ben de. deliriyorum konu açılınca :84:Ben onu hiç düşünmek bile istemiyorum, kötü oluyorum
orası öyledir tabikidur kapatma içimde kalmasın
şunu ekleyim;
ama biz onların sevdikleri eşleriyiz daha farklıdır eminim
o da hiç doğalı gibi değilvalla en doğalı pre.
hep koruma tam koruma :113:
:13:onunla da keyfi olmuyo yaaa
çok geçmiş olsun canım :26: inş ablana bulaşmaz, bebiş de varselam kızlar. ablamlara gidip geldim, yeğenim rahatsızlanmış. aynı görümcesinin rahatsızlığı. ondan bulaştı sanırım. ablama bulaşmaz inşallah diye dua ediyoruz. yeğenim kalkmıyor ablamın kucağından, ablam da bırakamıyor zaten. yazık ne yiyip içse çıkartıyor. artık gözleri kapanıyor çocuğun halsizlikten. doktora götürecekler şimdi.
korunma korusunda biz çoğunlukla prez. kullandık arada eşimin naz yapıp kullanmadığı zamanlar da oldu. bizde hiç yırtılma falan olmadı 1,5 yıldır. duyunca şaşırdımo belki imalat hatası falandır ne bileyim, nasıl yırtılır ki içinde???
o da hiç doğalı gibi değil
biz de
biz çok sertiz demkki yırttık
bn kuskusu mayonez yoğurt turşu.... bezelyeyle yapıyorum
ahaha
mayonezmii ıyykk :120:
oo kızlar neler kaynatmışsınız bakalım:))
dilekcim çok güldüm buna yaa
valla korunma yöntemlerinin hepsi tehlikeli sanırım spiral istiyorum bende onla bile hamile kalan varmış kaç kişi okudum(prezervatifi hiç sevmiyoruz bizde uğraşmadık diye hamile kaldım zaten:)) hap zaten istemiyorum bakalım nolcak
sağol canımilki kadr srsmadı ama durmak yok yola devam .allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin işallah herkese
tatlım geçmiş olsun bilmiyordum bende...allah en hayırlı zamanda evlat nasip etsin sanada bozma moralini....evet canım doktor kimyasal gebelik dedi reglim 3-4geçmişti çok düşüktü 55.27çıktı değer aynı gün kanama oldu zaten çok teşekkür ederim canım iyiyim canım bende üzüldüm ama daha kötüsünden daha iyidir doktor dış gebelik faln dedi sonr nrmal olduğunu söyledi
ben dkh kullanıyodum tatlım düşükten sonra kullanmadım şuana kadar eski yönteme döndük kazada olmadı şükür ben pre sevmiyorum islanma sorunu yapıyo bende...böle allaha emanet gidiyoruz işte....İşte herkesin çevresinde olan, yaşanan olayları soruyorum yani böyle bir vaka ile karşılaşan varmı? Dkh ben kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum kullanan ark. hormon bozkluğu kilo artışı yaptı. Vatif en iyisi
aydannn sesin çok güzel
incecik naif miniminicik :103:
yoo
valla biz 1 buçuk senedir kullanıyoruz, hiç yırtmadık
ımmm :44: makarna gibi o dimi ...
salata yapsan yanına... bide çay
saat olarakta tam vakti
tatlım geçmiş olsun bilmiyordum bende...allah en hayırlı zamanda evlat nasip etsin sanada bozma moralini....
ben dkh kullanıyodum tatlım düşükten sonra kullanmadım şuana kadar eski yönteme döndük kazada olmadı şükür ben pre sevmiyorum islanma sorunu yapıyo bende...böle allaha emanet gidiyoruz işte....
senin sesinde çok güzel zuzuşum kibar tatlı .... teşekkür ederim....dileğide arıcam ama patronu ordadır diye arayamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?