2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya yapabilirsen bence epidural normal yap canım benimki ayağına kordon dolandığı için aşağı inmedi o yüzden yapamadım.. çünkü sonra çok ağrı oluyo mahvediyo insanı..

İnşallah canım aminn.. Bi çırpıda geçer inşallah ağrıları da..

nekimle konuştum oleyyyyyy çok iyi geldin bana kuzum.... çok teşekkürler...
kuzum cuma akşamı hava muhalefeti nedeniyle eve geç gittim eşin gelmiştir die de aramadım 8i geçmişti.

tatlım güle güle kullan gerçekten çok ucuza aldın

maşallah eşinde bol bol almış giydirmiş seni benimki ben olmadan ne bana ne kendine bişi alamaz sanırım beceriksiz biraz :44:

ne kötü yaa uykuyu bile müdahale eden bi k.valide
canım biraz daha sabir inş kısa zamanda rahata erersin sende

eşin çok abartmış ama maalesef böleler bazen bizden çok naz yapıolar hayret edioum
üzme kendini onunda kötü bi anıydı demekki :26:
eşinin canı başka bişeye sıkkınmışta senden çıkarmış gibi olmuş. Birazda fazla nazlanmış biz darılsak onlar iki sırnaşmada hemen affediyoruz ama erkekler öyle değil
aynen ne kaa uzatıolar ya ben dioum ki hiç mi üzülmüosun insan kötü etkilenio yani kendileri hemen sırnaşır bizde uzatmayı bilmeyiz

Aynen ya. Biz nazlancağımıza kocalarımız nazlanıyor. Biz hemen yelkenleri suya indiriveririz onlar uzatır da uzatır. Üstüne gitmemek en iyisi
sana katılıoum yaa bi bayanın yapması gereken nazın 2 katını yapıolar bazen

bende aslında senin gibi düşündüm belki bebek olayına canı sıkkındır

insanoğlu garip senin k.valide daha bi garip ee nası geçti mangallı misafirleri çok yorulmuştur şimdi :26:

eşimle de zaten limoniyiz uyandırmadım onu çıktım geldim aklım onda şimdi atkısını şapkasını bulur inş
benimki bulamaz valla adam bazen tabak bulamıo ya geçen kuruyemiş çöpü atmak için kase istedim kahve fincanı getirmiş bulamadım die

kuzum biz 2 kez arayınca beyler bunalıo ama kendileri isteyince çıldırtana kadar ararlar

güle güle güzel günlerde giy elfim.

canım adıyla sağlıcakla mutlulukla büyüsün

günaydıın
benm de karnım sadece akşamüstü çıkmaya başlıyordu canım ama 3 gündür gözlermize inanamıyoruz kocaman bi göbüş fırladı bende :26:
yediğin bişiler dokunup şişirio olabilir mi sadece göbek mi kuzum sen nasılsın rahatsız eden bi durum var mı
o nedemek kızz :44: Nasıl akşamüstü çıkıyodu sadece
tüm gün yio demek ki bebişle ikisi
ayy evt ya bende gördüm ben 6 aylıkken 8 aylık gibiydim kocamandı karnım:))
nektarım evt aynen öle çocuk gibiler bak hala aramadı bu saat oldu gıcık şey..
arar birazdan işe dalmıştır bebişi de merak eder arar

kızlar bu arada dün eşimle dışarı gezmeye gittik annemlerde pide yaptırcaklardı annem dönüşte uğrayın dedi
dönüşte gittik mutfaktaydım bişiler anlatıoum heyecanlı telaşlı falan annem durdu durdu
baban düşmüş dedi
salona bi koştum kafasını vurmuş kanıo sarmışlar nası kötü oldum
ben ağlıodum oda tmm dio adamın gözleri doldu
kardeşim zaten biliosunuz engelli ve bu konuda çok hassas babama çok düşkün oturmuş boş boş sweatin fermuarıyla falan oynuo bozdu onu kendi kendine birilerine kızıo
apartmanın önünde buza basmış anlık bişi kaşının üstü bir şişmiş ki ve nası kanıo hastaneye gidelim dioum yok dio
eşim böle olmaz baba hadi giyin dedi
gittiler özel var yakınımızda pazar die görüntüleme merkezi kapalıymış saçmalık yani
hacettepe hastanesine göndermişler orda da saat 6ydi işte 2den beri bekleyenler varmış
babam ben beklemem demiş geri geldiler
gece 2ye kadar oturmuşlar bişi yok kusma bulantı baş dönmesi yarım saatte bi arıoum hala çok üzgünüm yaa

fazla kilon var sanki ye nesfitleri belki zayıflarsın. Ay allahım ya kız zayıfsın zaten yapsana kahvaltını.

