gittim, hemen başladı bıdır bıdır konuşmaya, düğünden sonra çeyrekleri vermemişim, hediyelerin hepsi onun hakkıymış ona hepsini vermeliymişim, hiç susmadı
ben de dedim senin hakkınsa benm anneminde hakkı sadece sizin taraftan gelmedi ve hepsi benm için geldi istersem hepsini açar kullanırdım dedim.sonra da sustum sadece dinledim,eşim geldi bu sefer ona bağırmaya başladı, sırf sinirlerim bozulmasın die gittim eşimin bekarlık odasında uzandım biraz, diyor ki beni adam yerine koymadığı için gitti yattı orda, yağmaladılar falan... ben de ne demek istiyorsun dedim, eşim de annesine kızdı 1 buçuk yıllık meseleyi neden açıyorsun bi yere hediye götüreceksen gel al benden parasını götür kalp kırmana değer mi dedi. dedesinden kalma bi ev den para gelecek bir kaç ay içinde, annesi ona araba alıcam dedi bende bu kadar borç varken ne gerek var dedim azdı.
hanım alamadı ya hırsını oğlum burda kalmak istemiyo karın, seni okuttular, kendine çekti seni falan dedi. ben çcuğu özellikle istemişim ki onlara karşı koz olsun diye. çocuğu kullanacak doğunca bak da gör dedi. ben de dayanamadım patladım yüzünü bile göstermem sana hamile halimde bana bunları yapıyorsun dedim. ama var ya 6 buçukta başladı konuşmaya 11 buçuğa kadar. neler söyledi neler. ben şeker hastasıyım oğlum sen hayırlı evlat değilsin anneni bırakıp gidiyorsun gece karının koynuna diyor. ben de madem öyle evlendirmeseydin de kendi koynunda yatırsaydın dedim. eşim burda kalacaz dedi, annesi hayırlı evlat değilsin deyince, ben de ben eve gidiyorum gelen gelir dedim çıktım o da çıktı mecburen. oğluuum senin bu karın sen olmasan beni parçalayarak öldürür diyor.
el öpme parası vardır bizim burda geline verilir düğünden sonra gittiği yerlerde, kayınvalidem o parayı almıştı benden, bi daha ki ay veririm die, bir buçuk sene geçti ben de onu istedim çıkmamıza yakın, aklımdaaaa fazlasıyla vereceeeemm diyo aynen böyle. ben de fazlasını istemem benm hakkımı ver dedim, eşim bundan sonra annemlere sen gelme ben 2 günde bir anneme gelecem dedi, oğlum sende onun annesine gitme sakın, seni okutuyorlar, ben de onu okuturum da benm o kadar param yok diyor. eşime bişey söylerken hep param yok çorabım yok, böyle.
canım, biz de kalmadı ki zaten 3 günlük evliydik eşimle çarşıya çıktık hepsini bozdurduk borçlara verdik. hatırlıyorsanız bi halıları ödeyeceklerdi onu da ödemediler biz ödüyoruz iki aydır. elimize 1 tane bile ayırmadık. nişandan sonra araba almışlardı biz parasını verdiler biliyorduk 1 aylık evliydim bütün bileziklerimi bozdurdum verdim ödesinler diye. inşallah o çocuk düşer diyor annesi bana.
beni tehdit ediyor, bana bir kere dha ağzını açtğını göreyim seni mahvederim dedi ben de sen beni tehdit edemezsin dedim kapattım eşimi aradım sadece bosver diyor.
eşim aradı ben annemle konuşacam sen takma kafana dedi, sinirden titriyorum.
yazıklar olsun yaaa böyle insanlara da anne deniyor ya işte en çok ona canım yanıyor bir insan nasıl torunu için inş. düşsün der.........canım, biz de kalmadı ki zaten 3 günlük evliydik eşimle çarşıya çıktık hepsini bozdurduk borçlara verdik. hatırlıyorsanız bi halıları ödeyeceklerdi onu da ödemediler biz ödüyoruz iki aydır. elimize 1 tane bile ayırmadık. nişandan sonra araba almışlardı biz parasını verdiler biliyorduk 1 aylık evliydim bütün bileziklerimi bozdurdum verdim ödesinler diye. inşallah o çocuk düşer diyor annesi bana.
