2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekcim çok geçmiş olsun babana nasıl şimdi daha iyi mi? :26:

özgecim gözün aydınnnn çok sevindim vayy teyze oldun haaa

yarenn bak boşa sıkmışsın canını ne güzel 100tl ile kurtrdınız inş. o arabaya bakan da alır bi an önce kurtulursunuz o yükten. vay bee şaka maka gidiyorsunuz haa, daha ben gezmeye gelecektim sizin yanınıza ablana da geçmiş olsun cnmm

ben artık sinirimden ağlıyorum kızlar, bu hastalık geçmedi bende bi türlü burdum falan tıkalı, ama berbat bi şey konuşamıyorum ağzımdan çıkan ses boğazımda düğümleniyor kulağım halatam duymuyor derste falan korkunç haldeydim ya, kırıklık falan yok vücudumda ama bu burun tıkanıklığı beni mahvedecek. az önce eve geldim ağlama krizine girdim bi anda nefes alamayınca. grip oldun diye de ağlanır mı diceksiniz ama ne biliyim ya artık çok doldum nefret geldi.

bugün dersten çıkışta kardeşimle babamın yanına uğradık, kardeşim yarın gidiyor son bi göreyim dedi ben de onunla gittim yiyecek bişeyler aldık yaptık, bol bol yaptım ki yarına da kalsın babam yesin. yerinden zor kalkıyor nerdeyse ağrısından. offf o da aklıma geld zten ağlarken bi de şöyle bi süpürdüm ortalığı kardeşimin fazla vakti yoktu döndük sonra.

0 kilo mu
ya kuzum katlanmak zorundayım valla
60a yuvarlanmışım yaa şaka gibi
evlendiğimde 50ydim
6 tuşum basmıyo benim çok iyi 60 yazıcaktımmm

iyi bari hiç olmasa da kusura bakmasın demiş insan bi nebze iyi hisseder..
inş olaylar şirkete zarar gelmeden kapanır canım, sende sıkam canını bu konuyal artık..

kızlar haberlerde uyarı veriyorlar istanbul için, tem kapanmış. mecbur kalmadıkça yola çıkmayın diyorlar. bütün yollar kar buz felaket. tem'de 3 sattir bekleyenler varmış
çok çok fena yollar, bugün nasıl geldik bilmiyorum hala çok yoğun yağış var..
hala bir çok yerin servisi gelmedi

kıyamammmmm canım çok geçmiş olsun
vicks yok mu evde? ondan sür burun deliklerinin ucuna hemen açılıyor nefesin..
geçen benim de öyleydi, ağzım açık uyuyodum ve ağzım kuruyodu sinirleniyodum nefes alamıyodum, ama o gerçekten açıyo burnunu...

Babana da geçmiş olsun tekrar :/
annen hiç gidiyor mu yanına?
hem hastalık hem yalnız olması zordur gerçekten durumu :105:
Allah yardımcısı olsun, mümkün olduğunca git yanına canım :/

günaydın kızlar resmen zoraki geldim yataktan çıkmak istemedim buz gibi çünkü ayrıca işe de gelmek istemioum çok sıkıcı bu aralar

günaydın kızlarr , burda kar yok ama su birikintileri buz tutmuş hep ...havada buz zaten (
kotumun altına külotlu çorap giydim ( normalde hiç giyemem aslında) genede ayak parmak uçlarım soğuktan sızlıyo

eşimde iyileşemedi gitti, hiç yanaşmıyo bana yaa... nekaa alışmışım sarılıp uyumaya, şimdi banada geçmesin diye, hep arkası dönük yatıyo

patronun kardeşinin yaptığı terbiyesizliğe bak öyle mi para isteniomuş
iş ahlakı yok pis manyakta herkesi huyursuz etmiş
Evet canım çok terbiyesiz bir de yalancıı kadının evine gidiyormuş borç istemeye kadın dul ve 3 çocuğu var ışıkları kapatıyormu kadın da napsınn...

inşallah canım. ne kadar terbiyesiz bir adammış o ya. iş güç sahibi olacak bir de. inşallah dediğin gibi şirket zarar görmeden adam cezasını çeker
Amin canım inşallah çeker pislik cezasını iyice soğudum ondan yüzüne bakmıyorum bile...

demekki patronun kardeşi yalancıymış porcu varsa usulüne göre iste borcunu işallah şirkete bişe olmaz ama patronun kardeşi cezasını çeksin
Evet canım, aynen öyle dşünüyorum..
Sağol ayşecim evet teyze oldumm ama bebeğimiz hala küvözde enfeksiyon kapmış nedenini araştırıyorlar daha ne kadar kalacak bilmiyoruz :105:Bugün kardeşimi görmeye gidicez eve.

iyi bari hiç olmasa da kusura bakmasın demiş insan bi nebze iyi hisseder..
inş olaylar şirkete zarar gelmeden kapanır canım, sende sıkam canını bu konuyal artık..

