sağol canımilki kadr srsmadı ama durmak yok yola devam .allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin işallah herkese
artık bizi ihmal ettiğin için bilmemen normalenkiducum ne oldu canım? Benim haberim yok geçmiş olsun:26:
aminnnnn canım..sağol canımIlki kadr srsmadı ama durmak yok yola devam .allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin işallah herkese
artık bizi ihmal ettiğin için bilmemen normal
aminnnnn canım..
Kızlar bebek konusunu bizde dün konuştuk ve daha en azından 2-3 yıl sonra olması gerektiğine karar verdik...
Eşimin tek korkusu zaman geçtikçe(korundukça) ilerde ya olmazsa.. Uzun yıllar korunup çocuğu olan kişiler vardır dimi kızlar hani büyükler hep der ya öyle
Ama bebek konusu ortak karar sonuçta teknoloji de ilerlerdi her türlü yöntem var Allah kısmet ederse olur inşallah hayırlı zamanda...
ama düşünmeden de olmuyohayırlısı bakalım.. ama senin yaşın daha minicik benim acele etmem lazım :)
ay bitanem yaa düşük mü yaptın yoksa?:26: çok çok geçmiş olsun iyi misin şimdi nasılsın? hay yaa çok üzüldüm
Bence de benim sorduğum soru hakkında derinleşelimm hatunlar tecrübelilerr ses verinn
geldim canım
şöyle bir örn var yengem 5 yıl dkh kullandı ve sonra bebiş olması için 3 yıl uğraştı
birde şöyle bişi duymuştum erkekler kendilerini geri çektikleri sürece spermler güçsüzleşiomuş aslında buda onlar için riskli ve hastalık getirebilcek bişiymiş
prezervatifte ilgili bildiğim bişi yok yani engelleyen bi durum duymadım
varmışlardır kuzum yaa sanki hiç mi olmamıştır onlarınkisi evlenemden önce
oy yesinler yaşını
..
ay bu yeni çıkmışş
tecrübeli yokki topikimizde herkes 1 yıllık evli, çok zaman geçince olur mu olmaz mı kim bilebilirBence de benim sorduğum soru hakkında derinleşelimm hatunlar tecrübelilerr ses verinn
sağol dilekciğim iyiyim arada ağrım oluyor.reglim bitmedi bakalım ne zaman bitecek.morelim iyi şükürler olsun tekrar kürtaş olma psikolojisinden daha iyidir farklı bişe çıkmasından bunada şükür diyorum
ama canım onun da içerde yırtılma ihtimali var, bizde olmuştu o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?