ya trenyolunda addax varmış yine baktım da mağaza fiyatından 2-3 tl daha fazla hepsi birde 50'den 22,99a indi dio sahtekarlar zaten mağazada 20 tl
Bilmem canım herşeyden olabilir :/
Aynennn... Kadın o raddeye gelmiş sebebi var tabikii...
Bebişi çok merak ediyorum bi de özledim ben yaa :105:Hiç Görmeden özlemek böyle bişi...
ben de 16. haftada öğrenmiştim cinsiyetini. hayırlısı olsun.dilsadcım daha belli olmadı bu cuma gideceğiz herhalde görür artık doktor dün ilk defa hissettim bebeğimi
yarenaycım ablana geçmiş olsun canımablanın korktuğu kadar olmaz işallah canım çabucak iyileşir.bebek için bir zararı yoktur işallah .hayırlısı olsun hakkınızda .hat aldığında numaranı bekliyorum canım .ben hatlıya çevirdim canım vodefone 30tlye 1000 dakika veriyor.bana göre kontörlü fazla geldi daha fazla gidiyodu kontörlü
ben kontörlü vodafone kullanıyorum canım 9 tl ye 10 bin vodafone içi, 2 bin her yöne msj hakkım var, 12 bin sms bitmiyor tabii bekarlıktaki gbimesaj hakkı var mı canım o tarifede? yoksa ayrıca ücretli mi? çünkü biz daha çok mesajlaşıyoruz eşimle, onun işi hep gürültülü, konuşmak zor oluyor. daha önce avea kulllanıyorduk ama şimdi tarifeler değişmiştir kesin. sizlerden bir ön bilgi alayım dedim.
başka bilgi verecek olan yok mu kızlar???
benm ablam bu genç tarifede. kullanıcı ben görünüyorum. 25 yaş altı olduğum için. ben de bu tarifeye geçecem bikaç gün sonra.canım vodafonede genç tarife varmış 25 tl faturalı 500dk konuşma 5000 sms
ama yaş sınırı varmış 25 yaş olmalıymış başkasının üstüne alabilirsiniz.
aveada 25tl lik paket var 400dk 4000sms 3 ay faturalı sen ödüyosun 1 ay avea ödüyo
eşim tlfcuya ona sordum
Öyleydi dimi... Gelmez inşş diyelim ozaman...
..
Patronun kardeşi ben öyle msj çekmedim, bayanlara öyle msj atacak kadar adi değilim demişti yalancıı
bakın nolmuşş.....
bizim diğer ortak patron burdaydı bana hakaret eden kadınla gidip görüşmüş, kadın çektiği msjları göstermş diğer patronun kardeşinin... Ağza alınmıcak şeyler yazılmış diyor şu durumda diğer patronun kardeşi haklıyken(alacağı varken) haksız duruma düştü çektiği msjlardan dolayıı... Kadında ben o cinnet haliyle kimle konuştuğumu bilemedim demiş k.bakmasın demiş..Tabi bu onu haklı duruma getirmez ama elinde sebepleri var...
Eğer dava ederse şirket için çok kötü olacak bakacaz önümüzdeki günlere... Şirkete bişe olmasın ama o cezasını çeksin...
canım belki dul kadın olduğu için başka şeyler düşünüp bunaltıyordur başka şekilde para istemiştir.Evet canım çok terbiyesiz bir de yalancıı kadının evine gidiyormuş borç istemeye kadın dul ve 3 çocuğu var ışıkları kapatıyormu kadın da napsınn...
Amin canım inşallah çeker pislik cezasını iyice soğudum ondan yüzüne bakmıyorum bile...
Evet canım, aynen öyle dşünüyorum..
Sağol ayşecim evet teyze oldumm ama bebeğimiz hala küvözde enfeksiyon kapmış nedenini araştırıyorlar daha ne kadar kalacak bilmiyoruz :105:Bugün kardeşimi görmeye gidicez eve.
Canım benim şuan için yapacağım bişey yok ispatlayamadığım için bişe yapamıyorum.. İnşallah kadın şikayetçi olup msjları gösterir...
....
Kızlar hepimize günaydın..
Bugün kardeşimi görecem akşam ondan daha iyiyim.. Daha regl olmadım ben yarenimmm .... :/ Birde dünden beri karnımın alt sol tarafı bazende ortasında seyirme oluyor dün akşam yatana kadar öyleydi.. sabah geçti sandım şimdi halaa seyiriyor..
