canım herkesin hemen sütü gelmiyor zaten, üzülmeyin. benim ablam 41. haftada doğum yaptı onun bile 2-3 gün sonra geldi. pekmez tereyağı karşımı bişe içiyordu, eşi ılıtıp ılıtıp veriyordu sürekli.
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün.
:18: ben nasıl yapıcam acabaaaa
canım herkesin hemen sütü gelmiyor zaten, üzülmeyin. benim ablam 41. haftada doğum yaptı onun bile 2-3 gün sonra geldi. pekmez tereyağı karşımı bişe içiyordu, eşi ılıtıp ılıtıp veriyordu sürekli.
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün.
:18: ben nasıl yapıcam acabaaaa
kuzum cuma akşamı hava muhalefeti nedeniyle eve geç gittim eşin gelmiştir die de aramadım 8i geçmişti.nekimle konuştum oleyyyyyy çok iyi geldin bana kuzum.... çok teşekkürler...
tatlım güle güle kullan gerçekten çok ucuza aldınKızlarr trendyoldan aldığım elbise ve hırkam geldii çok beğendimm :))
Elbise çok hoşş kaliteliii size foto çekicem çantamda gelsinn
Kargocuya dedim sizi 1 kez daha yoracaz dedim çanta için çok mu ucuz diyorEvet çookk ucuza geldi bu aldıklarım elbise 4.90 hırka 7.90
maşallah eşinde bol bol almış giydirmiş seni benimki ben olmadan ne bana ne kendine bişi alamaz sanırım beceriksiz biraz :44:güle güle giy canım :))
..
ben de hafta sonu kotondan aldığım çizme, kazak, elbisemi çekmeliyim bi ara.
birde eşim 3 pantolon almış bana ve 2 ceket, annem de 1 tane badi.. eklim bi ara
kaçıyorum şimdiii, herkese iyi akşamlar
ne kötü yaa uykuyu bile müdahale eden bi k.validekocamı yolladıktan sonra uyku tutmadı bende topiği açıyım dedim dizi izledim azcıkta şimdi kalkıp kahvaltıyı hazırlıcam ahhh nekim ben hiç 11 e kadar uyuyamıyorum 10 a kadar yatsam laf oluyo malesef kaynanam kızıyo erken kalk diye...halbuki kendide yakıyo bazen 10 a 10 buçuğa kadar ben yatsam laf oluyo pazarları bile 9 da ayaktayım...
canım biraz daha sabir inş kısa zamanda rahata erersin sendeoturduğumuz ev müstakil canım şuan müteahitle anlaşırsa kayınpederim herkesin bi dairesi olucak 2 kaynım ve kayınvalidemle yaşıyoruz kayınpederim ayrı napalımm idare ediyoruz burası onun evi o yüzden ses edemiyorum biraz daha sabır....
noldu tatlım neden keyifsizsin?
eşin çok abartmış ama maalesef böleler bazen bizden çok naz yapıolar hayret edioumçünkü eşimle kızıştık biraz perşembe günü yemekleri yaptım kardeşimde gelmişti onu bekledik yemeğe geldiğinde herşey hazırdı masaya oturduk yemek yedik sonra kardeşim dışarı çıktı eşimde çekirdek çıtlatıyodu ben masayı topldım makinamı boşalttım kirlileri yerleştirdim soda istedi onu verdim mutfağı hallettim çekyata uzandım çünkü belim çok ağrıyodu dedim bişe isterseniz artık kendiniz alın ben dinlenicem belim ağrıyo dedim tabi sonra kurutma bitti çamaşırları katladım yerine koydum eşimin gömleği kalmamıştı onu ütüledim ders çalışmam lazımdı ingilzce kurs için 3te yatttım eşim 1-1.30gibi uyudu bide beni uyut öle diyor saçlarıyla falan oynadım uyuttum ama uykuya dalıp dalıp uyanıyor dedim dön uyu ders çalışmam lazım.
