2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar nasılsınız....
bugün mevlüt var evde birazdan gelmeye başlar misafirler...dünden beri koşturmaca bi heyecan yemekler filan hazırladık temizlikti topamaydı derken çok yoruldum
randevular verilmiş.... bende dün banyo yaptım geldim odaya kocişle hala limoniyiz baktım kedinin ciğere baktığı gibi bakıyo bana bende bi daha banyoya giremem kusura bakma başka zaman havamda değilim dedim 2 hafta oldu randevulaşmayalı bir haftadır ben na küsüm ondan öncede regl dim avcunu yalar hala gönlümü almadı akşam gelirken bana çikolata getirmiş en sevdiğimden teşekkür ettim tek başıma yedim vermedim ona bakalım gönlümü alırsa cumartesi gecesini 4 gözle beklesin yoksa hiç hevesim yok adam yeter bee diyip saldırcak en sonunda kaç gecedir sırnaşıyo olmaz diyorum oda kıçını dönüp yatıyo
blogla uğraşmak çok eğlenceliymiş çok sevdim ve daha çok şey öğreniyorum abim bazı şeyler öğretti dün 3 yeni konu açtım abim afferim başarılısın daha öğrencek ok şeyin var ama iyi başlangıç yaptın hergün güncelle yeni konu girmeye çalış sabit bi takipciye ulaştığında dahada zevk alıcaksın dedi

günaydın kızlar. sabah eşimi gönderdikten sonra biraz kitap okuyayım dedim, uyku bastırdı. yeni toparlanıp kalktım yataktan.

dün akşam çok güzel geçti. hazırlık için baktım evde pek birşey kalmamış, malum ay sonu, ıslak kek ve tarçınlı şekerli milföy yaptım. eşim gelirken pasta ve kola aldı. ablamlar da kalabalık geliyorlar, belki yetmez diye bir pasta daha almışlar, biraz da kuru pasta. bir de ablamız var bizim burda o geldi sağolsun. ablamın görümcesi tam olarak toplanmış değil ama sağolsun o da geldi. üstüne battaniye verdik, sobayı da yaktık önünde. öylece oturdu. yeğenimle birlikte pastayı üfledik, bu sene çok utandık ya çocuk gibi pastayı üflemekten sanırım yaş 30'a yaklaştı diye ikramlıkların çoğu kaldı valla. hele pastanın birinden 2 dilim yendi sadece. bugün sabah hem kekten hem de pastadan koydum eşimin yanına iş arkadaşlarıyla yesinler diye. ablamlar bizim Girne'de beğendiğimiz bir mumluk vardı onu almışlar bize çoooook sevindik diğer abla da "Yatağımdaki Yabancı" kitabını getirmiş hediye olarak, ona da çoooook sevindim. kocaman bir kütüphane yapıcam İzmir'e gidince çok az resim çekildik, eklerim birazdan.

diloşummm annene geçmiş olsun, çabuk toparlanıp eve çıktığına sevindim canım. kayınvaliden konusunda da ne diyeceğimi bilemiyorum, biz hep düşünüyoruz eşlerimiz üzülmesin diye ama hep oğulları çok kıymetli olan anneleri bu konularda düşünmüyorlar bu kavgalardan dolayı oğlum üzülür mü, tadı kaçar mı, huzuru kaçar mı diye. ama sorsan oğlunun iyiliği için herşeyi yaparlar, çok severler oğullarını. inşallah eşin bir süre sonra sana baskı yapmaya başlamaz.

seduşumm Allah sabır versin valla o patronla. çocuk doğunca belki değişir demiştim ama hiç değişme yok anlaşılan. Allah'a havale ediyorum kendisini

aaa öylemi neyse ablasının görümcesine de geçmiş olsun tabii.

daha zaman varmış son ay yapılmaması daha uygun sanki dimi öyle yazıo drnevradaydı galiba
ve doğumdan sonrası da var

aaa öylemi neyse ablasının görümcesine de geçmiş olsun tabii.

daha zaman varmış son ay yapılmaması daha uygun sanki dimi öyle yazıo drnevradaydı galiba
ve doğumdan sonrası da var

orası öyle deee, bi de doğum sonu 40 gün, etti 70 gün bu da can be dilek :)
son zamanlar bayanın üstte olduğu durumlar çok tehlike arz etmiyormuş :)

evt 70 gün çok tabii ama bebiş için annede babada dayanmak zorunda
bi de pozisyon veriolar yaa dimi son dönem için çok komik

ben maddi açıdan bakınca olaya erteleyelim diyorum yine bu aralar, eşimle de konuştum.. hiç yorum yapmıyo..sanırım o istiyor bakalım bi nisan gelsin

Allah kabul etsin canım..
ben de istiyorum blogun adresini
ilahi diloş yaa, bekarken yıllarca dayandılar 70 gün hiiç bişi olmaz

Son düzenleme:
evt 70 gün çok tabii ama bebiş için annede babada dayanmak zorunda
bi de pozisyon veriolar yaa dimi son dönem için çok komik

evet bence de çook doğuma kadar yavaş adımlarla ilerleriz de doğumdan sonra 40 gün kesin yok yani

ertelemeee bebek nasibiyle gelir,
blogun adresini biri bana da atsınnn
bişe olmaz da, işte öle

merhaba kızlar ben geldm sabah kursa geç gittim yolda yavaş yavaş yürüdüm yerler karlı bazı yerler buzluydu.gittim sınıfta 1 kişi var oda sınava girmemişti.sınav oluyodu 2saat durduk 1saat erken çıktık.

sağol dilekciğim iyiyim arada ağrım oluyor.reglim bitmedi bakalım ne zaman bitecek.morelim iyi şükürler olsun tekrar kürtaş olma psikolojisinden daha iyidir farklı bişe çıkmasından bunada şükür diyorum

banada gönderirmisniz aydanın bloğunun adesini

O konulara girince hiçççç yapamıcakmışız gibi geliyo bana nekk :))

dilşad :)))

merhaba canım daha iyi olmana/hissetmene sevindim..

O konulara girince hiçççç yapamıcakmışız gibi geliyo bana nekk :))

dilşad :)))
ama düşünmeden de olmuyo hayırlısı bakalım.. ama senin yaşın daha minicik benim acele etmem lazım :)

Kızlar bebek konusunu bizde dün konuştuk ve daha en azından 2-3 yıl sonra olması gerektiğine karar verdik...
Eşimin tek korkusu zaman geçtikçe(korundukça) ilerde ya olmazsa.. Uzun yıllar korunup çocuğu olan kişiler vardır dimi kızlar hani büyükler hep der ya öyle
Ama bebek konusu ortak karar sonuçta teknoloji de ilerlerdi her türlü yöntem var Allah kısmet ederse olur inşallah hayırlı zamanda...

Merhaba kızlar ne var ne yok? Bu akşam eltim gil bize geliyorlar ilk defa h. sonu yatılı misafirimiz olacaklar bugün de mesaimiz 3te bitiyor kardan dolayı gidip hazırlıklarımı tamamlayacağım.

foto ekledim kızlar

baktım canım fotolarına pek güzel çıkmışsınız hepiniz de nice mutlu birlikte senelere inşallah
enkiducum ne oldu canım? benim haberim yok geçmiş olsun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…