- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
aa s alsaydın bariii, daha bebiş büyücek olmazsa ya üzerine, sonra doğumdan belkim göbüş kalır azcık :101:..
Sağol sedacım sen hangi hastanede doğum yaptın?
Amin canım...
Şuan bebek küvöz de inş. hayırlısıyla çıkar bişe olmaz kardeşimin de sütü gelmiyormuş mama verecekler
s beden çok büyük oldu alttan bol olduğu için rahat olur. Karnımda iyice indi gibi gözüme. bi ara kocamandı şimdi minicik. hem doğum yaza gelecek ya en fazla 1.5 ay giyerim o zamana kadar 4.5 aylık olur. ya mirayın face te fotolarını gördüm 6 aylık ama karnı hiç yok. Bendemi öyle olucam acaba
ben metroparkta yaptım cnm..kardeşine kayısı hoşafı falan verin sütü gelsin hemen gelmiyo çoğunlukla zaten..
s beden çok büyük oldu alttan bol olduğu için rahat olur. Karnımda iyice indi gibi gözüme. Bi ara kocamandı şimdi minicik. Hem doğum yaza gelecek ya en fazla 1.5 ay giyerim o zamana kadar 4.5 aylık olur. Ya mirayın face te fotolarını gördüm 6 aylık ama karnı hiç yok. Bendemi öyle olucam acaba
günaydıın
benm de karnım sadece akşamüstü çıkmaya başlıyordu canım ama 3 gündür gözlermize inanamıyoruz kocaman bi göbüş fırladı bende :26:
o nedemek kızz :44: Nasıl akşamüstü çıkıyodu sadece
sabah hamilelik belli olmuyordu akşamüstü büyüyordu göbüş.
Sabah tekrar iniyordu
Geçmişi okuyup geliyorumm
ahahaha
Harbimi yaa, ilk defa duyuyorum
yorgunluktanmı şişiyodu acep
Metropark bize yakınmışsın canım.. Kardeşimde metro da yaptı Üzüm, Vişne, Elma suyu içsin dediler hoşafı bilmiyorum sezeryan old. için kabızlık yapmıcak şeyler olması gerekiyor. Sende mi sezeryan oldun Bol şuan ağrısı varmışUyuyup uyanıyormuş arada..
öyle olursun büyük ihtimal elfişim, çinkim boy ve fizik açısından benziyosunzu.. ama güzel bişi bence keşke ben de öyle olsam ama ben eminim inek gibi olurums beden çok büyük oldu alttan bol olduğu için rahat olur. Karnımda iyice indi gibi gözüme. bi ara kocamandı şimdi minicik. hem doğum yaza gelecek ya en fazla 1.5 ay giyerim o zamana kadar 4.5 aylık olur. ya mirayın face te fotolarını gördüm 6 aylık ama karnı hiç yok. Bendemi öyle olucam acaba
arar mutlaka öğlen bebişi sormak içinayy evt ya bende gördüm ben 6 aylıkken 8 aylık gibiydim kocamandı karnım:))
nektarım evt aynen öle çocuk gibiler bak hala aramadı bu saat oldu gıcık şey..
canım kuzenimde acıbademde yaptı geçen hafta ona sürekli kayısı hoşafı içirmişler hastane vermiş sütü nasıl akıyo benim bile öle değil(kayısı kabız yapmaz zaten cnm bende epidural sezeryan oldum ilk 1 hafta çok zor geçiyo ağrıdan sonra yavaş yavaş azalacak.
öyle olursun büyük ihtimal elfişim, çinkim boy ve fizik açısından benziyosunzu.. ama güzel bişi bence keşke ben de öyle olsam ama ben eminim inek gibi olurum
ama biraz belli olsa daha güzel olmazmı ya. :))
Sağol sedacım sen hangi hastanede doğum yaptın?
Amin canım...
Şuan bebek küvöz de inş. hayırlısıyla çıkar bişe olmaz kardeşimin de sütü gelmiyormuş mama verecekler
canım kuzenimde acıbademde yaptı geçen hafta ona sürekli kayısı hoşafı içirmişler hastane vermiş sütü nasıl akıyo benim bile öle değil(kayısı kabız yapmaz zaten cnm bende epidural sezeryan oldum ilk 1 hafta çok zor geçiyo ağrıdan sonra yavaş yavaş azalacak.
Sen aradınmı eşline nekk
..
Ay çok acıktım, bayılcammmGaliba yavaştan kahvaltı alışkanlığım gidiyo ... Kaç gündür işe gelirken yapmıyorum ,bürodada sadece çay içiyorum canm istemiyor ..
Ama bazen sabah evde vaktim olursa ,nestle nesfit yiyorum birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?