ben dün 2 buçuk gibi hastanedeydim eşim aradı sen eve geçme annenin yanında kal, ben dükkanı kapatınca gelicem dedi, 7 gibi geldi, onun da dedesi yatıyor hastanede onun yanına iniyorduk, sen benm karımsın başımın tacısın moralin bozuk, biraz düzeltmeye çalış eve gidince konuşalım dedi, 8 buçuk gibi evdeydik, koltuğa uzandı yanıma otur dedi, elimi tuttu, bunca yıl sevdik bekledik, kavuştuk, yavrumu dünyaya getireceksin, dün akşam( annesiyle kavga olan akşam) söylenmemesi gerekenler söylendi hepimizin haklı yönleri de haksız yönleri de vardı ama ben annemlere gittiğimde ya da onlar buraya geldiğinde kapıdan içeri girer girmez aile sıcaklığını hissetmek istiyorum dedi. ben de bana zaman ver annen sabah aramasaydı görüşecektim onunla ama şimdi görüşmek istemiyorum dedim. bana hadi annemlere gidelim deme, sen ne zaman istiyorsan gidebilirsin dedim. ben ne zaman anneni affedebilirsem o zaman sana bugün gidelim derim dedim. eşim de tamam ben annemle bi kez daha konuşacam gerekirse senden özür diletecem dedi. bakalım hayırlısı. uzunca bir süre görüşmeyeceğim annesiyle.
ay bide ne iş yaptığını yazarsan ,bidaa sormucam
:) aynen canım yaaa .... sabah diyo bugün evdeyiz nasıl olsa dimmi
haftaiçi zorlamıyo ama hafta sonu kaçarım yokkben en çok pazar sabahlarını seviyorum resmen güreş yapıyoruz yaa, ölüyom gülmekten sonraaaa
ben dün 2 buçuk gibi hastanedeydim eşim aradı sen eve geçme annenin yanında kal, ben dükkanı kapatınca gelicem dedi, 7 gibi geldi, onun da dedesi yatıyor hastanede onun yanına iniyorduk, sen benm karımsın başımın tacısın moralin bozuk, biraz düzeltmeye çalış eve gidince konuşalım dedi, 8 buçuk gibi evdeydik, koltuğa uzandı yanıma otur dedi, elimi tuttu, bunca yıl sevdik bekledik, kavuştuk, yavrumu dünyaya getireceksin, dün akşam( annesiyle kavga olan akşam) söylenmemesi gerekenler söylendi hepimizin haklı yönleri de haksız yönleri de vardı ama ben annemlere gittiğimde ya da onlar buraya geldiğinde kapıdan içeri girer girmez aile sıcaklığını hissetmek istiyorum dedi. ben de bana zaman ver annen sabah aramasaydı görüşecektim onunla ama şimdi görüşmek istemiyorum dedim. bana hadi annemlere gidelim deme, sen ne zaman istiyorsan gidebilirsin dedim. ben ne zaman anneni affedebilirsem o zaman sana bugün gidelim derim dedim. eşim de tamam ben annemle bi kez daha konuşacam gerekirse senden özür diletecem dedi. bakalım hayırlısı. uzunca bir süre görüşmeyeceğim annesiyle.
haftaiçi zorlamıyo ama hafta sonu kaçarım yokkben en çok pazar sabahlarını seviyorum resmen güreş yapıyoruz yaa, ölüyom gülmekten sonraaaa
kuzucugum kötü olmanı tabiki istemem ama bencede uzun bi dönem görmemelisin ve o hatasını ödemeli görsen bile çok seviyeli davran bence.
ama bu eşini nası etkiler asıl önemli olan o :44:
kızlar yaa bizde bi tuhaflık var ozaman randevu durumlarındaZuzum moralinin düzelmesine sevindim canımm...
...
Randevular verilmişCumartesileri malum gün zaten kaçarı yok
Bugün cuma en sevdiğim günn bim varr, dizilerim varrve diğer gün cumartesi
Günaydın Herkesee
kaçıncı ay randevular iptal olcak dr bişi dio mu?hehehe aynı bizim cumartesi pazar sabahımız, ben artık korkuyorum yapma etme diyorum amaaa bişe olmaaaz diyo
eşim her şeyi görüp duyduğu için çok etkilenmemesi lazım benden yana. belki zamanla tek gidip dönerken zoruna gider, eşini götürememiş olmaktan, ama benden de fazlasını bekleyemez ki.
zeynebim burası da öyle valla nası yoğun yağıogünaydın herkese
kalktım ilk iş dışarıya baktım her taraf kar şaşırdım elfimin söylediği gibi avrupda kar işallah elektriklere sulara bişe olmaz
dilşadcığım annenin iyi olmasın sevindim.tekrar geçmiş olsun canım.eşinle konuşmusunuz ne güzel konuşmuşun .bir süre görüşme görüşürsende mesafeli ol .o kadın için fazlası gerekmez.artık sinirlenme bebişini düşün.
