nasıl bir mont aldın canım? kaça aldın?
benim bu eşimin verdiği 100 tl çokmuş gibime geliyor..
çıkıp alsam 70 e felan bulurdum sanki..
nasıl bir mont aldın canım? kaça aldın?
benim bu eşimin verdiği 100 tl çokmuş gibime geliyor..
çıkıp alsam 70 e felan bulurdum sanki..
anneni ara sor diyo yolu şaşırdık diyo, hemen herşeyin altında bişi arıyosun diyo.. işte seni merak ettim felan diyince hatasını anladıArabayla 5dk yola ,nasıl yanlış giriyolar 30 dklık yaaa :26:
Sakin sakin anlatsaydı yaa, ne bağırıyooMerak etmişin alt tarafı ki bende olsam meraktan çatlarım
Bence çok haklısın
Ki daha bu sabah otbüsten inince eşimi aradım 2 kere, cevap vermedi, bişeymi olsu diye telaş yaptım, işyerini arıcaktım..hemen sonra geri döndü,motordaymış duymamış
bir de o gece sinirle koymuş kendine yemek yemeye başlamış, ben onu bekliyorum yemek yemek içinCanım ya haklısın tabi. neden öyle sert çıkıştı ki. Üzme sen kendini canım hatasını anlamış. Bazı erkekler özür dilemesini bilmez seninkide hediye alarak diliyor özrünü. uygun bi zamanda anlat ona. sert çıkıştığında gönlümü hediye ile alma diye.
Bana görede hediyemi özür mü dersen bende özür dilenmesini seçerim.
anneni ara sor diyo yolu şaşırdık diyo, hemen herşeyin altında bişi arıyosun diyo.. Işte seni merak ettim felan diyince hatasını anladıNe düşündüğümü sandı ki, du bak onu sorayım ben ona akşam :26: şimdi de arayasım var, nasıl gittin işe diye ama aramiycam
Bir de o gece sinirle koymuş kendine yemek yemeye başlamış, ben onu bekliyorum yemek yemek için
Açtım tabi muslukları, sabah bi uyandım gözlerim balon gibi..
evet çok büyütülecek bişi yok ama kırıldım işte.. elbet barışıcam da özür dilemeliNek erkekler bayanlar kadar ince düşünemiiyor maalesef. Ben de evhamlıyımdır çok. Eşim de bana kızar hep. Onlara gereksiz geliyor işte. Bu arada montunu da güle güle giy. Ve bence çok da uzatma dargınlığı. Çok da mühim birşey yok ortada.
kuzu güle güle giyin montlarınızı :)ben sezon sonunu çok bekledim. Kaşe bi kaban alayım dedim. Defactoda bi tane beğendim fiyatı 140 tl çok beğendim ama fiyatından dolayı almak istemedim sonra lcw de bütün montlarda indirim vardı eşimin aldığı etiket fiyatı 110 tl biz 40 tl ye aldık ben hala alamadım sinirlendim önce. Hep sana alıyoruz bana bulamıyoruz diye. Bütün mağazaları gezdik aklımda hala defactodaki kaldı eşim fiyatından dolayımı yoksa beğenmediğin içinmi istemiyorsun dedi. Sezon sonunu boşunamı bekledim almıcam dedim. sana kaban almadan çıkmıyoruz burdan dedi bende çok içime sinmeyerek lcw den aldım 63 tl ye bunu
Eki Görüntüle 335963
kuzu güle güle giyin montlarınızı :)
güzelmiş, o göğüs kısmındaki potlukları sevmedim sadece..
Günaydıın kızlarr
Dün bizim için çok değişik bi gündü... Pazar günü çalıştım benPzt. izin kullandım diye..
Akşam iş çıkışı eşim aradı kardeşinin sancısı olmuş dedi. İşten çıktım, eşimle annemle buluşup hastaneye gittik Normalde 36 haftalıktı ama dün sancıları ve ateşi olunca dr a gitmemişler gündüzden akşam yine geçmeyince hastaneye götürdüler kalp atışını ve sancılarını ölçtüler normalden hızlıymış normali 140-160 arası olmalıyken 170-180 arası değişiyordu bebeğin kalp atışı...
Alttan muayne etti ebe 6 cm açılma olmuş. Eğer 3-4 cm daha açılma olursa normal doğum yapabilirsin dediler. Ama Kalp atışı normale düşmezse sezeryana alıcaz dediler ve düşmedi açılma olmasına rağmen sezeryana aldılar. 45 dk falan bekledikten sonra 22:15 de doktoru geldi doğum oldu anne iyi bebek ateşli doğdu enfeksiyon kapmış dedi ama bunu söylerken ki surat ifadesini görmeliydiniz sanki çok kötü gibi..Hepimizin morali bozuldu babası ağladı bebeğin durumu kötü diye. Kardeşim iyiydi babası bebeği görmeye gitti, Hemşireye sorduk bizde bebek nasıl diye babası öylemedi mi durumunu dedi o gelince anlatır dedi sanki yine bişe olmuş gibi Neyse babası geldi bebek iyi olmuş ateşi geçmiş ama serum veriliyormuş beyaz tenli bi bebişmişş
İyi deyince herkesin morali yerine geldi sarıldık falan böyle mutlu olduk..
