2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kuzucugum kötü olmanı tabiki istemem ama bencede uzun bi dönem görmemelisin ve o hatasını ödemeli görsen bile çok seviyeli davran bence.
ama bu eşini nası etkiler asıl önemli olan o :44:

Ay pardooon zuzuuu görmemişim. Muhasebeeee finansmannn. Sen ?

günaydın kızlar...
geçmiş olsun dilşatcım allah sağlık versin anneciğine..

kuzucugum kötü olmanı tabiki istemem ama bencede uzun bi dönem görmemelisin ve o hatasını ödemeli görsen bile çok seviyeli davran bence.

günaydın herkese

kalktım ilk iş dışarıya baktım her taraf kar şaşırdım elfimin söylediği gibi avrupda kar işallah elektriklere sulara bişe olmaz

dilşadcığım annenin iyi olmasın sevindim.tekrar geçmiş olsun canım.eşinle konuşmusunuz ne güzel konuşmuşun .bir süre görüşme görüşürsende mesafeli ol .o kadın için fazlası gerekmez.artık sinirlenme bebişini düşün.

hehehe aynı bizim cumartesi pazar sabahımız, ben artık korkuyorum yapma etme diyorum amaaa bişe olmaaaz diyo

eşim her şeyi görüp duyduğu için çok etkilenmemesi lazım benden yana. belki zamanla tek gidip dönerken zoruna gider, eşini götürememiş olmaktan, ama benden de fazlasını bekleyemez ki.

Son düzenleme:
Zuzum moralinin düzelmesine sevindim canımm...
...
Randevular verilmiş Cumartesileri malum gün zaten kaçarı yok
Bugün cuma en sevdiğim günn bim varr, dizilerim varrve diğer gün cumartesi
Günaydın Herkesee

kızlar yaa bizde bi tuhaflık var ozaman randevu durumlarında cmtleri beklesek ama cmtlerin tadı bi ayrı zuzunun dedigi gibi sabaha kadaaaa

kaçıncı ay randevular iptal olcak dr bişi dio mu?
tabiki bu saatten sonra fazla bişi beklememeli ama erkekler bazen annem üzülüo die bizleri üzüveriolar

zeynebim burası da öyle valla nası yoğun yağıo
sen nası oldun tatlım var mı ağrın sızın moralin ii mi canım

günaydın kızlar...
geçmiş olsun dilşatcım allah sağlık versin anneciğine..
günaydın canım nası gidio iş ev bebiş o uyuz patronunla durum nası

meraklı melahatt yaa bişi daha bişi daha die bide bidaa sormucam demiş
bizde her pazar bi kavga ediouz mutlaka noluosa sonra yavaş yavaş yanaşıouz vee

Dilekcim günaydııııın
canım günaydın sanada geç kaldım ama KK'yı açamadım kapandı gitti
senin yoğun günün bugün sanırım yarın çalışıosun dimi ama yarım gün

yarenay ablan nası oldu canım akşam neler yaptınız? sen şimdi uyuo olabilirsin de neyse :26:

yok kızzz biz de cumartesiyi bklemiyoruz da cumartesi sabah evdeyiz ya o başka oluyor :))
son aya kadar bir sorun olmadığı sürece serbest, ama son ay dikkatli olmak lazım.
valla paşa gönlü bilir canım bu saatten sonra beni üzerse ben de onu üzerim.
öpüşenlerini sevsinler senin ne tatlılar. :)
ablası hasta diilmiş kuzum, ablasının görümcesiymiş yaroş yanlış anlamış.

saol dilekcim yaa valla hayatım koşturmaca oldu resmen öğlenarası gidip gelmem zor oluyo 1 saatim yola gidiyor zaten bide istiyor erken gelim beyefendi sanki çok vakit var bide erken gelecem sinir olup duruyorum işte..

Ay pardooon zuzuuu görmemişim. Muhasebeeee finansmannn. Sen ?

bende muhasebe

hehehe aynı bizim cumartesi pazar sabahımız, ben artık korkuyorum yapma etme diyorum amaaa bişe olmaaaz diyo

.

dikkat et genede

sağol canım
bimdeki ateş ölçme ve tansiyon ölçme şeysileri nasıl senceee

yaaa ,o yanaşan smiley çok çokkk hoşuma gitti :))

saol dilekcim yaa valla hayatım koşturmaca oldu resmen öğlenarası gidip gelmem zor oluyo 1 saatim yola gidiyor zaten bide istiyor erken gelim beyefendi sanki çok vakit var bide erken gelecem sinir olup duruyorum işte..

boşver yaaa, manyak manyak şeylerr

kızın nasıll ...öğle arasını iple çekiyosundur

sağol canım
bimdeki ateş ölçme ve tansiyon ölçme şeysileri nasıl senceee

yaaa ,o yanaşan smiley çok çokkk hoşuma gitti :))

Bakamadım ki canım ya benim dikkatimi çeken şu bel şeysi 7.50 müş fiyatı da iyi gibi sanki piyasasını bilmiyorum ama:44: Ama tansiyon ölçer lazım olan bişey sanırım elektronik kullanımıda kolay olur

biz geçen hafta g. gidiyordan anneme acura türkçe konuşan tansiyon aleti aldık 39 lira çok kullanışlı beğendim ama bim inkini bilmiyorum :26:

boşver yaaa, manyak manyak şeylerr

kızın nasıll ...öğle arasını iple çekiyosundur

ayy hemde nasıl çok zoruma gidiyo ama yaa okadar az vakit geçirebiliyorumki(memur olmak vardı süt izinleri 3 saat sanki bizimkiler çocuk değil(bi gülücükler saçıyo görseniz oturmaya çalışıyo artık,dikkatle inceliyo artık herkesi biraz cadı illa yanında biri olacak kucakta gezecek oturmıcaksın bile ayakta gezdiği pozisyonda çaktırmadan oturim diyorum anında anlıyo basıyo çığlığıcadı oyy yerim ben onu mükemmel bişe..
çok tşk ler canım şimdi gördüm msjını atlamışım kusura bakma.

yok cnm sorun değil:)

aptal herif ya şunu akşam erken çıkma olarak kullandırsa ölür sanki

hmm evet olabilir ....benim patronda da var ama öle delikli değil ...o çok terletiyodu sırtını yazın...ama bu fileli ya, terletmez heralde :26:

biz geçen hafta g. gidiyordan anneme acura türkçe konuşan tansiyon aleti aldık 39 lira çok kullanışlı beğendim ama bim inkini bilmiyorum :26:

lazım bişey yaa

maşallah cadıya yaa yirim onu ...

çok fenalar hakkatten yaa, nerden biliyo oturduğunu :) çok fenaaa

..

nekimmm dün eşime dedim gerçekten bu sene bebişmi yapıcaz, seneye atalım dedim gayet ciddi söledim ..
yok aşkım bu sene olsun, vakti dedi :) yanisi olucak heralde inş ben bi gidip geliyom ya, boşuna gidip geliyomuşum, kociş çoktan vermiş kararını :)))

ahh keşke boş zamanım gitmezdi hiç değilse doğru düzgün zamn ayırabiliridm(
.
Ben de doğumdan sonra 3 buçukta çıkıcam işten. Bazen çalışmayım diyorum bazen de bi şekilde 3 buçuğa kadar idare edilir diyorum. Bilmiyorum nolcak.
Bi sitede kamu çalışanlarına indirim hakkı veriyor mail attım, artı %10 indirim verdiler her alış verişimde.şimdi mail geldi, sevindirik oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…