ama o normal kahvaltı gevreği değilmi :26:

yalnız canım istemiyor elfim , eşim bu kış benden sonra gitmeye başladı işe ... ben 8 de evden çıkıyorum, o 8,30 da anca uyanıyor ..bende tek başıma yapmıyorum, büroda da yapmıyorum kaçgündür

iyi öğlenler,yemek yiyim hemen :)

Geçmiş olsun canım ya. kar çok kötü. Beni çok korkutuyor. Aralıksız yağıyor burda

Geçmiş olsun dilekk.. Bişeyi yokmuş demekki canım bulantı kusma ateş yapmamış vücudu ama bugün dr a gitsinler kesinlikle..

dilekcim geçmiş olsun..

zeynepcim boşver sende bunlarının hepsinin bir eşef saati var gerçekten kızlardan daha çok naz yapıyo bunlar yaa bide inat

ama biraz belli olsa daha güzel olmazmı ya. :))
olsun tabisi canım ama çok çok değil :)

eşim mağazada ya, öyle serisi olmayan tek numune kıyafetler geliyo mağaza onları bana getiriyo :))
beğenmezsem geri gönderiyorum, ama bunları beğendimm

canım çok geçmiş olsun babana.. :26:
geçen ilk kar yağdığında benim de babam düştü, beni eve bırakırken
kalçası hala ağrıyo yürümekte zorluk çekiyo nasıl üzülüyorum ona hala..
bide gelem kendim giderim demiştim, gelmişti benle
kardeşinin nesi var ben bilmiyodum? :26:

Geçmiş olsun canım ya. kar çok kötü. Beni çok korkutuyor. Aralıksız yağıyor burda

Geçmiş olsun dilekk.. Bişeyi yokmuş demekki canım bulantı kusma ateş yapmamış vücudu ama bugün dr a gitsinler kesinlikle..

dilekcim geçmiş olsun..

zeynepcim boşver sende bunlarının hepsinin bir eşef saati var gerçekten kızlardan daha çok naz yapıyo bunlar yaa bide inat

kızlar hepinize tşk ederim
nigarım kardeşim 2 yaşına kadar yürüyememişti sonra yürümeye başladı ayaklarını içe bastığını farkettik 3 ameliyat oldu bileklerinde demir parçaları var şuan
yağmurda falan sızlıo dio
daha sonra korkularından dolayı dr ameliyat kan derken konuşmadı yıllarca
ve 2 yaş geriden takip ettiğini öğrendik şimdi Allahıma şükürler olsun ii 20 yaşında konuşma çok akıcı diil ama anlaşılabilir yürümede problem yok
fiziki bi bozukluk yok özel eğitim alıo normal liseye falan gidemio iş okuluna gidio tek başına dışarı çıkamaz bilemez biz hep yanındayız yani

Bende kardeşinin durumunu bilmiyordum .

Kızmı erkekmı kardeşin. Özel eğitim alması çok iyi. fiziksel bi bozuklukta yokmuş. Sağlık kadar önemli bişey yok ya.

ayy keşke laf söyleyebilsem gerçi eşimde laf söylemedi akşam annesine ama gece yatakta keşke gelselerdi evimizin nesi var ki illa köşktemi yaşıcaz bu annemi anlamıyorum dedi bende haklısın balım evimiz çok güzel dedim ama daha fazla bişi demedim annesini kesiyomuş gibi olmayayım diye...
kızlarrr mbbb nasılsınız.bende 2010 temmuzda evlendimmm.evliliik güzel hele bide sevdinle olunca ..

Bende 10.10.2010 da evlendm ve 11 0cakta hamile olduğumu öğrendm yani 8 haftalık hamileyim:)ço..mutluyum...Rabbim herkese hakeden herkese nasip etsin inşallah...
hoş geldiniz kızlar
yemek tarifi
canım aklıma gelince yazarım :44:

afiyet olsun gulümmm

günaydınnn, hava çok soğukkk eşimde c.ertesi geceden beri hasta grip :2:
tamam tatlım yemek tarifi güzel fikir valla....:)

eşin abartmış kuzuşum ya ama alır o gönlünü senin erkekler öyle hesap soruyomuş gibi hissediyolar kendilerini halbuki sen merak etmiştin uyuzlar... konuştun mu eşinle arıcam diyodun
ayyy canımmmm allah analı babalı büyütsün.....teyze oldun ne gzel....
çocuk gibi alıngan ve mızmız bu erkekler ya....boşver takma kafana sedacım...belkim kendini eleştirilmiş hissettiği için öle davranmıştır hani kötü babamıyım ben diye...

