2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol canım ilki kadr srsmadı ama durmak yok yola devam .allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin işallah herkese

ay bitanem yaa düşük mü yaptın yoksa?:26: çok çok geçmiş olsun iyi misin şimdi nasılsın? hay yaa çok üzüldüm

çok önemli bir konuya parmak bastın
ama bu korunma yöntemine bağlıdır dimi
hemen toplanıp konuyu derinleştirmeyi önerioum

luxxor cinsiyet belli olmuştr heralde canım, çizelgenin arkası da pembişşş

ay bitanem yaa düşük mü yaptın yoksa?:26: çok çok geçmiş olsun iyi misin şimdi nasılsın? hay yaa çok üzüldüm

evet canım doktor kimyasal gebelik dedi reglim 3-4geçmişti çok düşüktü 55.27çıktı değer aynı gün kanama oldu zaten çok teşekkür ederim canım iyiyim canım bende üzüldüm ama daha kötüsünden daha iyidir doktor dış gebelik faln dedi sonr nrmal olduğunu söyledi

özgeee :) burda kimse birbirinden daha tecrübeli değilkii

ama duyduğum şu ... uzun süre k.hapı kullanan kadınlar 1 sene falan bırakması gerekiyomuş .. atıyorum 2-3 sene boyunca hapla korunduysan 1 sene hapsız koruncakmışın....zaten haptan sonra ilk 1 sene çocuk olmaması normalmiş... 1 sene sonra halen olmuyosa ,ozamn dr gitmek gerekirmiş :44:

bizim orda biri hapla korunuyodu , hapı bırakalı 8 aymı ne oldu halen hamile kalamadı, çok istiyo o da şimdi ..2. çocuk olucak onun

Bence de benim sorduğum soru hakkında derinleşelimm hatunlar tecrübelilerr ses verinn

geldim canım
şöyle bir örn var yengem 5 yıl dkh kullandı ve sonra bebiş olması için 3 yıl uğraştı
birde şöyle bişi duymuştum erkekler kendilerini geri çektikleri sürece spermler güçsüzleşiomuş aslında buda onlar için riskli ve hastalık getirebilcek bişiymiş
prezervatifte ilgili bildiğim bişi yok yani engelleyen bi durum duymadım

ama canım onun da içerde yırtılma ihtimali var, bizde olmuştu o.

ama o zaman tadına varmamışlardı Eki Görüntüle 334607

(ya bu çok mu ayıp oldu )
varmışlardır kuzum yaa sanki hiç mi olmamıştır onlarınkisi evlenemden önce (başkalarıyla işte yani nasıl diyim)
ay kapatalım konuyu

oy yesinler yaşını

..

ay bu yeni çıkmışş

vardı o, kısa yola yeni gelmiş..çok seviyorum ben onu melankolikk

Bence de benim sorduğum soru hakkında derinleşelimm hatunlar tecrübelilerr ses verinn
tecrübeli yokki topikimizde herkes 1 yıllık evli, çok zaman geçince olur mu olmaz mı kim bilebilir

Son düzenleme:

canım tabiki şükür Allah daha beterinden saklasın.
Regl bitince normal ilişki düzenine dönebilirsin demişti dimi dr
hamile kalabilirsin yani herhangi bir süre vermedi dimi

İşte herkesin çevresinde olan, yaşanan olayları soruyorum yani böyle bir vaka ile karşılaşan varmı? Dkh ben kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum kullanan ark. hormon bozkluğu kilo artışı yaptı. Vatif en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…