selam kızlar. dün sabah kahvaltı yapıp ablamlara gittik. akşam 9'a kadar onlardaydık. eşim şömine için yakacak birşeyler getirmiş. ablamların şömineyi yaktık, başında oturup sohbet ettik. yeğenim de rahatsızdı biraz, bugün daha iyi çok şükür. ablamın omuz tarafında bir yağ bezesi vardı, geçenlerde şişmeye başladı. ablama acı vermeye başlayınca bugün sabahtan doktora gittiler. meğer o yağ bezesi değil tümörmüş, harekete geçmiş. yarın sabah lokal anestezi yapıp keseceklermiş:18::18: bugün gittim onlara, beraber kahvaltı yaptık. sonra da ufaktan toparlanmaya başladık. yazlık giyisileri, kitapları ve yeğenimin oyuncaklarını koliledik. kullanılmayan yorgan, battaniye ve yastıkları hurçlara doldurduk. baya baya gidiyoruz yanibizim evi de perşembe gününden itibaren toplamaya başlarız. bu arada dün arabayı çok iyi bir tamirci bulup ona gösterdik, adam conta yakmadığını sadece 100 tllik bir masrafı olduğunu söyledi çok sevindik. yeni bir talip çıktı arabaya, bankadan krediyi verirlerse yarın falan arayacak inşallah. çooook karışık, heyecanlıyız. bundan sonra aranıza daha az katılabilcem.
zuzummm
çok güzel bişeydir muhakkak içinde onun varlığı hissetmek işallah allahım bizlerede nasip eder.sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez
iyi akşamlar canım kolay gelsin bizde öptük
sağol canımcımaman dikkat edin valla İstanbuldakiler olarak bu hafta çok fenaymış orası tvde görüyoruz:26:
ayy çok geçmiş olsun dilekçim, valla ben kaydırmaz bir bot aldım çok kar yağarsa da sabah eşimi kaldırıom gel beni durağa bırak diye yanımda bana eşlik ediyor akşamları da genelde babam alıyor işyerinden sağolsun. Bu hafta Ankara nisbeten daha iyi geçen haftaya göre
istanbuldan buraya da gelir bence
bugün ankara -12 demişti ama gayet iyiydi ben 11de geldim işe dışarısı oldukça güneşli ve eriodu ama dün gece 12de felaket buzdu dışarısı :18:
ii olmuş kar botların
geçen elfiyede söledim ayakkabı zinciri alınmalı aslında
Eki Görüntüle 336227
ayy geçmiş olsun ablana, benim eşimdede var omzunda yağ bezesi..gitaldır diyom..bi zararı yok diyo :26:
arabanın az masrafı olmasıda iyimiş canım, inş olur alcak kişiyede sizede hayırlısı olsun
bugün 7 dimmi
inşallah canım benim Allah isteyen herkese aratmadan buldursun sağlıkla nasip etsin
yarenaycım geçmiş olsun ablana canım
Teşekkür ederim yarenaycım Amin Allah sizin bebişinizi de 1 çırpıda kurtarsın inşAllah ..
..
Ya Ben ocağın 1 inde regl oldum. Ne zaman olmam gerekiyor :26:Olmadım belirti de yokk..
özgem ben de ocak 1'ta olmuştum. benim ortalama 30 gün sürüyor arası. bugün yarın normal günleri. senin de ortalama aynıdır sanırım.
Anladım canım belirtin varmı senin hiç belirtim yok :/ Geçen ayda belirtisiz bi anda olmuştu..:44:
bende henüz bir belirti yok canım. sanırım bu ay üşüttüm ben. çünkü akıntım var biraz hala. normalde 1-2 gün önceden akıntım kesilirdi.
hoş bizim malum bebiş çalışmaları da var. gelmez inşallah diye dua ediyoruz
Öyleydi dimi... Gelmez inşş diyelim ozaman...
..
Patronun kardeşi ben öyle msj çekmedim, bayanlara öyle msj atacak kadar adi değilim demişti yalancıı
bakın nolmuşş.....
bizim diğer ortak patron burdaydı bana hakaret eden kadınla gidip görüşmüş, kadın çektiği msjları göstermş diğer patronun kardeşinin... Ağza alınmıcak şeyler yazılmış diyor şu durumda diğer patronun kardeşi haklıyken(alacağı varken) haksız duruma düştü çektiği msjlardan dolayıı... Kadında ben o cinnet haliyle kimle konuştuğumu bilemedim demiş k.bakmasın demiş..Tabi bu onu haklı duruma getirmez ama elinde sebepleri var...
Eğer dava ederse şirket için çok kötü olacak bakacaz önümüzdeki günlere... Şirkete bişe olmasın ama o cezasını çeksin...
..
Patronun kardeşi ben öyle msj çekmedim, bayanlara öyle msj atacak kadar adi değilim demişti yalancıı
bakın nolmuşş.....
bizim diğer ortak patron burdaydı bana hakaret eden kadınla gidip görüşmüş, kadın çektiği msjları göstermş diğer patronun kardeşinin... Ağza alınmıcak şeyler yazılmış diyor şu durumda diğer patronun kardeşi haklıyken(alacağı varken) haksız duruma düştü çektiği msjlardan dolayıı... Kadında ben o cinnet haliyle kimle konuştuğumu bilemedim demiş k.bakmasın demiş..Tabi bu onu haklı duruma getirmez ama elinde sebepleri var...
Eğer dava ederse şirket için çok kötü olacak bakacaz önümüzdeki günlere... Şirkete bişe olmasın ama o cezasını çeksin...
..
bakın nolmuşş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?