2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım ablana geçmiş olsun
sizinde araba işine çok sevindim inş adam alabilir
masrafıda az çıkmış
gidişine de az kaldı heyecan dorukta yani

canım ablana geçmiş olsun
sizinde araba işine çok sevindim inş adam alabilir
masrafıda az çıkmış
gidişine de az kaldı heyecan dorukta yani

sorma tatlım ya, inşallah haftaya bugün saat bekliyor olcaz İzmir için. acayip heyecanlıyım. hele bugün yavaş yavaş toparlanmaya başlayınca iyice yolcu moduna girdik

yarenim şömine keyfi çok güzeldir eminim sıcak sıcak bol sohbetli. geçmiş olsun canım ablana kestikten sonra bir problem kalmayacak heralde.artık zaman azalıyor 1haftan kalmış.sende yavaş yavaş evinde ufak tefek şeyleri toparlarsın.hadi gözünüz aydın çok masraf oluyor diye üzülüyordun 100tl hiçbişymiş işallah alır arabanızı .sen aramıza z katılda keyfin yerinde olsun işalerini hallet .izmirde ev buldunuz mu işiniz falan ayarlandımı .bana özelden telefon numara yazarmıısn izmire gidincede az katılacaksın ararım arada merak ederiz seni

canım bakalım inşallah kestikten sonra problem kalmayacak. ama lokal anestezi olacağından korkuyor ablam. araba için biz de çok sevindik. inşallah adam da alır da son birkaç gün arabayı dert etmeyiz.
izmir'de henüz ev bakmadık, gidince bakabilcez ancak. iş konusu da aynı olacak. eşimin eski çalıştığı yer kesin alır onu ama biz evi düzene kadar ufaktan da olsa başka iş bakacak eşim. hangisi daha çok verirse ona bakcaz artık.

şuan Türkiye numaram yok tatlım, Kıbrıs hattı kullanıyorum. orda alır almaz annemlerin evinden girer yazarım telefon numaramı. zaten en kısa sürede almamız gerekecek hat. ben de size onu soracaktım, kontörlü kullananlar hangi şebekeyi tercih ediyorsunuz? hangisini tavsiye edersiniz?

AY aLLAHIM TERBİYESİZ MİDİR NEDİR YAA :26: :26: :26:

BENİM ARKİMİN ANNESİ 40 YAŞINDA EPİDURAL DOĞURDU 9 YIL OLDU KADIN SAPASAĞLAM :)
BÖYLE KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMEYİN
..
EVET KAVGALARIN EN GÜZEL YANI O AMA BU SOĞUKTA BİRAZ ZOR OTİVE OLURUM BEN BEKLESİN HAVALAR ISINSIN

AYNEN CANIM AYNEN, BEN ONA ÖYLE YAPSAM DELİRİRDİ

BEN DE 0 KİLOYUM BOYUN KAÇ DİLEK?
5 GÜNDE 5 KİLO ZOR YAA :26:

kızlarrrr deli gibi kar yağıyo sabahtan beri hiç durmadı tipi şeklinde bahçede diz boyu kar var resmen bahçe acayip doldu ve çılgınlar gibi soğuk hava....dışarı çıkıp oynayasım geldi...:119:
BURASI DA ÖYLEE :119:
17:30 DA PAYDOS BİZİM..
EŞİM DE DİYO AKŞAM GELİM ÇIKIP KARDAN ADAM YAPALIM KAR TOPU OYNAYALIM OLUR MUU
OLUR DEDİM DONARAK GELCEK YATICAK TV KARŞISINA BİLİYORUM BEN KOCAMI

ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar, önce bankaya ordan dersaneye gidicem, eşimi de annesine yollıcam akşam
ben yokken gitsin anneciğine.

CANIM YAA ÇOK GEÇMİŞ OSLUN ABLANA :26:
BEBEK İÇİN RİSKLİ DEĞİL DİMMİ AMELİYAT :44:
..
TAMAM UZATMİYCAM AKŞAM NASILSA ÇİKO GETİRİR O YİNE BARIŞIRIM OZAMAN

nekim lokal anesteziyle olunca problem olmayacak inşallah. aldırmazsa da zaten hiç hareket edemeyecek. şurda doğuma 2 ay kaldı hayırlısıyla.

