2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekcim adam en azından değiştireceğini biliyor, sonra sorun yapmaz nasılsa di mi?
bizim burda bahar havası var, yazdan kalma sanki. deri montla bile bunaldım.

Dilşad gitmemekle iyi etmişsin canım

Eşime şu iki kazağı aldım kızlar, sevdicekler günü için.. Yanına ne alsam bilmiyorum ama

ben hastaneye geçiyorum kızlar annem birazdan ameliyata girecek, yarın görüşmek üzere

kızlar az önce eniştemle konuştum, ablam rahatsızmış 2 gündür, dün 2 şişe serum yemiş. sabah yine kötüleşince tekrar hastaneye götürmüşler yine serum bağlamışlar ya. yarım saate kadar eve geliriz dedi. hazırlanıp hemen çıkcam evden. çok merak ettim. sanırım akşam da eşimle takılcaz başbaşa, ablam bu haldeyken doğum günü kutlıcaz bize gelin demek olmaz sanırım ya.

tatlım çok güzelmiş kazaklar güle güle giysin eşin...bende geçen hafta 2 tane kazak aldım eşime cumartesi günleri bizim burda sosyete pazarı oluyo ordan çok beğendim hem sade hemde içine gömlek giyerek kullnabilir senin beğendiğin kazaklarda...zevkli hatun ya....
ben hastaneye geçiyorum kızlar annem birazdan ameliyata girecek, yarın görüşmek üzere
geçmiş olsun dilşatcım annene allah şifa versin
yarencim çok geçmiş olsun ablana...umarım ciddi bişi yoktur....

Ablana geçmiş olsun canım. durumuna bak belki ona değişiklik iyide gelebilir. olmazsa sende uzansın hatta. ama durumu ağır ise eşinle birlikte kutlarsınız.

Teşekkür ederim kızlar :13: Bakalım yanına ne alıcam

geçmiş olsun diloş, dikkat et kendine..
size de çok geçmiş olsun yarenim, nesi varmış ki ablanın :26:

enfeksiyon kapmış dedi eniştem. geçen gün konuştuğumuzda büyük yeğenimin rahatsız olduğundan bahsetmişti ama kendinden hiç bahsetmedi. ben de bugün evdeyim nasılsa diye dün hiç aramadım ya. 2 gündür kötüymüş. serum yemesi korkutuyor beni.

Canım çok geçmiş olsun ablana eşim 3 gün boyunca serum yedi ve iyileşti gerçekten serum takılmasaydı o süre 1 haftaya uzardı serum çok iyi gelir merak etme inş. kötü bişeyi yoktur sadece enfeksiyondur..

teşekkür ederim bebeyim
Senin eşin de güle güle kullansın yeni kazaklarınıı :))

serumun bebişe bi zararı olmaz bence, inş daha iyidir canım.

yarenim çok geçmiş olsun ablana git bak tabii nasılmış serumdan sonra kendini toparlamış olabilir belki gelirler yine
yoksa eşinle başbaşa bişiler yaparsınız.

dilşad Allah anneciğine şifa versin

nekim kazaklar güzel ve kullanışlı güle güle giysin kocişin
senin oralarda koton varsa 40 yada 50 tl de sana uyarsa altına güzel bi kot al derim ben indirim var orda yine.

teşekkür ederim bebeyim

teşekkür ederim bebeyim :)....
bu arada abim (kaynım) bana bi site hediye etti blog ben içeriğini güncellicem her istediğin konuda yazabilirsin serbest dedi çok sevindirik oldum şimdi ona yeni yazı hayırlıyorum...

Son düzenleme:
teşekkür ederim bebeyim

teşekkür ederim bebeyim :)...
bu arada abim (kaynım) bana bi site hediye etti blog ben içeriğini güncellicem her istediğin konuda yazabilirsin serbest dedi çok sevindirik oldum şimdi ona yeni yazı hayırlıyorum...

Son düzenleme:
Off sıkıldım yahuu. Bugün zor geçiyor nedense. Bu iş hayatı bana göre değil yaw

sende rahatına pek düşkünsün sanki felucas

kızlar nerelere kayboldunuz bunaldım bende 60 dr aradım evet efendim sepet efendim ruhum sıkıldı

Bu ne yaaa, her lafına snirden güldüm geçtim ama yok bu çok fazla olmuş dilşadd

Biz de saf gibi diyoduk , bebeğin doğunca sever eder ...kadın onu koz sanıyomuş, nasıl düşünüyo yaa töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…