2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sende kendine iyi bak canım sanada iyi tatiller kolay gelsin

işte tam yeri gelmiş canım az önce gelecekeri kabul etmedin şimdide kabul etmeseydin deseydin hiçbişe yapma hatta eşinin işi müsaitse yanına git eşimin yanına gidiyorum de ordanda alışveriş merkezi yokmu oralarda git oraya dolaş eşinde görsün işte annesini
aydancığım msjımı aldın demi doğru site demi benim dediğim

Canım yollamadın ki sitenin adresini dün söyledim yollamadın

iş yerine gidemem şimdi uzak biraz evdende çıkamam laf eder ayıp filan diye mecbur kös kös oturucam yine sitemle ilgilenirim artıkın
evet tatlım doğru site sağlık köşesi filan açmayı düşünüyorum kadın sağlığı filan nede olsa çok insan internetten araştırıyo böle şeyleri...

Canım yollamadın ki sitenin adresini dün söyledim yollamadın
kuzum gönderdim şimdi....kusura bakma bu 10 dk şeysi kafamı karıştırdı

zeynepcim benc de eşinin mutlaka başka nedenleri vardı sinirli olmak için yoksa sen onun için o kadar şey yapmışsın artı bir sürü ev işi yapmışsın ve yorulmuşsun bunları mutlaka görüyordur, ama demek ki içine atan biri olduğu için en uak bi şeyde patlıyor. bence sen sakın bunu kendine yorma eminim ki onu sinirlendiren başka ir şeydi, inş. bugün sakinleşmiştir ve akşama barışırsınız ccnmm, ama bence çok da üstüne düşme o da ters etki yapabilir, kendi haline bırakmaya çalış, nasıl olsa sakinleşince kendi zaten barışıyor demişsin

aydancım blog adresini bana da atar mısın cnmm? kayınvaliden gerçekten çok çok ayıp etmiş, işn. eşin gelince bu durumu farkeder de annesine biraz çıkışır, kadının da a klı başına gelsin, madem yorgunsun ev kirli kendi akrabalarını da geri çevir yani hayret bi şey sen de yavaş yavaş laf söylemeye kendini alıştır cnm, çok sessiz ddurdukça üstüne gelirler. gerçi sana diyorum da ben de hiç faf söyleyemem yine de bazen kendimi zorluyorum ya da mesela suratımı değiştiriyorum en azından, o zaman da anlıyorlar kızdığım bir olay olduğunu

ben bugün çok yoruldummm 2 makine çamaşır yıkadım. ilk makineyi attım, lekeli bikaç bişi vardı leke çıkarıcı da döktüm, bi tane de nevresim ve yastık kılıfı vardı mak. boş die onları da attım. ay atmaz olaymışımmmm.makine bi bitti, nevresim ve yastık kılıfında yer yer lacivertlik var nerden geçti bilmiyorum ama bişeyden renk almışşşş. sonra bütün nevresim çarşaf evde ne varsa hepsini çıkardım onları attım o lekeli olanlarla beraber bi daha yıkkadım ama tam çıkmamış hala varneyse artık...

bi de geçen hafta hastayım die temizlik yapamamıştım bugün de çok ii diildim aslında ama yapmam lazım evi .ok götürüodu resmen, temizliğe daha başlamadan annem geldi, sağolsun ikimiz bi giriştik bayaa bi temizledik annem toz alma kısmını aldı(en zor kısım) ben de süpürdüm sildim, ama boynum belim koptu çok yoruldummm

şimdi de zuzuuuu makarna yaptım kendime onu yiyorum. annem bi de simit, yaprak sarma ve bi dilim pasta getirmiş gelirken, sabahtan beri yediklerim onlardı acıktım şimdi de bari makarna yapim dedim

kızlarrr mbbb nasılsınız.bende 2010 temmuzda evlendimmm.evliliik güzel hele bide sevdinle olunca ..

Bende 10.10.2010 da evlendm ve 11 0cakta hamile olduğumu öğrendm yani 8 haftalık hamileyim:)ço..mutluyum...Rabbim herkese hakeden herkese nasip etsin inşallah...

