2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben onu hiç düşünmek bile istemiyorum, kötü oluyorum
ben de. deliriyorum konu açılınca :84:

dur kapatma içimde kalmasın

şunu ekleyim;

ama biz onların sevdikleri eşleriyiz daha farklıdır eminim
orası öyledir tabiki

valla en doğalı pre.

hep koruma tam koruma :113:
o da hiç doğalı gibi değil

onunla da keyfi olmuyo yaaa
:13:

çok geçmiş olsun canım :26: inş ablana bulaşmaz, bebiş de var

Kuskus makarnası (haşlanmış)

Közlenmiş kırmızıbiber
Yeşilbibermaydanoz
Salatalık turşusu
Rendelenmiş havuç
Tuz
Sıvıyağ
Hazırlanması:

Makarnaları haşlayın ve suyunu süzün, derin bir karıştırma kabına alın.
Közlenmiş ve doğranmış kırmızıbiber, doğranmış yeşil sivri biber, maydanoz, salatalık turşusu, rendelenmiş havuç, tuz ve sıvıyağ ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın.

ay bunu yapıcam mutlaka, hiç yememiştim

biz çok sertiz demkki yırttık

bn kuskusu mayonez yoğurt turşu.... bezelyeyle yapıyorum

ama o zaman tadına varmamışlardı Eki Görüntüle 334607

(ya bu çok mu ayıp oldu )

oo kızlar neler kaynatmışsınız bakalım:))
dilekcim çok güldüm buna yaa
valla korunma yöntemlerinin hepsi tehlikeli sanırım spiral istiyorum bende onla bile hamile kalan varmış kaç kişi okudum(prezervatifi hiç sevmiyoruz bizde uğraşmadık diye hamile kaldım zaten:)) hap zaten istemiyorum bakalım nolcak

sen de bendensin canım
benm annem de ablamda yıllardır spiralle korunuyorlar, henüz bir kazaya kurban gitmediler
güvenilir bir yerde taktırdıktan sonra sorun olmuyormuş diye biliyorum

Adam, Kayserili arkadaşının latex-kauçuk ürünler yapan fabrikasını geziyordu...

Bir ara bir otomatik makinenin başına geldi ve makinadan su seslerin geldiğini duydu ;

- Pisssst ....PAT !.....pissst ..PAT !.....pissst....PAT !..........

Merak edip sordu bu makinenin ne yaptığını ve neden bu seslerin geldigini.. Arkadaşı cevapladi :

- Bu makina biberon emzigi yapiyor...pisst sesi kaliba gelen latexin sisirilip emzik formu aldigini , pat sesi de ucuna açilan
deligin sesini belirtir...

Geziye devam edip baska bir makinanin basina geldiler. Bu makinadan da benzeri sesler geliyordu ama siralamalari farkliydi ;

- Pisssst...Pisssst...Pissssst....Pisssst ..PAT !.....

Adam gene meraklanip sordu ;

- Peki bu ne makinasi ?

- Bu prezervatif makinasi...

- Ama neden 4 Pisst tan sonra 1 PAT sesi geliyor... Arkadasi yanitladi ;

- Her 4 prezervatiften sonra 1 tanesinin ucunu deliyoruz da ondan..

Adam saskinlikla ve biraz da kizarak sordu..

- Ama neden..? Bu yaptiginiz hiç hos degil..

Kayserili cevap verdi..

- Öyle mi...emzikleri kime satıcaz peki...?

sağol canım ilki kadr srsmadı ama durmak yok yola devam .allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin işallah herkese

tatlım geçmiş olsun bilmiyordum bende...allah en hayırlı zamanda evlat nasip etsin sanada bozma moralini....

ben dkh kullanıyodum tatlım düşükten sonra kullanmadım şuana kadar eski yönteme döndük kazada olmadı şükür ben pre sevmiyorum islanma sorunu yapıyo bende...böle allaha emanet gidiyoruz işte....
aydannn sesin çok güzel

incecik naif miniminicik :103:
senin sesinde çok güzel zuzuşum kibar tatlı.... teşekkür ederim....dileğide arıcam ama patronu ordadır diye arayamıyorum....

Ay kızlaaaaaaaaaaar çok derin mevzulara girilmiş gene Ben bugün çalışayım diye netle alakamı kestim. Daha yeni görüyorum yazışmaları. Korunma konusuna gelince ben hap kullanıyorum. Yasmin. Hiç de bir yan etkisini görmedim. Doktor kontrolünde kullanıyorum zaten. Çok memnunum. Kafam rahat.

benim annem de spiralle korundu canım yıllardır, hiç kazası da olmadı düzgün yerleştirilmezse oluyormuş o tip şeyler genelde, bir de 5 yılda bir değiştirtmek gerekiyormuş. düzgün yerleştirilmezse zaten rahatsızlık veriormuş.

elfişş bize onlardan biri denk geldi desene
burcucum benm arkadaşım dkh kullanırken hamile kaldı, bizim hamileler topiğinde de bi arkadaş dkh kullanırken hiç şüphelenmiyor ve 8 haftalık hamileyken öğreniyor. onda da risk var yani.

yoo

valla biz 1 buçuk senedir kullanıyoruz, hiç yırtmadık

ımmm :44: makarna gibi o dimi ...

salata yapsan yanına... bide çay

saat olarakta tam vakti

evet zuzum yazdığın tarif ben seviyorum onu ama içine sadece turşu katıcam sebze almamıştım başka bişeyim yok yanına kahvaltılık koyarım salata yaparım birazdan gelirler

sağol canım amin canım bozmuyorum iyiyim banada atsana özelden bloğunun adını

kızlar sinem'in face açıktı, dedim yeğenimizin yeni fotosu yok mu? eşi cevap verdi ben eşiyim, sinemin işi var hayırlı olsun bebiş dedim kaçtım

bu konu ortadayken hiç çıkasım yok ama ben kaçıyorum kızlar
annem e gidiyoruz, yarın da ona pastalar börekler yapıp götürcem geçmiş olsuna gelenlere koysun die, pazartesi görüşmek üzere, çalışanlara kolay gelsin çalışmayanlara şimdiden ii tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…