barış mutlu da mı yok :105:Nekk canım çok uzun listeee ama ctrl f yaptım yoksun senn
aynennn, keşke yarın çalışmasak..Ay ne bitmek bilmeyen günmüş yarebbiiiiiiiiimmmmyarın işe mi gelinir şimdi yaa pofff
nekimle konuştum oleyyyyyy çok iyi geldin bana kuzum.... çok teşekkürler...
zuzumla ses tonlarınız benzziyo ama senle daha bi samimi konuştuk hiiiç heyecanlanmadan böyle farketmeden muhabbete dalmışız
çok mutlu oldum
aynı hissetmişiiizevet sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyormuşçasına ne güzel sohbet ettik bana çok iyi geldi sevindirik oldum:13:
güle güle giy canım :))Kızlarr trendyoldan aldığım elbise ve hırkam geldii çok beğendimm :))
Elbise çok hoşş kaliteliii size foto çekicem çantamda gelsinn
güle güle giy canım :))
..
ben de hafta sonu kotondan aldığım çizme, kazak, elbisemi çekmeliyim bi ara.
birde eşim 3 pantolon almış bana ve 2 ceket, annem de 1 tane badi.. eklim bi ara
kaçıyorum şimdiii, herkese iyi akşamlar
barış mutlu da mı yok :105:
aynennn, keşke yarın çalışmasak..
..
biz 6 da çıkıyomuşuz, hava şartlarından dolayı çok yağıyo hala yollar kapanmış felan
zuzumla ses tonlarınız benzziyo ama senle daha bi samimi konuştuk hiiiç heyecanlanmadan böyle farketmeden muhabbete dalmışız
çok mutlu oldum
senden kaynaklanıyo napiimbenimle hiç değil yanii
ayy ne işin var senin o 7 buçuklarda burdaahahah günaydınnnnnnnnnn topiği ben açtım bugün
inşallah neşeli harika bir gün olur bugün
senden kaynaklanıyo napiimay her defasında bu muhabbeti açmiycam bir daha belkim bir gün yüzyüze görüşmek kısmet olur o zaman daha bi kaynaşır seslerimiz
ayy ne işin var senin o 7 buçuklarda burdauyusana bebeyim yaa
ben cumartesi evde olsam 11 den önce uyanmazdım, 12 den önce de yataktan çıkmazdım
Günaydın herkese
kocamı yolladıktan sonra uyku tutmadı bende topiği açıyım dedim dizi izledim azcıkta şimdi kalkıp kahvaltıyı hazırlıcam ahhh nekim ben hiç 11 e kadar uyuyamıyorum 10 a kadar yatsam laf oluyo malesef kaynanam kızıyo erken kalk diye...halbuki kendide yakıyo bazen 10 a 10 buçuğa kadar ben yatsam laf oluyo pazarları bile 9 da ayaktayım...
Haydaaa ona neymiş çok pardon ama ? İstediğin saatte kalkma özgürlüğün yok mu canım. Beraber mi yaşıyorsunuz ki nerden biliyor kaçta kalktığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?