beraber yaşıyoruz tatlım....erken kalkmadığımda laf oluyo malesef 9 dedin mi en geç ayakta olunucak....bak şuan kendi hala uyuyo mesela...ben birazdan kahvaltıyı hazırlıcam çayını masaya kayup uyandırıcam onu ...
günaydın herkese
benim için pek güzel bir gün değil malesef
günaydın herkese
oturduğumuz ev müstakil canım şuan müteahitle anlaşırsa kayınpederim herkesin bi dairesi olucak 2 kaynım ve kayınvalidemle yaşıyoruz kayınpederim ayrı napalımm idare ediyoruz burası onun evi o yüzden ses edemiyorum biraz daha sabır....Ay deme yaa. Ne sinir bir olay bu ya. Bazı büyükler nedense kendi hakimiyetleri altında tutmayı çok seviyor çocuklarını. Halbuki bırak dimi rahat. İstediğin saatte kalkasın istediğin gibi yaşayasın. Ayrı eve çıkmayı düşünüyor musunuz peki?
günaydın herkese
oturduğumuz ev müstakil canım şuan müteahitle anlaşırsa kayınpederim herkesin bi dairesi olucak 2 kaynım ve kayınvalidemle yaşıyoruz kayınpederim ayrı napalımm idare ediyoruz burası onun evi o yüzden ses edemiyorum biraz daha sabır....
Dediğin gibi biraz daha sabır. Sabrın sonu selamettir demişler.
eşinin canı başka bişeye sıkkınmışta senden çıkarmış gibi olmuş. Birazda fazla nazlanmış biz darılsak onlar iki sırnaşmada hemen affediyoruz ama erkekler öyle değil
senden kaynaklanıyo napiimay her defasında bu muhabbeti açmiycam bir daha belkim bir gün yüzyüze görüşmek kısmet olur o zaman daha bi kaynaşır seslerimiz
Gelip özür dileyeceğini bildiği için böyle davranıyo eşin, naz yapıyor ama çok uzatmış.çünkü eşimle kızıştık biraz perşembe günü yemekleri yaptım kardeşimde gelmişti onu bekledik yemeğe geldiğinde herşey hazırdı masaya oturduk yemek yedik sonra kardeşim dışarı çıktı eşimde çekirdek çıtlatıyodu ben masayı topldım makinamı boşalttım kirlileri yerleştirdim soda istedi onu verdim mutfağı hallettim çekyata uzandım çünkü belim çok ağrıyodu dedim bişe isterseniz artık kendiniz alın ben dinlenicem belim ağrıyo dedim tabi sonra kurutma bitti çamaşırları katladım yerine koydum eşimin gömleği kalmamıştı onu ütüledim ders çalışmam lazımdı ingilzce kurs için 3te yatttım eşim 1-1.30gibi uyudu bide beni uyut öle diyor saçlarıyla falan oynadım uyuttum ama uykuya dalıp dalıp uyanıyor dedim dön uyu ders çalışmam lazım.
cumada derse geç kaldım zaten kurstan gedikte sonrada kardeşim bende kalmıştı onun yatağını bazanın altına koydum yerlerine yerleştirdim çamaşır attım makinaya yemek yedik kardeşime yatak odasının halısını sildirdim misafirler aradı gelcez diye bişede yapmadım kus kus yaptım patates yemeğim vardı onları koydum çok açtı çünkü abla yemek ten önce yarım ekmek yedi çay yatptım yanına bişeler çıkardım.onlarda 7yi geçiyodu gittiklerinde eşimle konuştum uyucam uykum var dedim uyuma dedi erken yatarız dedi uyursan yatmazsın beraber uyuruz dedi iyi dedim mutfağı topladım yine makinayı çalıştırdım çamaşırları yerine yerleştirdim 9.30du geldi yemek yemicem dedi 6da yedim ama çekirdek mısır falan yiyeyim dedi bana mısır patlatsana dedi sen patlatsan dedim sarhoş gibiyim uykusuzum yorgunum dedm tamam ayda yılda bişe istedik dedi tamam dedim sen gir