2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya trenyolunda addax varmış yine baktım da mağaza fiyatından 2-3 tl daha fazla hepsi birde 50'den 22,99a indi dio sahtekarlar zaten mağazada 20 tl

vay üçkağıtçılarrrr. ben de eşime sanal kart çıkar diye tutturuyorum bu aralar, netten alışverişe başlamak için. onun korkusu kart bilgilerim çalınır falan diyeydi, bu sanal kartta hiç risk yokmuş sanırım. ah bi çıkarsa çek falan denk geldiğinde affetmicem walla :))yüzük denk gelirse haber veririm cnm, ben çok sık bakmıyorum aslında ama bakarsın denk gelir

Bilmem canım herşeyden olabilir :/

Aynennn... Kadın o raddeye gelmiş sebebi var tabikii...
Bebişi çok merak ediyorum bi de özledim ben yaa :105:Hiç Görmeden özlemek böyle bişi...

özlenmezmi yaaa. ben eşimin abisinin bebeklerini ilk gördüğümde ağlamıştımmm çok duygulandım nedense. ki aramızda ne kan bağı var ne bi şey...senin ne kadar özliceni tahmin ediyorum inş. iyidir minişş ve de ablan

dilsadcım daha belli olmadı bu cuma gideceğiz herhalde görür artık doktor dün ilk defa hissettim bebeğimi
ben de 16. haftada öğrenmiştim cinsiyetini. hayırlısı olsun.

yarenaycım ablana geçmiş olsun canım
enkidu canım ben de vodafone kullanıyorum çok memnunum şimdi faturalısına geçecem.
ben kontörlü vodafone kullanıyorum canım 9 tl ye 10 bin vodafone içi, 2 bin her yöne msj hakkım var, 12 bin sms bitmiyor tabii bekarlıktaki gbi
benm ablam bu genç tarifede. kullanıcı ben görünüyorum. 25 yaş altı olduğum için. ben de bu tarifeye geçecem bikaç gün sonra.
bi de avea da baba tarife vardı, o da avantajlıydı. benm eşim de avea da 800 dk her yöne 25 tl olanı kullanıyor ama hiç 70 in altında ödemiyor.

canım belki dul kadın olduğu için başka şeyler düşünüp bunaltıyordur başka şekilde para istemiştir.
hem patrona ya da kardeşine düşmez ki tahsilat yapmak. benm eşimin yanında sadece 3 eleman var, küçük bir işveren olduğu halde, kendi aramıyor borçluları, elemana aratıyor ya da yolluyor. çalışanlara verilmeli bu iş.

yarenaycım zaman azalıyor heyecan dorukta sizin için çabucakkk geçsin inşallah günler.

günaydınnn, aşırı kar var 9u geçiyordu geldiğimde. akşam dersane çıkışı nası gitcem bu havada otobüsler bile rampalarda kalıyor.

dün annesigile yollamıştım ya eşimi, arkadaşlarıyla okeye gitmiş, 8 gibi aradı ben dersteydim,annemlere gitmedim,arkadaşlarla evin ordaki kafedeyim okey oynıcaz, otobüsten ineceğin zaman ara, çıkayım birlikte gidelim eve dedi, yeni gitmişsiniz 10 buçuğa kadar oyna bari dedim, ben de 9 dan 10 a kadar annemlerde oturayım dedim tamam dedi, 10u 20 geçe aradı, evde elektrikler yok dedi, kesilmiş, ödememiş bana söylüyor.
annemle babam burda kalın, kombi çalışmaz soğukta napacaksınız dedi inatlştım yok gidicem eve dedim, ablamlar da bizde kalın önderi de alıp geleyim dedi eniştem, yook dedim ben evde uyucam.
özgee,teyzelik bambaşka bişe, ablamın oğlu bir ağlıyor içim parçalanıyor eydimmm gitme diyor. teyze diyemiyor benm adım küçüklüğünden beri -eydi-, seni çok seviyim ditme diyo. neyse beni arabayla eve bıraktılar, nasıl ağlıyor baba eydimi bırakma diye.
eve gittim eşim salonda uzanmış battaniyenin altında, tepki vermemi bekliyor olan olmuş napalım, gel hadi yatalım dedim, saat 11e geliyor, uyunmuyor ki bıcır bıcır konuşuyordum ne zaman uyudum hatırlamıyorum ama sabah ev resmen buz du. alelacele giyinip çıktık ödemiş şimdi aradı benm umursuz.

canım ben de daha olmadım ama belimde hafif bi ağrı başladı. muhtemelen bugün ya da yarın gelir. bu ay şofbenimiz bozuldu diye randevu olayı çok azdı. sanırım bu ayı da boş geçcez. hayırlısı inşallah ne diiim. ama senin ifadelerinden bi kaza olayı falan seziyorum sanki ben olabilir mi ne dersin? senden bi süpriz haber alır mıyız

canım ablam az önce girmiş doktorun yanına. bakalım iyi geçer inşallah.

faturalı hat düşünmüyoruz ya, burda kullandık ya insan fark etmeden aşabiliyor limiti. o yüzden kontörlü düşünüyoruz. muhtemelen avea olacak gibi görünüyor.

gerçekten çok az kaldı ya, haftaya bugün İzmir'de uyancaz inşallah. artık sağ salim gidelim istiyorum. sanki her geçen gün terslikler bizi buluyor. önce araba, sonra yeğenimin hastalığı, şimdi de ablam. korkuyoruz artık sıra kimde ya da neyde diye hayırlısıyla bir kurtulalım şurdan yaaa...

Çok tuhaf ve tarifsiz bişi yaa gördüğümde dayanamam ağlarım heralde.. Gözlerim doldu burnum sızladı bile...

