selam kızlar. dün sabah kahvaltı yapıp ablamlara gittik. akşam 9'a kadar onlardaydık. eşim şömine için yakacak birşeyler getirmiş. ablamların şömineyi yaktık, başında oturup sohbet ettik. yeğenim de rahatsızdı biraz, bugün daha iyi çok şükür. ablamın omuz tarafında bir yağ bezesi vardı, geçenlerde şişmeye başladı. ablama acı vermeye başlayınca bugün sabahtan doktora gittiler. meğer o yağ bezesi değil tümörmüş, harekete geçmiş. yarın sabah lokal anestezi yapıp keseceklermiş:18::18: bugün gittim onlara, beraber kahvaltı yaptık. sonra da ufaktan toparlanmaya başladık. yazlık giyisileri, kitapları ve yeğenimin oyuncaklarını koliledik. kullanılmayan yorgan, battaniye ve yastıkları hurçlara doldurduk. baya baya gidiyoruz yanibizim evi de perşembe gününden itibaren toplamaya başlarız. bu arada dün arabayı çok iyi bir tamirci bulup ona gösterdik, adam conta yakmadığını sadece 100 tllik bir masrafı olduğunu söyledi çok sevindik. yeni bir talip çıktı arabaya, bankadan krediyi verirlerse yarın falan arayacak inşallah. çooook karışık, heyecanlıyız. bundan sonra aranıza daha az katılabilcem.
canım ablana geçmiş olsun
sizinde araba işine çok sevindim inş adam alabilir
masrafıda az çıkmış
gidişine de az kaldı heyecan dorukta yani
selam kızlar. dün sabah kahvaltı yapıp ablamlara gittik. akşam 9'a kadar onlardaydık. eşim şömine için yakacak birşeyler getirmiş. ablamların şömineyi yaktık, başında oturup sohbet ettik. yeğenim de rahatsızdı biraz, bugün daha iyi çok şükür. ablamın omuz tarafında bir yağ bezesi vardı, geçenlerde şişmeye başladı. ablama acı vermeye başlayınca bugün sabahtan doktora gittiler. meğer o yağ bezesi değil tümörmüş, harekete geçmiş. yarın sabah lokal anestezi yapıp keseceklermiş:18::18: bugün gittim onlara, beraber kahvaltı yaptık. sonra da ufaktan toparlanmaya başladık. yazlık giyisileri, kitapları ve yeğenimin oyuncaklarını koliledik. kullanılmayan yorgan, battaniye ve yastıkları hurçlara doldurduk. baya baya gidiyoruz yanibizim evi de perşembe gününden itibaren toplamaya başlarız. bu arada dün arabayı çok iyi bir tamirci bulup ona gösterdik, adam conta yakmadığını sadece 100 tllik bir masrafı olduğunu söyledi çok sevindik. yeni bir talip çıktı arabaya, bankadan krediyi verirlerse yarın falan arayacak inşallah. çooook karışık, heyecanlıyız. bundan sonra aranıza daha az katılabilcem.
nekkkcim eşin iş yerinde fazla yorulmuş olabilir mi, öyle ani tepki vermiş. sen canını sıkma canım, eşinin yaptığı güzel şeyleri düşün. çiko alıp gelmelerini falan
özgecim Allah analı babalı büyütsün yeğeniniişyerindeki olaya da çok takılma canım, boşver. o kadar küfür eden kadın utansın, terbiyesiz!!
dilekcim babana geçmiş olsun tatlım. kardeşinin durumundan bahsetmemiştin daha önce. dediğin gibi durumunuz olduğu için şanslı kardeşin, gidemeyen o kadar çok kişi var ki özel eğitime.