duşuna istediğin zaman patlatırım dedim ütünüde yaprım dedim oturdu tv izliyo bi yandan çekirdek çtlıyo mısırı getirdim büyük bir kase o bitti dedim bende bilgisayarı almıştım o filmini izlerken hadi doldurda gelsene dedim ağız burun kıvırdı yenidenmi patlatıcam dedi ben kalktım doldurdum içerde patlamış hazırdı aaa hazırmıydı diyo bende yeniden hemen nasıl patlatıcam diye kalkmadım diyr bende cevap vermedim sinirlendi kalktı bi mısır patlat dedik zorla söylene söylene yaptın bişe istemiyorum artık diyor sen misafirlerine yap dedi kalktı gitti yatak odasına yattı bende sonra yanına gittim kuzum falan napıyon bilgisayarını getireyimmi dedim telefonda sitelerine bakmaya çalışıyodu bi bağardı hiçbişe istemiyorum git sırnşma dedi bende önce durdum sonra sinirle kalktım sana bişe yapanda kabahat niye yapıyorumki yapmıyorum artıkbişe dedim ışıklar gidince yatağa yattım uyudum sabah bi uyandım arkadan sarıldım kuzum tatlım diye tamam özür dilerim dedim bana dönde sarılıp biraz öle uyuyayım dedim bişe söyleme dedi bende kendi tarafıma geldim lavaboya kalktı bende kalktım gömleğini ütüledim yattım sonra beyimiz eşyalarını alıp ben uyuyorum diye küçük odada giyiniyodu kalktım yanına gittim baktım başka gömlek almış onu ütüleyecek bana bakma git yat dedi napıyrum sana dedim hiçbişe yapma bana dedi git yat yattım yorganıda kafama çektim hazırlanıp gitti
Zeynepcim senin gönlünü alacağın bir durum yok ki burda.. Bence bırak, o sakinleşince senin gönlünü alsın... Onca iş güç, yorgunluğun arasında beyfendinin gönlünü hoş etmeye, başını okşayarak uyutmaya(!), istediklerini yapmana rağmen kendi haklıymış gibi sana küsüyor.. Sen daha fazla üstüne gitme o senden özür dilesin...
eşinin canı başka bişeye sıkkınmışta senden çıkarmış gibi olmuş. Birazda fazla nazlanmış biz darılsak onlar iki sırnaşmada hemen affediyoruz ama erkekler öyle değil
aynen öyle tatlım sabrın sonu selamet....oturduğumuz ev müstakil canım şuan müteahitle anlaşırsa kayınpederim herkesin bi dairesi olucak 2 kaynım ve kayınvalidemle yaşıyoruz kayınpederim ayrı napalımm idare ediyoruz burası onun evi o yüzden ses edemiyorum biraz daha sabır....
Dediğin gibi biraz daha sabır. Sabrın sonu selamettir demişler.
canım benim....üzme kendini elfişin dediği gibi işin stres ve yükünü senden çıkartıyodur erkekler çok mızmız oluyo zaman zaman çocuk gibilerçünkü eşimle kızıştık biraz perşembe günü yemekleri yaptım kardeşimde gelmişti onu bekledik yemeğe geldiğinde herşey hazırdı masaya oturduk yemek yedik sonra kardeşim dışarı çıktı eşimde çekirdek çıtlatıyodu ben masayı topldım makinamı boşalttım kirlileri yerleştirdim soda istedi onu verdim mutfağı hallettim çekyata uzandım çünkü belim çok ağrıyodu dedim bişe isterseniz artık kendiniz alın ben dinlenicem belim ağrıyo dedim tabi sonra kurutma bitti çamaşırları katladım yerine koydum eşimin gömleği kalmamıştı onu ütüledim ders çalışmam lazımdı ingilzce kurs için 3te yatttım eşim 1-1.30gibi uyudu bide beni uyut öle diyor saçlarıyla falan oynadım uyuttum ama uykuya dalıp dalıp uyanıyor dedim dön uyu ders çalışmam lazım.
