- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
günaydın kızlar.
enkim eşin gerçekten fazla nazlanmış bu sefer. sence bebek konusunda canı sıkılmış olabilir mi? seninle konuşursa sen daha çok üzülürsün diye içine atmıştır belki. ondan olmayacak şeylere sinirleniyor olabilir. bazen olur ya içimizdeki sıkıntıyı kimseyle paylaşamayınca etrafa patlarız. belki öyle bir durumdur. sen biraz sakin bırak onu, kendisi anlar hatasını gelir tıpış tıpış
zeynep aslında hiç seninle ilgili bi durum yok ama neden böle yaptı sana ...hakkatten başkasına kızmış senden çıkarmış ...bidaa adım atma bırak o gelsin ..mademse huyu böle :44:
ama üzülme, sana karşı değil baksana...çinkim yaptığın bi hata bi terslenme yok ...
aynen öyle tatlım sabrın sonu selamet....
canım benim....üzme kendini elfişin dediği gibi işin stres ve yükünü senden çıkartıyodur erkekler çok mızmız oluyo zaman zaman çocuk gibilerpoh pohlanmaya ilgi görmeye bayılıyolar ama sen ilgi gösteremediğindede hemen triplere giriyolar...üzülme sen hatasını anlayıp yanaşacaktır sana...
bende kahvaltıyı hazırladım kayınvalidemi kaldırdım kahvaltı yaptık sofrayı kaldırdım makinaya attım bulaşıkları tavayı yıkadım ocağı cifledim salonu biraz topladım hemn topik başına uçtumbu arada kayınvalidmee uyuz oldum eşim aradı ben yumurtayı yaparken napıyosun canım anneme sorarmısın m.bey (genel müdür) s. hanım (ik müdürü ) ve bi kaç kişi daha yarın malzemeleri alıp bizim bahçede mangal yapmak istiyolar müsait mi diye sor dedi o sırada kayınvalidemde mutfağa girdi dur annem geldi ona sor canım dedim verdim telefonu ben o kadar kişiyi tek başıma nasıl ağarlıyım ev ahır gibi zaten her işe kendim koşuoyurm annem hasta de gelmesinler tanımıyorum etmiyorum filan dedi kapattı telefonu ben şok içinde baktım sanki ben hiç bi iş yapmıyorum elimi bişeye sürmüyorum o tek başına misafir ağırlıyo evi tek başına temizliyo bende hanım ağa yan gelip yatıyorum gücüme gitti eşimde heveslenmiş belli ki ayıp oldu genel müdürede tanıyorum iyi insanlar keşke kendi evim olsaydıda ben ağırlasaydım o insanları
olabilir yarenim bu bebek olayını kimseye söylemedik ne benim aileme ne onun ailesene dost arkadaş kimse bilmiyor neden böyle oluyor diye düşünmesinler dedik bizde kendi aramızda fazla konuşmadık ona sıkılmış olabilir bende büyütülecek bişe yok diye düşündüm gittim ama kendi haline bıraktım ne istiyorsa onu yapsın
zuzum rahatladım valla size anlatınca ben yine kendimde arıyodum bişeleri ya bebek olayına sıkılıdı yada başkasına sinirlendi kendi gelir nasıl olsa benim kafamın tasınıa ttıracak işe giricem yeniden ozaman görecek bebek olayına askıya alacam illa onu istiyor
evet çok mızmız oluyorlar canım ama elimden geldiğince ilgileniyorum koca bebeğim o benim kendi haline bırakıyorum onu ben elimden geleni yapıyorum
ya kızlar bu fırında güveci kaç saat pişircem yaa...
ocakta 5-6 saatten bahsediyo tariflerde
Aydancım bende kayınvalidem ile yaşıyorum ama senin durum çok daha kötü. en azından kimse gelen misafire karışmıyor etmiyor. ben sadece bi işi varmı yok mu diye sorarım işte mesela geçen kardeşlerim gelecekti k.validemde kıl tüy işlerini haftasonu sabahtan yapar direk bu hafta varmı işin dedim. Kardeşlerim gelecekte dedim. Tabi ki gelsinler yok işim dedi. Benim erkek kuzenim bi kaç kere bize tek başına geldi. Kaynanamında görümcesiydi yeğenleriydi abisiydi gelirler . Ben yaparım hizmetimi.
