bence çorba misafire şart canım menü güzel.
gittim, hemen başladı bıdır bıdır konuşmaya, düğünden sonra çeyrekleri vermemişim, hediyelerin hepsi onun hakkıymış ona hepsini vermeliymişim, hiç susmadı
ben de dedim senin hakkınsa benm anneminde hakkı sadece sizin taraftan gelmedi ve hepsi benm için geldi istersem hepsini açar kullanırdım dedim.sonra da sustum sadece dinledim,eşim geldi bu sefer ona bağırmaya başladı, sırf sinirlerim bozulmasın die gittim eşimin bekarlık odasında uzandım biraz, diyor ki beni adam yerine koymadığı için gitti yattı orda, yağmaladılar falan... ben de ne demek istiyorsun dedim, eşim de annesine kızdı 1 buçuk yıllık meseleyi neden açıyorsun bi yere hediye götüreceksen gel al benden parasını götür kalp kırmana değer mi dedi. dedesinden kalma bi ev den para gelecek bir kaç ay içinde, annesi ona araba alıcam dedi bende bu kadar borç varken ne gerek var dedim azdı.
hanım alamadı ya hırsını oğlum burda kalmak istemiyo karın, seni okuttular, kendine çekti seni falan dedi. ben çcuğu özellikle istemişim ki onlara karşı koz olsun diye. çocuğu kullanacak doğunca bak da gör dedi. ben de dayanamadım patladım yüzünü bile göstermem sana hamile halimde bana bunları yapıyorsun dedim. ama var ya 6 buçukta başladı konuşmaya 11 buçuğa kadar. neler söyledi neler. ben şeker hastasıyım oğlum sen hayırlı evlat değilsin anneni bırakıp gidiyorsun gece karının koynuna diyor. ben de madem öyle evlendirmeseydin de kendi koynunda yatırsaydın dedim. eşim burda kalacaz dedi, annesi hayırlı evlat değilsin deyince, ben de ben eve gidiyorum gelen gelir dedim çıktım o da çıktı mecburen. oğluuum senin bu karın sen olmasan beni parçalayarak öldürür diyor.
Off çok kötü şeyler olmuş ya. ama ilk kaynanan başlatmış sana niye yükleniyorki. Ben bu altın meselelerini çözemedim gitti. Düğün takıların gelin ve damadın olmazmı ya. Bi dünya borca giriyorsun zaten elindekini avucundakini de verince napacaksınız. bi bizde bu problem olmadı. diğer arkadaşlarda senin gibi yaşamışlar
ya ben hiç dr sormadan kullanıoum valla yıllardır eczaneden alıp alıp sürüouz babam ben ve babaannem çok kullanırız
canım, biz de kalmadı ki zaten 3 günlük evliydik eşimle çarşıya çıktık hepsini bozdurduk borçlara verdik. hatırlıyorsanız bi halıları ödeyeceklerdi onu da ödemediler biz ödüyoruz iki aydır. elimize 1 tane bile ayırmadık. nişandan sonra araba almışlardı biz parasını verdiler biliyorduk 1 aylık evliydim bütün bileziklerimi bozdurdum verdim ödesinler diye. inşallah o çocuk düşer diyor annesi bana.
şimdi aradı tel de annesi.
şimdi aradı tel de annesi.
beni tehdit ediyor, bana bir kere dha ağzını açtğını göreyim seni mahvederim dedi ben de sen beni tedit edemezsin dedim kapattım eşimi aradım sadece bosver diyor.
bence çorba misafire şart canım menü güzel.