günaydın canım nası gidio iş ev bebiş o uyuz patronunla durum nasıgünaydın kızlar...
geçmiş olsun dilşatcım allah sağlık versin anneciğine..
meraklı melahatt yaaay bide ne iş yaptığını yazarsan ,bidaa sormucam
canım günaydın sanada geç kaldım ama KK'yı açamadım kapandı gittiDilekcim günaydııııın
kızlar yaa bizde bi tuhaflık var ozaman randevu durumlarındacmtleri beklesek ama cmtlerin tadı bi ayrı zuzunun dedigi gibi sabaha kadaaaa
kaçıncı ay randevular iptal olcak dr bişi dio mu?
tabiki bu saatten sonra fazla bişi beklememeli ama erkekler bazen annem üzülüo die bizleri üzüveriolar
bizde her pazar bi kavga ediouz mutlaka noluosa sonra yavaş yavaş yanaşıouz Eki Görüntüle 334385 vee Eki Görüntüle 334386
canım günaydın sanada geç kaldım ama KK'yı açamadım kapandı gitti
senin yoğun günün bugün sanırım yarın çalışıosun dimi ama yarım gün
yarenay ablan nası oldu canım akşam neler yaptınız? sen şimdi uyuo olabilirsin de neyse :26:
günaydın kızlar...
geçmiş olsun dilşatcım allah sağlık versin anneciğine..
Ay pardooon zuzuuu görmemişim. Muhasebeeee finansmannn. Sen ?
hehehe aynı bizim cumartesi pazar sabahımız, ben artık korkuyorum yapma etme diyorum amaaa bişe olmaaaz diyo
.
Zuzum moralinin düzelmesine sevindim canımm...
...
Randevular verilmişCumartesileri malum gün zaten kaçarı yok
Bugün cuma en sevdiğim günn bim varr, dizilerim varrve diğer gün cumartesi
Günaydın Herkesee
kızlar yaa bizde bi tuhaflık var ozaman randevu durumlarındacmtleri beklesek ama cmtlerin tadı bi ayrı zuzunun dedigi gibi sabaha kadaaaa
meraklı melahatt yaabişi daha bişi daha die bide bidaa sormucam demiş
bizde her pazar bi kavga ediouz mutlaka noluosa sonra yavaş yavaş yanaşıouz Eki Görüntüle 334385 vee Eki Görüntüle 334386
saol dilekcim yaa valla hayatım koşturmaca oldu resmen öğlenarası gidip gelmem zor oluyo 1 saatim yola gidiyor zaten bide istiyor erken gelim beyefendi sanki çok vakit var bide erken gelecem sinir olup duruyorum işte..
sağol canım
bimdeki ateş ölçme ve tansiyon ölçme şeysileri nasıl senceee
yaaa ,o yanaşan smiley çok çokkk hoşuma gitti :))
boşver yaaa, manyak manyak şeylerr
kızın nasıll ...öğle arasını iple çekiyosundur
çok tşk ler canım şimdi gördüm msjını atlamışım kusura bakma.
saol dilekcim yaa valla hayatım koşturmaca oldu resmen öğlenarası gidip gelmem zor oluyo 1 saatim yola gidiyor zaten bide istiyor erken gelim beyefendi sanki çok vakit var bide erken gelecem sinir olup duruyorum işte..
Bakamadım ki canım ya benim dikkatimi çeken şu bel şeysi 7.50 müş fiyatı da iyi gibi sanki piyasasını bilmiyorum ama:44: Ama tansiyon ölçer lazım olan bişey sanırım elektronik kullanımıda kolay olur
biz geçen hafta g. gidiyordan anneme acura türkçe konuşan tansiyon aleti aldık 39 lira çok kullanışlı beğendim ama bim inkini bilmiyorum :26:
ayy hemde nasıl çok zoruma gidiyo ama yaa okadar az vakit geçirebiliyorumki(memur olmak vardı süt izinleri 3 saat sanki bizimkiler çocuk değil (bi gülücükler saçıyo görseniz oturmaya çalışıyo artık,dikkatle inceliyo artık herkesi biraz cadı illa yanında biri olacak kucakta gezecek oturmıcaksın bile ayakta gezdiği pozisyonda çaktırmadan oturim diyorum anında anlıyo basıyo çığlığı cadı oyy yerim ben onu mükemmel bişe..
aptal herif ya şunu akşam erken çıkma olarak kullandırsa ölür sanki
.ahh keşke boş zamanım gitmezdi hiç değilse doğru düzgün zamn ayırabiliridm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?