zuzummm
yarenim şömine keyfi çok güzeldir eminim sıcak sıcak bol sohbetli. geçmiş olsun canım ablana kestikten sonra bir problem kalmayacak heralde.artık zaman azalıyor 1haftan kalmış.sende yavaş yavaş evinde ufak tefek şeyleri toparlarsın.hadi gözünüz aydın çok masraf oluyor diye üzülüyordun 100tl hiçbişymiş işallah alır arabanızı .sen aramıza z katılda keyfin yerinde olsun işalerini hallet .izmirde ev buldunuz mu işiniz falan ayarlandımı .bana özelden telefon numara yazarmıısn izmire gidincede az katılacaksın ararım arada merak ederiz seni
AY aLLAHIM TERBİYESİZ MİDİR NEDİR YAA :26: :26: :26:Şuan elim ayağım titriyo resmen yaa şirketi bi kadın aradı burdaki patronun kardeşi kadına bi sürü msj çekiyomuş kadının bize borcu varmış diye tehditli küfürlü msjlar bana ne anlatıyosunuz dedim oraya gelip sennde bilmem neyine bişe sokacam o..pu dedii şok oldumm yaa elim titriyo resmennn
BENİM ARKİMİN ANNESİ 40 YAŞINDA EPİDURAL DOĞURDU 9 YIL OLDU KADIN SAPASAĞLAM :)canım epidural epidural diyordum ama özelde gittimiz doktor onu tavsiye etmedi. son kontrolde giyindim toparlandım çıktım, eşim doğumu konuşuyordu doktorla, hem riskli hem de doğumu yavaşlatıyor dedi. eşim de riski duyar duymaz yok ben epidural istemiyorum izin vermiyorum flan dedi.
geçen hafta gelen misafirim de bi olay anlattı, arkadaşı ille epidural yapcam o sancıyı çekemem demiş, şimdi bebeği 2 yaşındaymış ama kadın yatağa bağımlıymış. felç olmuş. hayırlısı yine de kesin konuşmayım.
hehehe kavgaların en güzel yanı da bu değil mi zaten , sonu güzel olmasa çekilmez kiii.
AYNEN CANIM AYNEN, BEN ONA ÖYLE YAPSAM DELİRİRDİnigarcığım sende güle güle kullan mantonu.sen merak edip aramışsın oda bağarmış.haksız tabiki .o merak edip seni arasaydı nerde kaldın diye kıyamet kopardı .ah bu erkekler bazen anlamıyorum onları sen tavrını yap ama fazla uzatma .özrünüde önce lafla yapsın sonra hediyeyle.
BEN DE 0 KİLOYUMkızlar ben bugün rejime başladım
5 gün 5 kilo diyeti
çünkü cmt bi tartıldım 59,3
ve bugünde başladım haşlanmış pattis yicem tüm gün ama şuan zorlanıoum şeker yok kesinlik çayların tadı yok yani
pattislerim de acımtrakmış halim içler acısı yani
ama 51e düşmeliyim sizinde desteğinizi beklioum valla :18:
bide çizelge yapıoum uygun diil dio anlamadım ki bi türlü çizelgemi değişemedim
BURASI DA ÖYLEE :119:kızlarrrr deli gibi kar yağıyo sabahtan beri hiç durmadı tipi şeklinde bahçede diz boyu kar var resmen bahçe acayip doldu ve çılgınlar gibi soğuk hava....dışarı çıkıp oynayasım geldi...:119:
ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar, önce bankaya ordan dersaneye gidicem, eşimi de annesine yollıcam akşam
ben yokken gitsin anneciğine.
CANIM YAA ÇOK GEÇMİŞ OSLUN ABLANA :26:selam kızlar. dün sabah kahvaltı yapıp ablamlara gittik. akşam 9'a kadar onlardaydık. eşim şömine için yakacak birşeyler getirmiş. ablamların şömineyi yaktık, başında oturup sohbet ettik. yeğenim de rahatsızdı biraz, bugün daha iyi çok şükür. ablamın omuz tarafında bir yağ bezesi vardı, geçenlerde şişmeye başladı. ablama acı vermeye başlayınca bugün sabahtan doktora gittiler. meğer o yağ bezesi değil tümörmüş, harekete geçmiş. yarın sabah lokal anestezi yapıp keseceklermiş:18::18: bugün gittim onlara, beraber kahvaltı yaptık. sonra da ufaktan toparlanmaya başladık. yazlık giyisileri, kitapları ve yeğenimin oyuncaklarını koliledik. kullanılmayan yorgan, battaniye ve yastıkları hurçlara doldurduk. baya baya gidiyoruz yanibizim evi de perşembe gününden itibaren toplamaya başlarız. bu arada dün arabayı çok iyi bir tamirci bulup ona gösterdik, adam conta yakmadığını sadece 100 tllik bir masrafı olduğunu söyledi çok sevindik. yeni bir talip çıktı arabaya, bankadan krediyi verirlerse yarın falan arayacak inşallah. çooook karışık, heyecanlıyız. bundan sonra aranıza daha az katılabilcem.
