2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

beni tehdit ediyor, bana bir kere dha ağzını açtğını göreyim seni mahvederim dedi ben de sen beni tehdit edemezsin dedim kapattım eşimi aradım sadece bosver diyor.

eşim aradı ben annemle konuşacam sen takma kafana dedi, sinirden titriyorum.

canım şaka gibi ya kadına bak şok oldum resmen ama sen kafana takma kendine dikkat et bebeğini düşün el öpme parasını istemekle iyi etmişsin.hem düğünde takılan takılar gelinin damadındır ona noluyor.bir sabi böyle şeyler için yapılırmı ya allahtan korkmazmı kadın.bebeğine öle beddua etmesi çok fena.sadece allah onu bildiği gibi yapsın diyorum.o bebek onun oğlunun canından bi parça .insanın aklı gitmesi lazım .bebişin doğduğunda ona hasret kalsınlarda görsünler ozaman .

annenede çok geçmiş olsun.allahım şifa versin

yarenim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında izmirinde sevdiklerinle nice mutlu yıllar

ablanın görümcesinede geçmiş olsun canım

offf eve gitmek istioum

bugün babamın kuzenin eşi ölmüş adam 3 yıldır kanserdi cenazeye falan gitmişler onlara bi uğrıcam annem ıspanak yapıoum gel dedi

önümüzdeki hft rejime başlıcam galiba çünkü kendimi sevmioum bu aralar

yazıklar olsun yaaa böyle insanlara da anne deniyor ya işte en çok ona canım yanıyor bir insan nasıl torunu için inş. düşsün der.........
ben hastaneye geçiyorum kızlar annem birazdan ameliyata girecek, yarın görüşmek üzere

inş. iyi geçer cnm ameliyat

kızlar bugün ben de şu kulaklarım için doktora gittim işitme testi yaptı kulaklarımsa sıvı birikmesi varmış gribe bağlı olarak 15-20 günde tam olarak açılır dedi, saf gibi geziyorum ortalıkta yaaaa bi de burnuma nerdeyse kolum kadar bi kablo gibi bişi soktu ıyy acıdı yaa orda a sinüzit varmış onu gördü. neyse işte ilaç yazdı 20 gün sonra gel dedi üff geçsin ama yaaa

dilekcim ben de çantanı çokkk beğendim. walla bi gidesim var ki şu pazarlara sorma, fırsat bulamıyorum eşim de bırakmıo zaten gideyim, toplıyıp gelcem çünkü ne varsa

az önce de babamın yanındaydık, inşaat halinde bi evi var orda, onun içinde ev eşyaları da vardı koltuk vitrin mutfak mazl. dolaplar vs. vs.onları topladık çatı arasına kaldırdık ki yavaştan artık babam o inşaatı bitirme çalışmalarına başlıcak. şu an halamlar yok die onların evinde kalıo ama onlar da yazın gelicek yani...evde köfte vardı dün pişirrim die yapmıştım k.validemlere çıkınca kaldı öyle, onu da babama götürdüm yesin

Timamm

Geçer kuzum inş. kim çekmiyor ki sıkıntı
Mmm çok severim kestaneyiiAfiyet olsun şimdiden :))

öyle canım ... ben, eşim maaş alıcak diye saçtım da saçtım :26: oda alamıcam galiba diyo, bakalımm
sağol canımm, gel beraber olsun dicem ama

..

dilek başı sağolsun babnn kuzeninn

..

neysem iyi akşamlar hepinize

babanın başı sağolsun ((

ben 57 k,lo olmuşummmmmm kendimi hiç 55 üstü grmemiştimmm. şu hastalıkta 56 ya düştüm ama artık boğazım gayet açık durumda sanırım yine alıcam.mesela şu an önümdeki kocaa bi brownie dilimini yedimmm aman allaımmmm

özge süper ucuzmuşşşşşşşş güle güle kullan )

Son düzenleme:
param bitti Evde de para yok hiç .. Eşimde ay sonu alamayabilirm dedi ....hepi topu elimizde 30 tl var

Akşama annemdeyim ,kestane keyfi yapalımda ..keyifleneyim azcık
ben bu aralar hep bu moddayım Geçer inş canım, çok sıkma canını :/

nigarım güle güle giysin eşin kazakları

aydancığım güle güle giysin eşin kazakları
teşekkür ederim canımm :)

başınız sağ olsun canım :/
ben de eve gitmek istiyorum artık, bugün hiç iyi değilim

canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine..

trendyoldan aldığım tunik kazağım geldi
Beğendim.. Yeri çok güzel kemeride var 4.90 a geldi
güle güle giy canım

ben de bayıldım bunaa

Profiline blog adresi yazabiliyorsun diye biliyorum ben canım:44:

anladım tatlım...sağol
iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın zuzum herkesin zor zamanları oluyo allah kolaylık versin inşallah eşin maaşını vaktinde alabilir...moralini bozma...alishia cım çok geçmiş olsun sinüzit başa beladır dikkat et kendine inşallah kulaklarında biran önce iyileşir enkicim hoş geldin sen rahatsızmıydın geçmişi okuyamadım da...teşekkür ederim ayrıca canım benim

Son düzenleme:
kızlar tşk ederim Allah razı olsun.
zaten kanserdi adam çekiodu yani.

zuzum canını sıkma düzelir elbet bu ara biraz bunalırsınız ama belki avans falan alır eşin herşey hallolur bunaltma kendini.

alishia hiç girme pazar olayına ben 4 hftadır taşıoum çantayı yanımda her prş değişemedim bi türlü mağaza olsa şimdiye halletmiştik.

ama cnm yaaaaaaa pazarlarda bazen çok ii şeyler çıkıo hem de çok uygun fiyata. değiştirmesenee kızlar da demiş portföy süper olur o çanta neden beenmedin?

Günaydın Kızlar

sonunda istanbul avrupa yakasınada kar yağdı. Yerler tuttu çok korkuyorum ya kayıp düşmekten. Her sene böyleyim onun için sevmem karı :)

günayddıınnnnnn

ohh beee ,vaktinde günaydın diyebildim sonunda :)))

neşem yerinde bugün sabah sabah kocişle randevuleştik akşam için 5 gün sonra ilk kezzz

günayddıınnnnnn

ohh beee ,vaktinde günaydın diyebildim sonunda :)))

neşem yerinde bugün sabah sabah kocişle randevuleştik akşam için 5 gün sonra ilk kezzz

Günaydınnn zuzucuuk. Ne güzel neşelisin bugün. Ne randevusu bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…