Evet canım çok terbiyesiz bir de yalancıı kadının evine gidiyormuş borç istemeye kadın dul ve 3 çocuğu var ışıkları kapatıyormu kadın da napsınn...
Amin canım inşallah çeker pislik cezasını iyice soğudum ondan yüzüne bakmıyorum bile...
Evet canım, aynen öyle dşünüyorum..
Sağol ayşecim evet teyze oldumm ama bebeğimiz hala küvözde enfeksiyon kapmış nedenini araştırıyorlar daha ne kadar kalacak bilmiyoruz :105:Bugün kardeşimi görmeye gidicez eve.
Canım benim şuan için yapacağım bişey yok ispatlayamadığım için bişe yapamıyorum.. İnşallah kadın şikayetçi olup msjları gösterir...
....
Kızlar hepimize günaydın..
Bugün kardeşimi görecem akşam ondan daha iyiyim.. Daha regl olmadım ben yarenimmm .... :/ Birde dünden beri karnımın alt sol tarafı bazende ortasında seyirme oluyor dün akşam yatana kadar öyleydi.. sabah geçti sandım şimdi halaa seyiriyor..
ben de 16. haftada öğrenmiştim cinsiyetini. hayırlısı olsun.
yarenaycım ablana geçmiş olsun canım
enkidu canım ben de vodafone kullanıyorum çok memnunum şimdi faturalısına geçecem.
ben kontörlü vodafone kullanıyorum canım 9 tl ye 10 bin vodafone içi, 2 bin her yöne msj hakkım var, 12 bin sms bitmiyor tabii bekarlıktaki gbi
benm ablam bu genç tarifede. kullanıcı ben görünüyorum. 25 yaş altı olduğum için. ben de bu tarifeye geçecem bikaç gün sonra.
bi de avea da baba tarife vardı, o da avantajlıydı. benm eşim de avea da 800 dk her yöne 25 tl olanı kullanıyor ama hiç 70 in altında ödemiyor. :(
canım belki dul kadın olduğu için başka şeyler düşünüp bunaltıyordur başka şekilde para istemiştir.
hem patrona ya da kardeşine düşmez ki tahsilat yapmak. benm eşimin yanında sadece 3 eleman var, küçük bir işveren olduğu halde, kendi aramıyor borçluları, elemana aratıyor ya da yolluyor. çalışanlara verilmeli bu iş.
yarenaycım zaman azalıyor heyecan dorukta sizin için çabucakkk geçsin inşallah günler.
günaydınnn, aşırı kar var 9u geçiyordu geldiğimde. akşam dersane çıkışı nası gitcem bu havadaotobüsler bile rampalarda kalıyor.
Çok tuhaf ve tarifsiz bişi yaa gördüğümde dayanamam ağlarım heralde.. Gözlerim doldu burnum sızladı bile...özlenmezmi yaaa. ben eşimin abisinin bebeklerini ilk gördüğümde ağlamıştımmm çok duygulandım nedense. ki aramızda ne kan bağı var ne bi şey...senin ne kadar özliceni tahmin ediyorum inş. iyidir minişş ve de ablan
canım belki dul kadın olduğu için başka şeyler düşünüp bunaltıyordur başka şekilde para istemiştir.
hem patrona ya da kardeşine düşmez ki tahsilat yapmak. benm eşimin yanında sadece 3 eleman var, küçük bir işveren olduğu halde, kendi aramıyor borçluları, elemana aratıyor ya da yolluyor. çalışanlara verilmeli bu iş.
dün annesigile yollamıştım ya eşimi, arkadaşlarıyla okeye gitmiş, 8 gibi aradı ben dersteydim,annemlere gitmedim,arkadaşlarla evin ordaki kafedeyim okey oynıcaz, otobüsten ineceğin zaman ara, çıkayım birlikte gidelim eve dedi, yeni gitmişsiniz 10 buçuğa kadar oyna bari dedim, ben de 9 dan 10 a kadar annemlerde oturayım dedim tamam dedi, 10u 20 geçe aradı, evde elektrikler yok dedi, kesilmiş, ödememiş bana söylüyor.
annemle babam burda kalın, kombi çalışmaz soğukta napacaksınız dedi inatlştım yok gidicem eve dedim, ablamlar da bizde kalın önderi de alıp geleyim dedi eniştem, yook dedim ben evde uyucam.