nekkkcim eşin iş yerinde fazla yorulmuş olabilir mi, öyle ani tepki vermiş. sen canını sıkma canım, eşinin yaptığı güzel şeyleri düşün. çiko alıp gelmelerini falan
özgecim Allah analı babalı büyütsün yeğeniniişyerindeki olaya da çok takılma canım, boşver. o kadar küfür eden kadın utansın, terbiyesiz!!
dilekcim babana geçmiş olsun tatlım. kardeşinin durumundan bahsetmemiştin daha önce. dediğin gibi durumunuz olduğu için şanslı kardeşin, gidemeyen o kadar çok kişi var ki özel eğitime.
zuzummm
ooo kimler gelmiş
ne var ne yok canım nerelerdesin
luxxor cinsiyet belli olmuştr heralde canım, çizelgenin arkası da pembişşş
canım bakalım inşallah kestikten sonra problem kalmayacak. ama lokal anestezi olacağından korkuyor ablam. araba için biz de çok sevindik. inşallah adam da alır da son birkaç gün arabayı dert etmeyiz.
izmir'de henüz ev bakmadık, gidince bakabilcez ancak. iş konusu da aynı olacak. eşimin eski çalıştığı yer kesin alır onu ama biz evi düzene kadar ufaktan da olsa başka iş bakacak eşim. hangisi daha çok verirse ona bakcaz artık.
şuan Türkiye numaram yok tatlım, Kıbrıs hattı kullanıyorum. orda alır almaz annemlerin evinden girer yazarım telefon numaramı. zaten en kısa sürede almamız gerekecek hat. ben de size onu soracaktım, kontörlü kullananlar hangi şebekeyi tercih ediyorsunuz? hangisini tavsiye edersiniz?
nekim lokal anesteziyle olunca problem olmayacak inşallah. aldırmazsa da zaten hiç hareket edemeyecek. şurda doğuma 2 ay kaldı hayırlısıyla.
ablanın korktuğu kadar olmaz işallah canım çabucak iyileşir.bebek için bir zararı yoktur işallah .hayırlısı olsun hakkınızda .hat aldığında numaranı bekliyorum canım .ben hatlıya çevirdim canım vodefone 30tlye 1000 dakika veriyor.bana göre kontörlü fazla geldi daha fazla gidiyodu kontörlü
mesaj hakkı var mı canım o tarifede? yoksa ayrıca ücretli mi? çünkü biz daha çok mesajlaşıyoruz eşimle, onun işi hep gürültülü, konuşmak zor oluyor. daha önce avea kulllanıyorduk ama şimdi tarifeler değişmiştir kesin. sizlerden bir ön bilgi alayım dedim.
başka bilgi verecek olan yok mu kızlar???
iiinşallah hiiç problemsiz, hiiç hissetmeden kurtulur ablan canım..nekim lokal anesteziyle olunca problem olmayacak inşallah. aldırmazsa da zaten hiç hareket edemeyecek. şurda doğuma 2 ay kaldı hayırlısıyla.
0 kilo muBEN DE 0 KİLOYUMBOYUN KAÇ DİLEK?
5 GÜNDE 5 KİLO ZOR YAA :26:
kuzum hgSelam canlar
ay canım giremiyorum ne zamandır yaa özledim sizleri
canım vodafonede genç tarife varmış 25 tl faturalı 500dk konuşma 5000 smsmesaj hakkı var mı canım o tarifede? yoksa ayrıca ücretli mi? çünkü biz daha çok mesajlaşıyoruz eşimle, onun işi hep gürültülü, konuşmak zor oluyor. daha önce avea kulllanıyorduk ama şimdi tarifeler değişmiştir kesin. sizlerden bir ön bilgi alayım dedim.
başka bilgi verecek olan yok mu kızlar???
iiinşallah hiiç problemsiz, hiiç hissetmeden kurtulur ablan canım..