Canım benim şuan için yapacağım bişey yok ispatlayamadığım için bişe yapamıyorum.. İnşallah kadın şikayetçi olup msjları gösterir...
....
Kızlar hepimize günaydın..
Bugün kardeşimi görecem akşam ondan daha iyiyim.. Daha regl olmadım ben yarenimmm .... :/ Birde dünden beri karnımın alt sol tarafı bazende ortasında seyirme oluyor dün akşam yatana kadar öyleydi.. sabah geçti sandım şimdi halaa seyiriyor..

seyirmek derken acıyomu/batıyomu :44:

..

dilekkk rüyamda seni gördüm
ben ist. gelmişim, gelmişken diyomki dileğede uğrayayım ...işyerine geliyorum ama bi tuhaf odan yani ev odası gibi :) bi bahçenin içinde , bi duvarın yok galiba:26: çinkim bahçeni görebiliyodum komple :)) öle karışık saçma bişeydi ...
önünde kocaman bi kasede, fındık badem gibi şeyler vardı kabuklu olanlardan (ben çok severim kabuklu) elimi uzatıyom almak için, ama sen hiç al canım falan demiyon, almamı istemiyon hiç paylaşımcı değilmişin

sonra işte herkese diyon ,bakın benim arkadaşım beni görmeye gelmiş falan

sonrasını hatırlamıyom, kısa bişeydii :44:

günaydın kızlar resmen zoraki geldim yataktan çıkmak istemedim buz gibi çünkü ayrıca işe de gelmek istemioum çok sıkıcı bu aralar
aynı ruh hali içerisindeyim
ama bulaşıcaksa yan yana yatmaktan da bulaşır ki o :/ geçmiş olsun eşine..

strestendir belki canım :44:
ben de bu ay 8 gün önden oldum, kalmıştım hiç okadar erken olmazdım..

ya gerçekten soğuk kemikleri sızlıo insanın bu kış çok soğuk geçio maalesef
yazı özlemle beklioum
adamın niyet borcu istemeyi geçmiş sanki biraz kadın arayıp o kadar cırladığına göre :26:
Kıyamam bebişe umarım bi an önce toparlar kendini de eve çıkarırsınız
regl yüzündendir o hava da soğuk üşütünce olmuştur belki

aaa pek hoş diilmiş rüya aslında ben paylaşımcıyımdır veririm yani
kendim yiyemioum ya 2 gündür rejimden o sana mağlum olmuş olabilir belki
ayrıca ben akşam nigarı aradım tlf kapalıydı filizi aradım açmadı snr msj atmış duymadım die ben msjı okuduğumda saat geç olmuştu onada tekrar dönemedim
dedim arzunun numarası olsa arardım aydanı arayamadım eşi vardır die
nigarın eşi geç gelio benimki de geç gelio ya o yüzden konuşuruz demiştim ama kısmet olmadı işte

Günaydın kızlar bende demin geldim işe. yollarda perişan oldum servis çıkamamış eşimin beni bıraktığı yerden alıyor servis beni. Eşimi aradım geri döndü aldı beni kayınvalidemin oraya bıraktı servis gelince ordan aldı beni. o kadar bekledim sinir oldum yollarda yaa.

günaydın herkesee. eşim bugün çalışmıyor uyucam ben sen abimlerle git dedi, onlarla geldim biraz erken gelmiş oldum ama olsun kociş uyusun ne zamandır uykusuz

saol nekimmm vicks aldım dün sıcak suya koyup buharını soludum biraz açtı ama sonra yine tıkandı ( burnunuza sürmeyin yazıyor diye sürmedim ben :26:

bizimki de benim hasta olmamdan şikayetçi, artık iyileş de bi doya doya randevu yapalım ya dio dün akşam erkenden uyumuşum, 1e doğru geldi eve, yanıma yattı sırnaştık azcık özledk ya walla birbirimizi :))

Dilekcim telefonu yatak odasına bırakmıştım tam yatmaya giderken aa dedim dilek aramış tüh ya keşke telefonu alsaydım yanıma dedim. baktım geç olmuş mesaj atayım dedim bu saatte rahatsız etmiyim dedim.

ben de bu ay antibiyotik kullandığım için düzenim bozulursa diye korkuyorum. normalde h.sonu olmam lazım inş. h.içine sarkmaz yaa dersler falan çok zor oluyor ağrıyla ((

bu arada cnm annem babanın yanına hiç gitmiyor konuşmuyorlar ki zaten.

kızlar geçen hft trenyolunda yüzük vardı ya çift parmağa takılan taşlı kartal onu arıoum yine denk gelirseniz sitelerde hbr verin olur mu

Dilekcim telefonu yatak odasına bırakmıştım tam yatmaya giderken aa dedim dilek aramış tüh ya keşke telefonu alsaydım yanıma dedim. baktım geç olmuş mesaj atayım dedim bu saatte rahatsız etmiyim dedim.

benimde öyle oldu kuzum aradıktan sonra şarja takmıştım yatak odasında geç gördüm uyumuşlardır dedim
eşimde gecenin bi yarısı ne arıosun der zaten
neyse tatlım başka zaman konuşuruz :102:

ya trenyolunda addax varmış yine baktım da mağaza fiyatından 2-3 tl daha fazla hepsi birde 50'den 22,99a indi dio sahtekarlar zaten mağazada 20 tl

strestendir belki canım :44:
ben de bu ay 8 gün önden oldum, kalmıştım hiç okadar erken olmazdım..

Bilmem canım herşeyden olabilir :/

Aynennn... Kadın o raddeye gelmiş sebebi var tabikii...
Bebişi çok merak ediyorum bi de özledim ben yaa :105:Hiç Görmeden özlemek böyle bişi...

ikiside değil zuzu... Böyle hani gözün seyirir ya hani pıt pıt pıt eder bi süre nasıl anlatılır ki :44:

hmm, anladım canım
ama ne alaka onu bilmiyom, nedirki o bilmiyom valla

ama bulaşıcaksa yan yana yatmaktan da bulaşır ki o :/ geçmiş olsun eşine..

..

kabul etceğini bilsem, ben salonda yatıcam diyo yaa..saçmalama dedim
sağol canım

belkide :)

herkesi sıradan geçmişin maşallah :)

evet özleniyoo

Canım bolbol meyve yee...

Ben eşime ıhlamur yapıyorum ballı ... Bide havuç+portakal sıkıyorum ...onun dışında gündüz taylond lardan içiyo ...havalar fena,herkes hasta :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…