elfişş bize onlardan biri denk geldi desene
burcucum benm arkadaşım dkh kullanırken hamile kaldı, bizim hamileler topiğinde de bi arkadaş dkh kullanırken hiç şüphelenmiyor ve 8 haftalık hamileyken öğreniyor. onda da risk var yani.
Tabi ki var Diloş da en az riski olan hap dedi doktor. Ya ben bi de çok pimpirikli bir tipim diğer yöntemler bana göre değil. Diğer yöntemlerle ben her ay eczanede test alırken bulurum kendimi hamilemiyim acaba diyeBu arada kızlar aman diyim her sene düzenli bir şekilde kadın doğum doktoruna muayene olmayı atlamayın. Ben gittim smear testi falan yaptırdım. Çok önemli aman atlamayın.
ben de bunu çok yaparım, yapardım artık dikkat ediyorum..çok kilo yapıyo :18:sen ağzının tadını bilmiyorsun
eşim yemeğe oturana kadar acıkmış olursa mayonezi sıkar tabağın kenarına ekmkle onu yer
tamamelfiş çok güldüm fıkraya....şu 10 dk şeysinin hiç sevmiyorum nekk bna özelden tel no nu atarmısın herkesi arıyorum yavaştan
Ben 1 buçuk senedir hiç gitmedim kadın doğuma gitmeyi istiyorum ama alttan muayne mi yapıyorlar:26: Ama gidicem aklımda benimm
sen ağzının tadını bilmiyorsun
eşim yemeğe oturana kadar acıkmış olursa mayonezi sıkar tabağın kenarına ekmkle onu yer
Adam, Kayserili arkadaşının latex-kauçuk ürünler yapan fabrikasını geziyordu...
Bir ara bir otomatik makinenin başına geldi ve makinadan su seslerin geldiğini duydu ;
- Pisssst ....PAT !.....pissst ..PAT !.....pissst....PAT !..........
Merak edip sordu bu makinenin ne yaptığını ve neden bu seslerin geldigini.. Arkadaşı cevapladi :
- Bu makina biberon emzigi yapiyor...pisst sesi kaliba gelen latexin sisirilip emzik formu aldigini , pat sesi de ucuna açilan
deligin sesini belirtir...
Geziye devam edip baska bir makinanin basina geldiler. Bu makinadan da benzeri sesler geliyordu ama siralamalari farkliydi ;
- Pisssst...Pisssst...Pissssst....Pisssst ..PAT !.....
Adam gene meraklanip sordu ;
- Peki bu ne makinasi ?
- Bu prezervatif makinasi...
- Ama neden 4 Pisst tan sonra 1 PAT sesi geliyor... Arkadasi yanitladi ;
- Her 4 prezervatiften sonra 1 tanesinin ucunu deliyoruz da ondan..
Adam saskinlikla ve biraz da kizarak sordu..
- Ama neden..? Bu yaptiginiz hiç hos degil..
Kayserili cevap verdi..
- Öyle mi...emzikleri kime satıcaz peki...?
kızlar sinem'in face açıktı, dedim yeğenimizin yeni fotosu yok mu? eşi cevap verdi ben eşiyim, sinemin işi varhayırlı olsun bebiş dedim kaçtım
Ben 1 buçuk senedir hiç gitmedim kadın doğuma gitmeyi istiyorum ama alttan muayne mi yapıyorlar:26: Ama gidicem aklımda benimm
öğğ aynı kaynım
ahahahahah
bana da yazsana adını yaa..sinemi aradm faceden bulamadım...merak ediyorum bebikin fotosunuuu
aynı ben :))
ama haftaya babamı özel hast.götürcez muayene olucak .. acaba diyorum hazır gitmişken görünsemmikii :26: bide haziranda eşim bebik istiyo ya, belki öncesinde test mest mi ister... gerek varmı yokmu hemde onu konuşurum ...
Öyle mi...emzikleri kime satıcaz peki...?
ıyyy evet burda bende eve gidince arayım diodum kuzum yaa 20,00de falan anca sen uygun olur musun?dileğide arıcam ama patronu ordadır diye arayamıyorum....
kızlar sinem'in face açıktı, dedim yeğenimizin yeni fotosu yok mu? eşi cevap verdi ben eşiyim, sinemin işi varhayırlı olsun bebiş dedim kaçtım
bu çok iiymiş yaa
ıyyy evet burda bende eve gidince arayım diodum kuzum yaa 20,00de falan anca sen uygun olur musun?
kuzuş sen çaldır beni eve gidince üsaitsem ben ararım kocişim cins bu konuda benim ben eve gelince kimse aramasın seni diyo oda 8 gibi geliyo gelmediyse ararım seni ben
off işle ilgili bişi oldu ve canım çok sıkıldı
son 1,5 saat gitmek istioum 2 gün evimde yayılıp keyif yapcam
Test tabiki istiyorlar zuzuş. Hatta 3 ay öncesinde takviye hapa falan başlanıyor. Amino asitmi neydi :44: Kan uyuşmazlığı olması duurmunda iğnesi falan varmış.
zuzum sinem'i facedeki gruba ekledim ben, görünmüyor mu sende?
Ay ne bitmek bilmeyen günmüş yarebbiiiiiiiiimmmmyarın işe mi gelinir şimdi yaa pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?