6 tuşum basmıyo benim çok iyi0 kilo mu
ya kuzum katlanmak zorundayım valla
60a yuvarlanmışım yaa şaka gibi
evlendiğimde 50ydim
iyi bari hiç olmasa da kusura bakmasın demiş insan bi nebze iyi hisseder..Öyleydi dimi... Gelmez inşş diyelim ozaman...
..
Patronun kardeşi ben öyle msj çekmedim, bayanlara öyle msj atacak kadar adi değilim demişti yalancıı
bakın nolmuşş.....
bizim diğer ortak patron burdaydı bana hakaret eden kadınla gidip görüşmüş, kadın çektiği msjları göstermş diğer patronun kardeşinin... Ağza alınmıcak şeyler yazılmış diyor şu durumda diğer patronun kardeşi haklıyken(alacağı varken) haksız duruma düştü çektiği msjlardan dolayıı... Kadında ben o cinnet haliyle kimle konuştuğumu bilemedim demiş k.bakmasın demiş..Tabi bu onu haklı duruma getirmez ama elinde sebepleri var...
Eğer dava ederse şirket için çok kötü olacak bakacaz önümüzdeki günlere... Şirkete bişe olmasın ama o cezasını çeksin...
çok çok fena yollar, bugün nasıl geldik bilmiyorum hala çok yoğun yağış var..kızlar haberlerde uyarı veriyorlar istanbul için, tem kapanmış. mecbur kalmadıkça yola çıkmayın diyorlar. bütün yollar kar buz felaket. tem'de 3 sattir bekleyenler varmış
kıyamammmmmdilekcim çok geçmiş olsun babana nasıl şimdi daha iyi mi? :26:
özgecim gözün aydınnnn çok sevindim vayy teyze oldun haaa
yarenn bak boşa sıkmışsın canını ne güzel 100tl ile kurtrdınız inş. o arabaya bakan da alır bi an önce kurtulursunuz o yükten. vay bee şaka maka gidiyorsunuz haa, daha ben gezmeye gelecektim sizin yanınızaablana da geçmiş olsun cnmm
ben artık sinirimden ağlıyorum kızlar, bu hastalık geçmedi bende bi türlü burdum falan tıkalı, ama berbat bi şey konuşamıyorum ağzımdan çıkan ses boğazımda düğümleniyor kulağım halatam duymuyor derste falan korkunç haldeydim ya, kırıklık falan yok vücudumda ama bu burun tıkanıklığı beni mahvedecek. az önce eve geldim ağlama krizine girdim bi anda nefes alamayınca. grip oldun diye de ağlanır mı diceksiniz ama ne biliyim ya artık çok doldum nefret geldi.
bugün dersten çıkışta kardeşimle babamın yanına uğradık, kardeşim yarın gidiyor son bi göreyim dedi ben de onunla gittim yiyecek bişeyler aldık yaptık, bol bol yaptım ki yarına da kalsın babam yesin. yerinden zor kalkıyor nerdeyse ağrısından. offf o da aklıma geld zten ağlarkenbi de şöyle bi süpürdüm ortalığı kardeşimin fazla vakti yoktu döndük sonra.
Evet canım çok terbiyesiz bir de yalancıı kadının evine gidiyormuş borç istemeye kadın dul ve 3 çocuğu var ışıkları kapatıyormu kadın da napsınn...patronun kardeşinin yaptığı terbiyesizliğe bak öyle mi para isteniomuş
iş ahlakı yok pis manyakta herkesi huyursuz etmiş
Amin canım inşallah çeker pislik cezasını iyice soğudum ondan yüzüne bakmıyorum bile...inşallah canım. ne kadar terbiyesiz bir adammış o ya. iş güç sahibi olacak bir de. inşallah dediğin gibi şirket zarar görmeden adam cezasını çeker
Evet canım, aynen öyle dşünüyorum..demekki patronun kardeşi yalancıymış porcu varsa usulüne göre iste borcunu işallah şirkete bişe olmaz ama patronun kardeşi cezasını çeksin
Sağol ayşecim evet teyze oldumm ama bebeğimiz hala küvözde enfeksiyon kapmış nedenini araştırıyorlar daha ne kadar kalacak bilmiyoruz :105:Bugün kardeşimi görmeye gidicez eve.özgecim gözün aydınnnn çok sevindim vayy teyze oldun haaa
ben artık sinirimden ağlıyorum kızlar, bu hastalık geçmedi bende bi türlü burdum falan tıkalı, ama berbat bi şey konuşamıyorum ağzımdan çıkan ses boğazımda düğümleniyor kulağım halatam duymuyor derste falan korkunç haldeydim ya, kırıklık falan yok vücudumda ama bu burun tıkanıklığı beni mahvedecek. az önce eve geldim ağlama krizine girdim bi anda nefes alamayınca. grip oldun diye de ağlanır mı diceksiniz ama ne biliyim ya artık çok doldum nefret geldi.