özgee,teyzelik bambaşka bişe, ablamın oğlu bir ağlıyor içim parçalanıyor eydimmm gitme diyor. teyze diyemiyor benm adım küçüklüğünden beri -eydi-, seni çok seviyim ditme diyo. neyse beni arabayla eve bıraktılar, nasıl ağlıyor baba eydimi bırakma diye.
eve gittim eşim salonda uzanmış battaniyenin altında, tepki vermemi bekliyor olan olmuş napalım, gel hadi yatalım dedim, saat 11e geliyor, uyunmuyor ki bıcır bıcır konuşuyordum ne zaman uyudum hatırlamıyorum ama sabah ev resmen buz du. alelacele giyinip çıktık ödemiş şimdi aradı benm umursuz.
canım ben de daha olmadım ama belimde hafif bi ağrı başladı. muhtemelen bugün ya da yarın gelir. bu ay şofbenimiz bozuldu diye randevu olayı çok azdı. sanırım bu ayı da boş geçcez. hayırlısı inşallah ne diiim. ama senin ifadelerinden bi kaza olayı falan seziyorum sanki benolabilir mi ne dersin? senden bi süpriz haber alır mıyız
canım ablam az önce girmiş doktorun yanına. bakalım iyi geçer inşallah.
faturalı hat düşünmüyoruz ya, burda kullandık ya insan fark etmeden aşabiliyor limiti. o yüzden kontörlü düşünüyoruz. muhtemelen avea olacak gibi görünüyor.
gerçekten çok az kaldı ya, haftaya bugün İzmir'de uyancaz inşallah. artık sağ salim gidelim istiyorum. sanki her geçen gün terslikler bizi buluyor. önce araba, sonra yeğenimin hastalığı, şimdi de ablam. korkuyoruz artık sıra kimde ya da neyde diyehayırlısıyla bir kurtulalım şurdan yaaa...
Yok canım kaza olmadı hiç bide aynen havalar soğuk, banyo için yapmıyoruz bazenBen evhamlıyım hep olmasa bile ya olduysa derim :/
Hadi inş. iyi geçer ablanın tedavisi canım.. Hiç bişe kalmadıı son 6
çok saol canım. bebiş nasıl
.
ben artık sinirimden ağlıyorum kızlar, bu hastalık geçmedi bende bi türlü burdum falan tıkalı, ama berbat bi şey konuşamıyorum ağzımdan çıkan ses boğazımda düğümleniyor kulağım halatam duymuyor derste falan korkunç haldeydim ya, kırıklık falan yok vücudumda ama bu burun tıkanıklığı beni mahvedecek. az önce eve geldim ağlama krizine girdim bi anda nefes alamayınca. grip oldun diye de ağlanır mı diceksiniz ama ne biliyim ya artık çok doldum nefret geldi.
bugün dersten çıkışta kardeşimle babamın yanına uğradık, kardeşim yarın gidiyor son bi göreyim dedi ben de onunla gittim yiyecek bişeyler aldık yaptık, bol bol yaptım ki yarına da kalsın babam yesin. yerinden zor kalkıyor nerdeyse ağrısından. offf o da aklıma geld zten ağlarkenbi de şöyle bi süpürdüm ortalığı kardeşimin fazla vakti yoktu döndük sonra.
günaydın kızlarr , burda kar yok ama su birikintileri buz tutmuş hep ...havada buz zaten(
kotumun altına külotlu çorap giydim ( normalde hiç giyemem aslında) genede ayak parmak uçlarım soğuktan sızlıyo
eşimde iyileşemedi gitti, hiç yanaşmıyo bana yaa... nekaa alışmışım sarılıp uyumaya, şimdi banada geçmesin diye, hep arkası dönük yatıyo
Günaydın kızlar bende demin geldim işe. yollarda perişan oldum servis çıkamamış eşimin beni bıraktığı yerden alıyor servis beni. Eşimi aradım geri döndü aldı beni kayınvalidemin oraya bıraktı servis gelince ordan aldı beni. o kadar bekledim sinir oldum yollarda yaa.
Günaydın fıstıklarr
sağol dilşadcımben de 16. haftada öğrenmiştim cinsiyetini. hayırlısı olsun.
dün annesigile yollamıştım ya eşimi, arkadaşlarıyla okeye gitmiş, 8 gibi aradı ben dersteydim,annemlere gitmedim,arkadaşlarla evin ordaki kafedeyim okey oynıcaz, otobüsten ineceğin zaman ara, çıkayım birlikte gidelim eve dedi, yeni gitmişsiniz 10 buçuğa kadar oyna bari dedim, ben de 9 dan 10 a kadar annemlerde oturayım dedim tamam dedi, 10u 20 geçe aradı, evde elektrikler yok dedi, kesilmiş, ödememiş bana söylüyor.
annemle babam burda kalın, kombi çalışmaz soğukta napacaksınız dedi inatlştım yok gidicem eve dedim, ablamlar da bizde kalın önderi de alıp geleyim dedi eniştem, yook dedim ben evde uyucam.
