2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfiş çok güldüm fıkraya.... şu 10 dk şeysinin hiç sevmiyorum nekk bna özelden tel no nu atarmısın herkesi arıyorum yavaştan

Tabi ki var da en az riski olan hap dedi doktor. Ya ben bi de çok pimpirikli bir tipim diğer yöntemler bana göre değil. Diğer yöntemlerle ben her ay eczanede test alırken bulurum kendimi hamilemiyim acaba diye Bu arada kızlar aman diyim her sene düzenli bir şekilde kadın doğum doktoruna muayene olmayı atlamayın. Ben gittim smear testi falan yaptırdım. Çok önemli aman atlamayın.

Son düzenleme:

Ben 1 buçuk senedir hiç gitmedim kadın doğuma gitmeyi istiyorum ama alttan muayne mi yapıyorlar:26: Ama gidicem aklımda benimm

sen ağzının tadını bilmiyorsun
eşim yemeğe oturana kadar acıkmış olursa mayonezi sıkar tabağın kenarına ekmkle onu yer
ben de bunu çok yaparım, yapardım artık dikkat ediyorum..çok kilo yapıyo :18:
ama mayoneze bayılıyorum, ketçap sevmem ben de

elfiş çok güldüm fıkraya.... şu 10 dk şeysinin hiç sevmiyorum nekk bna özelden tel no nu atarmısın herkesi arıyorum yavaştan
tamam

Ben 1 buçuk senedir hiç gitmedim kadın doğuma gitmeyi istiyorum ama alttan muayne mi yapıyorlar:26: Ama gidicem aklımda benimm

Evet o alttan muayene kısmı biraz sıkıntılı maalesef ama yılda bir kez çekicez artık napalım. Aktif cinsel yaşamı olan her bayan yılda bir kez kontrole gitmeli. Bizim alt taraf her türlü hastalığa açık maalesef. O yüzden temkinli olmak lazım sonra daha çok üzülmemek için. Ben de geçen ay gittim temiz çıktı çok şükür. Yani birtek rahim ağzında ufak bir yara varmış. Ama onu ellemicez dedi doktor. Yalnız hamile kalana kadar bir daha özel doktora gitmicem. Ssk anlaşmalı özel bir hastaneyi tercih edicem. Muayene ücreti çok ağır geldi.

sen ağzının tadını bilmiyorsun
eşim yemeğe oturana kadar acıkmış olursa mayonezi sıkar tabağın kenarına ekmkle onu yer

öğğ aynı kaynım

ahahahahah

kızlar sinem'in face açıktı, dedim yeğenimizin yeni fotosu yok mu? eşi cevap verdi ben eşiyim, sinemin işi var hayırlı olsun bebiş dedim kaçtım

bana da yazsana adını yaa..sinemi aradm faceden bulamadım...merak ediyorum bebikin fotosunuuu

aynı ben :))

ama haftaya babamı özel hast.götürcez muayene olucak .. acaba diyorum hazır gitmişken görünsemmikii :26: bide haziranda eşim bebik istiyo ya, belki öncesinde test mest mi ister... gerek varmı yokmu hemde onu konuşurum ...

ben de İzmir'e gidince gitcem mutlaka bir kadın doğuma. smear testi yaptıralı baya uzun zaman oldu benim. yeniden yaptırmakta yarar var.

Test tabiki istiyorlar zuzuş. Hatta 3 ay öncesinde takviye hapa falan başlanıyor. Amino asitmi neydi :44: Kan uyuşmazlığı olması duurmunda iğnesi falan varmış.

zuzum sinem'i facedeki gruba ekledim ben, görünmüyor mu sende?

Öyle mi...emzikleri kime satıcaz peki...?
bu çok iiymiş yaa

dileğide arıcam ama patronu ordadır diye arayamıyorum....
ıyyy evet burda bende eve gidince arayım diodum kuzum yaa 20,00de falan anca sen uygun olur musun?

kızlar sinem'in face açıktı, dedim yeğenimizin yeni fotosu yok mu? eşi cevap verdi ben eşiyim, sinemin işi var hayırlı olsun bebiş dedim kaçtım

bu çok iiymiş yaa

ıyyy evet burda bende eve gidince arayım diodum kuzum yaa 20,00de falan anca sen uygun olur musun?

kuzuş sen çaldır beni eve gidince üsaitsem ben ararım kocişim cins bu konuda benim ben eve gelince kimse aramasın seni diyo oda 8 gibi geliyo gelmediyse ararım seni ben

Ay ne bitmek bilmeyen günmüş yarebbiiiiiiiiimmmm yarın işe mi gelinir şimdi yaa pofff

off işle ilgili bişi oldu ve canım çok sıkıldı
son 1,5 saat gitmek istioum 2 gün evimde yayılıp keyif yapcam

Test tabiki istiyorlar zuzuş. Hatta 3 ay öncesinde takviye hapa falan başlanıyor. Amino asitmi neydi :44: Kan uyuşmazlığı olması duurmunda iğnesi falan varmış.

benm arkilerden, gebe kalmadan öce dr giden hiç yok :26:

zuzum sinem'i facedeki gruba ekledim ben, görünmüyor mu sende?

baktım görünmüyo bende

Ay ne bitmek bilmeyen günmüş yarebbiiiiiiiiimmmm yarın işe mi gelinir şimdi yaa pofff

aynennn, patladım sıkıntıdan işde yoktuu doğru düzgün ...

gevşedi bugün ve yarın :) oyüzden yarın 12 de çıkıcaz ,bugünden yaptım pazarlığımı patronla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…