Evet kendi eviniz olsaydı eşin seni arayıp izin isteyecekti annesini değil. işte o nasıl imalarda bulunuyorsa sende bulun. Keşke hevesini kırmasaydın anne falan deseydin. Hem ben yaparım işi gücü. misafir gelincede yapmıyormuyum deseydin. bi kere desen devamı geleck diyorum sana ama yapamıyorsun işte.
zuzum rahatladım valla size anlatınca ben yine kendimde arıyodum bişeleri ya bebek olayına sıkılıdı yada başkasına sinirlendi kendi gelir nasıl olsa benim kafamın tasınıa ttıracak işe giricem yeniden ozaman görecek bebek olayına askıya alacam illa onu istiyor
evet çok mızmız oluyorlar canım ama elimden geldiğince ilgileniyorum koca bebeğim o benim kendi haline bırakıyorum onu ben elimden geleni yapıyorum
..... 5.Güveç kabınızın üzerini kapatıp yerine yerleştirin ve orta ayarda 6-8 saat pişirin. (ya da üzerini folyoyla kaplayıp orta dereceli fırında pişirin.)....
şimdi bakındımda oktay ustanın tarifinde 1 saat diyor :44: ama ben o adamı sevmiyom nedense
Oktay ustanın tariflerini ben de pek sevmem. Sen ozaman nasıl diyorsa öyle yapıcaksın zuzuş. Başka alternatif tariflere de bak. Vardır mutlaka. Ben öyle yapıorum. bir yığın tarifi okuorum. Aklıma en yatanı hangiyse onu yapıorum. Şimdiye kadar da hep ii oldu çok şükür.
yuhh kısaca zuzum 5 6 saat mi.....ya kızlar bu fırında güveci kaç saat pişircem yaa...
ocakta 5-6 saatten bahsediyo tariflerde
aydancığım kötü olmuş eşin heveslenmiş annende hevesini kırmış ne yükü olacakki dışarda mangal yapmanın sen varsın sen hizmetini ederdin keşke anne gelsinler ben ilgilenirim deseydin
anne ben yardum etmiyomuyum elimden geldiğince deseydin bu kaynanalar yokmu napsak biz bunları iyi olsna iyiliktende anlamıyolar
senin kafan da için de rahat olsun tatlım
belliki söleyemediği bi sıkıntısı oldu işyerinde falan ,bırak kendi haline, hiç ses etme canım
.. burcu du bulayım tarifi bak
zuzum ben hiç yapmadım güveç ama o kadar süreceğini sanmıyorum ya.
enkim kimseyle konuşamadığı için olabilir o zaman. kendi kendine sıkıntı yapmıştır. ama işte eşlerimiz bazen birlikte aşmamız gereken sorunları paylaşmak yerine, tepkilerini bize gösteriyorlar. sen hiç sıkma canını, eşine karşı da kurma kendini. erkekler duygularını belli etmemeye programlandıklarından böyle şeyler çok etkiliyor onları.
çıkacak olanlara iyi tatiller kızlar. ablamın görümceleri bugün gidiyorlar, birşeyler atıştırıp gideyim ablamlara. eniştem 2 gibi evden çıkarız diyordu. 1 gibi çıkayım ben evden. iyi bakın kendinize, aşk dolu, huzurlu, mutlu tatiller herkese
nekk bugün güveçte et yapıcam inşHazır evdeykene :)
ya kızlar bu fırında güveci kaç saat pişircem yaa...
Ocakta 5-6 saatten bahsediyo tariflerde
iyi tatiller tatlım...inşallah dileklerin gerçekleşir....
şimdi telefon geldi kayınvalidme birazdan misafir gelicek mangal yapmak istiyolarmış.... bu kadar olur....oda aa tabi buyrun dedi elimi hiç bişeye süresim yok yeminle....benimde hevesim kırıldı...onun ki can kocamin ki patlıcan zaten....
Aa tesadüfe bakkEşin çok bozulur öğrenince.. İyi de olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?