varmışlardır kuzum yaa sanki hiç mi olmamıştır onlarınkisi evlenemden önce(başkalarıyla işte yani nasıl diyim)
ay kapatalım konuyu
tecrübeli yokki topikimizde herkes 1 yıllık evli, çok zaman geçince olur mu olmaz mı kim bilebilir
varmışlardır kuzum yaa sanki hiç mi olmamıştır onlarınkisi evlenemden önce(başkalarıyla işte yani nasıl diyim)
ay kapatalım konuyu
Ben onu hiç düşünmek bile istemiyorum, kötü oluyorum
..
Kim bilebilir diye sorduk ki zaten kuzu çevresinde bilen tanıdığı dr olan :) Misal DilekLaf arasında bayan bi doktora sor dilek sor sor sor
tmm canım ama özgiş hamile kalamama riskini soruo ya o konuda risk yok işte
dilek
ya korunma aşamasındayken yırtılır da bebiş olursa? hemen istemiyor ki
dilek
ya korunma aşamasındayken yırtılır da bebiş olursa? hemen istemiyor ki
canım tabiki şükür Allah daha beterinden saklasın.
Regl bitince normal ilişki düzenine dönebilirsin demişti dimi dr
hamile kalabilirsin yani herhangi bir süre vermedi dimi
amin canım evet canm 2.doktor 2 ay bekle dedi 3.gittiğim bekleme dedi regl bitince ilişkiye girebilrsin dedi rahim normal dedi
ya orası öyle tabi
ee mesela dkh oda bende istemiouz spiral taktıramıouz hiç çocuk olmadığı için iğnelerde dkh gibi onu da istemem
pvatif yırtılabilir (-ki zaten eşim sevmio)
kola takılan implant bana mantıklı gelio ama regl düzensizliği ve kol ağrısı yapabiliomuş
geri çekilmede erkek için tehlikeli napcaz!
vardı o, kısa yola yeni gelmiş..çok seviyorum ben onumelankolikk
tecrübeli yokki topikimizde herkes 1 yıllık evli, çok zaman geçince olur mu olmaz mı kim bilebilir
valla en doğalı pre.
hep koruma tam koruma :113:
herhangi bi ağrın sızın olmazsa tekrar başlarsınız canım çalışmalara
valla en doğalı pre.
hep koruma tam koruma :113:
onunla da keyfi olmuyo yaaa
ya dilşadın dediği gibi oda yırtılırsa nolur:18:
kızlar misafirim gelecek birazdan misafirde sayılmaz 2kişi gelip gittiğimiz abla ne yapabilirim çabuk praik bişe kuskusum vardı onu yapıcam başka ?
selam kızlar. ablamlara gidip geldim, yeğenim rahatsızlanmış. aynı görümcesinin rahatsızlığı. ondan bulaştı sanırım. ablama bulaşmaz inşallah diye dua ediyoruz. yeğenim kalkmıyor ablamın kucağından, ablam da bırakamıyor zaten. yazık ne yiyip içse çıkartıyor. artık gözleri kapanıyor çocuğun halsizlikten. doktora götürecekler şimdi.
korunma korusunda biz çoğunlukla prez. kullandık arada eşimin naz yapıp kullanmadığı zamanlar da oldu. bizde hiç yırtılma falan olmadı 1,5 yıldır. duyunca şaşırdımo belki imalat hatası falandır ne bileyim, nasıl yırtılır ki içinde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?