuş canım yaa çok kötü olmuş :18:
Sizin aranızda geçenleri tam olarak bilmediğim için fazla bişe diyemicem ama keşke aradan o kadar zaman geçmiş el öpme parasını istemeseydin ne bilim ben istemezdim yani.. Bırakırdım kendilerinin ayıbı olurdu.

kayınpederin sağ mı? O bişey demiyor mu bu duruma?

o dün akşam nöbetçiydi yoktu ama kukla gibi karısı ne derse onu der, o söyler peşinden o tekrar eder.

o bana üç beş hediyeyi laf etti durdu kendi de benim hakkımı vermeliydi o zaman.

Evde kavga etmeye devam ettiniz mi diye yoklamış
kızlar msn adı serhat yazılı olanınız var mı ya ekledim bilmio muyum
birisi yazıp duruo anlamadım nası eklendi noldu?
benimki değil canım :44:
şimdi aradı tel de annesi.
:18:

aaaaaaaa ben buna bayıldım..tam tarzım.. portföy olarak kullan, değişme canım bunu neden değişiyosun kii

beni tehdit ediyor, bana bir kere dha ağzını açtğını göreyim seni mahvederim dedi ben de sen beni tehdit edemezsin dedim kapattım eşimi aradım sadece bosver diyor.
hırsını alamamış :26: hamile birine davranma şekline bak

Hamilelik psikolojisinden hiç anlamıyorlar. Dün eşimde diyorki tamam hamilelik psikolojisi ama biraz fazla sinirli değilmisin? Ona patladım bende. zaten omuzum ağrıyor diye ağlamaya başladım attım kendimi banyoya baktım oda soyunup gelmiş seni yıkayayım diyor. yıkadı da öyle affettim onu.

günaydın kızlar.

ben dün itibariyle işten ayrıldım ama maaşı tam alcam. iş arama iznim var onları toplu kullanıyorum

dilşadcım ya okuduklarıma inanamadım, gerçekten ne kadar çirkef, terbiyesiz bir kayınvaliden var çok şükür bizim de iki ailenin arasında hiç böyle muhabbetler geçmedi. ne takıldıysa biz kendimize aldık, kimse de ne yaptınız diye sormadı şimdiye kadar. ama senin kayınvaliden gerçekten sınırları aşmış yani. ben olsam bir daha adımımı atmazdım evine eşine de kızdım yani, ne demek ben 2 günde bir gelcem anneme de sen gelme. normalde öyle yapacak olsa bile o ortamda annene destek verir gibi onun yanında söylememeliydi. Allah sabır versin canım ya, zor valla işin.

Cadı kaynanan ararsa açma bi daha. o da kudursun orda. Bi süre görüşme bebeğini düşün üzme kendini.

Bende beğendim canım hoş bi çanta portföy seviyorum ben ama hiç portföyüm yok Ne bilim sanki boşa gidiyomuş gibi param
Neden değişicektin kii sen bide nekadara almıştın bunu canım.
Bide hep yazıcam yazamıyorum bi türlü neden canın sıkıldı dün
...
Dilşadcım bundan sonra daha dikkatli olman gerekiyor işin zor hiç sevmem böyle durumları off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…