cumada derse geç kaldım zaten kurstan gedikte sonrada kardeşim bende kalmıştı onun yatağını bazanın altına koydum yerlerine yerleştirdim çamaşır attım makinaya yemek yedik kardeşime yatak odasının halısını sildirdim misafirler aradı gelcez diye bişede yapmadım kus kus yaptım patates yemeğim vardı onları koydum çok açtı çünkü abla yemek ten önce yarım ekmek yedi çay yatptım yanına bişeler çıkardım.onlarda 7yi geçiyodu gittiklerinde eşimle konuştum uyucam uykum var dedim uyuma dedi erken yatarız dedi uyursan yatmazsın beraber uyuruz dedi iyi dedim mutfağı topladım yine makinayı çalıştırdım çamaşırları yerine yerleştirdim 9.30du geldi yemek yemicem dedi 6da yedim ama çekirdek mısır falan yiyeyim dedi bana mısır patlatsana dedi sen patlatsan dedim sarhoş gibiyim uykusuzum yorgunum dedm tamam ayda yılda bişe istedik dedi tamam dedim sen gir duşuna istediğin zaman patlatırım dedim ütünüde yaprım dedim oturdu tv izliyo bi yandan çekirdek çtlıyo mısırı getirdim büyük bir kase o bitti dedim bende bilgisayarı almıştım o filmini izlerken hadi doldurda gelsene dedim ağız burun kıvırdı yenidenmi patlatıcam dedi ben kalktım doldurdum içerde patlamış hazırdı aaa hazırmıydı diyo bende yeniden hemen nasıl patlatıcam diye kalkmadım diyr bende cevap vermedim sinirlendi kalktı bi mısır patlat dedik zorla söylene söylene yaptın bişe istemiyorum artık diyor sen misafirlerine yap dedi kalktı gitti yatak odasına yattı bende sonra yanına gittim kuzum falan napıyon bilgisayarını getireyimmi dedim telefonda sitelerine bakmaya çalışıyodu bi bağardı hiçbişe istemiyorum git sırnşma dedi bende önce durdum sonra sinirle kalktım sana bişe yapanda kabahat niye yapıyorumki yapmıyorum artıkbişe dedim ışıklar gidince yatağa yattım uyudum sabah bi uyandım arkadan sarıldım kuzum tatlım diye tamam özür dilerim dedim bana dönde sarılıp biraz öle uyuyayım dedim bişe söyleme dedi bende kendi tarafıma geldim lavaboya kalktı bende kalktım gömleğini ütüledim yattım sonra beyimiz eşyalarını alıp ben uyuyorum diye küçük odada giyiniyodu kalktım yanına gittim baktım başka gömlek almış onu ütüleyecek bana bakma git yat dedi napıyrum sana dedim hiçbişe yapma bana dedi git yat yattım yorganıda kafama çektim hazırlanıp gitti
aynen ne kaa uzatıolar ya ben dioum ki hiç mi üzülmüosun insan kötü etkilenio yani kendileri hemen sırnaşır bizde uzatmayı bilmeyizeşinin canı başka bişeye sıkkınmışta senden çıkarmış gibi olmuş. Birazda fazla nazlanmış biz darılsak onlar iki sırnaşmada hemen affediyoruz ama erkekler öyle değil
sana katılıoum yaa bi bayanın yapması gereken nazın 2 katını yapıolar bazenAynen ya. Biz nazlancağımıza kocalarımız nazlanıyor. Biz hemen yelkenleri suya indiriveririz onlar uzatır da uzatır. Üstüne gitmemek en iyisi
bende aslında senin gibi düşündüm belki bebek olayına canı sıkkındırgünaydın kızlar.
