2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tatlım faturalı hat 500 dk her yöne 500 sms te her yöne bn vodafone den çok memnunum turkcell e boşuna o kadar para bayılmışım yıllarca çeke kaliteside ses kaliteside çok iyi...

ayy geçmiş olsun ablana, benim eşimdede var omzunda yağ bezesi..gitaldır diyom..bi zararı yok diyo :26:

arabanın az masrafı olmasıda iyimiş canım, inş olur alcak kişiyede sizede hayırlısı olsun

bugün 7 dimmi

çok güzel bişeydir muhakkak içinde onun varlığı hissetmek işallah allahım bizlerede nasip eder.sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez

iyi akşamlar canım kolay gelsin bizde öptük

inşallah canım benim Allah isteyen herkese aratmadan buldursun sağlıkla nasip etsin

yarenaycım geçmiş olsun ablana canım

istanbuldan buraya da gelir bence
bugün ankara -12 demişti ama gayet iyiydi ben 11de geldim işe dışarısı oldukça güneşli ve eriodu ama dün gece 12de felaket buzdu dışarısı :18:
ii olmuş kar botların
geçen elfiyede söledim ayakkabı zinciri alınmalı aslında

aa ne güzel bişi ilk defa görüyorum ayakkabı zinciri

Teşekkür ederim yarenaycım Amin Allah sizin bebişinizi de 1 çırpıda kurtarsın inşAllah ..
..
Ya Ben ocağın 1 inde regl oldum. Ne zaman olmam gerekiyor :26:Olmadım belirti de yokk..

Son düzenleme:

evet canım bugün 7 :)))

inşallah canım benim Allah isteyen herkese aratmadan buldursun sağlıkla nasip etsin

yarenaycım geçmiş olsun ablana canım

çok saol canım. bebiş nasıl

Teşekkür ederim yarenaycım Amin Allah sizin bebişinizi de 1 çırpıda kurtarsın inşAllah ..
..
Ya Ben ocağın 1 inde regl oldum. Ne zaman olmam gerekiyor :26:Olmadım belirti de yokk..

özgem ben de ocak 1'ta olmuştum. benim ortalama 30 gün sürüyor arası. bugün yarın normal günleri. senin de ortalama aynıdır sanırım.

Anladım canım belirtin varmı senin hiç belirtim yok :/ Geçen ayda belirtisiz bi anda olmuştu..:44:

bende henüz bir belirti yok canım. sanırım bu ay üşüttüm ben. çünkü akıntım var biraz hala. normalde 1-2 gün önceden akıntım kesilirdi.

hoş bizim malum bebiş çalışmaları da var. gelmez inşallah diye dua ediyoruz

Öyleydi dimi... Gelmez inşş diyelim ozaman...
..
Patronun kardeşi ben öyle msj çekmedim, bayanlara öyle msj atacak kadar adi değilim demişti yalancıı
bakın nolmuşş.....

bizim diğer ortak patron burdaydı bana hakaret eden kadınla gidip görüşmüş, kadın çektiği msjları göstermş diğer patronun kardeşinin... Ağza alınmıcak şeyler yazılmış diyor şu durumda diğer patronun kardeşi haklıyken(alacağı varken) haksız duruma düştü çektiği msjlardan dolayıı... Kadında ben o cinnet haliyle kimle konuştuğumu bilemedim demiş k.bakmasın demiş.. Tabi bu onu haklı duruma getirmez ama elinde sebepleri var...
Eğer dava ederse şirket için çok kötü olacak bakacaz önümüzdeki günlere... Şirkete bişe olmasın ama o cezasını çeksin...

patronun kardeşinin yaptığı terbiyesizliğe bak öyle mi para isteniomuş
iş ahlakı yok pis manyakta herkesi huyursuz etmiş

inşallah canım. ne kadar terbiyesiz bir adammış o ya. iş güç sahibi olacak bir de. inşallah dediğin gibi şirket zarar görmeden adam cezasını çeker

demekki patronun kardeşi yalancıymış porcu varsa usulüne göre iste borcunu işallah şirkete bişe olmaz ama patronun kardeşi cezasını çeksin

kızlar haberlerde uyarı veriyorlar istanbul için, tem kapanmış. mecbur kalmadıkça yola çıkmayın diyorlar. bütün yollar kar buz felaket. tem'de 3 sattir bekleyenler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…