anladım tatlım zaten bide ogün eve erken geldi aksilik gibi evet uyku olayından çok müzdaribim bugün kendisini 11 de zor kaldırdım çok garip geliyo bana kızım işite erken kalk sağlıktır çok geç saate yatılmaz benim uyanma saatin yazın en geç 8 kışın en geç 9 diye tutarsızlık tutarsızlık....misafirlerimiz sevdiğim insanlardı zaten o yüzden sıkıladım gecede yatıya kaldılar 3 te yattık zaten okey filan oynadık eşim hiç odadan çıkmadı ama doğru düzgün metin2 oynadı erkendende yattı ben 3 te odaya geldim yattım yatağa uyandı bu sanki beni bekliyomuş gibi sırnaştı saatten haberin varmım dedim umrumda bile değil yeter artık kaç gündür oyalıyosun beni dedisaldırdı ayvan....bide o saatte banyoya girdim onun yüzünden dün ilk defa 11 e kadar yattım gee çok yorulmuştum ama baktım telefon çalıyo bi baktım kayınvalidem uyanın diye arıyo kocişe dedim kalk annem arıyo diye ya of pof dedi kalktık öle kahvaltı yaptık hep beraber sonra babam aradı üvey annem marmaristen geliyodu babam ben karşıdayım şimdi onu alamam müsaitseniz siz alabilirmisiniz dedim eşime sordum tabi hayatım dedi bide otagar bize10 dakikalık mesafede çok yakın kayınvalidme baban neden almıyomuş filan dedi bende karşıdaymış gelemezmiş şimdi filan dedim hmm iyi geç kalmayın dedi gittik üvey annemi aldık babaannemlere bıraktık yukari bile çıkmadık annem bekler şimdi filan dedi eşim uyuz oldum kız kardeşim resimle ilgileniyo az biraz yeteneği var bana resim yapmış bide ben onun küçük bi aynası vardı ona el koymuştum abla o hediye ben sana yenisini alıcam söz demişti onları göndermiş annesiyle gözlerim doldu onu çok özlüyorum ve yanımda olması için dua ediyorum...eve geldiğimizde kayınvalidem evi siliyodu misafirler gitmişti süpürgeyi odanın kapısına koydum süpürürsün dedi tamam dedim odaya girdim nevresimleri değiştirdim odayı topladım makineye çamaşırları attım odayı süpürdüm camlarım yine buhar yapmıştı onları sildim duvarlar küf olmuştu onlarıda sildim sonra yatağğın üstüne serdiğim battaniye böle küf gibi kokuyodu attım onuda makinaya ohh mis gibi oldu şimdi kuruyo bu akşam sererim yatağa misss gibi yumuşatıcı koka koka uyurum bizim üstümüze aldığımız böle incecik elyaf oda öle küf kokuyo onuda atmak istiyorum makinaya kayınvalidem sığmaz dedi ama battaniteden daha ufak ve hafif bişi kuru temizlemeye gönderirim dedim 30 lira çok pahalı bahrda ben çardakta hortumla yıkarım dedi 30 lirayı ben veririrm hiç gerek yok sonra yok oram ağrıdı buram ağrıdı der gerçi halıları filan hep ben yıkıyorum çardakta ona bırakmıyorum...dün sabah beni misafirimize keserken yakaladım kayınvalidemi mutfakta ayy .... nın gelini şöyle böyle diye ballandırıyodu biz öyle değiliz gelin evin herşeyünü yüklenir filan dedi bende mutfağa girdim o anda ilk defa laf söyledim bu evin sahibi sensin anne ben değilim eğer dersenki al herşey senin sorumluluğunda çokta güzel yaparım sen fırsat yaratmalısın bence dedim aa burdamıydın yok kızım ben öle demek istemedim ortaklaşa yapıyoruz işte ne güzel sen evin kızısın bn gelin olarak görsem böle olmazdı zaten daha farklı olurdu ilişkimiz iyi olmazdı dedi bende peki annecim sağol beni kızın olarak gördüğün için dedim sonra tuhaf hissettim kendimi ama nasıl söyledim diye hoşumada gitti bi yandan devamı gelicek inşallah

aaaa çok geçmiş olsun dilecim........

anladım canım, hiç söylememiştin..
Ama sürekli yanında olmanız güzel.. Eminim daha bi sarp sarmalıyor, daha bi çok seviyosunuzdur onu :))
..
Aydancım, aradım canım eşimi öyle konuştuk 2-3 dk hala tavırlıyım yani
"akşam ne alıyım kuzuma" diyo "bişe istemiyorum" dedim
randevu felan imalarında bulunuyo birde ay allahım bu çocuk öldürecek beni, kırgınım o randevu diyo