enkim eşin gerçekten fazla nazlanmış bu sefer. sence bebek konusunda canı sıkılmış olabilir mi? seninle konuşursa sen daha çok üzülürsün diye içine atmıştır belki. ondan olmayacak şeylere sinirleniyor olabilir. bazen olur ya içimizdeki sıkıntıyı kimseyle paylaşamayınca etrafa patlarız. belki öyle bir durumdur. sen biraz sakin bırak onu, kendisi anlar hatasını gelir tıpış tıpış
insanoğlu garip senin k.valide daha bi garip ee nası geçti mangallı misafirleri çok yorulmuştur şimdi :26:allahın sopası yok işte şimdide ayy çok yorgunum keşke gelmeseler diyo ahay yavrum kendin dedin buyrun gelin diye kocama çenkirdin ama...şu insanoğlu ne kadar garip ya...
bu arada siteme müzikler yüklemeye başladım açmamı istediğiniz konular varmı kızlar...öneriler...
benimki bulamaz valla adam bazen tabak bulamıo ya geçen kuruyemiş çöpü atmak için kase istedim kahve fincanı getirmiş bulamadım dieeşimle de zaten limoniyiz uyandırmadım onu çıktım geldim aklım onda şimdi atkısını şapkasını bulur inş
kuzum biz 2 kez arayınca beyler bunalıo ama kendileri isteyince çıldırtana kadar ararlareğer böyle yağmaya devam ederse öyle yapıcam elfim haftaya aldırıcam :/
eşim hafta sonu çalışıyor ya, annemler de kardeşimle cumartesi bize geldiler.
Bayaa durdular, kurabiye yaptık, yemek yaptık.. hava karardı..
eşim akşamları taksiyle geliyor, geldi aradı aşağıdan "annemler insin eve bırakalım onları" diye..
gittiler.. ve bu yürüyerek 10 dk mesafe arabayla 5 dk..
15 dk oldu merak ettim aradım, yanlış yola girdik dedi kapattım..
sonra daha 15 dk geçti.. tekrar aradım "nerdesin ki?" "geliyorum" dedi.. "yürüyerek bıraksan daha çabuk gelirdin" dedim ama normal bir ses tonuyla..
bir bağırmaya başladı şaşırdım ben de "ne diyosun sen" felan diye kapattı yüzüme.(ilk kez yzüme kapatıyor telefonu)
Geldi, sırnaşıyo ben tabi ağliycak durumdayım. Öptü, sarıldı ittim ben de onu daha çok sinirlendi
Daha çok bağırdı telefondakinden bile, böyle üzerime doğru gelmiş, parmağını sallıyo çok kırıldımm
en nefret ettiğim şey de kavga sonrası hediye alması, özür dilese bin kat daha makbule geçer..
Bana o markafoniden beğendiğim montu almış, sipariş etmiş yanisi dünonu barışma mı sayıyor çok bekler!
benim onu 2. kez niye aradığımsa merak ettiğimden yani, bişe mi oldu, kaza mı taksici nasıl bir insan felan böyle şeyler geçti aklımdan haksız mıyım :26:
güle güle güzel günlerde giy elfim.ben sezon sonunu çok bekledim. Kaşe bi kaban alayım dedim. Defactoda bi tane beğendim fiyatı 140 tl çok beğendim ama fiyatından dolayı almak istemedim sonra lcw de bütün montlarda indirim vardı eşimin aldığı etiket fiyatı 110 tl biz 40 tl ye aldık ben hala alamadım sinirlendim önce. Hep sana alıyoruz bana bulamıyoruz diye. Bütün mağazaları gezdik aklımda hala defactodaki kaldı eşim fiyatından dolayımı yoksa beğenmediğin içinmi istemiyorsun dedi. Sezon sonunu boşunamı bekledim almıcam dedim. sana kaban almadan çıkmıyoruz burdan dedi bende çok içime sinmeyerek lcw den aldım 63 tl ye bunu
Eki Görüntüle 335963
canım adıyla sağlıcakla mutlulukla büyüsünElfim sağol canımarada söylüyordum burda bebişle ilgili şeyler rastgelmedin demekki..