Selam canlar
ooo kimler gelmiş
ne var ne yok canım nerelerdesin

ay canım giremiyorum ne zamandır yaa özledim sizleri
luxxor cinsiyet belli olmuştr heralde canım, çizelgenin arkası da pembişşş

dilsadcım daha belli olmadı bu cuma gideceğiz herhalde görür artık doktor dün ilk defa hissettim bebeğimi

ben biraz geçmişi okuyayım

nekim lokal anesteziyle olunca problem olmayacak inşallah. aldırmazsa da zaten hiç hareket edemeyecek. şurda doğuma 2 ay kaldı hayırlısıyla.

ablanın korktuğu kadar olmaz işallah canım çabucak iyileşir.bebek için bir zararı yoktur işallah .hayırlısı olsun hakkınızda .hat aldığında numaranı bekliyorum canım .ben hatlıya çevirdim canım vodefone 30tlye 1000 dakika veriyor.bana göre kontörlü fazla geldi daha fazla gidiyodu kontörlü

mesaj hakkı var mı canım o tarifede? yoksa ayrıca ücretli mi? çünkü biz daha çok mesajlaşıyoruz eşimle, onun işi hep gürültülü, konuşmak zor oluyor. daha önce avea kulllanıyorduk ama şimdi tarifeler değişmiştir kesin. sizlerden bir ön bilgi alayım dedim.

başka bilgi verecek olan yok mu kızlar???

yok canım mesaj hakkı 1msj 40 krş ozaman bu gelmez sana ben bakayım vodefoneda iyi tarifeler var

iiinşallah hiiç problemsiz, hiiç hissetmeden kurtulur ablan canım..
..
kızlar ben kaçıyorum, yarım saat var paydosa azcık çalışıyım
öptüm sizi

Her Yöne 3000 SMS ile dolu dolu mesajlaşın!
Şimdi faturasız hat aboneleri ayda sadece 9 TL'ye yurtiçi her yöne tam 3.000 SMS alıyor, sevdikleriyle istedikleri gibi mesajlaşıyorlar.

vodefonede böyle bir kampanya var ben hepsini kullandım ve bence en iyisi vodefone gittiğinde araştırırsın

yarenayım hoş geldin.... ablana geçmiş olsun....az kaldı hadi gözünüz aydın izmir yolcusu bende vodafone kullanıyorum hat olarak 21 tl ye 500dk bide sms paketi aldım ben 6 tl galiba 500 sms heryöne yetiyo bana kalitesindende memnunum tatlım....
luxxor cum hadi hayırlısı....cumaya bişi kalmamış....ne güzel hissettim bebeğimide diyorsun ayy çok sevindirici ve heyecanlı...
nekimmm bende dedim eşime geilnce kardan adam yapalım diye tamam dedi ama ben biliyorum huyunu eve gelip çko soğuk aman boşver dicek...tek başınada zevki çıkmıyo ki....

BEN DE 0 KİLOYUM BOYUN KAÇ DİLEK?
5 GÜNDE 5 KİLO ZOR YAA :26:
0 kilo mu
ya kuzum katlanmak zorundayım valla
60a yuvarlanmışım yaa şaka gibi
evlendiğimde 50ydim

Selam canlar
ay canım giremiyorum ne zamandır yaa özledim sizleri
kuzum hg
nası gidio hayat kış ve buzla aran nası dikkat etmelisin valla adım atarken
iice korkar oldum dün babam düştükten sonra hala aklıma geldikçe gözlerim doluo

canım vodafonede genç tarife varmış 25 tl faturalı 500dk konuşma 5000 sms
ama yaş sınırı varmış 25 yaş olmalıymış başkasının üstüne alabilirsiniz.

aveada 25tl lik paket var 400dk 4000sms 3 ay faturalı sen ödüyosun 1 ay avea ödüyo

eşim tlfcuya ona sordum

..
öptüm sizi

benide götür
bugün berbat sıkıcı yaa
2 saat daha katlanmak zorundayım
güle güle git kuzum

bu aklımda kalsın iyiymiş.

bu faturalı mı canım? 500 sms yeter, 500 dk her yöne mi yoksa şebeke içi mi?

ben de evlendiğimde 55 gibiydim, şimdi 60-61 arası geziniyorum

aveanınki şebeke içi mi yoksa her yöne mi canım?

sağol canımcımaman dikkat edin valla İstanbuldakiler olarak bu hafta çok fenaymış orası tvde görüyoruz:26:

ayy çok geçmiş olsun dilekçim, valla ben kaydırmaz bir bot aldım çok kar yağarsa da sabah eşimi kaldırıom gel beni durağa bırak diye yanımda bana eşlik ediyor akşamları da genelde babam alıyor işyerinden sağolsun. Bu hafta Ankara nisbeten daha iyi geçen haftaya göre

..
öptüm sizi

çok güzel bişeydir muhakkak içinde onun varlığı hissetmek işallah allahım bizlerede nasip eder.sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez

iyi akşamlar canım kolay gelsin bizde öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…