ben bu aralar hep bu moddayımGeçer inş canım, çok sıkma canını :/
iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın zuzum herkesin zor zamanları oluyo allah kolaylık versin inşallah eşin maaşını vaktinde alabilir...moralini bozma...
zuzum canını sıkma düzelir elbet bu ara biraz bunalırsınız ama belki avans falan alır eşin herşey hallolur bunaltma kendini.
.
Günaydınnn zuzucuuk. Ne güzel neşelisin bugün. Ne randevusu bu canım
oralar sadece tuttu mu bilmiyorum da burda bayaa bayaa kar var, ağaçlar evler bembeyaz.. ve şuan inanılmaz yağıyo :119:Günaydın Kızlar
sonunda istanbul avrupa yakasınada kar yağdı. Yerler tuttu çok korkuyorum ya kayıp düşmekten. Her sene böyleyim onun için sevmem karı :)
günaydınn :)
yenimi katıldın aramıza, kendini tanıttın mı, benmi kaçırdımm :82:
randevuuu:92::89:
oralar sadece tuttu mu bilmiyorum da burda bayaa bayaa kar var, ağaçlar evler bembeyaz.. ve şuan inanılmaz yağıyo :119:
bu tarafa taşınınca anlarsın gerçi elfim, burası daha yoğun yaşıyo kışları hem kar hem soğuk açısından :)
Günaydın herkese
oralar sadece tuttu mu bilmiyorum da burda bayaa bayaa kar var, ağaçlar evler bembeyaz.. ve şuan inanılmaz yağıyo :119:
bu tarafa taşınınca anlarsın gerçi elfim, burası daha yoğun yaşıyo kışları hem kar hem soğuk açısından :)
Günaydın herkese
günayddıınnnnnn
ohh beee ,vaktinde günaydın diyebildim sonunda :)))
neşem yerinde bugünsabah sabah kocişle randevuleştik akşam için 5 gün sonra ilk kezzz
Sabah arabanın üzerinde bi sürü kar vardı ama yine sizin ordaki kadar yoktur. evet oranın kışı daha sert. Haftasonu o taraflardaydık dedim bu ne soğuk böyle. Alışıcaz artık napalım.
iyim Burcu, sen nasılsın bu sabahGünaydınlaaarNaber nasılsın
Allah acil şifalar versin canım..
geçmiş olsun dilşatcım annene allah şifa versin
geçmiş olsun diloş, dikkat et kendine.../QUOTE]
dilşad Allah anneciğine şifa versin
:126: çok zevklidir blog hazırlamak, yayınlamak. kolay gelsin canım.abim (kaynım) bana bi site hediye etti blog ben içeriğini güncellicem her istediğin konuda yazabilirsin serbest dedi çok sevindirik oldumşimdi ona yeni yazı hayırlıyorum...
Bu ne yaaa, her lafına snirden güldüm geçtim ama yok bu çok fazla olmuş dilşadd
Biz de saf gibi diyoduk , bebeğin doğunca sever eder ...kadın onu koz sanıyomuş, nasıl düşünüyo yaa töbe töbe
ablan olmadığına sevindim canım, görümcesine de geçmiş olsun hastalık çok zor.kızlar ablama gittim geldim, telefonda yanlış anlamışım ben, serum yiyen benim ablam değil, eniştemin ablasıymış. dünden beri 4 şişe serum yemiş. enfeksiyon kapmış, hem ishal hem de sürekli istifra ediyormuş. gittiğimde yatıyordu, akaşma yine fenalaşmazsa gelecekler bize. ben de hemen birşeyler hazırlamaya gidiyorum. öptüm herkesi.
ben de evimde olmayı çok istiyorum, bi yandan da kendi ayaklarımın üstünde duruyor olmak önemli benm için.Ay di mi yaaValla maddi açıdan ihtiyaç olmasa asla çalışmam. Hani kariyer mariyer yapayım diyenlerden hiç değilim.