Zuzumkardeşimle konuşamadım uyuyormuş uyansın duyucam sesini, bebeğimizin adı da babasının yoğun isteği üzerine Çağlar
günaydıın
benm de karnım sadece akşamüstü çıkmaya başlıyordu canım ama 3 gündür gözlermize inanamıyoruz kocaman bi göbüş fırladı bende :26:
tüm gün yio demek ki bebişle ikisio nedemek kızz :44: Nasıl akşamüstü çıkıyodu sadece
arar birazdan işe dalmıştır bebişi de merak eder ararayy evt ya bende gördüm ben 6 aylıkken 8 aylık gibiydim kocamandı karnım:))
nektarım evt aynen öle çocuk gibiler bak hala aramadı bu saat oldu gıcık şey..
fazla kilon var sanki ye nesfitleri belki zayıflarsın. Ay allahım ya kız zayıfsın zaten yapsana kahvaltını.
canım adıyla sağlıcakla mutlulukla büyüsün
kızlar bu arada dün eşimle dışarı gezmeye gittik annemlerde pide yaptırcaklardı annem dönüşte uğrayın dedi
dönüşte gittik mutfaktaydım bişiler anlatıoum heyecanlı telaşlı falan annem durdu durdu
baban düşmüş dedi
salona bi koştum kafasını vurmuş kanıo sarmışlar nası kötü oldum
ben ağlıodum oda tmm dio adamın gözleri doldu
kardeşim zaten biliosunuz engelli ve bu konuda çok hassas babama çok düşkün oturmuş boş boş sweatin fermuarıyla falan oynuo bozdu onu kendi kendine birilerine kızıo
apartmanın önünde buza basmış anlık bişi kaşının üstü bir şişmiş ki ve nası kanıo hastaneye gidelim dioum yok dio
eşim böle olmaz baba hadi giyin dedi
gittiler özel var yakınımızda pazar die görüntüleme merkezi kapalıymış saçmalık yani
hacettepe hastanesine göndermişler orda da saat 6ydi işte 2den beri bekleyenler varmış
babam ben beklemem demiş geri geldiler
gece 2ye kadar oturmuşlar bişi yok kusma bulantı baş dönmesi yarım saatte bi arıoum hala çok üzgünüm yaa
olsun tabisi canım ama çok çok değil :)ama biraz belli olsa daha güzel olmazmı ya. :))
eşim mağazada ya, öyle serisi olmayan tek numune kıyafetler geliyo mağaza onları bana getiriyo :))maşallah eşinde bol bol almış giydirmiş seni benimki ben olmadan ne bana ne kendine bişi alamaz sanırım beceriksiz biraz :44:
benimki bulamaz valla adam bazen tabak bulamıo ya geçen kuruyemiş çöpü atmak için kase istedim kahve fincanı getirmiş bulamadım die
kuzum biz 2 kez arayınca beyler bunalıo ama kendileri isteyince çıldırtana kadar ararlar
canım çok geçmiş olsun babana.. :26:kızlar bu arada dün eşimle dışarı gezmeye gittik annemlerde pide yaptırcaklardı annem dönüşte uğrayın dedi
dönüşte gittik mutfaktaydım bişiler anlatıoum heyecanlı telaşlı falan annem durdu durdu
baban düşmüş dedi
kardeşim zaten biliosunuz engelli ve bu konuda çok hassas babama çok düşkün oturmuş boş boş sweatin fermuarıyla falan oynuo bozdu onu kendi kendine birilerine kızıo
apartmanın önünde buza basmış anlık bişi kaşının üstü bir şişmiş ki ve nası kanıo hastaneye gidelim dioum yok dio
gittiler özel var yakınımızda pazar die görüntüleme merkezi kapalıymış saçmalık yani
hacettepe hastanesine göndermişler orda da saat 6ydi işte 2den beri bekleyenler varmış
gece 2ye kadar oturmuşlar bişi yok kusma bulantı baş dönmesi yarım saatte bi arıoum hala çok üzgünüm yaa
Geçmiş olsun canım ya. kar çok kötü. Beni çok korkutuyor. Aralıksız yağıyor burda
Geçmiş olsun dilekk.. Bişeyi yokmuş demekki canım bulantı kusma ateş yapmamış vücudu ama bugün dr a gitsinler kesinlikle..
