ay bide ne iş yaptığını yazarsan ,bidaa sormucam
:) aynen canım yaaa .... sabah diyo bugün evdeyiz nasıl olsa dimmi
haftaiçi zorlamıyo ama hafta sonu kaçarım yokkben en çok pazar sabahlarını seviyorum resmen güreş yapıyoruz yaa, ölüyom gülmekten sonraaaa
yok kızzz biz de cumartesiyi bklemiyoruz da cumartesi sabah evdeyiz ya o başka oluyor :))
son aya kadar bir sorun olmadığı sürece serbest, ama son ay dikkatli olmak lazım.
valla paşa gönlü bilir canım bu saatten sonra beni üzerse ben de onu üzerim.
öpüşenlerini sevsinler senin ne tatlılar. :)
ablası hasta diilmiş kuzum, ablasının görümcesiymiş yaroş yanlış anlamış.
aydannn ,adres neee ,girip bakayımmm
aydannn ,adres neee ,girip bakayımmm
bende bende :122:
yasak değil dimi özelden atıyım durun :) garanti olsun
aaa öylemi neyse ablasının görümcesine de geçmiş olsun tabii.
daha zaman varmış son ay yapılmaması daha uygun sanki dimi öyle yazıo drnevradaydı galiba
ve doğumdan sonrası da var
orası öyle deee, bi de doğum sonu 40 gün, etti 70 gün bu da can be dilek :)
son zamanlar bayanın üstte olduğu durumlar çok tehlike arz etmiyormuş :)
foto ekledim kızlar
ben maddi açıdan bakınca olaya erteleyelim diyorum yine bu aralar, eşimle de konuştum.. hiç yorum yapmıyo..sanırım o istiyornekimmm dün eşime dedim gerçekten bu sene bebişmi yapıcaz, seneye atalım dedim gayet ciddi söledim ..
yok aşkım bu sene olsun, vakti dedi :) yanisi olucak heralde inşben bi gidip geliyom ya, boşuna gidip geliyomuşum, kociş çoktan vermiş kararını :)))
Allah kabul etsin canım..selam kızlar nasılsınız....
bugün mevlüt var evde birazdan gelmeye başlar misafirler...dünden beri koşturmaca bi heyecan yemekler filan hazırladık temizlikti topamaydı derken çok yoruldum
randevular verilmiş....bende dün banyo yaptım geldim odaya kocişle hala limoniyiz baktım kedinin ciğere baktığı gibi bakıyo bana bende bi daha banyoya giremem kusura bakma başka zaman havamda değilim dedim 2 hafta oldu randevulaşmayalı bir haftadır ben na küsüm ondan öncede regl dim avcunu yalar hala gönlümü almadı akşam gelirken bana çikolata getirmiş en sevdiğimden teşekkür ettim tek başıma yedim vermedim ona bakalım gönlümü alırsa cumartesi gecesini 4 gözle beklesin yoksa hiç hevesim yok adam yeter bee diyip saldırcak en sonunda kaç gecedir sırnaşıyo olmaz diyorum oda kıçını dönüp yatıyo
blogla uğraşmak çok eğlenceliymiş çok sevdim ve daha çok şey öğreniyorum abim bazı şeyler öğretti dün 3 yeni konu açtım abim afferim başarılısın daha öğrencek ok şeyin var ama iyi başlangıç yaptın hergün güncelle yeni konu girmeye çalış sabit bi takipciye ulaştığında dahada zevk alıcaksın dedi
ilahi diloş yaa, bekarken yıllarca dayandılar 70 gün hiiç bişi olmazorası öyle deee, bi de doğum sonu 40 gün, etti 70 gün bu da can be dilek :)
son zamanlar bayanın üstte olduğu durumlar çok tehlike arz etmiyormuş :)
evt 70 gün çok tabii ama bebiş için annede babada dayanmak zorunda
bi de pozisyon veriolar yaa dimi son dönem için çok komik
ben maddi açıdan bakınca olaya erteleyelim diyorum yine bu aralar, eşimle de konuştum.. hiç yorum yapmıyo..sanırım o istiyorbakalım bi nisan gelsin
ilahi diloş yaa, bekarken yıllarca dayandılar 70 gün hiiç bişi olmaz
ben maddi açıdan bakınca olaya erteleyelim diyorum yine bu aralar, eşimle de konuştum.. Hiç yorum yapmıyo..sanırım o istiyorBakalım bi nisan gelsin
Allah kabul etsin canım..
Ben de istiyorum blogun adresini
Ilahi diloş yaa, bekarken yıllarca dayandılar 70 gün hiiç bişi olmaz
merhaba canımmerhaba kızlar ben geldm sabah kursa geç gittim yolda yavaş yavaş yürüdüm yerler karlı bazı yerler buzluydu.gittim sınıfta 1 kişi var oda sınava girmemişti.sınav oluyodu 2saat durduk 1saat erken çıktık.
sağol dilekciğim iyiyim arada ağrım oluyor.reglim bitmedi bakalım ne zaman bitecek.morelim iyi şükürler olsun tekrar kürtaş olma psikolojisinden daha iyidir farklı bişe çıkmasından bunada şükür diyorum
banada gönderirmisniz aydanın bloğunun adesini
ama düşünmeden de olmuyoO konulara girince hiçççç yapamıcakmışız gibi geliyo bana nekk :))
dilşad :)))
foto ekledim kızlar
enkiducum ne oldu canım? benim haberim yok geçmiş olsun:26:merhaba kızlar ben geldm sabah kursa geç gittim yolda yavaş yavaş yürüdüm yerler karlı bazı yerler buzluydu.gittim sınıfta 1 kişi var oda sınava girmemişti.sınav oluyodu 2saat durduk 1saat erken çıktık.
sağol dilekciğim iyiyim arada ağrım oluyor.reglim bitmedi bakalım ne zaman bitecek.morelim iyi şükürler olsun tekrar kürtaş olma psikolojisinden daha iyidir farklı bişe çıkmasından bunada şükür diyorum
banada gönderirmisniz aydanın bloğunun adesini
merhaba canımdaha iyi olmana/hissetmene sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?