kot almam ona çok bi kotu var kısaknıyorum zaten onuyarenim çok geçmiş olsun ablana git bak tabii nasılmış serumdan sonra kendini toparlamış olabilir belki gelirler yine
yoksa eşinle başbaşa bişiler yaparsınız.
Dilşad allah anneciğine şifa versin
nekim kazaklar güzel ve kullanışlı güle güle giysin kocişin
senin oralarda koton varsa 40 yada 50 tl de sana uyarsa altına güzel bi kot al derim ben indirim var orda yine.
ben de çok sıkıldım, 10 dk ara verdim herkes kaybolmuşşsende rahatına pek düşkünsün sanki felucas
Kızlar nerelere kayboldunuzBunaldım bende 60 dr aradım evet efendim sepet efendim ruhum sıkıldı
Lilyette Dilekkk bak burda çantanın aynısı var 119 dan 42.99 a düşmüş
rahatlamışsındır canım :)kızlar ablama gittim geldim, telefonda yanlış anlamışım ben, serum yiyen benim ablam değil, eniştemin ablasıymış. Dünden beri 4 şişe serum yemiş. Enfeksiyon kapmış, hem ishal hem de sürekli istifra ediyormuş. Gittiğimde yatıyordu, akaşma yine fenalaşmazsa gelecekler bize. Ben de hemen birşeyler hazırlamaya gidiyorum. öptüm herkesi.
rahatlamışsındır canım :)
ablanın görümcesine de geçmiş olsun..
..
Kızlar yaa şu monta aşık oldum ama 100 tl alamam
Eki Görüntüle 333936 Eki Görüntüle 333937 Eki Görüntüle 333938
aynı bennben de eve gider gitmez mutfağa dalıcam. Motor takmış gibi hazırlığa başlarımMalum ağır toplar gelecek akşam yemeğe. Aaah ahh ev hanımı olaydım geniş geniş hazırlığımı yapardım. çalışmayı sevmiyorum ben ya. Ev kuşuyum resmen.
aynı benn
kızlar ablama gittim geldim, telefonda yanlış anlamışım ben, serum yiyen benim ablam değil, eniştemin ablasıymış. dünden beri 4 şişe serum yemiş. enfeksiyon kapmış, hem ishal hem de sürekli istifra ediyormuş. gittiğimde yatıyordu, akaşma yine fenalaşmazsa gelecekler bize. ben de hemen birşeyler hazırlamaya gidiyorum. öptüm herkesi.
rahatlamışsındır canım :)
ablanın görümcesine de geçmiş olsun..
..
Kızlar yaa şu monta aşık oldum ama 100 tl alamam
Eki Görüntüle 333936 Eki Görüntüle 333937 Eki Görüntüle 333938
zuzu dilşadın kayınvalidesi düşman başına resmen senin alıntından oludum ve şok oldum...utanmaz bi kadın belli ki ağzım açık okudum resmen...dilşad iyi dayanıyo vallaBu ne yaaa, her lafına snirden güldüm geçtim ama yok bu çok fazla olmuş dilşadd
Biz de saf gibi diyoduk , bebeğin doğunca sever eder ...kadın onu koz sanıyomuş, nasıl düşünüyo yaa töbe töbe
ahh canım benim nasılda panikledin görümceye geçmiş olsun....kızlar ablama gittim geldim, telefonda yanlış anlamışım ben, serum yiyen benim ablam değil, eniştemin ablasıymış. dünden beri 4 şişe serum yemiş. enfeksiyon kapmış, hem ishal hem de sürekli istifra ediyormuş. gittiğimde yatıyordu, akaşma yine fenalaşmazsa gelecekler bize. ben de hemen birşeyler hazırlamaya gidiyorum. öptüm herkesi.
zuzu dilşadın kayınvalidesi düşman başına resmen senin alıntından oludum ve şok oldum...utanmaz bi kadın belli ki ağzım açık okudum resmen...dilşad iyi dayanıyo valla
ahh canım benim nasılda panikledin görümceye geçmiş olsun....
felucas ev kuşusun ne güzel bende evde bunalıyorum okul yeni tatile girdi ama ben açılsa biran önce diye iple çekiyorum...
bu arada kızlar ben burda bloğumun adresini versem size ban yermiyim yasak mı yani
ama bu çok güzel ve kotonCanım ya nasılda panikledin. Görümceye geçmiş olsun
çok güzelmiş ama canım ama mağazalarda daha indirimli. dün lcw ye gittik eşimle. çok mont kaban baktım bi beğenemedim.
moralmanının nesi var :26:başım çatladı((
kaçgündür takipleyemiyorum da sizi
haftalığımı aldım ,kalan para 30 lira( 1 hafta öyle idare edicez ( moralmende çöküşteyim
Niye moralin bozuk canımbaşım çatladı((
kaçgündür takipleyemiyorum da sizi
haftalığımı aldım ,kalan para 30 lira( 1 hafta öyle idare edicez ( moralmende çöküşteyim
http://www.trendyol.com/Lilyette/ButikDetay/6414 Dilekkk bak burda çantanın aynısı var 119 dan 42.99 a düşmüş
Özgem-Mözgem bana durunun kazananlarını yazarmısın bugünki, ben dün akşam azcık oynadıydım onu.
yaa hala netim yok evde 5 gün oldusorun giderilemiyo
hımm :105:Nekim-Mekim :)) Kazananlar cuma günleri açıklanıyormuş
ama bu çok güzel ve koton
moralmanının nesi var :26:
Niye moralin bozuk canım
Timammhımm :105:
yarın fısıldarsın ozaman kulağıma
Geçer kuzum inş. kim çekmiyor ki sıkıntıparam bittievde de para yok hiç .. eşimde ay sonu alamayabilirm dedi ....hepi topu elimizde 30 tl var
akşama annemdeyim ,kestane keyfi yapalımda ..keyifleneyim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?