Ben daha göremedim amaSağlıklı olsun da sonrada görürüz inşAllah..
Gece de kendi evimize geldik hastanede annem,eşi ve kayınvalidesi kaldılar ben izin hakkımı kullanmadım bugün çıkartırlarsa akşam gideriz görmeye...
Zuzumkardeşimle konuşamadım uyuyormuş uyansın duyucam sesini, bebeğimizin adı da babasının yoğun isteği üzerine Çağlar
Elfim sağol canımarada söylüyordum burda bebişle ilgili şeyler rastgelmedin demekki..
Zuzumkardeşimle konuşamadım uyuyormuş uyansın duyucam sesini, bebeğimizin adı da babasının yoğun isteği üzerine Çağlar
özgecim gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün..
Amin canım...SAĞLIKLA YAŞASIN ... ÇAĞLAR GÜZEL GELİYO KULAĞA, SEVDİM
numuneleri yeğenime götürürüm falan deyince küçük yeğenin var sanıyordum :)))
du ariyımama nek şimdi dur burdaTamam eşin sert çıkmış haksız yere ... Ama "ne düşündüğümü sandıki" diye sorma Normaldir böle sölemesi, çinkim arkidişim yanlış anlamaya müsait bi yapın var
Hmm, bence ara kocanı sor ... çok suratsız konuşma, çok da cıvımaözür dilesin akşam
aa s alsaydın bariii, daha bebiş büyücek olmazsa ya üzerine, sonra doğumdan belkim göbüş kalır azcık :101:Ben xs aldım bende öyle durmuyo :))
canım geldi mi bebiiiişGünaydıın kızlarr
Dün bizim için çok değişik bi gündü... Pazar günü çalıştım benPzt. izin kullandım diye..
Akşam iş çıkışı eşim aradı kardeşinin sancısı olmuş dedi. İşten çıktım, eşimle annemle buluşup hastaneye gittik Normalde 36 haftalıktı ama dün sancıları ve ateşi olunca dr a gitmemişler gündüzden akşam yine geçmeyince hastaneye götürdüler kalp atışını ve sancılarını ölçtüler normalden hızlıymış normali 140-160 arası olmalıyken 170-180 arası değişiyordu bebeğin kalp atışı...
Alttan muayne etti ebe 6 cm açılma olmuş. Eğer 3-4 cm daha açılma olursa normal doğum yapabilirsin dediler. Ama Kalp atışı normale düşmezse sezeryana alıcaz dediler ve düşmedi açılma olmasına rağmen sezeryana aldılar. 45 dk falan bekledikten sonra 22:15 de doktoru geldi doğum oldu anne iyi bebek ateşli doğdu enfeksiyon kapmış dedi ama bunu söylerken ki surat ifadesini görmeliydiniz sanki çok kötü gibi..Hepimizin morali bozuldu babası ağladı bebeğin durumu kötü diye. Kardeşim iyiydi babası bebeği görmeye gitti, Hemşireye sorduk bizde bebek nasıl diye babası öylemedi mi durumunu dedi o gelince anlatır dedi sanki yine bişe olmuş gibi Neyse babası geldi bebek iyi olmuş ateşi geçmiş ama serum veriliyormuş beyaz tenli bi bebişmişş
İyi deyince herkesin morali yerine geldi sarıldık falan böyle mutlu olduk..
Ben daha göremedim amaSağlıklı olsun da sonrada görürüz inşAllah..
Gece de kendi evimize geldik hastanede annem,eşi ve kayınvalidesi kaldılar ben izin hakkımı kullanmadım bugün çıkartırlarsa akşam gideriz görmeye...
birde bize derler herşeye alınıp surat asıyosunuz diye. erkekler daha kırılgan, çocuk gibiler yaagünaydın kızlarr...
nektarım sıkma kendini arada geliyo bunlara heralde sevmiyorlar hesap sorulmasını kendilerine bizde atıştık akşam daha doğrusu kızım mama yedi,emdi hıçkırık tuttu sonra yatacaz yatmıyo kendi aldı hıçkırıyo diye su verdi çok çıkarıyo daha sokuyo ağzxına boğuldu sonra kalktı gezdiriyo sonra kustu bütün yediklerini onun üstüne(bende dedim suyu soktun durdun okadar verilirmi beyefendi sinirlendi ne diyosun sen dedi çekti çıktı kapıyı sonrada arkasını döndü yattı gıcık sanki bişe dedim valla bazen çok sinir oluyorum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?