dilekcim geçmiş olsun..
zeynepcim boşver sende bunlarının hepsinin bir eşef saati var gerçekten kızlardan daha çok naz yapıyo bunlar yaa bide inat
olsun tabisi canım ama çok çok değil :)
canım çok geçmiş olsun babana.. :26:
geçen ilk kar yağdığında benim de babam düştü, beni eve bırakırken
kalçası hala ağrıyo yürümekte zorluk çekiyonasıl üzülüyorum ona hala..
bide gelem kendim giderim demiştim, gelmişti benle
kardeşinin nesi var ben bilmiyodum? :26:
kızlar hepinize tşk ederim
nigarım kardeşim 2 yaşına kadar yürüyememişti sonra yürümeye başladı ayaklarını içe bastığını farkettik 3 ameliyat oldu bileklerinde demir parçaları var şuan
yağmurda falan sızlıo dio
daha sonra korkularından dolayı dr ameliyat kan derken konuşmadı yıllarca
ve 2 yaş geriden takip ettiğini öğrendik şimdi Allahıma şükürler olsun ii 20 yaşında konuşma çok akıcı diil ama anlaşılabilir yürümede problem yok
fiziki bi bozukluk yok özel eğitim alıo normal liseye falan gidemio iş okuluna gidio tek başına dışarı çıkamaz bilemez biz hep yanındayız yani
ayy keşke laf söyleyebilsem gerçi eşimde laf söylemedi akşam annesine ama gece yatakta keşke gelselerdi evimizin nesi var ki illa köşktemi yaşıcaz bu annemi anlamıyorum dedi bende haklısın balım evimiz çok güzel dedim ama daha fazla bişi demedim annesini kesiyomuş gibi olmayayım diye...aydancım blog adresini bana da atar mısın cnmm? kayınvaliden gerçekten çok çok ayıp etmiş, işn. eşin gelince bu durumu farkeder de annesine biraz çıkışır, kadının da a klı başına gelsin, madem yorgunsun ev kirli kendi akrabalarını da geri çevir yani hayret bi şeysen de yavaş yavaş laf söylemeye kendini alıştır cnm, çok sessiz ddurdukça üstüne gelirler. gerçi sana diyorum da ben de hiç faf söyleyemem yine de bazen kendimi zorluyorum ya da mesela suratımı değiştiriyorum en azından, o zaman da anlıyorlar kızdığım bir olay olduğunu
ben bugün çok yoruldummm2 makine çamaşır yıkadım. ilk makineyi attım, lekeli bikaç bişi vardı leke çıkarıcı da döktüm, bi tane de nevresim ve yastık kılıfı vardı mak. boş die onları da attım. ay atmaz olaymışımmmm.makine bi bitti, nevresim ve yastık kılıfında yer yer lacivertlik var nerden geçti bilmiyorum ama bişeyden renk almışşşş. sonra bütün nevresim çarşaf evde ne varsa hepsini çıkardım onları attım o lekeli olanlarla beraber bi daha yıkkadım ama tam çıkmamış hala var neyse artık...
bi de geçen hafta hastayım die temizlik yapamamıştım bugün de çok ii diildim aslında ama yapmam lazım evi .ok götürüodu resmen, temizliğe daha başlamadan annem geldi, sağolsun ikimiz bi giriştik bayaa bi temizledik annem toz alma kısmını aldı(en zor kısım) ben de süpürdüm sildim, ama boynum belim koptu çok yoruldummm
şimdi de zuzuuuumakarna yaptım kendime onu yiyorum. annem bi de simit, yaprak sarma ve bi dilim pasta getirmiş gelirken, sabahtan beri yediklerim onlardı acıktım şimdi de bari makarna yapim dedim
kızlarrr mbbb nasılsınız.bende 2010 temmuzda evlendimmm.evliliik güzel hele bide sevdinle olunca ..
