2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kot almam ona çok bi kotu var kısaknıyorum zaten onu
Kazakların içine gömlek alırım ama belkim, evet kotonda süper indirim var

sende rahatına pek düşkünsün sanki felucas

Kızlar nerelere kayboldunuz Bunaldım bende 60 dr aradım evet efendim sepet efendim ruhum sıkıldı
ben de çok sıkıldım, 10 dk ara verdim herkes kaybolmuşş

kızlar ablama gittim geldim, telefonda yanlış anlamışım ben, serum yiyen benim ablam değil, eniştemin ablasıymış. dünden beri 4 şişe serum yemiş. enfeksiyon kapmış, hem ishal hem de sürekli istifra ediyormuş. gittiğimde yatıyordu, akaşma yine fenalaşmazsa gelecekler bize. ben de hemen birşeyler hazırlamaya gidiyorum. öptüm herkesi.

rahatlamışsındır canım :)
ablanın görümcesine de geçmiş olsun..
..
Kızlar yaa şu monta aşık oldum ama 100 tl alamam

Ben de eve gider gitmez mutfağa dalıcam. Motor takmış gibi hazırlığa başlarım malum ağır toplar gelecek akşam yemeğe. Aaah ahh ev hanımı olaydım geniş geniş hazırlığımı yapardım. Çalışmayı sevmiyorum ben ya. Ev kuşuyum resmen.

aynı benn

Canım ya nasılda panikledin. Görümceye geçmiş olsun

çok güzelmiş ama canım ama mağazalarda daha indirimli. dün lcw ye gittik eşimle. çok mont kaban baktım bi beğenemedim.

başım çatladı ((

kaçgündür takipleyemiyorum da sizi

haftalığımı aldım ,kalan para 30 lira ( 1 hafta öyle idare edicez ( moralmende çöküşteyim

zuzu dilşadın kayınvalidesi düşman başına resmen senin alıntından oludum ve şok oldum...utanmaz bi kadın belli ki ağzım açık okudum resmen...dilşad iyi dayanıyo valla
ahh canım benim nasılda panikledin görümceye geçmiş olsun....
felucas ev kuşusun ne güzel bende evde bunalıyorum okul yeni tatile girdi ama ben açılsa biran önce diye iple çekiyorum...
bu arada kızlar ben burda bloğumun adresini versem size ban yermiyim yasak mı yani

Profiline blog adresi yazabiliyorsun diye biliyorum ben canım:44:

Canım ya nasılda panikledin. Görümceye geçmiş olsun

çok güzelmiş ama canım ama mağazalarda daha indirimli. dün lcw ye gittik eşimle. çok mont kaban baktım bi beğenemedim.
ama bu çok güzel ve koton

başım çatladı ((

kaçgündür takipleyemiyorum da sizi

haftalığımı aldım ,kalan para 30 lira ( 1 hafta öyle idare edicez ( moralmende çöküşteyim
moralmanının nesi var :26:

Son düzenleme:
Özgem-Mözgem bana durunun kazananlarını yazarmısın bugünki, ben dün akşam azcık oynadıydım onu.

yaa hala netim yok evde 5 gün oldu sorun giderilemiyo

hımm :105:
yarın fısıldarsın ozaman kulağıma
Timamm

param bitti evde de para yok hiç .. eşimde ay sonu alamayabilirm dedi ....hepi topu elimizde 30 tl var

akşama annemdeyim ,kestane keyfi yapalımda ..keyifleneyim azcık
Geçer kuzum inş. kim çekmiyor ki sıkıntı
Mmm çok severim kestaneyiiAfiyet olsun şimdiden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…