Bencede öyle canım ama yok bu böyle hem eleman gibi hem patron ne old. anlayamadk hala...

Diloşş boşver canım iyi yapmışsın ne olursa olsun eve gitmekle.. Geçen doğum çıkışı benimkide annemlere gidip orda yatalımmı diyo yok şimdi ne işimiz var dedim h.içi gideriz oturmaya dedim.. Hastayken alıştı ya 3 gün kalmaya şimdi der hep..

Evet canım teyzelik bambaşka görmeden nasıl seviyorum anlatamam
Teyzemm seni bekliyoruz sağlıkla bize gel olur muu

Bugün süt sağmaya gidecekler resimini çekerim dedi kardeşim akşamı bekliyorumm heycanlaa :116:

Yok canım kaza olmadı hiç bide aynen havalar soğuk, banyo için yapmıyoruz bazen Ben evhamlıyım hep olmasa bile ya olduysa derim :/
Hadi inş. iyi geçer ablanın tedavisi canım.. Hiç bişe kalmadıı son 6

Yok canım kaza olmadı hiç bide aynen havalar soğuk, banyo için yapmıyoruz bazen Ben evhamlıyım hep olmasa bile ya olduysa derim :/
Hadi inş. iyi geçer ablanın tedavisi canım.. Hiç bişe kalmadıı son 6

az önce konuştum ablamla. çıkmış doktorun yanından. 2 dikiş atmışlar. biraz ağrısı varmış. eve geçiyorlar şimdi. ben de gün içinde uğrarım yine. son 6, sabır sabır

bu arada adaşımmmm ya çok geçmiş olsun sana da babana da. ikiniz de biran önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

avea'da genç tarife iyiymiş inceledim biraz. 25 yaşın altında 2 kişi bulursak tamamdır bu iş vodafone da inceleyim bakalım.

çok saol canım. bebiş nasıl
.

iyi bebiş teyzesi naapsın içerde takılıyo öyle kımıl kımıl

ay canım yaa alıversene bir burun spreyi ben çok tıkalı olduğumda ondan yazdırırdım doktora illiadin merck en iyisi ama en fazla 3 gün kullanıyorsun fazlası alışkanlık yapıyormuş. Çok işe yarıyor yine de ve bir kez sıkınca 6 saat filan açık kalıyor. Ben de sinir olurum burnum tıkanınca asabileşirim

geçmiş olsun zuzum eşine

günaydın canım güne iyi başlamamışsın elficim ama inşallah iyi gider

Günaydın fıstıklarr

günaydın canım nasılsın?

ben de 16. haftada öğrenmiştim cinsiyetini. hayırlısı olsun.
sağol dilşadcım

ay iyi ki akşama kadar oyalanmışsınız bir de erken gitseniz iyice üşüyecektiniz o soğukta

evet luxxor cum bi de elektirk yok çay kahve yapıyım desem yapamam, tv izleyelim desek yok :) lavaboya bile gidemedim sabahı bekledim :)
keşke kalsaydık annenlerde ya da ablanlarda diyor. yook dedim üşü de aklın başına gelsin :)

diloşum baya sabırlıymışın, sakin yaklaşmışın canım. benim eşim böyle birşey yapsaydı senin kadar sakin davranmazdım sanırım

İyi canım geçer ağrıları da bi kaç güne zaten..

diloşum baya sabırlıymışın, sakin yaklaşmışın canım. benim eşim böyle birşey yapsaydı senin kadar sakin davranmazdım sanırım

bahsettim mi bilmiyorum 2 hafta önce de doğalgazımız kesilmişti iş çıkışı eve gittim ki, yook. tel de kızdım korka korka eve gelmiş, akşam vakti gişeler kapalı, açtramamış, napalım hayatım evlilik hali her şey olur dedim. tel de kızdın ya, yine kızacaksın sandım dedi. napalım dedim, tartışsak nolcak? gece salona yatak falan yaptı elektirkli sobayı yaktı yatana kadar. hiç bişeye ellemedim hazırladı yedrdi yatırdı ama şimdi daha kötü elektirk yok, kombi de yok, tv, ketıl ocak hiç bişe yok yine bişe demedim, bi daha olmıcak dio, istersen olsun ya alıştık artık dedim.

Dilşadcım o yatıramıyorsa işi varsa sen yatır nolacak ki

Dilşadcım o yatıramıyorsa işi varsa sen yatır nolacak ki

canım işten güçten parasızlıktan değil, gişeler onun dükkanına 100 mt, ihmallikten. alışsın yatırması gerektiğini blsin sorumluluk alsın, elime alıştırmak istemiyorum. tamam ben de çekiyorum kesildiği gün ama sadece gece uykuda geçio, bi alışırsa hep benden bekler ödememi, şimdi utanan o.

heh işte ben o doğalgaz olayında baya bi tavır yapardım, eşim de bir daha aynı şeyi yaşamamak için takvim tutardı faturalara acık fazla tepkiliyim galiba ama kocişim idare ediyo sağolsun. dükkanınkileri hiç unutmaz inşallah eşin. oranın elektriğinin kesildiğini düşünsene.

hem kendi gidemiyorsa yanında 3 elemanı var hadi 2 si yirmili yaşlarda da 1i 14 yaşında onu yollayıp yatırsın.

heh :) gece diyo ki evin faturasıyla dükkanınkini de yatırıyım da komşu esnafa rezil olmayım haa dedim evde rezillik çekmiyoruz daaa önemli olan komşu esnafa olacağın rezillik :) dükkanınkini de ödemiş sabah.

demek ki üstüste ikisi iyi ders olmuş seninkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…