hoş geldiniz kızlarBende 10.10.2010 da evlendm ve 11 0cakta hamile olduğumu öğrendm yani 8 haftalık hamileyim:)ço..mutluyum...Rabbim herkese hakeden herkese nasip etsin inşallah...
tamam tatlım yemek tarifi güzel fikir valla....:)yemek tarifi
canım aklıma gelince yazarım :44:
afiyet olsun gulümmm
günaydınnn, hava çok soğukkkeşimde c.ertesi geceden beri hasta grip :2:
hoşgeldiniz kızlar
aynen elfim, burda her yer bembeyaz, yarım saatlik yolu 1 saatte geldik, şirinevler servisi hala gelmedi
birde aksi gibi bugün dişçi randevum var, 4te çıkıp yollara düşücem(
..
dün nasıldı dışarısı, bugün görünceoldum
nasıl yağmış gece..
eşimle de zaten limoniyiz uyandırmadım onu çıktım geldim aklım onda şimdi atkısını şapkasını bulur inş
eşin abartmış kuzuşum ya ama alır o gönlünü senin erkekler öyle hesap soruyomuş gibi hissediyolar kendilerini halbuki sen merak etmiştin uyuzlar...eğer böyle yağmaya devam ederse öyle yapıcam elfim haftaya aldırıcam :/
eşim hafta sonu çalışıyor ya, annemler de kardeşimle cumartesi bize geldiler.
Bayaa durdular, kurabiye yaptık, yemek yaptık.. hava karardı..
eşim akşamları taksiyle geliyor, geldi aradı aşağıdan "annemler insin eve bırakalım onları" diye..
gittiler.. ve bu yürüyerek 10 dk mesafe arabayla 5 dk..
15 dk oldu merak ettim aradım, yanlış yola girdik dedi kapattım..
sonra daha 15 dk geçti.. tekrar aradım "nerdesin ki?" "geliyorum" dedi.. "yürüyerek bıraksan daha çabuk gelirdin" dedim ama normal bir ses tonuyla..
bir bağırmaya başladı şaşırdım ben de "ne diyosun sen" felan diye kapattı yüzüme.(ilk kez yzüme kapatıyor telefonu)
Geldi, sırnaşıyo ben tabi ağliycak durumdayım. Öptü, sarıldı ittim ben de onu daha çok sinirlendi
Daha çok bağırdı telefondakinden bile, böyle üzerime doğru gelmiş, parmağını sallıyo çok kırıldımm
en nefret ettiğim şey de kavga sonrası hediye alması, özür dilese bin kat daha makbule geçer..
Bana o markafoniden beğendiğim montu almış, sipariş etmiş yanisi dünonu barışma mı sayıyor çok bekler!
benim onu 2. kez niye aradığımsa merak ettiğimden yani, bişe mi oldu, kaza mı taksici nasıl bir insan felan böyle şeyler geçti aklımdan haksız mıyım :26:
ayyy canımmmm allah analı babalı büyütsün.....teyze oldun ne gzel....Günaydıın kızlarr
Dün bizim için çok değişik bi gündü... Pazar günü çalıştım benPzt. izin kullandım diye..
Akşam iş çıkışı eşim aradı kardeşinin sancısı olmuş dedi. İşten çıktım, eşimle annemle buluşup hastaneye gittik Normalde 36 haftalıktı ama dün sancıları ve ateşi olunca dr a gitmemişler gündüzden akşam yine geçmeyince hastaneye götürdüler kalp atışını ve sancılarını ölçtüler normalden hızlıymış normali 140-160 arası olmalıyken 170-180 arası değişiyordu bebeğin kalp atışı...
