- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Dilşad gitmemekle iyi etmişsin canım
Eşime şu iki kazağı aldım kızlar, sevdicekler günü için.. Yanına ne alsam bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 333707 Eki Görüntüle 333708 Eki Görüntüle 333709
Dilşad gitmemekle iyi etmişsin canım
Eşime şu iki kazağı aldım kızlar, sevdicekler günü için.. Yanına ne alsam bilmiyorum ama
Allah acil şifalar versin canım..ben hastaneye geçiyorum kızlar annem birazdan ameliyata girecek, yarın görüşmek üzere
tatlım çok güzelmiş kazaklar güle güle giysin eşin...bende geçen hafta 2 tane kazak aldım eşime cumartesi günleri bizim burda sosyete pazarı oluyo ordan çok beğendim hem sade hemde içine gömlek giyerek kullnabilir senin beğendiğin kazaklarda...zevkli hatun ya....Dilşad gitmemekle iyi etmişsin canım
geçmiş olsun dilşatcım annene allah şifa versinben hastaneye geçiyorum kızlar annem birazdan ameliyata girecek, yarın görüşmek üzere
yarencim çok geçmiş olsun ablana...umarım ciddi bişi yoktur....kızlar az önce eniştemle konuştum, ablam rahatsızmış 2 gündür, dün 2 şişe serum yemiş. sabah yine kötüleşince tekrar hastaneye götürmüşler yine serum bağlamışlar ya. yarım saate kadar eve geliriz dedi. hazırlanıp hemen çıkcam evden. çok merak ettim. sanırım akşam da eşimle takılcaz başbaşa, ablam bu haldeyken doğum günü kutlıcaz bize gelin demek olmaz sanırım ya.
kızlar az önce eniştemle konuştum, ablam rahatsızmış 2 gündür, dün 2 şişe serum yemiş. sabah yine kötüleşince tekrar hastaneye götürmüşler yine serum bağlamışlar ya. yarım saate kadar eve geliriz dedi. hazırlanıp hemen çıkcam evden. çok merak ettim. sanırım akşam da eşimle takılcaz başbaşa, ablam bu haldeyken doğum günü kutlıcaz bize gelin demek olmaz sanırım ya.
geçmiş olsun diloş, dikkat et kendine..ben hastaneye geçiyorum kızlar annem birazdan ameliyata girecek, yarın görüşmek üzere
size de çok geçmiş olsun yarenim, nesi varmış ki ablanın :26:kızlar az önce eniştemle konuştum, ablam rahatsızmış 2 gündür, dün 2 şişe serum yemiş. Sabah yine kötüleşince tekrar hastaneye götürmüşler yine serum bağlamışlar ya. Yarım saate kadar eve geliriz dedi. Hazırlanıp hemen çıkcam evden. çok merak ettim. Sanırım akşam da eşimle takılcaz başbaşa, ablam bu haldeyken doğum günü kutlıcaz bize gelin demek olmaz sanırım ya.
enfeksiyon kapmış dedi eniştem. geçen gün konuştuğumuzda büyük yeğenimin rahatsız olduğundan bahsetmişti ama kendinden hiç bahsetmedi. ben de bugün evdeyim nasılsa diye dün hiç aramadım ya. 2 gündür kötüymüş. serum yemesi korkutuyor beni.
teşekkür ederim bebeyimtatlım çok güzelmiş kazaklar güle güle giysin eşin...bende geçen hafta 2 tane kazak aldım eşime cumartesi günleri bizim burda sosyete pazarı oluyo ordan çok beğendim hem sade hemde içine gömlek giyerek kullnabilir senin beğendiğin kazaklarda...zevkli hatun ya....
serumun bebişe bi zararı olmaz bence, inş daha iyidir canım.enfeksiyon kapmış dedi eniştem. Geçen gün konuştuğumuzda büyük yeğenimin rahatsız olduğundan bahsetmişti ama kendinden hiç bahsetmedi. Ben de bugün evdeyim nasılsa diye dün hiç aramadım ya. 2 gündür kötüymüş. Serum yemesi korkutuyor beni.
teşekkür ederim bebeyim
Senin eşin de güle güle kullansın yeni kazaklarınıı :))
serumun bebişe bi zararı olmaz bence, inş daha iyidir canım.
teşekkür ederim bebeyim
Senin eşin de güle güle kullansın yeni kazaklarınıı :))
serumun bebişe bi zararı olmaz bence, inş daha iyidir canım.
bence çorba misafire şart canım menü güzel.
Gittim, hemen başladı bıdır bıdır konuşmaya, düğünden sonra çeyrekleri vermemişim, hediyelerin hepsi onun hakkıymış ona hepsini vermeliymişim, hiç susmadı
ben de dedim senin hakkınsa benm anneminde hakkı sadece sizin taraftan gelmedi ve hepsi benm için geldi istersem hepsini açar kullanırdım dedim.sonra da sustum sadece dinledim,eşim geldi bu sefer ona bağırmaya başladı, sırf sinirlerim bozulmasın die gittim eşimin bekarlık odasında uzandım biraz, diyor ki beni adam yerine koymadığı için gitti yattı orda, yağmaladılar falan... Ben de ne demek istiyorsun dedim, eşim de annesine kızdı 1 buçuk yıllık meseleyi neden açıyorsun bi yere hediye götüreceksen gel al benden parasını götür kalp kırmana değer mi dedi. Dedesinden kalma bi ev den para gelecek bir kaç ay içinde, annesi ona araba alıcam dedi bende bu kadar borç varken ne gerek var dedim azdı.
Hanım alamadı ya hırsını oğlum burda kalmak istemiyo karın, seni okuttular, kendine çekti seni falan dedi. Ben çcuğu özellikle istemişim ki onlara karşı koz olsun diye. çocuğu kullanacak doğunca bak da gör dedi. Ben de dayanamadım patladım yüzünü bile göstermem sana hamile halimde bana bunları yapıyorsun dedim. Ama var ya 6 buçukta başladı konuşmaya 11 buçuğa kadar. Neler söyledi neler. Ben şeker hastasıyım oğlum sen hayırlı evlat değilsin anneni bırakıp gidiyorsun gece karının koynuna diyor. Ben de madem öyle evlendirmeseydin de kendi koynunda yatırsaydın dedim. Eşim burda kalacaz dedi, annesi hayırlı evlat değilsin deyince, ben de ben eve gidiyorum gelen gelir dedim çıktım o da çıktı mecburen. Oğluuum senin bu karın sen olmasan beni parçalayarak öldürür diyor.
el öpme parası vardır bizim burda geline verilir düğünden sonra gittiği yerlerde, kayınvalidem o parayı almıştı benden, bi daha ki ay veririm die, bir buçuk sene geçti ben de onu istedim çıkmamıza yakın, aklımdaaaa fazlasıyla vereceeeemm diyo aynen böyle. Ben de fazlasını istemem benm hakkımı ver dedim, eşim bundan sonra annemlere sen gelme ben 2 günde bir anneme gelecem dedi, oğlum sende onun annesine gitme sakın, seni okutuyorlar, ben de onu okuturum da benm o kadar param yok diyor. Eşime bişey söylerken hep param yok çorabım yok, böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?