2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aydancım bende kayınvalidem ile yaşıyorum ama senin durum çok daha kötü. en azından kimse gelen misafire karışmıyor etmiyor. ben sadece bi işi varmı yok mu diye sorarım işte mesela geçen kardeşlerim gelecekti k.validemde kıl tüy işlerini haftasonu sabahtan yapar direk bu hafta varmı işin dedim. Kardeşlerim gelecekte dedim. Tabi ki gelsinler yok işim dedi. Benim erkek kuzenim bi kaç kere bize tek başına geldi. Kaynanamında görümcesiydi yeğenleriydi abisiydi gelirler . Ben yaparım hizmetimi.

Evet kendi eviniz olsaydı eşin seni arayıp izin isteyecekti annesini değil. işte o nasıl imalarda bulunuyorsa sende bulun. Keşke hevesini kırmasaydın anne falan deseydin. Hem ben yaparım işi gücü. misafir gelincede yapmıyormuyum deseydin. bi kere desen devamı geleck diyorum sana ama yapamıyorsun işte.

ya kızlar bu fırında güveci kaç saat pişircem yaa...

ocakta 5-6 saatten bahsediyo tariflerde

Ben 5-6 saatte pişen yemek hiç duymadım yahu :44: Birtek tandır kahve ocağında 3-4 saat pişiriliyor onu biliorum. Ama güveç deneyimim yok. O da heralde kahve ocağının en kısığındadır

keşke yapabilsem kuzum ya hep susuyorum geçengün mutfakta kendi kendine konuşurken yakaladım yazıklar olsun bütün evlatlarıma diye evletları napıyosa ona acaba el üstünde tutuyolar anne diye üstlerine titriyolar hiç mi eleştirmicekelr annelerini garip takıntılarını bide kayınpederim duysa mangala gelinceğini kıyameti kopartırmış hiçte kopartmaz niye kopartsın garip kompleksler kendi canciğer arkadaşlarımı bile çağramadım eve çekiniyorum..kendi akrabaları her hafta bizde nerdeyse benim kocamın iş arkadaşları battı sonrada gelmiş ev pis ben çağıramam o kadar insanı bende anne 2 gün önce dip köşe temizlemedik mi ne pisi allah aşkına dedim sadece evin tavanı akıyo çok yağmur yağınca tavanı öyle görmesinlermiş o tavan senelerdir öyle zaten düğünde okadar insan geldi eve yine tavan aynıydı kimsede ayıplamadı ayselin evi böyle diye temiz derli toplu olduktan sonra hiç bi önemi yok bence tavanın akmasının benim odamda küf içinde mesela ben bu kadar dert etmiyorum temizliyorum derliyip topluyorum gardolabımdaki az giydiğim eşyaların hepsi küf kokuyo kaç tane beyaz gömlek bluzz attım küf lekesi çıkmadı diye camlarım şakır şakır akıyo buhar oluyo duvar yosun tuttu ses ediyomuyum her sabah kalkıp camlarımı kuruluyorum her hafta duvarlarımı siliyorum çamaşırsuyuyla o insanlar düğün günü benimde odama girdiler dah 1 ay olmasına ragmen boyanmış duvarlar dökülmüştü yama yama duruyodu ben utandım mı yok napalım kader...istemedikten sonra bahane çok ama gel gör ki karakterim buna el vermiyo he eşim iyi demişsin hayatım diceğini bilsem belki yine ses ederim ama annm ne diyosa o dediği için bende ses etmiyorum....

senin kafan da için de rahat olsun tatlım

belliki söleyemediği bi sıkıntısı oldu işyerinde falan ,bırak kendi haline, hiç ses etme canım

.. burcu du bulayım tarifi bak

zuzum ben hiç yapmadım güveç ama o kadar süreceğini sanmıyorum ya.

enkim kimseyle konuşamadığı için olabilir o zaman. kendi kendine sıkıntı yapmıştır. ama işte eşlerimiz bazen birlikte aşmamız gereken sorunları paylaşmak yerine, tepkilerini bize gösteriyorlar. sen hiç sıkma canını, eşine karşı da kurma kendini. erkekler duygularını belli etmemeye programlandıklarından böyle şeyler çok etkiliyor onları.