zuzu dilşadın kayınvalidesi düşman başına resmen senin alıntından oludum ve şok oldum...utanmaz bi kadın belli ki ağzım açık okudum resmen...dilşad iyi dayanıyo valla
felucas ev kuşusun ne güzel bende evde bunalıyorum okul yeni tatile girdi ama ben açılsa biran önce diye iple çekiyorum... benm de dolabımda taa yılbaşından önce aldığım kestane öyleee duruyor bozulmuş mudur acaba akşam yapsam mı?akşama annemdeyim ,kestane keyfi yapalımda ..keyifleneyim azcık
canım şaka gibi ya kadına bak şok oldum resmen ama sen kafana takma kendine dikkat et bebeğini düşün el öpme parasını istemekle iyi etmişsin.hem düğünde takılan takılar gelinin damadındır ona noluyor.bir sabi böyle şeyler için yapılırmı ya allahtan korkmazmı kadın.bebeğine öle beddua etmesi çok fena.sadece allah onu bildiği gibi yapsın diyorum.o bebek onun oğlunun canından bi parça .insanın aklı gitmesi lazım .bebişin doğduğunda ona hasret kalsınlarda görsünler ozaman .
annenede çok geçmiş olsun.allahım şifa versin
çok geçmiş olsun canım havalar kötü dikkat et kendine.yazıklar olsun yaaa böyle insanlara da anne deniyor ya işte en çok ona canım yanıyor bir insan nasıl torunu için inş. düşsün der.........
inş. iyi geçer cnm ameliyat
kızlar bugün ben de şu kulaklarım için doktora gittim işitme testi yaptı kulaklarımsa sıvı birikmesi varmış gribe bağlı olarak 15-20 günde tam olarak açılır dedi, saf gibi geziyorum ortalıkta yaaaabi de burnuma nerdeyse kolum kadar bi kablo gibi bişi soktu ıyy acıdı yaa orda a sinüzit varmış onu gördü. neyse işte ilaç yazdı 20 gün sonra gel dedi üff geçsin ama yaaa
az önce de babamın yanındaydık, inşaat halinde bi evi var orda, onun içinde ev eşyaları da vardı koltuk vitrin mutfak mazl. dolaplar vs. vs.onları topladık çatı arasına kaldırdık ki yavaştan artık babam o inşaatı bitirme çalışmalarına başlıcak. şu an halamlar yok die onların evinde kalıo ama onlar da yazın gelicek yani...evde köfte vardı dün pişirrim die yapmıştım k.validemlere çıkınca kaldı öyle, onu da babama götürdüm yesin
Trendyoldan aldığım tunik kazağım geldi
Beğendim.. Yeri çok güzel kemeride var4.90 a geldi
resmen bedava :) güle güle giy canım
kızlar annem için olan dilekleriniz için tşk, doktor ayakta kitle tespit etti, tamamını temizleyemedim damarlara sarmış zarar verebilirdim dedi. ama annem ii çok şükür bugün için çıkmak istediğini söyledi, biraz sonra belli olacak eve gidip gitmeyeceği.
eşimin annesine gelince....
ben dün 2 buçuk gibi hastanedeydim eşim aradı sen eve geçme annenin yanında kal, ben dükkanı kapatınca gelicem dedi, 7 gibi geldi, onun da dedesi yatıyor hastanede onun yanına iniyorduk, sen benm karımsın başımın tacısın moralin bozuk, biraz düzeltmeye çalış eve gidince konuşalım dedi, 8 buçuk gibi evdeydik, koltuğa uzandı yanıma otur dedi, elimi tuttu, bunca yıl sevdik bekledik, kavuştuk, yavrumu dünyaya getireceksin, dün akşam( annesiyle kavga olan akşam) söylenmemesi gerekenler söylendi hepimizin haklı yönleri de haksız yönleri de vardı ama ben annemlere gittiğimde ya da onlar buraya geldiğinde kapıdan içeri girer girmez aile sıcaklığını hissetmek istiyorum dedi. ben de bana zaman ver annen sabah aramasaydı görüşecektim onunla ama şimdi görüşmek istemiyorum dedim. bana hadi annemlere gidelim deme, sen ne zaman istiyorsan gidebilirsin dedim. ben ne zaman anneni affedebilirsem o zaman sana bugün gidelim derim dedim. eşim de tamam ben annemle bi kez daha konuşacam gerekirse senden özür diletecem dedi. bakalım hayırlısı. uzunca bir süre görüşmeyeceğim annesiyle.
hep böyle ol
benim eşim de şaka gibi ya, dün gece banyo yaptım yattık saat 1 e geliyo, baktım randevuya doğru yönelmiş "e pesss" dedim saate bak. Ben de cumartesiye randevulaştım :101:
geçmiş olsun diloş, dikkat et kendine.../QUOTE]
:126: çok zevklidir blog hazırlamak, yayınlamak. kolay gelsin canım.
ablan olmadığına sevindim canım, görümcesine de geçmiş olsun hastalık çok zor.
ben de evimde olmayı çok istiyorum, bi yandan da kendi ayaklarımın üstünde duruyor olmak önemli benm için.
benm de dolabımda taa yılbaşından önce aldığım kestane öyleee duruyor bozulmuş mudur acaba akşam yapsam mı?
