çıkacak olanlara iyi tatiller kızlar. ablamın görümceleri bugün gidiyorlar, birşeyler atıştırıp gideyim ablamlara. eniştem 2 gibi evden çıkarız diyordu. 1 gibi çıkayım ben evden. iyi bakın kendinize, aşk dolu, huzurlu, mutlu tatiller herkese
iyi tatiller tatlım...inşallah dileklerin gerçekleşir....
şimdi telefon geldi kayınvalidme birazdan misafir gelicek mangal yapmak istiyolarmış.... bu kadar olur....oda aa tabi buyrun dedi elimi hiç bişeye süresim yok yeminle....benimde hevesim kırıldı...onun ki can kocamin ki patlıcan zaten....
allahın sopası yok işte şimdide ayy çok yorgunum keşke gelmeseler diyo ahay yavrum kendin dedin buyrun gelin diye kocama çenkirdin ama...şu insanoğlu ne kadar garip ya...
bu arada siteme müzikler yüklemeye başladım açmamı istediğiniz konular varmı kızlar...öneriler...
allahın sopası yok işte şimdide ayy çok yorgunum keşke gelmeseler diyo ahay yavrum kendin dedin buyrun gelin diye kocama çenkirdin ama...şu insanoğlu ne kadar garip ya...
bu arada siteme müzikler yüklemeye başladım açmamı istediğiniz konular varmı kızlar...öneriler...
iş yerine gidemem şimdi uzak biraz evdende çıkamam laf eder ayıp filan diye mecbur kös kös oturucam yine sitemle ilgilenirim artıkınsende kendine iyi bak canım sanada iyi tatiller kolay gelsin
işte tam yeri gelmiş canım az önce gelecekeri kabul etmedin şimdide kabul etmeseydin deseydin hiçbişe yapma hatta eşinin işi müsaitse yanına git eşimin yanına gidiyorum de ordanda alışveriş merkezi yokmu oralarda git oraya dolaş eşinde görsün işte annesini
aydancığım msjımı aldın demi doğru site demi benim dediğim
kuzum gönderdim şimdi....kusura bakma bu 10 dk şeysi kafamı karıştırdıCanım yollamadın ki sitenin adresini dün söyledim yollamadın
İyi tatiller kızlar
Bende 10.10.2010 da evlendm ve 11 0cakta hamile olduğumu öğrendm yani 8 haftalık hamileyim:)ço..mutluyum...Rabbim herkese hakeden herkese nasip etsin inşallah...
şimdi de zuzuuuumakarna yaptım kendime onu yiyorum. annem bi de simit, yaprak sarma ve bi dilim pasta getirmiş gelirken, sabahtan beri yediklerim onlardı acıktım şimdi de bari makarna yapim dedim
kızlarrr mbbb nasılsınız.bende 2010 temmuzda evlendimmm.evliliik güzel hele bide sevdinle olunca ..
hoşgeldiniz kızlarBende 10.10.2010 da evlendm ve 11 0cakta hamile olduğumu öğrendm yani 8 haftalık hamileyim:)ço..mutluyum...Rabbim herkese hakeden herkese nasip etsin inşallah...
aynen elfim, burda her yer bembeyaz, yarım saatlik yolu 1 saatte geldik, şirinevler servisi hala gelmedigünaydın kızlar
dışarısı çok fena. işe geldik gelmesinede akşam nasıl gidicez şimdiden onu düşünüyorum :44:
hoşgeldiniz kızlar
aynen elfim, burda her yer bembeyaz, yarım saatlik yolu 1 saatte geldik, şirinevler servisi hala gelmedi
birde aksi gibi bugün dişçi randevum var, 4te çıkıp yollara düşücem(
..
dün nasıldı dışarısı, bugün görünceoldum
nasıl yağmış gece..
eşimle de zaten limoniyiz uyandırmadım onu çıktım geldim aklım onda şimdi atkısını şapkasını bulur inş
dün nasıldı dışarısı, bugün görünceoldum
nasıl yağmış gece..
eşimle de zaten limoniyiz uyandırmadım onu çıktım geldim aklım onda şimdi atkısını şapkasını bulur inş
eğer böyle yağmaya devam ederse öyle yapıcam elfim haftaya aldırıcam :/ay canım ya randevunu iptal ettirseydin ya. nasıl gidicen?
eşinle niye limonisiniz?
eşim hafta sonu çalışıyor ya, annemler de kardeşimle cumartesi bize geldiler.dikkat et giderken...
nolduu canım yaa
nasıl bir mont aldın canım? kaça aldın?Cumartesi iş çıkışı direk eve gittim eşim geldi hemen çıktık avm ye gittik bana eşime mont aldık çok dolandık ayaklarım şişti artık eve gelincede yemek yedik kestane yaptık öylece geçti günümüz. Pazar günüde geç kalktık kahvaltı yaptık 2 makine çamaşır yıkadım eşim evi süpürdü ben sildim sonra toz aldım banyo yaptık evde dinlenerek geçirdik iyi geldi bana. tabi temizlik çamaşır yordu ama dün güzel bi gündü ya. bugünde hiç işe gelmek istemedim
Canım ya haklısın tabi. neden öyle sert çıkıştı ki. Üzme sen kendini canım hatasını anlamış. Bazı erkekler özür dilemesini bilmez seninkide hediye alarak diliyor özrünü. uygun bi zamanda anlat ona. sert çıkıştığında gönlümü hediye ile alma diye.eğer böyle yağmaya devam ederse öyle yapıcam elfim haftaya aldırıcam :/
eşim hafta sonu çalışıyor ya, annemler de kardeşimle cumartesi bize geldiler.
Bayaa durdular, kurabiye yaptık, yemek yaptık.. hava karardı..
eşim akşamları taksiyle geliyor, geldi aradı aşağıdan "annemler insin eve bırakalım onları" diye..
gittiler.. ve bu yürüyerek 10 dk mesafe arabayla 5 dk..
15 dk oldu merak ettim aradım, yanlış yola girdik dedi kapattım..
sonra daha 15 dk geçti.. tekrar aradım "nerdesin ki?" "geliyorum" dedi.. "yürüyerek bıraksan daha çabuk gelirdin" dedim ama normal bir ses tonuyla..
bir bağırmaya başladı şaşırdım ben de "ne diyosun sen" felan diye kapattı yüzüme.(ilk kez yzüme kapatıyor telefonu)
Geldi, sırnaşıyo ben tabi ağliycak durumdayım. Öptü, sarıldı ittim ben de onu daha çok sinirlendi
Daha çok bağırdı telefondakinden bile, böyle üzerime doğru gelmiş, parmağını sallıyo çok kırıldımm
en nefret ettiğim şey de kavga sonrası hediye alması, özür dilese bin kat daha makbule geçer..
Bana o markafoniden beğendiğim montu almış, sipariş etmiş yanisi dünonu barışma mı sayıyor çok bekler!
benim onu 2. kez niye aradığımsa merak ettiğimden yani, bişe mi oldu, kaza mı taksici nasıl bir insan felan böyle şeyler geçti aklımdan haksız mıyım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?