gittim, hemen başladı bıdır bıdır konuşmaya, düğünden sonra çeyrekleri vermemişim, hediyelerin hepsi onun hakkıymış ona hepsini vermeliymişim, hiç susmadı
ben de dedim senin hakkınsa benm anneminde hakkı sadece sizin taraftan gelmedi ve hepsi benm için geldi istersem hepsini açar kullanırdım dedim.sonra da sustum sadece dinledim,eşim geldi bu sefer ona bağırmaya başladı, sırf sinirlerim bozulmasın die gittim eşimin bekarlık odasında uzandım biraz, diyor ki beni adam yerine koymadığı için gitti yattı orda, yağmaladılar falan... ben de ne demek istiyorsun dedim, eşim de annesine kızdı 1 buçuk yıllık meseleyi neden açıyorsun bi yere hediye götüreceksen gel al benden parasını götür kalp kırmana değer mi dedi. dedesinden kalma bi ev den para gelecek bir kaç ay içinde, annesi ona araba alıcam dedi bende bu kadar borç varken ne gerek var dedim azdı.
hanım alamadı ya hırsını oğlum burda kalmak istemiyo karın, seni okuttular, kendine çekti seni falan dedi. ben çcuğu özellikle istemişim ki onlara karşı koz olsun diye. çocuğu kullanacak doğunca bak da gör dedi. ben de dayanamadım patladım yüzünü bile göstermem sana hamile halimde bana bunları yapıyorsun dedim. ama var ya 6 buçukta başladı konuşmaya 11 buçuğa kadar. neler söyledi neler. ben şeker hastasıyım oğlum sen hayırlı evlat değilsin anneni bırakıp gidiyorsun gece karının koynuna diyor. ben de madem öyle evlendirmeseydin de kendi koynunda yatırsaydın dedim. eşim burda kalacaz dedi, annesi hayırlı evlat değilsin deyince, ben de ben eve gidiyorum gelen gelir dedim çıktım o da çıktı mecburen. oğluuum senin bu karın sen olmasan beni parçalayarak öldürür diyor.
kayınpederin sağ mı? O bişey demiyor mu bu duruma?
Oo neler olmuş canım yaa çok kötü olmuş :18:
Sizin aranızda geçenleri tam olarak bilmediğim için fazla bişe diyemicem ama keşke aradan o kadar zaman geçmiş el öpme parasını istemeseydin ne bilim ben istemezdim yani..Bırakırdım kendilerinin ayıbı olurdu.
Evde kavga etmeye devam ettiniz mi diye yoklamışgece yattık karnım bir gerildi resmen taş gibi oldu- bi de çocuk bunaldı heralde ki karnıma dokununca yaslandığını hissediyorduk, ondan sonra eşim de uyuyamadı. kayınvalide gece 2 de aradı napıyoon oğluuum diye. hiçç umursamadım duymazdan geldim.
benimki değil canım :44:kızlar msn adı serhat yazılı olanınız var mı ya ekledim bilmio muyum
birisi yazıp duruo anlamadım nası eklendi noldu?
:18:şimdi aradı tel de annesi.
aaaaaaaa ben buna bayıldım..tam tarzım.. portföy olarak kullan, değişme canım bunu neden değişiyosun kiiya kızlar şu çantayı almıştım
hiç kullanmadım ve 1 aydır değişemedim de özge sen merak ediodun
fotoda pek anlaşılır diil ama yeşil askılı bişi işte sosyeteden almıştım bugün yine yanımda getirdim ama hava şartları nedeniyle gelmemiş olabilir adam :26:
Eki Görüntüle 333571 Eki Görüntüle 333572
hırsını alamamış :26: hamile birine davranma şekline bakbeni tehdit ediyor, bana bir kere dha ağzını açtğını göreyim seni mahvederim dedi ben de sen beni tehdit edemezsin dedim kapattım eşimi aradım sadece bosver diyor.
Bende beğendim canım hoş bi çanta portföy seviyorum ben ama hiç portföyüm yokya kızlar şu çantayı almıştım
hiç kullanmadım ve 1 aydır değişemedim de özge sen merak ediodun
fotoda pek anlaşılır diil ama yeşil askılı bişi işte sosyeteden almıştım bugün yine yanımda getirdim ama hava şartları nedeniyle gelmemiş olabilir adam :26:
Eki Görüntüle 333571 Eki Görüntüle 333572
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?