..
kızlar ben kaçıyorum, yarım saat var paydosa azcık çalışıyım
öptüm sizi
Her Yöne 3000 SMS ile dolu dolu mesajlaşın!
Şimdi faturasız hat aboneleri ayda sadece 9 TL'ye yurtiçi her yöne tam 3.000 SMS alıyor, sevdikleriyle istedikleri gibi mesajlaşıyorlar.
vodefonede böyle bir kampanya var ben hepsini kullandım ve bence en iyisi vodefone gittiğinde araştırırsın
yarenayım hoş geldin.... ablana geçmiş olsun....az kaldı hadi gözünüz aydın izmir yolcusubende vodafone kullanıyorum hat olarak 21 tl ye 500dk bide sms paketi aldım ben 6 tl galiba 500 sms heryöne yetiyo bana kalitesindende memnunum tatlım....
luxxor cum hadi hayırlısı....cumaya bişi kalmamış....ne güzel hissettim bebeğimide diyorsun ayy çok sevindirici ve heyecanlı...
nekimmm bende dedim eşime geilnce kardan adam yapalım diye tamam dedi ama ben biliyorum huyunu eve gelip çko soğuk aman boşver dicek...tek başınada zevki çıkmıyo ki....
0 kilo mu
ya kuzum katlanmak zorundayım valla
60a yuvarlanmışım yaa şaka gibi
evlendiğimde 50ydim
kuzum hg
nası gidio hayat kış ve buzla aran nası dikkat etmelisin valla adım atarken
iice korkar oldum dün babam düştükten sonra hala aklıma geldikçe gözlerim doluo
canım vodafonede genç tarife varmış 25 tl faturalı 500dk konuşma 5000 sms
ama yaş sınırı varmış 25 yaş olmalıymış başkasının üstüne alabilirsiniz.
aveada 25tl lik paket var 400dk 4000sms 3 ay faturalı sen ödüyosun 1 ay avea ödüyo
eşim tlfcuya ona sordum
aveanınki şebeke içi mi yoksa her yöne mi canım?
yarenayım hoş geldin.... ablana geçmiş olsun....az kaldı hadi gözünüz aydın izmir yolcusubende vodafone kullanıyorum hat olarak 21 tl ye 500dk bide sms paketi aldım ben 6 tl galiba 500 sms heryöne yetiyo bana kalitesindende memnunum tatlım....
luxxor cum hadi hayırlısı....cumaya bişi kalmamış....ne güzel hissettim bebeğimide diyorsun ayy çok sevindirici ve heyecanlı...
nekimmm bende dedim eşime geilnce kardan adam yapalım diye tamam dedi ama ben biliyorum huyunu eve gelip çko soğuk aman boşver dicek...tek başınada zevki çıkmıyo ki....
ayy çok geçmiş olsun dilekçim, valla ben kaydırmaz bir bot aldım çok kar yağarsa da sabah eşimi kaldırıom gel beni durağa bırak diye yanımda bana eşlik ediyor akşamları da genelde babam alıyor işyerinden sağolsun. Bu hafta Ankara nisbeten daha iyi geçen haftaya göre0 kilo mu
ya kuzum katlanmak zorundayım valla
60a yuvarlanmışım yaa şaka gibi
evlendiğimde 50ydim
kuzum hg
nası gidio hayat kış ve buzla aran nası dikkat etmelisin valla adım atarken
iice korkar oldum dün babam düştükten sonra hala aklıma geldikçe gözlerim doluo
4:
Selam canlar
ay canım giremiyorum ne zamandır yaa özledim sizleri
dilsadcım daha belli olmadı bu cuma gideceğiz herhalde görür artık doktor dün ilk defa hissettim bebeğimi
ben biraz geçmişi okuyayım
iiinşallah hiiç problemsiz, hiiç hissetmeden kurtulur ablan canım..
..
kızlar ben kaçıyorum, yarım saat var paydosa azcık çalışıyım
öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?