Şuan elim ayağım titriyo resmen yaa şirketi bi kadın aradı burdaki patronun kardeşi kadına bi sürü msj çekiyomuş kadının bize borcu varmış diye tehditli küfürlü msjlar bana ne anlatıyosunuz dedim oraya gelip sennde bilmem neyine bişe sokacam o..pu dedii şok oldumm yaa elim titriyo resmennn
çok geçmiş olsun babacığına dilekcim.
canım benm amca oğlum da küçükken havale geçirmiş iş okuluna gitti. bu okullar çok ii, kuzenim pek kimseyle konuşmazdı içe kapanıktı, şimdi baya baya sohbet ediyor, face de baya paylaşımlar yapıyor yorumlarda bulunuyor, önceden olsa askere gidemez derdik askere gitti geldi, hem de bu okullar işe falan da yerleştiriyor galiba.
dileğim geçmiş olsun babacınaa
özge oha çüş diyorum
canım o kadın kim olursa olsun aynı tepkiyi verip o küfürü etcekti senin sahsına diil tabi de şimdi uzatırsan ordakilerin sölediği gibi patrona yansıyacak ordan yine sana yani arada hep senin başın ağrıyacak sıkma kendiniSinirlendim eşimle konuştum anlattım ağladımm avukat tanıdığı olan arkadaşını aradı ispat edemiyormuşuz kadının num. adı soyadı var bende şuan. Ancak tekrar ararsa kayıt edersek konuşmayı o şekilde ispatlanıyrmuş..
Şirkettekiler de büyütme diyorlar patronun kardeşi de tehlikeye girermiş siz merak etmeyin dedim ben gerekeni yapıcam...
merhaba kızlar kurstan geldim ama dıaşrısı felaket nasıl kar yağıyor ününe bakıp yürüyemiyorsun rüzgarla kar savruluyor
dilekciğim babana geçmiş olsun ihmal etmeyin bugün doktora gitsin.kardeşin şanslı sizin gibi bir ailesi var ve özel eğitim alabileceği maddiyatıda var
Sinirlendim eşimle konuştum anlattım ağladımm avukat tanıdığı olan arkadaşını aradı ispat edemiyormuşuz kadının num. adı soyadı var bende şuan. Ancak tekrar ararsa kayıt edersek konuşmayı o şekilde ispatlanıyrmuş..
Şirkettekiler de büyütme diyorlar patronun kardeşi de tehlikeye girermiş siz merak etmeyin dedim ben gerekeni yapıcam...
canım o senin şahsına yapılan bişey değil sen kendini üzme o telefonu kim açarsa açsın o kadın onları söyleyecekti bırak kendileri halletsin sen patronlarına söyle
canım saol ben asıl kendimi çok şanslı hissedioum ben ağlarken yüzüme bakıp hiç bişi bilmemesine rağmen benimle ağlayan tek insan o
dileeek canım:
.....................................................
Sorun bu değil ki sorun burdakinin bu şekilde kışkırtması ben msj atmadım küfürlü diyor...
Bende yarın birgün başka bi hakaret yemiyeceğim belli değil yani dedim ne yapmamız lazım akşam oturup yapalım ozman diyor.
canım saol ben asıl kendimi çok şanslı hissedioum ben ağlarken yüzüme bakıp hiç bişi bilmemesine rağmen benimle ağlayan tek insan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?