Alttan muayne etti ebe 6 cm açılma olmuş. Eğer 3-4 cm daha açılma olursa normal doğum yapabilirsin dediler. Ama Kalp atışı normale düşmezse sezeryana alıcaz dediler ve düşmedi açılma olmasına rağmen sezeryana aldılar. 45 dk falan bekledikten sonra 22:15 de doktoru geldi doğum oldu anne iyi bebek ateşli doğdu enfeksiyon kapmış dedi ama bunu söylerken ki surat ifadesini görmeliydiniz sanki çok kötü gibi..Hepimizin morali bozuldu babası ağladı bebeğin durumu kötü diye. Kardeşim iyiydi babası bebeği görmeye gitti, Hemşireye sorduk bizde bebek nasıl diye babası öylemedi mi durumunu dedi o gelince anlatır dedi sanki yine bişe olmuş gibi Neyse babası geldi bebek iyi olmuş ateşi geçmiş ama serum veriliyormuş beyaz tenli bi bebişmişş
İyi deyince herkesin morali yerine geldi sarıldık falan böyle mutlu olduk..
Ben daha göremedim amaSağlıklı olsun da sonrada görürüz inşAllah..
Gece de kendi evimize geldik hastanede annem,eşi ve kayınvalidesi kaldılar ben izin hakkımı kullanmadım bugün çıkartırlarsa akşam gideriz görmeye...
çocuk gibi alıngan ve mızmız bu erkekler ya....boşver takma kafana sedacım...belkim kendini eleştirilmiş hissettiği için öle davranmıştır hani kötü babamıyım ben diye...günaydın kızlarr...
nektarım sıkma kendini arada geliyo bunlara heralde sevmiyorlar hesap sorulmasını kendilerine bizde atıştık akşam daha doğrusu kızım mama yedi,emdi hıçkırık tuttu sonra yatacaz yatmıyo kendi aldı hıçkırıyo diye su verdi çok çıkarıyo daha sokuyo ağzxına boğuldu sonra kalktı gezdiriyo sonra kustu bütün yediklerini onun üstüne(bende dedim suyu soktun durdun okadar verilirmi beyefendi sinirlendi ne diyosun sen dedi çekti çıktı kapıyı sonrada arkasını döndü yattı gıcık sanki bişe dedim valla bazen çok sinir oluyorum yaa..
kuzum cuma akşamı hava muhalefeti nedeniyle eve geç gittim eşin gelmiştir die de aramadım 8i geçmişti.
ne kötü yaa uykuyu bile müdahale eden bi k.valide
canım biraz daha sabir inş kısa zamanda rahata erersin sende
insanoğlu garip senin k.valide daha bi garip ee nası geçti mangallı misafirleri çok yorulmuştur şimdi :26:
benimki bulamaz valla adam bazen tabak bulamıo ya geçen kuruyemiş çöpü atmak için kase istedim kahve fincanı getirmiş bulamadım die
kızlar bu arada dün eşimle dışarı gezmeye gittik annemlerde pide yaptırcaklardı annem dönüşte uğrayın dedi
baban düşmüş dedi
anladım canım, hiç söylememiştin..kızlar hepinize tşk ederim
nigarım kardeşim 2 yaşına kadar yürüyememişti sonra yürümeye başladı ayaklarını içe bastığını farkettik 3 ameliyat oldu bileklerinde demir parçaları var şuan
Yağmurda falan sızlıo dio
Daha sonra korkularından dolayı dr ameliyat kan derken konuşmadı yıllarca
ve 2 yaş geriden takip ettiğini öğrendik şimdi allahıma şükürler olsun ii 20 yaşında konuşma çok akıcı diil ama anlaşılabilir yürümede problem yok
fiziki bi bozukluk yok özel eğitim alıo normal liseye falan gidemio iş okuluna gidio tek başına dışarı çıkamaz bilemez biz hep yanındayız yani
aaa canım hiç bilmiyodum özel eğitim alması ne güzel kimi aileler var göndermiyolar eğitime hiç...kızlar hepinize tşk ederim
ve 2 yaş geriden takip ettiğini öğrendik şimdi Allahıma şükürler olsun ii 20 yaşında konuşma çok akıcı diil ama anlaşılabilir yürümede problem yok
:) ahh bu erkekler hiç bişi olmamış gibianladım canım, hiç söylememiştin..