Bende 10.10.2010 da evlendm ve 11 0cakta hamile olduğumu öğrendm yani 8 haftalık hamileyim:)ço..mutluyum...Rabbim herkese hakeden herkese nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım darısı bize artıkk sağlıkla kucağana al inşalla bebeğinii

günaydın kızlar

dışarısı çok fena. işe geldik gelmesinede akşam nasıl gidicez şimdiden onu düşünüyorum :44:

bu arada siteme müzikler yüklemeye başladım açmamı istediğiniz konular varmı kızlar...öneriler...

yemek tarifi
canım aklıma gelince yazarım :44:

şimdi de zuzuuuu makarna yaptım kendime onu yiyorum. annem bi de simit, yaprak sarma ve bi dilim pasta getirmiş gelirken, sabahtan beri yediklerim onlardı acıktım şimdi de bari makarna yapim dedim

afiyet olsun gulümmm

günaydınnn, hava çok soğukkk eşimde c.ertesi geceden beri hasta grip :2:

kızlarrr mbbb nasılsınız.bende 2010 temmuzda evlendimmm.evliliik güzel hele bide sevdinle olunca ..

hoşgeldiniz kızlar
günaydın kızlar

dışarısı çok fena. işe geldik gelmesinede akşam nasıl gidicez şimdiden onu düşünüyorum :44:
aynen elfim, burda her yer bembeyaz, yarım saatlik yolu 1 saatte geldik, şirinevler servisi hala gelmedi
birde aksi gibi bugün dişçi randevum var, 4te çıkıp yollara düşücem (
..
dün nasıldı dışarısı, bugün görünce oldum
nasıl yağmış gece..
eşimle de zaten limoniyiz uyandırmadım onu çıktım geldim aklım onda şimdi atkısını şapkasını bulur inş

ay canım ya randevunu iptal ettirseydin ya. nasıl gidicen?

eşinle niye limonisiniz?

dikkat et giderken...

nolduu canım yaa

Cumartesi iş çıkışı direk eve gittim eşim geldi hemen çıktık avm ye gittik bana eşime mont aldık çok dolandık ayaklarım şişti artık eve gelincede yemek yedik kestane yaptık öylece geçti günümüz. Pazar günüde geç kalktık kahvaltı yaptık 2 makine çamaşır yıkadım eşim evi süpürdü ben sildim sonra toz aldım banyo yaptık evde dinlenerek geçirdik iyi geldi bana. tabi temizlik çamaşır yordu ama dün güzel bi gündü ya. bugünde hiç işe gelmek istemedim

ay canım ya randevunu iptal ettirseydin ya. nasıl gidicen?

eşinle niye limonisiniz?
eğer böyle yağmaya devam ederse öyle yapıcam elfim haftaya aldırıcam :/

dikkat et giderken...

nolduu canım yaa
eşim hafta sonu çalışıyor ya, annemler de kardeşimle cumartesi bize geldiler.
Bayaa durdular, kurabiye yaptık, yemek yaptık.. hava karardı..
eşim akşamları taksiyle geliyor, geldi aradı aşağıdan "annemler insin eve bırakalım onları" diye..
gittiler.. ve bu yürüyerek 10 dk mesafe arabayla 5 dk..
15 dk oldu merak ettim aradım, yanlış yola girdik dedi kapattım..
sonra daha 15 dk geçti.. tekrar aradım "nerdesin ki?" "geliyorum" dedi.. "yürüyerek bıraksan daha çabuk gelirdin" dedim ama normal bir ses tonuyla..
bir bağırmaya başladı şaşırdım ben de "ne diyosun sen" felan diye kapattı yüzüme.(ilk kez yzüme kapatıyor telefonu)
Geldi, sırnaşıyo ben tabi ağliycak durumdayım. Öptü, sarıldı ittim ben de onu daha çok sinirlendi
Daha çok bağırdı telefondakinden bile, böyle üzerime doğru gelmiş, parmağını sallıyo çok kırıldımm
en nefret ettiğim şey de kavga sonrası hediye alması, özür dilese bin kat daha makbule geçer..
Bana o markafoniden beğendiğim montu almış, sipariş etmiş yanisi dün onu barışma mı sayıyor çok bekler!
benim onu 2. kez niye aradığımsa merak ettiğimden yani, bişe mi oldu, kaza mı taksici nasıl bir insan felan böyle şeyler geçti aklımdan haksız mıyım :26:

nasıl bir mont aldın canım? kaça aldın?
benim bu eşimin verdiği 100 tl çokmuş gibime geliyor..
çıkıp alsam 70 e felan bulurdum sanki..

Arabayla 5dk yola ,nasıl yanlış giriyolar 30 dklık yaaa :26:

Sakin sakin anlatsaydı yaa, ne bağırıyoo Merak etmişin alt tarafı ki bende olsam meraktan çatlarım
Bence çok haklısın

Ki daha bu sabah otbüsten inince eşimi aradım 2 kere, cevap vermedi, bişeymi olsu diye telaş yaptım, işyerini arıcaktım..hemen sonra geri döndü,motordaymış duymamış

Canım ya haklısın tabi. neden öyle sert çıkıştı ki. Üzme sen kendini canım hatasını anlamış. Bazı erkekler özür dilemesini bilmez seninkide hediye alarak diliyor özrünü. uygun bi zamanda anlat ona. sert çıkıştığında gönlümü hediye ile alma diye.
Bana görede hediyemi özür mü dersen bende özür dilenmesini seçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…