Yarencim doğum günün kutlu olsun canım. İyi ki varsın. Nice mutlu senelere..
Aa doğum günün mü yarencim :) Elfiyle arka arkaya günlerde doğmuşsunuz.. İyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun.. Yeni yaşın mutluluk getirecek size ben inanıyorum
Amaan eşime de o yüzden kızdım ya kızlar, annesi bana neler söylüyor insan kocasını okutur mu okuttun diyor, ben de cevabını verince anneme karşı gelme diyor annesi şişindikçe şişiniyor. Benm çocuğuma inşallah düşer diyen kayınvalideden daha ne bekleyim ben. Anne o ne demek o benm çocuğum diyemedi. şimdi de 5 dk da bi arayıp napıyosun diyo eşim ne anlamı kaldı ki annesi akşamki olaydan sonra sabah da arayıp beni huzursuz ettikten sonra.
Sabah işe gelirken zorla koluna girdirdi beni, çantanı öbür eline al aşkım koluma gir dedi kaç kere. Annesi aramasaydı eşime karşı da yumuşardım belki akşama kadar ama şimdi onu bile görmek istemiyorum.
Neyse kızlar sizi de bu konuya mecbur ettim kusura bakmayın.
Dilek yeri gelince bende doktora sormadan kullandım ama şu an kullanmama sebebim HAMİLElik...
sonuçta deriden emilip kana karışıyor.
canım k.validen sana inş. O bebek düşer dediğinde (allah korusun) eşinde yanındamıydı? Bişe demedi mi?
Bence bu konuyu iyice belirt eşine tavrını da net olarak koynedemek yaa kendinin de torunu olacak
evet canım,demedi, benm de zaten o zoruma gidiyor ya. Eşim arıyor ama çok soğuk konuşuyorum. Annemi sormaya arıyor sürekli güya.
anneni arasın o zaman
amacı aslında annem değil ki işte, bahane arıyor beni aramak için.
slm kızlar...
Yarenim mutlu yıllara cnm..
Dilşatcım neler olmuş öyle yaa bu kaynanaların hepsini kaynar kazana atmalı gerçekten:))madem böle yapacaklar hiç evlendiermesinler oğullarını anlamıyorum gerçekten yaa..
Kızlar el öpme paramı istemkle kötü mü etmişim ama bir buçuk yıl geçti, ben de kredi ödüyorum 7. Aya girdim çocuğa daha doğru düzgün bişe alamadım, onunla alırım verirse. Onun bişe alacağı edeceği yok zaten.
Kızlar el öpme paramı istemkle kötü mü etmişim ama bir buçuk yıl geçti, ben de kredi ödüyorum 7. Aya girdim çocuğa daha doğru düzgün bişe alamadım, onunla alırım verirse. Onun bişe alacağı edeceği yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?