Ama sürekli yanında olmanız güzel.. Eminim daha bi sarp sarmalıyor, daha bi çok seviyosunuzdur onu :))
..
Aydancım, aradım canım eşimi öyle konuştuk 2-3 dk hala tavırlıyım yani
"akşam ne alıyım kuzuma" diyo"bişe istemiyorum" dedim
randevu felan imalarında bulunuyo birde ay allahım bu çocuk öldürecek beni, kırgınım o randevu diyo
Eşinle aranız düzelmiş sizin de çok sevindimm
Kayınvalidene de biraz karşılık vermen iyi olmuş, okadar yüklenmez sana böylelikle
yemekten dönmesin akşama kadar yemek yesin benceOff ya ne yazabiliyorum ne doğru düzgün okuyabiliyorum
müdürüm sürekli vık vık vık susamadı
Yemeğe çıktı da soluklanıyorum
Kız canım. Sağlık gercekten çok önemliBende kardeşinin durumunu bilmiyordum .
Kızmı erkekmı kardeşin. Özel eğitim alması çok iyi. fiziksel bi bozuklukta yokmuş. Sağlık kadar önemli bişey yok ya.
evt tatlım hava ve eş durumundan konuşamadıkanladım tatlım zaten bide ogün eve erken geldi aksilik gibi
aaaa çok geçmiş olsun dilekcim........
bir kere anlatmıştım die hatırlıoum kısacık belki de ben yanlış hatırlıoumanladım canım, hiç söylememiştin..
Ama sürekli yanında olmanız güzel.. Eminim daha bi sarp sarmalıyor, daha bi çok seviyosunuzdur onu :))
evt canım imkan varda aldırabiliouz özel eğitimaaa canım hiç bilmiyodum özel eğitim alması ne güzel kimi aileler var göndermiyolar eğitime hiç...
ya yapabilirsen bence epidural normal yap canım benimki ayağına kordon dolandığı için aşağı inmedi o yüzden yapamadım.. çünkü sonra çok ağrı oluyo mahvediyo insanı..
canım hamileler grubundaki arkilerde hep öyle söylüyordu ama artık 7. aydayız göbüşler fırlamaya başladı zaten 2 haftadır da hamile pant. umu giyiyorumyediğin bişiler dokunup şişirio olabilir mi sadece göbek mi kuzum sen nasılsın rahatsız eden bi durum var mı
tüm gün yio demek ki bebişle ikisi
çok geçmiş olsun babacığına dilekcim.kızlar bu arada dün eşimle dışarı gezmeye gittik annemlerde pide yaptırcaklardı annem dönüşte uğrayın dedi
baban düşmüş dedi
canım benm amca oğlum da küçükken havale geçirmiş iş okuluna gitti. bu okullar çok ii, kuzenim pek kimseyle konuşmazdı içe kapanıktı, şimdi baya baya sohbet ediyor, face de baya paylaşımlar yapıyor yorumlarda bulunuyor, önceden olsa askere gidemez derdik askere gitti geldi, hem de bu okullar işe falan da yerleştiriyor galiba.kızlar hepinize tşk ederim
anladım canım, hiç söylememiştin..
..
Aydancım, aradım canım eşimi öyle konuştuk 2-3 dk hala tavırlıyım yani
"akşam ne alıyım kuzuma" diyo"bişe istemiyorum" dedim
randevu felan imalarında bulunuyo birde ay allahım bu çocuk öldürecek beni, kırgınım o randevu diyo
Eşinle aranız düzelmiş sizin de çok sevindimm
Kayınvalidene de biraz karşılık vermen iyi olmuş, okadar yüklenmez sana böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?