2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben onu hiç düşünmek bile istemiyorum, kötü oluyorum
..
Kim bilebilir diye sorduk ki zaten kuzu çevresinde bilen tanıdığı dr olan :) Misal Dilek Laf arasında bayan bi doktora sor dilek sor sor sor

dilek
ya korunma aşamasındayken yırtılır da bebiş olursa? hemen istemiyor ki

varmışlardır kuzum yaa sanki hiç mi olmamıştır onlarınkisi evlenemden önce (başkalarıyla işte yani nasıl diyim)
ay kapatalım konuyu

dur kapatma içimde kalmasın

şunu ekleyim;

ama biz onların sevdikleri eşleriyiz daha farklıdır eminim

Ben onu hiç düşünmek bile istemiyorum, kötü oluyorum
..
Kim bilebilir diye sorduk ki zaten kuzu çevresinde bilen tanıdığı dr olan :) Misal Dilek Laf arasında bayan bi doktora sor dilek sor sor sor

kuzum hiç kadın doğumcu yok ki tanıdığım

tmm canım ama özgiş hamile kalamama riskini soruo ya o konuda risk yok işte

dilek
Kızlar ikinizde haklısınız
Korunduğumuz için 2-3 yıl sonra hamile kalamazsak diye sordum bu ihtimal var mı? Burda Dilek haklı :)) (Asıl konu bu)
Şuan için yırtılırsa gebe kalma ihtimali olabilir bu konuda da Dilşad haklı :))
..
Ay bende yapıyim şu smile dan yeni gördüm ben Nekk daha önce görmedim hiç

dilek

ya orası öyle tabi
ee mesela dkh oda bende istemiouz spiral taktıramıouz hiç çocuk olmadığı için iğnelerde dkh gibi onu da istemem
pvatif yırtılabilir (-ki zaten eşim sevmio )
kola takılan implant bana mantıklı gelio ama regl düzensizliği ve kol ağrısı yapabiliomuş
geri çekilmede erkek için tehlikeli napcaz!

canım tabiki şükür Allah daha beterinden saklasın.
Regl bitince normal ilişki düzenine dönebilirsin demişti dimi dr
hamile kalabilirsin yani herhangi bir süre vermedi dimi

amin canım evet canm 2.doktor 2 ay bekle dedi 3.gittiğim bekleme dedi regl bitince ilişkiye girebilrsin dedi rahim normal dedi

Geri çekilmenin erkekler için ilerde olumsuzluk yaratacağını bende okumuştum.

kadınlar için korunma yöntemlerinin hepsi hormonlar açısından zararlı. tek çözüm pre. gibi. onu benim eşimde bende sevmiyoruz. çocuktan sonra napıcaz bende bilmiyorum.

Uzun süre ara vermek yumurtalıkları tembelleştiriyor deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum ama yılda bi kere kontrole giderseniz belki çözüm olabilir. smear testi yaptırabilirsiniz yumurtalıklarınıza baktırabilirsiniz. Aynı zamanda eşinizde doktor kontrolüne gidebilir.

Bende çok tedirgindim geri çekilme bi korunma yöntemi değil hiç mi kazamız olmadı acaba diyordum kontrole gittim içim rahatladı ama bu seferde eşimde acaba bi problem varmıdır diyordum sonra çocuk yapmaya karar verince eşim gitmedi öyle oldu işte

amaan erkekler yüzyıllardır nasıl korunmuş sanki :) aynen devam boşverin hep yan etkiler bize. birazda onlara olsun

kızlar misafirim gelecek birazdan misafirde sayılmaz 2kişi gelip gittiğimiz abla ne yapabilirim çabuk praik bişe kuskusum vardı onu yapıcam başka ?

selam kızlar. ablamlara gidip geldim, yeğenim rahatsızlanmış. aynı görümcesinin rahatsızlığı. ondan bulaştı sanırım. ablama bulaşmaz inşallah diye dua ediyoruz. yeğenim kalkmıyor ablamın kucağından, ablam da bırakamıyor zaten. yazık ne yiyip içse çıkartıyor. artık gözleri kapanıyor çocuğun halsizlikten. doktora götürecekler şimdi.

korunma korusunda biz çoğunlukla prez. kullandık arada eşimin naz yapıp kullanmadığı zamanlar da oldu. bizde hiç yırtılma falan olmadı 1,5 yıldır. duyunca şaşırdım o belki imalat hatası falandır ne bileyim, nasıl yırtılır ki içinde???

onunla da keyfi olmuyo yaaa

yoo

ya dilşadın dediği gibi oda yırtılırsa nolur:18:

valla biz 1 buçuk senedir kullanıyoruz, hiç yırtmadık

kızlar misafirim gelecek birazdan misafirde sayılmaz 2kişi gelip gittiğimiz abla ne yapabilirim çabuk praik bişe kuskusum vardı onu yapıcam başka ?

ımmm :44: makarna gibi o dimi ...

salata yapsan yanına... bide çay

saat olarakta tam vakti

kıyamam yaa, çok geçmiş olsun ..ablan bolbol c vitamini yanisi portakal mandalin tüketsin ,sağlamlaşsın bünyesi

..

bencede imalat hatasıdır ,yapılırken delinir .... yoksa ne delcek onu içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…