2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben bu aralar hep bu moddayım Geçer inş canım, çok sıkma canını :/

iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın zuzum herkesin zor zamanları oluyo allah kolaylık versin inşallah eşin maaşını vaktinde alabilir...moralini bozma...

zuzum canını sıkma düzelir elbet bu ara biraz bunalırsınız ama belki avans falan alır eşin herşey hallolur bunaltma kendini.

.

inşallah,cümlemizz

..

özgee güle güle giyyy

Günaydın Kızlar

sonunda istanbul avrupa yakasınada kar yağdı. Yerler tuttu çok korkuyorum ya kayıp düşmekten. Her sene böyleyim onun için sevmem karı :)
oralar sadece tuttu mu bilmiyorum da burda bayaa bayaa kar var, ağaçlar evler bembeyaz.. ve şuan inanılmaz yağıyo :119:
bu tarafa taşınınca anlarsın gerçi elfim, burası daha yoğun yaşıyo kışları hem kar hem soğuk açısından :)

Günaydın herkese

Günaydınlaaar Naber nasılsın

Sabah arabanın üzerinde bi sürü kar vardı ama yine sizin ordaki kadar yoktur. evet oranın kışı daha sert. Haftasonu o taraflardaydık dedim bu ne soğuk böyle. Alışıcaz artık napalım.

günayddıınnnnnn

ohh beee ,vaktinde günaydın diyebildim sonunda :)))

neşem yerinde bugün sabah sabah kocişle randevuleştik akşam için 5 gün sonra ilk kezzz

hep böyle ol
benim eşim de şaka gibi ya, dün gece banyo yaptım yattık saat 1 e geliyo, baktım randevuya doğru yönelmiş "e pesss" dedim saate bak. Ben de cumartesiye randevulaştım :101:

Sabah arabanın üzerinde bi sürü kar vardı ama yine sizin ordaki kadar yoktur. evet oranın kışı daha sert. Haftasonu o taraflardaydık dedim bu ne soğuk böyle. Alışıcaz artık napalım.

Bir İzmirli olarak ben birşey söylemiyeyim en iyisi Burda görüp gördüğümüz bir yağmur

Allah acil şifalar versin canım..

geçmiş olsun dilşatcım annene allah şifa versin

hep böyle ol
benim eşim de şaka gibi ya, dün gece banyo yaptım yattık saat 1 e geliyo, baktım randevuya doğru yönelmiş "e pesss" dedim saate bak. Ben de cumartesiye randevulaştım :101:

Ay benim de uykum geldimi gözüm hiçbirşey görmüyor ya. Ne randevu ne mandevu Ama erkekler bu konuda sınır tanımıyor gerçekten. 7/24 hazır askerler Benim eşim de bana triplerde randeyu atlattım diye

yaaaa bende istiyorummmm

Çok çok da yeni sayılmaz. Burcu ismim zuzuu

memnun oldum burcu :13:
izmirdeymişin :) çalışıyomusun ne iş yapıyosun ...

gözüme çarpan bi mesajında galiba ev kuşuyum falan yazmışın ama :44:

hep böyle ol

sendee
c.ertesi iyidir sabaha kadannnn

annenin iyi olmasına sevindim canım ...inş. tamamen şifa bulur bi sıkıntısı kalmaz...

eşine affin canım, güzel konuşmuş :) sende tabisii
bencede bi süre görüşme, bende görüşmezdim ..heleki karnımdaki bebeme beddua edip, okutmaktan falan bahsedinceee

Zuzu İzmirdeyim evet. Ev kuşuyum da bir türlü evde duramıyorum o ayrı Çalışıyorum çünkü maalesef.

ama cnm yaaaaaaa pazarlarda bazen çok ii şeyler çıkıo hem de çok uygun fiyata. değiştirmesenee kızlar da demiş portföy süper olur o çanta neden beenmedin?
yok yaa beğenmedim işte bilmioum nie aldıysam değişirim mantığıyla aldım mecburen yani 2 tane alınca indirim yapıodu ama değişemedim bi türlü.
indirim oluo tabi ama bilmioum yaa kotonun tüm elbiseleri var mesela ama bi yamukluk var ee defolu bozuk ürünü nie alıyım 10 daha fazla verin mağaza ürününü alırım dioum artık.
ama evdeye giymek için uygun güzel şeyler var.

Günaydın Kızlar
sonunda istanbul avrupa yakasınada kar yağdı. Yerler tuttu çok korkuyorum ya kayıp düşmekten. Her sene böyleyim onun için sevmem karı :)
Canım evet sen çok dikkat etmelisin ayakkabı zinciri al tatlım yine de risk azalır

günayddıınnnnnn

ohh beee ,vaktinde günaydın diyebildim sonunda :)))

neşem yerinde bugün sabah sabah kocişle randevuleştik akşam için 5 gün sonra ilk kezzz
gelsin misafir gitsin arkiler adamı ihmal mi ediosun sen
ankarada kkötü çok yoğun kar yağışı var zaten önceden yağan karlar erimemişti onun üstüne bi daha gece de dona çekio yarın buz her yer şubat 4'e kadar böyleymiş ve eksi derecelerdeymiş.
ama sevmioum yaa aynı greyder botları giy üstüne şık bişi giyme imkanın yok giyinmeyince saç yapma makyaj yok kendimi saldıkça saldım hava muhalefeti nedeniyle

hep böyle ol
standart cmt geceleri zaten çoğunlukla her çiftin randevu günü :92:

Diloş çok geçmiş olsun canım annene..

tşk nekim, annemi aradım doktor çıkış vermiş eve geçecekler, akşam gelebilirseniz ii olur yemeği hazırlayıp yedirip topla makinaya at yeter dedi. ameliyata gireceği için bi sürü çorba fasulye pilav falan yapıp gitmiş, yemekler hazır yani bi ısıtıcam akşama dedem de tavuk yapıp getirecekmiş.

Zuzu İzmirdeyim evet. Ev kuşuyum da bir türlü evde duramıyorum o ayrı Çalışıyorum çünkü maalesef.

ay bide ne iş yaptığını yazarsan ,bidaa sormucam

gelsin misafir gitsin arkiler adamı ihmal mi ediosun sen

standart cmt geceleri zaten çoğunlukla her çiftin randevu günü :92:

:) aynen canım yaaa .... sabah diyo bugün evdeyiz nasıl olsa dimmi

haftaiçi zorlamıyo ama hafta sonu kaçarım yokk ben en çok pazar sabahlarını seviyorum resmen güreş yapıyoruz yaa, ölüyom gülmekten sonraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…