2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa s alsaydın bariii, daha bebiş büyücek olmazsa ya üzerine, sonra doğumdan belkim göbüş kalır azcık :101:..

s beden çok büyük oldu alttan bol olduğu için rahat olur. Karnımda iyice indi gibi gözüme. bi ara kocamandı şimdi minicik. hem doğum yaza gelecek ya en fazla 1.5 ay giyerim o zamana kadar 4.5 aylık olur. ya mirayın face te fotolarını gördüm 6 aylık ama karnı hiç yok. Bendemi öyle olucam acaba

Sağol sedacım sen hangi hastanede doğum yaptın?

Amin canım...

Şuan bebek küvöz de inş. hayırlısıyla çıkar bişe olmaz kardeşimin de sütü gelmiyormuş mama verecekler

ben metroparkta yaptım cnm..kardeşine kayısı hoşafı falan verin sütü gelsin hemen gelmiyo çoğunlukla zaten..

ayy evt ya bende gördüm ben 6 aylıkken 8 aylık gibiydim kocamandı karnım:))

nektarım evt aynen öle çocuk gibiler bak hala aramadı bu saat oldu gıcık şey..

ben metroparkta yaptım cnm..kardeşine kayısı hoşafı falan verin sütü gelsin hemen gelmiyo çoğunlukla zaten..

Metropark bize yakınmışsın canım.. Kardeşimde metro da yaptı Üzüm, Vişne, Elma suyu içsin dediler hoşafı bilmiyorum sezeryan old. için kabızlık yapmıcak şeyler olması gerekiyor. Sende mi sezeryan oldun Bol şuan ağrısı varmış Uyuyup uyanıyormuş arada..

günaydıın
benm de karnım sadece akşamüstü çıkmaya başlıyordu canım ama 3 gündür gözlermize inanamıyoruz kocaman bi göbüş fırladı bende :26:

Nekk sağol cnm evet geldi bebişimiz dün şaka yapıyorlar, gidim diye düşünmüştüm bi de..:26:
Çok basit bi neden yüzünden bağırmış sana bence de sen haklısın çok fazla tavır yapma ama kırıldığını da belli et

canım kuzenimde acıbademde yaptı geçen hafta ona sürekli kayısı hoşafı içirmişler hastane vermiş sütü nasıl akıyo benim bile öle değil(kayısı kabız yapmaz zaten cnm bende epidural sezeryan oldum ilk 1 hafta çok zor geçiyo ağrıdan sonra yavaş yavaş azalacak.

öyle olursun büyük ihtimal elfişim, çinkim boy ve fizik açısından benziyosunzu.. ama güzel bişi bence keşke ben de öyle olsam ama ben eminim inek gibi olurum

ayy evt ya bende gördüm ben 6 aylıkken 8 aylık gibiydim kocamandı karnım:))

nektarım evt aynen öle çocuk gibiler bak hala aramadı bu saat oldu gıcık şey..
arar mutlaka öğlen bebişi sormak için

İnşAllah canımm...
Kardeşimde epidural sezeryan oldu canım şimdi bi uyuyup bi uyanıyormuş ağrısı varmış Kayısı hoşafını söyliyim ozaman içirsinler.

Sen aradınmı eşline nekk

..

Ay çok acıktım, bayılcammm Galiba yavaştan kahvaltı alışkanlığım gidiyo ... Kaç gündür işe gelirken yapmıyorum ,bürodada sadece çay içiyorum canm istemiyor ..
Ama bazen sabah evde vaktim olursa ,nestle nesfit yiyorum birazcık

Sağol sedacım sen hangi hastanede doğum yaptın?

Amin canım...

Şuan bebek küvöz de inş. hayırlısıyla çıkar bişe olmaz kardeşimin de sütü gelmiyormuş mama verecekler

canım herkesin hemen sütü gelmiyor zaten, üzülmeyin. benim ablam 41. haftada doğum yaptı onun bile 2-3 gün sonra geldi. pekmez tereyağı karşımı bişe içiyordu, eşi ılıtıp ılıtıp veriyordu sürekli.
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün.

:18: ben nasıl yapıcam acabaaaa

fazla kilon var sanki ye nesfitleri belki zayıflarsın. Ay allahım ya kız zayıfsın zaten yapsana kahvaltını.

zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyorlarmış zaten kızlar.
ben yemeğe çıkıyorum kızlar afiyet olsunn ordan da annemlere geçip evi süpürcem arkileri gelcekmiş geçmiş olsuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…