2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aa doğum günün mü yarencim :) Elfiyle arka arkaya günlerde doğmuşsunuz.. İyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun.. Yeni yaşın mutluluk getirecek size ben inanıyorum

Amaan eşime de o yüzden kızdım ya kızlar, annesi bana neler söylüyor insan kocasını okutur mu okuttun diyor, ben de cevabını verince anneme karşı gelme diyor annesi şişindikçe şişiniyor. Benm çocuğuma inşallah düşer diyen kayınvalideden daha ne bekleyim ben. Anne o ne demek o benm çocuğum diyemedi. şimdi de 5 dk da bi arayıp napıyosun diyo eşim ne anlamı kaldı ki annesi akşamki olaydan sonra sabah da arayıp beni huzursuz ettikten sonra.

Akşam da tam kavga ederken eşimin tel benm cebimdeydi annemi aramışım fark etmeden hep duymuş annem dilşad dilşad dedikçe baktım tel açık merak etme desem de aklı bende kadının bi de şimdi ameliyata girecek.

ah canım maalesef çoğu böyle işte. annesinin yanında savunmayı bilmez de, o yokken aşkım karıcım iyi misin, üzülme, etme 5 dk. bir ararlar işte. o da suçunu biliyor, affettirmeye çalışıyor ama annesiyle karşı karşıya gelseniz yine dünkünden farklı bir ortam olmayacak. bu annelerin erkek çocuklarına olan düşkünlüğünü anlayamıyorum hiç.

Sabah işe gelirken zorla koluna girdirdi beni, çantanı öbür eline al aşkım koluma gir dedi kaç kere. Annesi aramasaydı eşime karşı da yumuşardım belki akşama kadar ama şimdi onu bile görmek istemiyorum.

Neyse kızlar sizi de bu konuya mecbur ettim kusura bakmayın.

Canım k.validen sana inş. o bebek düşer dediğinde (Allah korusun) eşinde yanındamıydı? bişe demedi mi?
Bence bu konuyu iyice belirt eşine tavrını da net olarak koy nedemek yaa kendinin de torunu olacak

canım k.validen sana inş. O bebek düşer dediğinde (allah korusun) eşinde yanındamıydı? Bişe demedi mi?
Bence bu konuyu iyice belirt eşine tavrını da net olarak koy nedemek yaa kendinin de torunu olacak

evet canım,demedi, benm de zaten o zoruma gidiyor ya. Eşim arıyor ama çok soğuk konuşuyorum. Annemi sormaya arıyor sürekli güya.

slm kızlar...
yarenim mutlu yıllara cnm..

dilşatcım neler olmuş öyle yaa bu kaynanaların hepsini kaynar kazana atmalı gerçekten:))madem böle yapacaklar hiç evlendiermesinler oğullarını anlamıyorum gerçekten yaa..

Kızlar el öpme paramı istemkle kötü mü etmişim ama bir buçuk yıl geçti, ben de kredi ödüyorum 7. Aya girdim çocuğa daha doğru düzgün bişe alamadım, onunla alırım verirse. Onun bişe alacağı edeceği yok zaten.

canım aynen öyle. Kadının amacı zaten beni bırakıp gideceksin karının koynunda yatacaksın demekle çıktı ortaya. Ne deyim.....

o parayı vereceğini sanmıyorum. Söylemekte iyi mi ettin kötümü bilmiyorum ama madem o sana altınları sordu sende buna karşılık el öpme parasını sormuşsun. Verecek cevabın var en azından.

valla bence yanlış yapmamışın canım, hakkın o senin. kendi ödemeleri gereken taksitleri bile bu zor zamanınızda size ödettiriyorlar. onlar nasıl hesap kitap yapıyorsa senin de yapman lazım. hem yeni evli, hem bebiş bekleyen hem de dükkan için bir sürü kredi ödeyen biri olarak senin için her kuruş önemli. o senin hakkın olan çeyreklerin bile arkasına düşüyorsa senin de o paranın arkasına düşmen gayet normal. sadece istemesini biliyor, biraz da versin de aklı başına gelir belki. sanki kendine gelir sağlamak için oğlunu evlendirmiş kadın.

YARENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIIMMMMM

(bugünğ okuyamadım hiç, bi d.günüsü takıldı gözüme, öğldn sonra inş)

ben alıntı falan yapamadım sürükleyici bir roman okur gibi okudum işe dalıp kaçırmışım

yarenim nice yıllara tatlım mutlu sağlıklı seneler

nekim tesekkur ederim bende yeşil çok istiodum ama aynı modelin kapağın kapanma şekli değişik olanını istioum zincirli gibi

özgem kış nedeniyle psikolojim bozuk sanırım havalar beni olumsuz etkilio bunaldım hiç bişi yapılmıo
çantayı sen merak etmiştin die ekledim başka bi modeline bakim bulursam değişcem. bu çantaya 30 dedi de 25e aldım iki tane birde puşya LV almıştım

dilşad şok oldum okudukça
ve eşine de kızdım yani o kaynanan için ağzımı açmak istemioum sen sakın üzme kendini tatlım herkes ettiğini bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…