çok geçmiş olsun canım havalar kötü dikkat et kendine.
resmen bedava :) güle güle giy canım
kızlar annem için olan dilekleriniz için tşk, doktor ayakta kitle tespit etti, tamamını temizleyemedim damarlara sarmış zarar verebilirdim dedi. ama annem ii çok şükür bugün için çıkmak istediğini söyledi, biraz sonra belli olacak eve gidip gitmeyeceği.
ben dün 2 buçuk gibi hastanedeydim eşim aradı sen eve geçme annenin yanında kal, ben dükkanı kapatınca gelicem dedi, 7 gibi geldi, onun da dedesi yatıyor hastanede onun yanına iniyorduk, sen benm karımsın başımın tacısın moralin bozuk, biraz düzeltmeye çalış eve gidince konuşalım dedi, 8 buçuk gibi evdeydik, koltuğa uzandı yanıma otur dedi, elimi tuttu, bunca yıl sevdik bekledik, kavuştuk, yavrumu dünyaya getireceksin, dün akşam( annesiyle kavga olan akşam) söylenmemesi gerekenler söylendi hepimizin haklı yönleri de haksız yönleri de vardı ama ben annemlere gittiğimde ya da onlar buraya geldiğinde kapıdan içeri girer girmez aile sıcaklığını hissetmek istiyorum dedi. ben de bana zaman ver annen sabah aramasaydı görüşecektim onunla ama şimdi görüşmek istemiyorum dedim. bana hadi annemlere gidelim deme, sen ne zaman istiyorsan gidebilirsin dedim. ben ne zaman anneni affedebilirsem o zaman sana bugün gidelim derim dedim. eşim de tamam ben annemle bi kez daha konuşacam gerekirse senden özür diletecem dedi. bakalım hayırlısı. uzunca bir süre görüşmeyeceğim annesiyle.
Annene gelmiş geçmiş olsun canım. öteki konudada bir süre bence de görüşme. Bebeğin de etkilenmesin bu tatsızlıklardan.
Çok çok da yeni sayılmaz. Burcu ismim zuzuu
hep böyle ol
benim eşim de şaka gibi ya, dün gece banyo yaptım yattık saat 1 e geliyo, baktım randevuya doğru yönelmiş "e pesss" dedim saate bak. Ben de cumartesiye randevulaştım :101:
iyim Burcu, sen nasılsın bu sabah
yok yaa beğenmedim işte bilmioum nie aldıysam değişirim mantığıyla aldım mecburen yani 2 tane alınca indirim yapıodu ama değişemedim bi türlü.ama cnm yaaaaaaa pazarlarda bazen çok ii şeyler çıkıo hem de çok uygun fiyata. değiştirmesenee kızlar da demiş portföy süper olur o çanta neden beenmedin?
Canım evet sen çok dikkat etmelisin ayakkabı zinciri al tatlım yine de risk azalırGünaydın Kızlar
sonunda istanbul avrupa yakasınada kar yağdı. Yerler tuttu çok korkuyorum ya kayıp düşmekten. Her sene böyleyim onun için sevmem karı :)
gelsin misafir gitsin arkiler adamı ihmal mi ediosun sengünayddıınnnnnn
ohh beee ,vaktinde günaydın diyebildim sonunda :)))
neşem yerinde bugünsabah sabah kocişle randevuleştik akşam için 5 gün sonra ilk kezzz
ankarada kkötü çok yoğun kar yağışı var zaten önceden yağan karlar erimemişti onun üstüne bi daha gece de dona çekio yarın buz her yer şubat 4'e kadar böyleymiş ve eksi derecelerdeymiş.Sabah arabanın üzerinde bi sürü kar vardı ama yine sizin ordaki kadar yoktur. evet oranın kışı daha sert. Haftasonu o taraflardaydık dedim bu ne soğuk böyle. Alışıcaz artık napalım.
standart cmt geceleri zaten çoğunlukla her çiftin randevu günühep böyle ol
Diloş çok geçmiş olsun canım annene..
Zuzu İzmirdeyim evet. Ev kuşuyum da bir türlü evde duramıyorum o ayrıÇalışıyorum çünkü maalesef.
gelsin misafir gitsin arkiler adamı ihmal mi ediosun sen
standart cmt geceleri zaten çoğunlukla her çiftin randevu günü:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?