ben hastaneye geçiyorum kızlar annem birazdan ameliyata girecek, yarın görüşmek üzere
Timamm
Geçer kuzum inş. kim çekmiyor ki sıkıntı
Mmm çok severim kestaneyiiAfiyet olsun şimdiden :))
offf eve gitmek istioum
bugün babamın kuzenin eşi ölmüş adam 3 yıldır kanserdi cenazeye falan gitmişler onlara bi uğrıcam annem ıspanak yapıoum gel dedi
önümüzdeki hft rejime başlıcam galiba çünkü kendimi sevmioum bu aralar
ben bu aralar hep bu moddayımparam bittiEvde de para yok hiç .. Eşimde ay sonu alamayabilirm dedi ....hepi topu elimizde 30 tl var
Akşama annemdeyim ,kestane keyfi yapalımda ..keyifleneyim azcık
teşekkür ederim canımm :)nigarım güle güle giysin eşin kazakları
aydancığım güle güle giysin eşin kazakları
başınız sağ olsun canım :/offf eve gitmek istioum
Bugün babamın kuzenin eşi ölmüş adam 3 yıldır kanserdi cenazeye falan gitmişler onlara bi uğrıcam annem ıspanak yapıoum gel dedi
önümüzdeki hft rejime başlıcam galiba çünkü kendimi sevmioum bu aralar
canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine..yazıklar olsun yaaa böyle insanlara da anne deniyor ya işte en çok ona canım yanıyor bir insan nasıl torunu için inş. Düşsün der.........
Inş. Iyi geçer cnm ameliyat
Kızlar bugün ben de şu kulaklarım için doktora gittim işitme testi yaptı kulaklarımsa sıvı birikmesi varmış gribe bağlı olarak 15-20 günde tam olarak açılır dedi, saf gibi geziyorum ortalıkta yaaaaBi de burnuma nerdeyse kolum kadar bi kablo gibi bişi soktu ıyy acıdı yaa orda a sinüzit varmış onu gördü. Neyse işte ilaç yazdı 20 gün sonra gel dedi üff geçsin ama yaaa
dilekcim ben de çantanı çokkk beğendim. Walla bi gidesim var ki şu pazarlara sorma, fırsat bulamıyorum eşim de bırakmıo zaten gideyim, toplıyıp gelcem çünkü ne varsa
Az önce de babamın yanındaydık, inşaat halinde bi evi var orda, onun içinde ev eşyaları da vardı koltuk vitrin mutfak mazl. Dolaplar vs. Vs.onları topladık çatı arasına kaldırdık ki yavaştan artık babam o inşaatı bitirme çalışmalarına başlıcak. şu an halamlar yok die onların evinde kalıo ama onlar da yazın gelicek yani...evde köfte vardı dün pişirrim die yapmıştım k.validemlere çıkınca kaldı öyle, onu da babama götürdüm yesin
güle güle giy canımtrendyoldan aldığım tunik kazağım geldi
Beğendim.. Yeri çok güzel kemeride var4.90 a geldi
ben de bayıldım bunaa
Profiline blog adresi yazabiliyorsun diye biliyorum ben canım:44:
kızlar tşk ederim Allah razı olsun.
zaten kanserdi adam çekiodu yani.
zuzum canını sıkma düzelir elbet bu ara biraz bunalırsınız ama belki avans falan alır eşin herşey hallolur bunaltma kendini.
alishia hiç girme pazar olayına ben 4 hftadır taşıoum çantayı yanımda her prş değişemedim bi türlü mağaza olsa şimdiye halletmiştik.
günayddıınnnnnn
ohh beee ,vaktinde günaydın diyebildim sonunda :)))
neşem yerinde bugünsabah sabah kocişle randevuleştik akşam için 5 gün sonra ilk kezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?