2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzumla ses tonlarınız benzziyo ama senle daha bi samimi konuştuk hiiiç heyecanlanmadan böyle farketmeden muhabbete dalmışız
çok mutlu oldum

evet sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyormuşçasına ne güzel sohbet ettik bana çok iyi geldi sevindirik oldum :13:

Kızlarr trendyoldan aldığım elbise ve hırkam geldii çok beğendimm :))
Elbise çok hoşş kaliteliii size foto çekicem çantamda gelsinn
Kargocuya dedim sizi 1 kez daha yoracaz dedim çanta için çok mu ucuz diyor Evet çookk ucuza geldi bu aldıklarım elbise 4.90 hırka 7.90

Son düzenleme:
ebru yu aramıştım bundan 10 gün önce filan açmamıştı topiğede gelmiyo balı rahat bırakmıyo belli ki...
sitem şuan çok karışık girenler görmüştür yavaştan düzenlenicek herşey kadın bölümü olucak mesela sağlık ve cinsellik bölümü herşeyi kurdum kafamda
ayy sevgililer gününde ne alsam acaba kocama küsüm hala ona gerçi ama o kadar uzamanz heralde az önce aradı napıyosun gittimi misafirler diye gittiler bi tek m teyze var brazdan i amca gelip alıcak dedim iyi tamam ben işten erken çıkamıyorum haberin olsun diye aradım dedi bende tamam dedim kapattık o inat ben ondan inat bakalım nolucak....

Kızlarr trendyoldan aldığım elbise ve hırkam geldii çok beğendimm :))
Elbise çok hoşş kaliteliii size foto çekicem çantamda gelsinn
güle güle giy canım :))
..
ben de hafta sonu kotondan aldığım çizme, kazak, elbisemi çekmeliyim bi ara.
birde eşim 3 pantolon almış bana ve 2 ceket, annem de 1 tane badi.. eklim bi ara

kaçıyorum şimdiii, herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:

güle güle giy kuzum ...evet foto isteriz
iyi akşamlar canım kendine iyi bak öptümmm

benimle hiç değil yanii
senden kaynaklanıyo napiim ay her defasında bu muhabbeti açmiycam bir daha belkim bir gün yüzyüze görüşmek kısmet olur o zaman daha bi kaynaşır seslerimiz

ahahah günaydınnnnnnnnnn topiği ben açtım bugün
inşallah neşeli harika bir gün olur bugün
ayy ne işin var senin o 7 buçuklarda burda uyusana bebeyim yaa
ben cumartesi evde olsam 11 den önce uyanmazdım, 12 den önce de yataktan çıkmazdım

Günaydın herkese

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaar Ay o sıcacık yataktan kalkmak ne zor geldi sabaahhh. Sizden naber?

kocamı yolladıktan sonra uyku tutmadı bende topiği açıyım dedim dizi izledim azcıkta şimdi kalkıp kahvaltıyı hazırlıcam ahhh nekim ben hiç 11 e kadar uyuyamıyorum 10 a kadar yatsam laf oluyo malesef kaynanam kızıyo erken kalk diye...halbuki kendide yakıyo bazen 10 a 10 buçuğa kadar ben yatsam laf oluyo pazarları bile 9 da ayaktayım...

Haydaaa ona neymiş çok pardon ama ? İstediğin saatte kalkma özgürlüğün yok mu canım. Beraber mi yaşıyorsunuz ki nerden biliyor kaçta kalktığını

Haydaaa ona neymiş çok pardon ama ? İstediğin saatte kalkma özgürlüğün yok mu canım. Beraber mi yaşıyorsunuz ki nerden biliyor kaçta kalktığını

beraber yaşıyoruz tatlım....erken kalkmadığımda laf oluyo malesef 9 dedin mi en geç ayakta olunucak....bak şuan kendi hala uyuyo mesela...ben birazdan kahvaltıyı hazırlıcam çayını masaya kayup uyandırıcam onu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…