cumada derse geç kaldım zaten kurstan gedikte sonrada kardeşim bende kalmıştı onun yatağını bazanın altına koydum yerlerine yerleştirdim çamaşır attım makinaya yemek yedik kardeşime yatak odasının halısını sildirdim misafirler aradı gelcez diye bişede yapmadım kus kus yaptım patates yemeğim vardı onları koydum çok açtı çünkü abla yemek ten önce yarım ekmek yedi çay yatptım yanına bişeler çıkardım.onlarda 7yi geçiyodu gittiklerinde eşimle konuştum uyucam uykum var dedim uyuma dedi erken yatarız dedi uyursan yatmazsın beraber uyuruz dedi iyi dedim mutfağı topladım yine makinayı çalıştırdım çamaşırları yerine yerleştirdim 9.30du geldi yemek yemicem dedi 6da yedim ama çekirdek mısır falan yiyeyim dedi bana mısır patlatsana dedi sen patlatsan dedim sarhoş gibiyim uykusuzum yorgunum dedm tamam ayda yılda bişe istedik dedi tamam dedim sen gir duşuna istediğin zaman patlatırım dedim ütünüde yaprım dedim oturdu tv izliyo bi yandan çekirdek çtlıyo mısırı getirdim büyük bir kase o bitti dedim bende bilgisayarı almıştım o filmini izlerken hadi doldurda gelsene dedim ağız burun kıvırdı yenidenmi patlatıcam dedi ben kalktım doldurdum içerde patlamış hazırdı aaa hazırmıydı diyo bende yeniden hemen nasıl patlatıcam diye kalkmadım diyr bende cevap vermedim sinirlendi kalktı bi mısır patlat dedik zorla söylene söylene yaptın bişe istemiyorum artık diyor sen misafirlerine yap dedi kalktı gitti yatak odasına yattı bende sonra yanına gittim kuzum falan napıyon bilgisayarını getireyimmi dedim telefonda sitelerine bakmaya çalışıyodu bi bağardı hiçbişe istemiyorum git sırnşma dedi bende önce durdum sonra sinirle kalktım sana bişe yapanda kabahat niye yapıyorumki yapmıyorum artıkbişe dedim ışıklar gidince yatağa yattım uyudum sabah bi uyandım arkadan sarıldım kuzum tatlım diye tamam özür dilerim dedim bana dönde sarılıp biraz öle uyuyayım dedim bişe söyleme dedi bende kendi tarafıma geldim lavaboya kalktı bende kalktım gömleğini ütüledim yattım sonra beyimiz eşyalarını alıp ben uyuyorum diye küçük odada giyiniyodu kalktım yanına gittim baktım başka gömlek almış onu ütüleyecek bana bakma git yat dedi napıyrum sana dedim hiçbişe yapma bana dedi git yat yattım yorganıda kafama çektim hazırlanıp gittipoh pohlanmaya ilgi görmeye bayılıyolar ama sen ilgi gösteremediğindede hemen triplere giriyolar...üzülme sen hatasını anlayıp yanaşacaktır sana...
bende kahvaltıyı hazırladım kayınvalidemi kaldırdım kahvaltı yaptık sofrayı kaldırdım makinaya attım bulaşıkları tavayı yıkadım ocağı cifledim salonu biraz topladım hemn topik başına uçtumbu arada kayınvalidmee uyuz oldum eşim aradı ben yumurtayı yaparken napıyosun canım anneme sorarmısın m.bey (genel müdür) s. hanım (ik müdürü ) ve bi kaç kişi daha yarın malzemeleri alıp bizim bahçede mangal yapmak istiyolar müsait mi diye sor dedi o sırada kayınvalidemde mutfağa girdi dur annem geldi ona sor canım dedim verdim telefonu ben o kadar kişiyi tek başıma nasıl ağarlıyım ev ahır gibi zaten her işe kendim koşuoyurm annem hasta de gelmesinler tanımıyorum etmiyorum filan dedi kapattı telefonu ben şok içinde baktım sanki ben hiç bi iş yapmıyorum elimi bişeye sürmüyorum o tek başına misafir ağırlıyo evi tek başına temizliyo bende hanım ağa yan gelip yatıyorum gücüme gitti eşimde heveslenmiş belli ki ayıp oldu genel müdürede tanıyorum iyi insanlar keşke kendi evim olsaydıda ben ağırlasaydım o insanları
Gelip özür dileyeceğini bildiği için böyle davranıyo eşin, naz yapıyor ama çok uzatmış.
Ay kendimid üşündüm de, hayatta adım atmıyroum ben.. hele haklıysam hiç..
ama haksızsam özür dilerim eşimd e kabul eder hemen çünkü bilir ki kabul etmediği anda bu defa ben küsücem ve benim barışmam çok zordur.
Canım bukadar üstüen gitme, kendi alttan almaya başlar o zaman.. inş en kısa zamanda fazla tavır yaptığını anlayıp alttan alır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?