özgee,teyzelik bambaşka bişe, ablamın oğlu bir ağlıyor içim parçalanıyor eydimmm gitme diyor. teyze diyemiyor benm adım küçüklüğünden beri -eydi-, seni çok seviyim ditme diyo. neyse beni arabayla eve bıraktılar, nasıl ağlıyor baba eydimi bırakma diye.
eve gittim eşim salonda uzanmış battaniyenin altında, tepki vermemi bekliyor olan olmuş napalım, gel hadi yatalım dedim, saat 11e geliyor, uyunmuyor ki bıcır bıcır konuşuyordum ne zaman uyudum hatırlamıyorum ama sabah ev resmen buz du. alelacele giyinip çıktık ödemiş şimdi aradı benm umursuz.
evet luxxor cum bi de elektirk yok çay kahve yapıyım desem yapamam, tv izleyelim desek yok :) lavaboya bile gidemedim sabahı bekledim :)
keşke kalsaydık annenlerde ya da ablanlarda diyor. yook dedim üşü de aklın başına gelsin :)
İyi canım geçer ağrıları da bi kaç güne zaten..az önce konuştum ablamla. çıkmış doktorun yanından. 2 dikiş atmışlar. biraz ağrısı varmış. eve geçiyorlar şimdi. ben de gün içinde uğrarım yine. son 6, sabır sabır
bu arada adaşımmmm ya çok geçmiş olsun sana da babana da. ikiniz de biran önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
avea'da genç tarife iyiymiş inceledim biraz. 25 yaşın altında 2 kişi bulursak tamamdır bu işvodafone da inceleyim bakalım.
diloşum baya sabırlıymışın, sakin yaklaşmışın canım. benim eşim böyle birşey yapsaydı senin kadar sakin davranmazdım sanırım
bahsettim mi bilmiyorum 2 hafta önce de doğalgazımız kesilmiştiiş çıkışı eve gittim ki, yook. tel de kızdım korka korka eve gelmiş, akşam vakti gişeler kapalı, açtramamış, napalım hayatım evlilik hali her şey olur dedim. tel de kızdın ya, yine kızacaksın sandım dedi. napalım dedim, tartışsak nolcak? gece salona yatak falan yaptı elektirkli sobayı yaktı yatana kadar. hiç bişeye ellemedim hazırladı yedrdi yatırdı ama şimdi daha kötü elektirk yok, kombi de yok, tv, ketıl ocak hiç bişe yok yine bişe demedim, bi daha olmıcak dio, istersen olsun ya alıştık artık dedim.
Dilşadcım o yatıramıyorsa işi varsa sen yatır nolacak ki
bahsettim mi bilmiyorum 2 hafta önce de doğalgazımız kesilmiştiiş çıkışı eve gittim ki, yook. tel de kızdım korka korka eve gelmiş, akşam vakti gişeler kapalı, açtramamış, napalım hayatım evlilik hali her şey olur dedim. tel de kızdın ya, yine kızacaksın sandım dedi. napalım dedim, tartışsak nolcak? gece salona yatak falan yaptı elektirkli sobayı yaktı yatana kadar. hiç bişeye ellemedim hazırladı yedrdi yatırdı ama şimdi daha kötü elektirk yok, kombi de yok, tv, ketıl ocak hiç bişe yok yine bişe demedim, bi daha olmıcak dio, istersen olsun ya alıştık artık dedim.
heh işte ben o doğalgaz olayında baya bi tavır yapardım, eşim de bir daha aynı şeyi yaşamamak için takvim tutardı faturalara acık fazla tepkiliyim galiba ama kocişim idare ediyo sağolsun. dükkanınkileri hiç unutmaz inşallah eşin. oranın elektriğinin kesildiğini düşünsene.
heh :) gece diyo ki evin faturasıyla dükkanınkini de yatırıyım da komşu esnafa rezil olmayımhaa dedim evde rezillik çekmiyoruz daaa önemli olan komşu esnafa olacağın rezillik :) dükkanınkini de ödemiş sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?