bugün dersten çıkışta kardeşimle babamın yanına uğradık, kardeşim yarın gidiyor son bi göreyim dedi ben de onunla gittim yiyecek bişeyler aldık yaptık, bol bol yaptım ki yarına da kalsın babam yesin. yerinden zor kalkıyor nerdeyse ağrısından. offf o da aklıma geld zten ağlarkenbi de şöyle bi süpürdüm ortalığı kardeşimin fazla vakti yoktu döndük sonra.
iyi bari hiç olmasa da kusura bakmasın demiş insan bi nebze iyi hisseder..
inş olaylar şirkete zarar gelmeden kapanır canım, sende sıkam canını bu konuyal artık..
seyirmek derkenacıyomu/batıyomu :44:
aynı ruh hali içerisindeyimgünaydın kızlar resmen zoraki geldim yataktan çıkmak istemedim buz gibi çünkü ayrıca işe de gelmek istemioum çok sıkıcı bu aralar
ama bulaşıcaksa yan yana yatmaktan da bulaşır ki o :/ geçmiş olsun eşine..günaydın kızlarr , burda kar yok ama su birikintileri buz tutmuş hep ...havada buz zaten(
kotumun altına külotlu çorap giydim ( normalde hiç giyemem aslında) genede ayak parmak uçlarım soğuktan sızlıyo
eşimde iyileşemedi gitti, hiç yanaşmıyo bana yaa... nekaa alışmışım sarılıp uyumaya, şimdi banada geçmesin diye, hep arkası dönük yatıyo
strestendir belki canım :44:Kızlar hepimize günaydın..
Bugün kardeşimi görecem akşam ondan daha iyiyim.. Daha regl olmadım ben yarenimmm .... :/ Birde dünden beri karnımın alt sol tarafı bazende ortasında seyirme oluyor dün akşam yatana kadar öyleydi.. sabah geçti sandım şimdi halaa seyiriyor..
ya gerçekten soğuk kemikleri sızlıo insanın bu kış çok soğuk geçio maalesefgünaydın kızlarr , burda kar yok ama su birikintileri buz tutmuş hep ...havada buz zaten(
kotumun altına külotlu çorap giydim ( normalde hiç giyemem aslında) genede ayak parmak uçlarım soğuktan sızlıyo
eşimde iyileşemedi gitti, hiç yanaşmıyo bana yaa... nekaa alışmışım sarılıp uyumaya, şimdi banada geçmesin diye, hep arkası dönük yatıyo
adamın niyet borcu istemeyi geçmiş sanki biraz kadın arayıp o kadar cırladığına göre :26:Evet canım çok terbiyesiz bir de yalancıı kadının evine gidiyormuş borç istemeye kadın dul ve 3 çocuğu var ışıkları kapatıyormu kadın da napsınn...
Bebeğimiz hala küvözde enfeksiyon kapmış nedenini araştırıyorlar daha ne kadar kalacak bilmiyoruz :105:Bugün kardeşimi görmeye gidicez eve.