Eşinle aranız düzelmiş sizin de çok sevindimm
Kayınvalidene de biraz karşılık vermen iyi olmuş, okadar yüklenmez sana böylelikle

Off ya ne yazabiliyorum ne doğru düzgün okuyabiliyorum
müdürüm sürekli vık vık vık susamadı
Yemeğe çıktı da soluklanıyorum

aaa canım hiç bilmiyodum özel eğitim alması ne güzel kimi aileler var göndermiyolar eğitime hiç...
:) ahh bu erkekler hiç bişi olmamış gibi randevu istiyolar..... ben daha uzatırdım ki abktım adamın gözü döndü en sonunda hadi dedim yeter... benimde işime geldi
Off ya ne yazabiliyorum ne doğru düzgün okuyabiliyorum
müdürüm sürekli vık vık vık susamadı
Yemeğe çıktı da soluklanıyorum
yemekten dönmesin akşama kadar yemek yesin bence

Şuan elim ayağım titriyo resmen yaa şirketi bi kadın aradı burdaki patronun kardeşi kadına bi sürü msj çekiyomuş kadının bize borcu varmış diye tehditli küfürlü msjlar bana ne anlatıyosunuz dedim oraya gelip sennde bilmem neyine bişe sokacam o..pu dedii şok oldumm yaa elim titriyo resmennn

Bende kardeşinin durumunu bilmiyordum .
Kızmı erkekmı kardeşin. Özel eğitim alması çok iyi. fiziksel bi bozuklukta yokmuş. Sağlık kadar önemli bişey yok ya.
Kız canım. Sağlık gercekten çok önemli

anladım tatlım zaten bide ogün eve erken geldi aksilik gibi
aaaa çok geçmiş olsun dilekcim........
evt tatlım hava ve eş durumundan konuşamadık
geçmis olsun dileklerin için saol canım

anladım canım, hiç söylememiştin..
Ama sürekli yanında olmanız güzel.. Eminim daha bi sarp sarmalıyor, daha bi çok seviyosunuzdur onu :))
bir kere anlatmıştım die hatırlıoum kısacık belki de ben yanlış hatırlıoum
o bizim için çok değerli yaa matematik turkçe 2 yaş geriden olabilir ama zeka aslında mükemmel herşeyi hatırlıo yıllar öncesine dair.
babam düştüğü içinde bugün onu gezmeye kardeşim götürmüş annem kolkola girip gittiler dio onlar sevgili gibi zaten hala elele hergün gezip kaynatırlar

aaa canım hiç bilmiyodum özel eğitim alması ne güzel kimi aileler var göndermiyolar eğitime hiç...
evt canım imkan varda aldırabiliouz özel eğitim
oysa gönderemeyen öyle çok aile varki

ya yapabilirsen bence epidural normal yap canım benimki ayağına kordon dolandığı için aşağı inmedi o yüzden yapamadım.. çünkü sonra çok ağrı oluyo mahvediyo insanı..

canım epidural epidural diyordum ama özelde gittimiz doktor onu tavsiye etmedi. son kontrolde giyindim toparlandım çıktım, eşim doğumu konuşuyordu doktorla, hem riskli hem de doğumu yavaşlatıyor dedi. eşim de riski duyar duymaz yok ben epidural istemiyorum izin vermiyorum flan dedi.
geçen hafta gelen misafirim de bi olay anlattı, arkadaşı ille epidural yapcam o sancıyı çekemem demiş, şimdi bebeği 2 yaşındaymış ama kadın yatağa bağımlıymış. felç olmuş. hayırlısı yine de kesin konuşmayım.

yediğin bişiler dokunup şişirio olabilir mi sadece göbek mi kuzum sen nasılsın rahatsız eden bi durum var mı

tüm gün yio demek ki bebişle ikisi
canım hamileler grubundaki arkilerde hep öyle söylüyordu ama artık 7. aydayız göbüşler fırlamaya başladı zaten 2 haftadır da hamile pant. umu giyiyorum çok yemek istesem de yiyemiyorum canım yoruluyorum yemek yerken.

çok geçmiş olsun babacığına dilekcim.

canım benm amca oğlum da küçükken havale geçirmiş iş okuluna gitti. bu okullar çok ii, kuzenim pek kimseyle konuşmazdı içe kapanıktı, şimdi baya baya sohbet ediyor, face de baya paylaşımlar yapıyor yorumlarda bulunuyor, önceden olsa askere gidemez derdik askere gitti geldi, hem de bu okullar işe falan da yerleştiriyor galiba.

hehehe kavgaların en güzel yanı da bu değil mi zaten , sonu güzel olmasa çekilmez kiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…