..... 5.Güveç kabınızın üzerini kapatıp yerine yerleştirin ve orta ayarda 6-8 saat pişirin. (ya da üzerini folyoyla kaplayıp orta dereceli fırında pişirin.)....

şimdi bakındımda oktay ustanın tarifinde 1 saat diyor :44: ama ben o adamı sevmiyom nedense

aydancığım kötü olmuş eşin heveslenmiş annende hevesini kırmış ne yükü olacakki dışarda mangal yapmanın sen varsın sen hizmetini ederdin keşke anne gelsinler ben ilgilenirim deseydin
anne ben yardum etmiyomuyum elimden geldiğince deseydin bu kaynanalar yokmu napsak biz bunları iyi olsna iyiliktende anlamıyolar

Oktay ustanın tariflerini ben de pek sevmem. Sen ozaman nasıl diyorsa öyle yapıcaksın zuzuş. Başka alternatif tariflere de bak. Vardır mutlaka. Ben öyle yapıorum. bir yığın tarifi okuorum. Aklıma en yatanı hangiyse onu yapıorum. Şimdiye kadar da hep ii oldu çok şükür.

öyle yapayım ...

önce 1,5 saat beklerim bakarım ..artık yumuşaklığına göre ya biraz daha tutarım yada kapatırım fırını :44:

neysem ben yavaştan kaçayım...yoksan otbüsü kaçırcam

iyi tatillerrr :80:

yuhh kısaca zuzum 5 6 saat mi.....

bunaldım valla ya böle garip komplekslere triplere hiç gelemem yoruyo beni hayat enerjimi tüketiyo hani bura kendi evim olsa hiç laf söz ettirmem ama burası onun evi ve bunu her defasında bana hissettiriyo o yüzden benimsiyemiyorum evin hanımı ben değilim o buda beni sıkıntıya sokuyo açıkcası

senin kafan da için de rahat olsun tatlım

belliki söleyemediği bi sıkıntısı oldu işyerinde falan ,bırak kendi haline, hiç ses etme canım

.. burcu du bulayım tarifi bak

rahatladım tatlım iyiyim kendime geldim belkide kendi nasıl istiyosa .canım burcu du bulayım tarifi bak ne demek istedin anlamadım.

olabilir canım .çünkü çok istiyor bebiş.yaşım geldide geçiyor diyor (34 yaşında).evet kendi içine atıyor onun ceremesini yine ben çekiyorum.kurmuyorum canım artık evde sıkılmaya başladım kendimi oyalamaya çalışıyorum çalışmamaı istemiyor bebek olsun biraz büyüsün sonra başla diyor ama böyle şeyler olunca sinirleniyorum işte

çıkacak olanlara iyi tatiller kızlar. ablamın görümceleri bugün gidiyorlar, birşeyler atıştırıp gideyim ablamlara. eniştem 2 gibi evden çıkarız diyordu. 1 gibi çıkayım ben evden. iyi bakın kendinize, aşk dolu, huzurlu, mutlu tatiller herkese

iyi tatiller tatlım...inşallah dileklerin gerçekleşir....

şimdi telefon geldi kayınvalidme birazdan misafir gelicek mangal yapmak istiyolarmış.... bu kadar olur....oda aa tabi buyrun dedi elimi hiç bişeye süresim yok yeminle....benimde hevesim kırıldı...onun ki can kocamin ki patlıcan zaten....

nekk bugün güveçte et yapıcam inş Hazır evdeykene :)

Yap bakim nasıl olcaklar :)

Ocakta 5-6 saatten bahsediyo tariflerde

zuzum ben 220 derecede pişiriyorum, önce bi 40 dk felan sonar 200-180 e kısıyorum öyle de 40 dk yani ne bilim ama ben 1 buçuk saatte felan pişiriyorum en fazla.. :26:

Aa tesadüfe bakk Eşin çok bozulur öğrenince.. İyi de olur aslında

Aa tesadüfe bakk Eşin çok bozulur öğrenince.. İyi de olur aslında

allahın sopası yok işte şimdide ayy çok yorgunum keşke gelmeseler diyo ahay yavrum kendin dedin buyrun gelin diye kocama çenkirdin ama... şu insanoğlu ne kadar garip ya...
bu arada siteme müzikler yüklemeye başladım açmamı istediğiniz konular varmı kızlar...öneriler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…