Bugün kardeşimi görecem akşam ondan daha iyiyim.. Daha regl olmadım ben yarenimmm .... :/ Birde dünden beri karnımın alt sol tarafı bazende ortasında seyirme oluyor dün akşam yatana kadar öyleydi.. sabah geçti sandım şimdi halaa seyiriyor..
seyirmek derkenacıyomu/batıyomu :44:
dilekkkrüyamda seni gördüm
ben ist. gelmişim, gelmişken diyomki dileğede uğrayayım ...işyerine geliyorum ama bi tuhaf odan yani ev odası gibi :) bi bahçenin içinde , bi duvarın yok galiba:26: çinkim bahçeni görebiliyodum komple :)) öle karışık saçma bişeydi ...
önünde kocaman bi kasede, fındık badem gibi şeyler vardı kabuklu olanlardan (ben çok severim kabuklu) elimi uzatıyom almak için, ama sen hiç al canım falan demiyon, almamı istemiyonhiç paylaşımcı değilmişin
sonra işte herkese diyon ,bakın benim arkadaşım beni görmeye gelmiş falan
sonrasını hatırlamıyom, kısa bişeydii :44:
saol nekimmm6 tuşum basmıyo benim çok iyi60 yazıcaktımmm
iyi bari hiç olmasa da kusura bakmasın demiş insan bi nebze iyi hisseder..
inş olaylar şirkete zarar gelmeden kapanır canım, sende sıkam canını bu konuyal artık..
çok çok fena yollar, bugün nasıl geldik bilmiyorum hala çok yoğun yağış var..
hala bir çok yerin servisi gelmedi
kıyamammmmmcanım çok geçmiş olsun
vicks yok mu evde? ondan sür burun deliklerinin ucuna hemen açılıyor nefesin..
geçen benim de öyleydi, ağzım açık uyuyodum ve ağzım kuruyodu sinirleniyodum nefes alamıyodum, ama o gerçekten açıyo burnunu...
Babana da geçmiş olsun tekrar :/
annen hiç gidiyor mu yanına?
hem hastalık hem yalnız olması zordur gerçekten durumu :105:
Allah yardımcısı olsun, mümkün olduğunca git yanına canım :/
günaydın kızlarr , burda kar yok ama su birikintileri buz tutmuş hep ...havada buz zaten(
aynı ruh hali içerisindeyim
ama bulaşıcaksa yan yana yatmaktan da bulaşır ki o :/ geçmiş olsun eşine..
strestendir belki canım :44:
ben de bu ay 8 gün önden oldum,kalmıştım hiç okadar erken olmazdım..
Dilekcim telefonu yatak odasına bırakmıştım tam yatmaya giderken aa dedim dilek aramış tüh ya keşke telefonu alsaydım yanıma dedim. baktım geç olmuş mesaj atayım dedim bu saatte rahatsız etmiyim dedim.
strestendir belki canım :44:
ben de bu ay 8 gün önden oldum,kalmıştım hiç okadar erken olmazdım..
adamın niyet borcu istemeyi geçmiş sanki biraz kadın arayıp o kadar cırladığına göre :26:
Kıyamam bebişe umarım bi an önce toparlar kendini de eve çıkarırsınız
regl yüzündendir o hava da soğuk üşütünce olmuştur belki
ikiside değil zuzu... Böyle hani gözün seyirir ya hani pıt pıt pıt eder bi süre nasıl anlatılır ki :44:
ama bulaşıcaksa yan yana yatmaktan da bulaşır ki o :/ geçmiş olsun eşine..
..
aaa pek hoş diilmiş rüya aslında ben paylaşımcıyımdır veririm yani
kendim yiyemioum ya 2 gündür rejimden o sana mağlum olmuş olabilir belki
ayrıca ben akşam nigarı aradım tlf kapalıydı filizi aradım açmadı snr msj atmış duymadım die ben msjı okuduğumda saat geç olmuştu onada tekrar dönemedim
dedim arzunun numarası olsa arardım aydanı arayamadım eşi vardır die
nigarın eşi geç gelio benimki de geç gelio ya o yüzden konuşuruz demiştim ama kısmet olmadı işte
bizimki de benim hasta olmamdan şikayetçi, artık iyileş de bi doya doya randevu yapalım ya dio dünAkşam erkenden uyumuşum, 1e doğru geldi eve, yanıma yattı sırnaştık azcık özledk ya walla birbirimizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?